- 29 Mart 2021
- 1.074
- 1.683
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.261
Canım ben de aynı kilodayım ama pantololarım göbek kısmından olmuyor kapanmıyor fermuarBen de hiç almadım hatta 1 kilo vermişim ama pantolonlarım olmuyo anlamadım gitti
Monurol kullandım bu sefer kültür de verdim umarım birşey çıkmazGeçmiş olsun canım belki monurol verir belki de o kadar yüksek çıkmaz değerlerin
Hahaha guldurdun beniO arkadaş benim40 kg ile hamile kaldım. Ben milletin çenesinden kurtulmak iÇin kilo aldım ( %10um kadar kilo almış oldum) Benimki zayıflık değil minyonluk çok şükür genel sağlığım hep iyi oldu. Oldum olası zaten tipime bakan inanamaz yeme kapasiteme. E bir de hamilelik hormonları sağolsun. Diceğim o ki sorun sende değil bende
Oo tamam ozamann korktumm acaba bebise faydali gelmiyormuyum diyee kilo almayincaBen 5 kg verdim. Verdiğimin 1kg aldım geçen hafta. Eksi 4 kg ile devam ediyorum. Çok önemsemiyorum açıkçası. Kızımda da 18e kadar aynıydım
Yaa dogrudur canimm, benim hep uzun boylu zayif bir yapim vardi. 179/66 kiloo kolay kolay normaldede kilo almamm zaten yemeyi sevdigim haldee, ona bagliyorum azda ( ben sSece 5 aydir coronanin yan etkilerini yasadigim icin istedigim herseyi yiyemiyorum sogan sarimsak et urunleri filan yoksa yemem cok iyidirrYapıyla alakalı canım birde ben uzun bir diyetten çıktım yaklaşık 1.5 -2 senedir diyet yapıyordum o yüzden şu an kolay kilo alma potansiyeline sahibim bari verdiklerimin hepsini almasamama erkek bebek olayını bilmiyorum o bence cinsiyetle alakalı değil ya kişiyle ve yemek miktarıyla ilgili
Tamam artik rahatladimm haha cokmus benim gibi olan demekki10+6’yım 1 kilo vermişim ben de. İlk hamileliğimde de ilk 3 ayda 3 kilo vermiştim. Bulantım kusmam falan yok ama daha sağlıklı beslenmekten kaynaklı sanırım
Anam boya bakYaa dogrudur canimm, benim hep uzun boylu zayif bir yapim vardi. 179/66 kiloo kolay kolay normaldede kilo almamm zaten yemeyi sevdigim haldee, ona bagliyorum azda ( ben sSece 5 aydir coronanin yan etkilerini yasadigim icin istedigim herseyi yiyemiyorum sogan sarimsak et urunleri filan yoksa yemem cok iyidirr)
Ya bir şey diycem acaba bu sirke olayı vajinal ph bozmasına sebep olmuş olabilir mi sende? benim kronik böbrek taşım var enfeksiyon sebebim genelde o. Sirke olayını doktoruma sordum. PH bozarsın PH bozulursa tüm enfeksiyonları alır idrar yollarından vücudun dedi. Sadece su ile önden arkaya temizle. Diğer ürünlerden uzak dur bol su iç dedi.Geçmiş olsun canm. Benim crp’min yüksekliğinin sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş. Covide kadar bakıldı ama hiç bişey çıkmadı. İdrarda bolca lökosit varyanma falan hiç olmadı sadece ateş yaptı bende.
Al benden de o kadarAnam boya bakmaşallah. Eşimle beni üstüste koysan senin kadar oluoz 1.60 /1.70
Ya bilmiyorum ki olabilir. Ama vajinal enfeksiyondan da kurtardı. Nedir çektiğimiz bu enfeksiyonlardanYa bir şey diycem acaba bu sirke olayı vajinal ph bozmasına sebep olmuş olabilir mi sende? benim kronik böbrek taşım var enfeksiyon sebebim genelde o. Sirke olayını doktoruma sordum. PH bozarsın PH bozulursa tüm enfeksiyonları alır idrar yollarından vücudun dedi. Sadece su ile önden arkaya temizle. Diğer ürünlerden uzak dur bol su iç dedi.
Bi yeri yaparken bi yeri bozuyoruz. Umarım geçer gider hasarsızYa bilmiyorum ki olabilir. Ama vajinal enfeksiyondan da kurtardı. Nedir çektiğimiz bu enfeksiyonlardan
Artık tamamen rahat olmaya çalışıyorum böyle günler geçmiyor gerçekten sadece bebeğimi düşünüyorumAsıl onların sakin olup sizi sakinleştirmesi gerekiyor. Genel olarak herkes için konuşayım arkadaşlar lütfen zaten yaşadıklarımız, ağrılarımız, bulantılarımız bize yeter. Lütfen kendinizi strese sokmayın bebişlerimizi de germeyelim. Allah korusun olacak birşey varsa olur ve biz önüne geçemeyiz. Yapacağımız bizi tedirgin eden durumları doktorlarımızla paylaşıp onların yönlendirmelerine uymak. Onun dışında Allaha bırakıp bu günlerin tadını çıkarmaya çalışalım
aynen bunu benim doktorum da dedi, hatta buraya gruba da yazdim dikkat edin diyeYa bir şey diycem acaba bu sirke olayı vajinal ph bozmasına sebep olmuş olabilir mi sende? benim kronik böbrek taşım var enfeksiyon sebebim genelde o. Sirke olayını doktoruma sordum. PH bozarsın PH bozulursa tüm enfeksiyonları alır idrar yollarından vücudun dedi. Sadece su ile önden arkaya temizle. Diğer ürünlerden uzak dur bol su iç dedi.
Hatta vajinal mantar enfeksiyonuna sirke iyi gelir ama hamilelikte bizim için vajinal enfeksiyonlar önemli değil. Böbreğe çıkabilecek güçlü enfeksiyonlar önemli onu önlemek için önermem dedi. Her doktor bir şey diyor. Ama bana mantıklı geldi. Açıkçası ben vajinamı temiz tutcam diye çok sildiğim için kuruluk da yapmışım. O da tahriş etmiş. Bu da enfeksiyona davetiye imiş. Nemini bozmamak gerekiyormuş. Umarım benim kültür sonucum da temiz çıkar da rahatlarım. Sade idrar yolu enfeksiyonunu doktorum önemsemiyor. Kültür temiz çıksın yeter benim için. Öbürü parmakta yara gibi birşey herkeste olur diyoraynen bunu benim doktorum da dedi, hatta buraya gruba da yazdim dikkat edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?