- 10 Eylül 2021
- 337
- 230
- 53
- 32
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.301
13+0 olduk kilo almak yerine kilo veriyorum 48'e düşmüşüm bugün..Kusmam bulantım bitmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum bugün artık bebeğim için korkmaya başladım acaba besleniyor mu beslenemiyor mu diye dün oturup ağladım
canım burada değerler normal, analiz kağıdını yaptırdığın hastaneden alman lazım orada olasılık risk analizi gözükür, yüksek ihtimalle düşük risk çıkmıştır, gözün aydın darısı başımaİkili tarama kan sonucum böyle çıkmış anlayan var mı kızlar?
Bakma ben de 2. El sevmem. Ama gerekirse de temizleme yapılabiliyor.O nasıl canım onu bilmiyorumama ev falan değilde yatak kıyafet veya böyle küçük eşyalar bilmiyorum hiç denemedim almayı tanımadığım bi insandan kullanmam ama belki bu düşüncemi kırar alırız
Ybb ler var baya da moda oldu. Yıkayacak adam olursa yaparımBende görmüştüm onuçocuğu doğar doğmaz klozete oturtalım en iyisi ya da eski usul bezlere dönelim beşikker de uçmuş gitmiş tavana salıncak falan mı kursak
Doktor raporun 14 haziranda cıkacagını söylemişti. Bu sadece kan sonucu o zaman raporu doktoru arayıp öğrenmem lazım.canım burada değerler normal, analiz kağıdını yaptırdığın hastaneden alman lazım orada olasılık risk analizi gözükür, yüksek ihtimalle düşük risk çıkmıştır, gözün aydın darısı başıma
örnek belge paylasıyorum,
aminn canım, bu kan sonucunla ultrasonda yapılan ölçümler karşılaştırılacak işte, sana ne güzel tarih vermişler, bana 1 hafta 10 gün sonra çıkar dediler.Doktor raporun 14 haziranda cıkacagını söylemişti. Bu sadece kan sonucu o zaman raporu doktoru arayıp öğrenmem lazım.
darısı hepimize
Yatağın altına birşey koyup meyil veriyordum almamıştım benKızlar ben de hala inanamıyorum ama annem bana da 1 yaşına tam girmeden tuvalete yapmayı öğretmişkadıncağız bez yıkamaktan bıkmış artık napsın. Anne nasıl öğrettin o yaşta çok sakıncalı diyorum öğrettim valla mum gibiydin diyo bi de tuvalet eğitimi çok önemli ya karakter üzerinde ciddi etkileri var. Öyle disiplinli bi tuvalet eğitimi almışım ki şimdi okudukça anlıyorum
Kızlar bebeğin gün içinde yatması için reflü yatağı gibi bi şey oluyomuş ondan alınması mı gerekiyor. Bi de yataşın bi yatağını gördüm. Bu yataklar konusunda bilgisi olan var mı ? Elime çok azcık bi para geçti sadecw o tarz bi şeye yetiyo ben de aradan çıksın dedim
11+2hayırlı olsun kaç haftalıksınız acaba?
İlk çocuğu olanlar fenalaştık şuanBenim bu seferde oğlansa zaten kıyafetler hazır,kızsa arkadaşlarımın kızları 5-3 yaş ve 10 ve 6 aylık,arkadaşımdan yeni next to me aldım,ana kucağı ve sling.araba koltuğu oğlanın küçükken kullandığı var, herşey hazır,sanırım bana güzel bi pijama yetecek.alınacak bişey olursada direk ikinci el
Şimdi doktorumla konuşabildim canım normal çıkmış dedi çok şükür rahatladımCanım total kan değerine bakıyor bunları çok önemsemiyor zaten sınırların biraz üzerinde yada altında çıkmış kendi durumumdan yola çıkarak söylüyorum 3 doktor gördü kan tahlilimi aynı böyleydi gayet iyi dediler
Benim de tüp bebek doktorum fetal dna yaptırabilirsin demişti sanırım 11 haftada sadece onu yaptıracağım hem cinsiyette belli oluyormuşKızlar ben ikili test yaptırmamayı düşünüyorum
Bir araştırayım canm teşekkürler. Çünkü yine antibiyotik kullanacağım ne yazık ki.13+0 olduk kilo almak yerine kilo veriyorum 48'e düşmüşüm bugün..Kusmam bulantım bitmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum bugün artık bebeğim için korkmaya başladım acaba besleniyor mu beslenemiyor mu diye dün oturup ağladım
Vajinal enfeksiyonlar için bitkisel takviyeler var canım bebeğe zarar vermeyen, vajinadaki bağışıklığı arttırıyor. Onları araştırıp doktoruna sor istersen..Ben en son Nutraxin Cranberry 500 mg takviyeyi kullanmistim öyle çözmüştüm sürekli antibiyotik kullanmakta ordaki bağışıklığı düşürdüğü için ne kadar dikkat etsende yeniden enfeksiyona sebebiyet veriyor.. Antibiyotik yerine vajinadaki bağışıklığı yükseltmeye çalış sorunu cozebilecegini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?