2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım sana nasıl iyi gelecekse öyle yap kafanı dinle uzaklaş stressini at inşallah bu süre seni kuş gibi hafifletsin yeniden doğmuş gibi ol İkili tarama ultrasonunun güzel cıkmasına çok sevindim darısı bekleyen bizlerin başına her şey düzelecek Allahın izni ile kendine iyi bak

Seni burda güzel haberlerini duymak iÇin bekliyoruz.

Anne keyifsiz olursa bebiş de keyifsiz olur.
Artık hiç bir şeyi düşünme, bir olumsuzluk çıkmayacak avidite sonucunda. Kendinle birlikte bebişini de üzüyorsun.
Keyfini topla, güzel çıkan sonuçlara odaklan. İyi düşünürsen iyiyi çekersin
Rabbim senin ve bebeğin için her şeyi güzelleştirsin

Canım benim eğer kilonun 10da birini verirsen doktora gitmen gerekiyormuş benim doktorum öyle söylemişti dikkat et kendine

Kizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar

Ben bugüne kadar hiç ikinci el bir şey kullanmadım, bebeğe de alma konusundaki ön yargılıyım o yüzden pis geliyor başkasının kullandığı. Anca tanıdıklarım vermek isterse vs tamam derim sanırım veya başka ağır masraflar olur ve maddi açıdan zorlanırsak mecbur kalırsam bir bakarım.
Kizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar
Benim 11+3te gelmişti çok az en son canım hatta doktora gideceğim gündü doktor baktı ama önemli görmedi zaten daha öncesinde de olmuştu birkaç kez.

Benimki de çok benzerdi gösteriyorum doktora gayet iyi diyor, başka doktora gösterdim oh ne güzel dedi, en sonunda sağlık ocağındaki doktor açıkladı başka değere bakıyoruz merak etme diye
Ben de korkmuştum wbc yüksek görünce benim enfeksiyonum var hocam beyaz hücrem artmış diye aramıştım. Gittiğim klinlikteki doktorumla arkadaş gibiyiz. Sende normal kan hücren arttı anlayacağın dilde bol alyuvarın akyuvarın var diye anlatmıştı gülmüştük

Nasıl yapmak istersen canım. Biz her zaman yanındayız.

Kızlar bende 6-7 aydan sonra alırım diye düşünüyordum ta ki yorumları okuyana kadar. Ben instagramda bir sayfa buldum ama burada ismini paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum. Park yatak, araba felan Görünüşte kaliteli duruyor ama benimde ilk bebek olduğu için acemiyim. Paylaşmak sorun olmazsa yazarım. Bilenlerde fikirlerini paylaşırsa sevinirim.

Canım benim eğer kilonun 10da birini verirsen doktora gitmen gerekiyormuş benim doktorum öyle söylemişti dikkat et kendine
Şuan 2,5 kilo gitti bakalım daha ne kadar gidecek..
10.ncu haftada nerdeyse yarimizda oldu canım progestan fitil verdi doktor ben 1 hafta kullanıp bıraktım devam edenler vardır dinlen bol bol

Kuzum geçmiş olsun
10+4 de pembe akıntı başladı bende panik biriyim acile gittim kanama alanı varmış dinlen geçer dedi
Kendi doktorum bilgilendirdiğimde yanına çağırdı Progestan fitil kullanıyordum garanti olsun diye pruloton depot iğnede yaptı bi kaç tanede reçete etti 3 gün sonra kesildi ama hiç kalkmadan yattım dinlenince toparlıyosun sanırım doktor bu kanama alanı bitene kadar akıntı olur kırmızı taze kan olursa gelirsin dedi çok şükür olmadı
Bol su iç hiç yorma kendini kuzucum çoğumuz geçirdi kanamayı

Benim de tüp bebek doktorum fetal dna yaptırabilirsin demişti sanırım 11 haftada sadece onu yaptıracağım hem cinsiyette belli oluyormuş
Fetal dna ne oluyor canım tam ya
Benim oluyor canım ara ara gelip kesiliyor

Aynen canım bende öyleyim işte ne biliyim enerji olayına takıntım var tanıdıklarım olursa kullanırım belki ama bilmediğim insanın farklı geliyor belki daha mantıklıdır 2.el ama

Kızlar idrar testim geldi temiz lökosit 0 hatta. Ama benim çok vajinal yanmam var. Çok şükür ya enfeksiyon yok ya çok mutlu oldum.
Kuzu o yanma bendede vardı şimdi ara ara oluyor enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim..bebek kaynaklı oluyor su miktarini bı tık arttır istersen geçiyor ama bide dar giyme

Kuzu o yanma bendede vardı şimdi ara ara oluyor enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim..bebek kaynaklı oluyor su miktarini bı tık arttır istersen geçiyor ama bide dar giyme
Elbise etek giyiyorum 3.5 lt su içiyorum ama sanırım hormonlar nedeniyle vajinal kuruluk oluyor. Aşırı beyaz ve hassas tenliyim ben büyük ihtimal ondan

Bugun salon çam agacım var gercekten agac 30-35kg var sürükledim balkona kadar hatta eşikten atlattım korktum doktora gittim bebegi gördüm agır kaldırdın dıye dusecekse zaten dussun dayanıksız çelimsizdir dedi saglıklı bebek düşmez dedi

Benimde hic bulantım olmadı bende daha 0 hiç kilo almadım göbeğim çıkıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…