- 11 Nisan 2022
- 1.340
- 3.137
- 83
- 45
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.321
Benimki de çok benzerdi gösteriyorum doktora gayet iyi diyor, başka doktora gösterdim oh ne güzel dedi, en sonunda sağlık ocağındaki doktor açıkladı başka değere bakıyoruz merak etme diyeŞimdi doktorumla konuşabildim canım normal çıkmış dedi çok şükür rahatladım
Canım sana nasıl iyi gelecekse öyle yap kafanı dinle uzaklaş stressini at inşallah bu süre seni kuş gibi hafifletsin yeniden doğmuş gibi olKızlar merhaba,
Perinatolog avidite testi istedi enfeksiyon bölümüne yönlendirdi. 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.
2 li tarama ultrasonu güzel geçti çok şükür her şey normalmiş. Kan sonuçları çıkmış ama değerlendirmesi haftaya kaldı aviditeyle beraber baktırırım.
Sonuçlar çıkana kadar gruba girmeme kararı aldım. uzaklaşma isteği geldi. Sanırım biraz keyfim kaçık. Liste ile ilgili gelişmelerinizi özel mesaj atarak bilgilendirirseniz, gelince düzenlerim.
Sizleri öpüyorum, güzel gelişmelerle aranızda olmak dileğiyle, Allaha emanet olun.
Seni burda güzel haberlerini duymak iÇin bekliyoruz.Kızlar merhaba,
Perinatolog avidite testi istedi enfeksiyon bölümüne yönlendirdi. 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar.
2 li tarama ultrasonu güzel geçti çok şükür her şey normalmiş. Kan sonuçları çıkmış ama değerlendirmesi haftaya kaldı aviditeyle beraber baktırırım.
Sonuçlar çıkana kadar gruba girmeme kararı aldım. uzaklaşma isteği geldi. Sanırım biraz keyfim kaçık. Liste ile ilgili gelişmelerinizi özel mesaj atarak bilgilendirirseniz, gelince düzenlerim.
Sizleri öpüyorum, güzel gelişmelerle aranızda olmak dileğiyle, Allaha emanet olun.
Anne keyifsiz olursa bebiş de keyifsiz olur.Kızlar merhaba,
Canım benim eğer kilonun 10da birini verirsen doktora gitmen gerekiyormuş benim doktorum öyle söylemişti dikkat et kendine13+0 olduk kilo almak yerine kilo veriyorum 48'e düşmüşüm bugün..Kusmam bulantım bitmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum bugün artık bebeğim için korkmaya başladım acaba besleniyor mu beslenemiyor mu diye dün oturup ağladım
Vajinal enfeksiyonlar için bitkisel takviyeler var canım bebeğe zarar vermeyen, vajinadaki bağışıklığı arttırıyor. Onları araştırıp doktoruna sor istersen..Ben en son Nutraxin Cranberry 500 mg takviyeyi kullanmistim öyle çözmüştüm sürekli antibiyotik kullanmakta ordaki bağışıklığı düşürdüğü için ne kadar dikkat etsende yeniden enfeksiyona sebebiyet veriyor.. Antibiyotik yerine vajinadaki bağışıklığı yükseltmeye çalış sorunu cozebilecegini düşünüyorum.
