2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar ben de 2. Elciyim otomatik ana kucağının 2. Eli bile 1000 tl nin altında göremedim. Hatta takip ettiğim bi marka var otomatik değil o bile 999 tl ya. Otomatik alamayacağım maalesef

Bi de trendyolda piyasaya gmre çok ucuz bebek arabaları var markasını unuttum şimdi yazınca hemen çıkanlardan zaten 2 bin kusurlarda. Onlar çpk mu uyduruk oluyo bilginiz var mı ya? Ben de yavaştan almak istiyorum çok erken daha ama başka türlü hiç alamayacağız gibi. Güncel ekonomi uzmanlarını da dinliyorum bunlar iyi hallerimizmiş

Hahaha guldurdun beni yaa aynen saglikli olduktan sonraa zayif olman daha iyii

Bende 179 boyunda normal kilom 66 kiloyduu hic kilolu olmadim bende ama tup bebek tedavi esnasina 2/3 kilo vermistim ( genelde herkes ignelerden filan kilo alirmis ben verdim) 63 kiloyla hamile kaldimm 62/63 kiloda giidp geliyorumm halaa

Yaa dogrudur canimm, benim hep uzun boylu zayif bir yapim vardi. 179/66 kiloo kolay kolay normaldede kilo almamm zaten yemeyi sevdigim haldee, ona bagliyorum azda ( ben sSece 5 aydir coronanin yan etkilerini yasadigim icin istedigim herseyi yiyemiyorum sogan sarimsak et urunleri filan yoksa yemem cok iyidirr )

Bazı şeyleri 2.el almak her anlamda çok mantıklı. Örneğin istisnalar haricinde güvenlik sebebiyle oto koltuğu almam ikinci el. Ama özellikle ev tipi ana kucağı (kumaşı yıkanabilir ya da silinebilir olanlar) , travel sistem bebek arabası almak oldukça mantıklı. Ben mesela fisher price yağmur ormanı aldım ikinci el hem de 270 tl ye genelde 500 civarı ikinci elleri. biraz da piyasa araştırması yapın. ikinci el diye ederinden fazla yazanlar oluyor. İnsanlar kendi aldıkları zamana değil de şimdiki fiyatına endeksliyorlar çoğu zaman. Tamam bir yerde haklılar ama çok abartanlar oluyor. Zamanında 500'e aldığı şeyi 1000'e satmaya çalışmak da fırsatçılık bence.

Anam boya bak maşallah. Eşimle beni üstüste koysan senin kadar oluoz 1.60 /1.70

Ya bir şey diycem acaba bu sirke olayı vajinal ph bozmasına sebep olmuş olabilir mi sende? benim kronik böbrek taşım var enfeksiyon sebebim genelde o. Sirke olayını doktoruma sordum. PH bozarsın PH bozulursa tüm enfeksiyonları alır idrar yollarından vücudun dedi. Sadece su ile önden arkaya temizle. Diğer ürünlerden uzak dur bol su iç dedi.

Ya bilmiyorum ki olabilir. Ama vajinal enfeksiyondan da kurtardı. Nedir çektiğimiz bu enfeksiyonlardan

Artık tamamen rahat olmaya çalışıyorum böyle günler geçmiyor gerçekten sadece bebeğimi düşünüyorum

Kızlar 2 değer yüksek 1 değer de düşük Çıkmış henüz doktorla konuşamadım ciddi bir problem mi tedirgin oldun

Eklentiler

• 23425BAC-413F-4323-A0C7-028BEF9AF39D.webp
    19 KB · Görüntüleme: 82
aynen bunu benim doktorum da dedi, hatta buraya gruba da yazdim dikkat edin diye

aynen bunu benim doktorum da dedi, hatta buraya gruba da yazdim dikkat edin diye
Hatta vajinal mantar enfeksiyonuna sirke iyi gelir ama hamilelikte bizim için vajinal enfeksiyonlar önemli değil. Böbreğe çıkabilecek güçlü enfeksiyonlar önemli onu önlemek için önermem dedi. Her doktor bir şey diyor. Ama bana mantıklı geldi. Açıkçası ben vajinamı temiz tutcam diye çok sildiğim için kuruluk da yapmışım. O da tahriş etmiş. Bu da enfeksiyona davetiye imiş. Nemini bozmamak gerekiyormuş. Umarım benim kültür sonucum da temiz çıkar da rahatlarım. Sade idrar yolu enfeksiyonunu doktorum önemsemiyor. Kültür temiz çıksın yeter benim için. Öbürü parmakta yara gibi birşey herkeste olur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…