2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

kilo veriyorsan kesin doktora gorun derim, 3 kilodan fazla vermek cok sagliksiz

İkili tarama kan sonucum böyle çıkmış anlayan var mı kızlar?
canım burada değerler normal, analiz kağıdını yaptırdığın hastaneden alman lazım orada olasılık risk analizi gözükür, yüksek ihtimalle düşük risk çıkmıştır, gözün aydın darısı başıma
örnek belge paylasıyorum,

Eklentiler

• ikili_sonuc3.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba kızlar ben ikili sonucunu aldım güzel çıktı düşük risk diyor. Dr da baktı ama ne foto verdi ne bana gösterdi. Cinsiyet sordum geçen %70 kız demişti şimdi hiç birşey diyemem kıza da erkeğe de benizyor dedi haftasıyla uyumlu mu boyu fln hiç birşey de demedi. Üni hastanesi sevmiyorum. Detaylı ultrason için gün aldım ona giderim daha da kontrole gitmem. Çok yorucu bir yer. Haftaya kendi druma gideceğim için çok takmadım.

Doktor raporun 14 haziranda cıkacagını söylemişti. Bu sadece kan sonucu o zaman raporu doktoru arayıp öğrenmem lazım.
darısı hepimize

Kızlar ben de hala inanamıyorum ama annem bana da 1 yaşına tam girmeden tuvalete yapmayı öğretmiş kadıncağız bez yıkamaktan bıkmış artık napsın. Anne nasıl öğrettin o yaşta çok sakıncalı diyorum öğrettim valla mum gibiydin diyo bi de tuvalet eğitimi çok önemli ya karakter üzerinde ciddi etkileri var. Öyle disiplinli bi tuvalet eğitimi almışım ki şimdi okudukça anlıyorum

Kızlar bebeğin gün içinde yatması için reflü yatağı gibi bi şey oluyomuş ondan alınması mı gerekiyor. Bi de yataşın bi yatağını gördüm. Bu yataklar konusunda bilgisi olan var mı ? Elime çok azcık bi para geçti sadecw o tarz bi şeye yetiyo ben de aradan çıksın dedim

Doktor raporun 14 haziranda cıkacagını söylemişti. Bu sadece kan sonucu o zaman raporu doktoru arayıp öğrenmem lazım.
darısı hepimize
aminn canım, bu kan sonucunla ultrasonda yapılan ölçümler karşılaştırılacak işte, sana ne güzel tarih vermişler, bana 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler.

Yatağın altına birşey koyup meyil veriyordum almamıştım ben

Benim bu seferde oğlansa zaten kıyafetler hazır,kızsa arkadaşlarımın kızları 5-3 yaş ve 10 ve 6 aylık,arkadaşımdan yeni next to me aldım,ana kucağı ve sling.araba koltuğu oğlanın küçükken kullandığı var, herşey hazır ,sanırım bana güzel bi pijama yetecek.alınacak bişey olursada direk ikinci el

İlk çocuğu olanlar fenalaştık şuan

Şimdi doktorumla konuşabildim canım normal çıkmış dedi çok şükür rahatladım

Kızlar merhaba,
Perinatolog avidite testi istedi enfeksiyon bölümüne yönlendirdi. 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.
2 li tarama ultrasonu güzel geçti çok şükür her şey normalmiş. Kan sonuçları çıkmış ama değerlendirmesi haftaya kaldı aviditeyle beraber baktırırım.
Sonuçlar çıkana kadar gruba girmeme kararı aldım. uzaklaşma isteği geldi. Sanırım biraz keyfim kaçık. Liste ile ilgili gelişmelerinizi özel mesaj atarak bilgilendirirseniz, gelince düzenlerim.
Sizleri öpüyorum, güzel gelişmelerle aranızda olmak dileğiyle, Allaha emanet olun.

Valla ilk çocuğumda da daha hiçbişey alamadan erken doğum yapmıştım,arkadaşlarım çocuklarının küçülmüşlerini getirdiler.yatak geldi,ana kucağı geldi,araba koltuğu geldi,o zamanda hiçbirşeye çok para harcamamıştım,ihtiyaç olan şeyleride genelde ikşnci el dükkanlardan temin ettim ,böylesi bana daha doğru geliyor.çok para verip herşwyin yenisini alacağıma o paraları kenara attım,hala da öyle yapıyorum,oğluma gelecek için yatırım yapmaya çalışıyorum,kısmetse bu gelecek olana da aynısını yapacağım inşallah

Kızlar kontrolden geldim. Baya hareketliydi bebiş. Hiç yerinde durmuyor dedi doktor :)) Normalde 10+6yız ama 4.21 cm çıktı 11+1'le uyumluymuş. Her şey yolunda dedi. Fetal dna için kan verdim haftaya çıkacak sonuç. Bir sonraki kontrolüm yine 2 hafta sonra.
Buarada enfeksiyon hastalıkları doktorunda da randevum vardı. İdrar yolları enfeksiyonum için Augmentin verdi. Kendi doktoruma sordum. Kullan mutlaka dedi. Hamilelikte kullanılabilecek tek antibiyotikmiş.
AryaEvaninAnnesi enfeksiyon doktoruna sirkeli suyu sordum. Kesinlikle enfeksiyon yapmaz iyi bile gelir yapmaya devam edebilirsin dedi. Ama benim vajinal akıntım geçince haftalar önce bırakmıştım zaten sirkeli suyu. Her doktor farklı kafada :)

Bu da fotosu bebişin :))

Eklentiler

• 7C5580B0-2588-4945-87BD-94458EB8916E.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 86
Bir araştırayım canm teşekkürler. Çünkü yine antibiyotik kullanacağım ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…