Ben bugüne kadar hiç ikinci el bir şey kullanmadım, bebeğe de alma konusundaki ön yargılıyım o yüzden pis geliyor başkasının kullandığı. Anca tanıdıklarım vermek isterse vs tamam derim sanırım veya başka ağır masraflar olur ve maddi açıdan zorlanırsak mecbur kalırsam bir bakarım.O nasıl canım onu bilmiyorumama ev falan değilde yatak kıyafet veya böyle küçük eşyalar bilmiyorum hiç denemedim almayı tanımadığım bi insandan kullanmam ama belki bu düşüncemi kırar alırız
Benim 11+3te gelmişti çok az en son canım hatta doktora gideceğim gündü doktor baktı ama önemli görmedi zaten daha öncesinde de olmuştu birkaç kez.Kizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar
Ben de korkmuştum wbc yüksek görünce benim enfeksiyonum var hocam beyaz hücrem artmış diye aramıştım. Gittiğim klinlikteki doktorumla arkadaş gibiyiz. Sende normal kan hücren arttı anlayacağın dilde bol alyuvarın akyuvarın var diye anlatmıştı gülmüştükBenimki de çok benzerdi gösteriyorum doktora gayet iyi diyor, başka doktora gösterdim oh ne güzel dedi, en sonunda sağlık ocağındaki doktor açıkladı başka değere bakıyoruz merak etme diye
4moms bakıyorum ben bakmak bedava. Madem bakıyorum sadece en pahalısına bakayım dedimBu baybbjörn ana kucaklarken niye bu kadar pahalı fikri olan var mı?dümdüz otomatik de değil 4000 e yakın ben şok yani
Nasıl yapmak istersen canım. Biz her zaman yanındayız.Kızlar merhaba,
Şuan 2,5 kilo gitti bakalım daha ne kadar gidecek..Canım benim eğer kilonun 10da birini verirsen doktora gitmen gerekiyormuş benim doktorum öyle söylemişti dikkat et kendine
10.ncu haftada nerdeyse yarimizda oldu canım progestan fitil verdi doktor ben 1 hafta kullanıp bıraktım devam edenler vardır dinlen bol bolKizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar
Kuzum geçmiş olsunKizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar
Fetal dna ne oluyor canım tam yaBenim de tüp bebek doktorum fetal dna yaptırabilirsin demişti sanırım 11 haftada sadece onu yaptıracağım hem cinsiyette belli oluyormuş
Benim oluyor canım ara ara gelip kesiliyorKizlar 10. hafta icinde iken kahverengi lekelenmesi olan var miydi? Üc gündür Cok az da olsa devam ediyor, Doktor olabilir dedi. Benim canim sikildi cünkü hic olmamisti simdiye kadar
Aynen canım bende öyleyim işte ne biliyim enerji olayına takıntım var tanıdıklarım olursa kullanırım belki ama bilmediğim insanın farklı geliyor belki daha mantıklıdır 2.el amaBen bugüne kadar hiç ikinci el bir şey kullanmadım, bebeğe de alma konusundaki ön yargılıyım o yüzden pis geliyor başkasının kullandığı. Anca tanıdıklarım vermek isterse vs tamam derim sanırım veya başka ağır masraflar olur ve maddi açıdan zorlanırsak mecbur kalırsam bir bakarım.
Benim 11+3te gelmişti çok az en son canım hatta doktora gideceğim gündü doktor baktı ama önemli görmedi zaten daha öncesinde de olmuştu birkaç kez.
Kuzu o yanma bendede vardı şimdi ara ara oluyor enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim..bebek kaynaklı oluyor su miktarini bı tık arttır istersen geçiyor ama bide dar giymeKızlar idrar testim geldi temiz lökosit 0 hatta. Ama benim çok vajinal yanmam var.Çok şükür ya enfeksiyon yok ya çok mutlu oldum.
Elbise etek giyiyorum 3.5 lt su içiyorum ama sanırım hormonlar nedeniyle vajinal kuruluk oluyor. Aşırı beyaz ve hassas tenliyim ben büyük ihtimal ondanKuzu o yanma bendede vardı şimdi ara ara oluyor enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim..bebek kaynaklı oluyor su miktarini bı tık arttır istersen geçiyor ama bide dar giyme
Bugun salon çam agacım var gercekten agac 30-35kg var sürükledim balkona kadar hatta eşikten atlattımAğır kaldırmak konusunda çok dikkat ediyor musunuz yoksa kaldırabileceğim kadar kaldırayım mı diyorsunuz? Ben doktora oğlumu yaşıyorum sorun olur mu diye sorduğumda sorun olmaz demişti. 14 kg o da. Dün ilk kez sırt çantası taşırken (çok ağırdı) kaşık bölgemde bir ağrı hissettim. Keskin değildi ama orda kaldı. Şimdi hala bir ağrıyor. Çok değil ama yanlış bir şey mi yaptım diye düşündürüyor
Benimde hic bulantım olmadı bende daha 0 hiç kilo almadım göbeğim çıkıyor sadeceKizlarr iyigecelerrr, burda 10. Haftalarda bile 4/5 kilo alan arkdaslari goruncee bendemi tuhaflik var diye dusunmeye basladimmm14+1 oldukk biz ama ben hala kilo almadim normalmikiii varmi benim gibi olan. Gobusum yeni yeni cikmaya basladii, hani oyle mide bulantim filanda yok yemegimi filan yiyorum (karnimi doyurcak sekilde asiri yemiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?