2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben sabah şu an koynumda yatıyor anlık atıyorum

Bu da tam boy. Yapışık ikizim kendisi.
Hahah tipe bak ya şaşkın
Aynen gece iki sabah bir kez kalkarım illa. Biz yollara düştük Balıkesir'e gidiyoruz. İkili tarama ve Rubella için dua edin teyzeleri
Hayırlı haberlerlerle gel inşallah canım
Ay bunu bulabildim şimdi daha çok vardı ama benim tombiklerrr
Maşallah çok güzeller ya

Kızlar 2 değer yüksek 1 değer de düşük Çıkmış henüz doktorla konuşamadım ciddi bir problem mi tedirgin oldun
Yok canım normal. Hamililekte kan hücreleri artıyor. wbc beyaz kan hücresi mesela. Hamilelikte bunların artması normal. :) Merak etme. Kan değerlerinin ayrıntısını ve okumasını kızımda palyatif bakım eğitiminde almıştım. Oradan az çok biliyorum. Ciddi bir yükseklik değil.

İnşaallah öyledir canım doktora ulaşamıyorum hala sinir oldum

Ben henüz hiç birşey almam 9. Ayda diyordum düşüklerimden dolayı elimde eşyalar kalır psikolojik olarak çok sarsılırım diye son zamana bırakmayı düşünüyordum sizde şimdi iyice pahalanacak diyorsunuz bilemiyorum normalde de ikinci el eşyalara karşıyım biraz önceki kullananların enerjileri sinmiştir kötü şeyler yüklenmiştir falan düşüncesi (çok saçma biliyorum ) ama sanırım son aya bırakırsam sıfır almak imkansız olacak

Kızlar 2 değer yüksek 1 değer de düşük Çıkmış henüz doktorla konuşamadım ciddi bir problem mi tedirgin oldun
Canım total kan değerine bakıyor bunları çok önemsemiyor zaten sınırların biraz üzerinde yada altında çıkmış kendi durumumdan yola çıkarak söylüyorum 3 doktor gördü kan tahlilimi aynı böyleydi gayet iyi dediler

Kız el kadar küçücük bebeğin ne kötü enerjisi olacak ben kendim de 2. El elbise aldım sattım yani merak etme bi şey olmuyor. Dışarıda da herkes aynı kıyafetleri deniyor için rahat olsun bence. Hatta keşke çevremde tanıdığım olsaydı da çocuklu hepsini verselerdi ya

İkinci el konusunda eşyalardan his temizleyebilirsin. O zaman kimse kiralık evde oturmamalı öyle düşün

İkili tarama kan sonucum böyle çıkmış anlayan var mı kızlar?

Eklentiler

• CE88F15B-1A62-4956-AA2C-AB259B26A659.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 82
Aynı şekilde düşünüyorum. hem bir yandan bebek büyümeden eşyalara dalmayım diyorum hem de ya pahalılaşırsa istediğimizi alamazsak kaygısına kapılıyorum. İkinci el konusunda da enerji olayına inanıyorum o yüzden almak istemiyorum

Hayır bebekten geçen his değil tabi ki ama farklı bi durum bilmiyorum tanıdığımın ikinci el eşyasını kullanırım ama hiç bilmediğim bi insanın kullandığı eşyayı kullanamam gibi geliyor bilmiyorum hiç almadım belki de ön yargılıyım ama böyle alıştım bunca zaman

İkinci el konusunda eşyalardan his temizleyebilirsin. O zaman kimse kiralık evde oturmamalı öyle düşün
O nasıl canım onu bilmiyorum ama ev falan değilde yatak kıyafet veya böyle küçük eşyalar bilmiyorum hiç denemedim almayı tanımadığım bi insandan kullanmam ama belki bu düşüncemi kırar alırız

Bende senin gibi düşünüyorum erken alışveriş konusunda rabbim yavrularımızı bize bağışlasın elime para geçince altın yada dolar yapıyorum o yüzden toplu alışveriş yapıcam hediyede gelicek zaten kalabalık ailem 7 sene sonra oldu bebeğim eksik tamamlarım sadece

13+0 olduk kilo almak yerine kilo veriyorum 48'e düşmüşüm bugün..Kusmam bulantım bitmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum bugün artık bebeğim için korkmaya başladım acaba besleniyor mu beslenemiyor mu diye dün oturup ağladım
Ya bilmiyorum ki olabilir. Ama vajinal enfeksiyondan da kurtardı. Nedir çektiğimiz bu enfeksiyonlardan
Vajinal enfeksiyonlar için bitkisel takviyeler var canım bebeğe zarar vermeyen, vajinadaki bağışıklığı arttırıyor. Onları araştırıp doktoruna sor istersen..Ben en son Nutraxin Cranberry 500 mg takviyeyi kullanmistim öyle çözmüştüm sürekli antibiyotik kullanmakta ordaki bağışıklığı düşürdüğü için ne kadar dikkat etsende yeniden enfeksiyona sebebiyet veriyor.. Antibiyotik yerine vajinadaki bağışıklığı yükseltmeye çalış sorunu cozebilecegini düşünüyorum.

aynen bende de senin gibi, o kadar cok dusuk yasadim, hemen biseyler olmak istemiyorum. Bide hem dogumamis cocuga don bicilmez demis atalarimiz bosuna dememisler bence.
Bu yuzden ben de son ana birakicam, belki son haftalara, ama ikinci el almayi dusunuyorum cogu seyleri. Daha hesapli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…