2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzu o yanma bendede vardı şimdi ara ara oluyor enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hatta eminim..bebek kaynaklı oluyor su miktarini bı tık arttır istersen geçiyor ama bide dar giyme
Ya benim de vajinal yanma var çok rahatsız esiyor bazen. Neden kaynaklı çözemedik enfeksiyon yok idrar tahlilim kültürüm temiz. Suyumu da güzel içiyorum ama neden bu yanma

Kızlar aşerenler oldu muu? Neye aşerdiniz? Çoğumuzun bulantıları oldu aşermeye fırsat olmadı ama diyorum bari birşeye aşerseydim hatıra olarak ileride anlatırdım

Kızlar benimde karnım özellikle kasıklarım sabah uyandığımda öğlene kadar sert oluyor şaşırıyorum şimdide yumuşak mesela
Genelde gaz olunca tam tersi olur ama büyük tuvalete sabah cikiyordan ondan da olabilir
Milla ya bakayım ben de ama diz altı istiyorum göbek büyüdükçe kendimi kollayamam rahat olayım peşindeyim
Çalışınca çok zor oluyor ben ilk hamileliğimde çalışıyordum. Hep aynı şeyleri giyiyordum işin kötüsü hepsini sakladım sonra giyerim diye ama şimdi olmuyorlar bana
Diz altı çiçekli elbiserim vardı arkası kuşaklı ya da beli lastikli onları giyiyorum. Ya da beli lastikli eteklerim vardı fırfırlı falan onlarla devam pantolonlarımı giyemiyorum o devir geçti.
Ben de o tarz bir elbise aldım üzerimden cikarmiyorum.gebe reyonunda almadım ki daga sonra da giyebileyim.
Canım o bana uzun süre hareketsiz kalınca ya da dizim bükük oturunca oluyor.
Bu konuyla ilgili acele etmemeni öneririm kardeşim aldı 1 kez bile kullanmadı. Aşırı kusan bebek reflusu e sahip bir bebek olursa sonradan da alabilirisn

Benim gebelik başından beri hiç lekelenmem olmadı maşallah, ama bugün kızımı okuldan aldıktan sonra yolda yürürken birden ağrı girdi karnima ve korkuttu beni.sukur eve gelip dinlenince geçti...
Geçen bebiş hareketlerinden süphelenmiştim ama emin olamamıştım artık eminim kızlar
2. El için ben önyargılı değilim. İsrafı önlemesi noktasinda bence daha da yaygınlaşması gerekiyor. Tabi tercih meselesi... Ben kızımın 2 arabasını da sattım küçükken çünkü bir daha bebeğim olursa farklı bir araba istiyordum insan kullandıkça bazı özelliklerin önceliğini değiştiriyor.2 el bakıyorum ama eşimi ikna etmek zor bakalım zaman biraz ilerlesin...

İsim arayışlarınız ne durumda. Biz cinsiyet belli olmasa da kız ismi arıyoruz maalie. güzel birçok isim olmasına rağmen içime sinen işte bu diyecegim isim önerisi gelmedi henüz...kızımın adı Asya eşim de Arya diyor ama bende olgunlaşmadi bu fikir. Kızımın adını çok önce belirlemiştir ve içime çok sinmisti aynı hissiyatı arıyorum.

Ya benim de vajinal yanma var çok rahatsız esiyor bazen. Neden kaynaklı çözemedik enfeksiyon yok idrar tahlilim kültürüm temiz. Suyumu da güzel içiyorum ama neden bu yanma
Hormon eksikliğimiş doktoruma yazdım. Yumurtlama durduğu için östrojen azalmış o da vajinal kuruluk yaptığı için yanma oluyormuş.

Kızlar bugün 11 hafta 3 günlüğüz cinsiyetimiz erkek ama gelişim olarak 12+3 görünüyoruz bugün çok belirgin bir şekilde hareketini hissettim dinlenmek için uzandığımda böyle içimden yıldız kayar gibi bir kaç kere aralıklarla kıpırtı oldu. Gaz değil gazdır demeyin çok farklıydı Çar mı hisseden

Pazartesi kontrolümde bana bu dönemde yanma olur falan dedi bende henüz yoktu yok dedim halen daha yanma yok normal demek ki canım

Merhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor

Nasıl daha iyi hissedeceksen canım bazen uzaklaşmak istiyor insan ama moralini bozma bebeğini düşün annesi o da etkileniyor eminim güzel haberlerle aramıza döneceksin

Ben 12. haftam gittiğinden beri içimde su varmış gibi dalga oluyormuş gibi bir şey hissediyorum ama kimse inanmıyor kimse inanmıyor diye ben de inanamıyorum

Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Vazgeçtim almaktan o zaman. Bebek arabasında en önemli özellikleri yazabilir msin madem deneyimlisin

Merhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor
Ben kullanıyorum canım bana da yazdı 9 haftalıkken

Ne kullanıyorsunuz ben daha temiz içerikli ocean yada venatura mi alsam diyorum eklem ağrıları baya arttı
bana magnewo diye bi şey yazdı. Şase, suyun içine döküp içiyosunuz. Ama bi firmaliyla anlaşmalı olduğu için onu yazdığını düşünüyprum nedense öyle hissettirdi.

Fetal dna ne oluyor canım tam ya

Benim oluyor canım ara ara gelip kesiliyor
Anneden kan örneği alınıp bebek DNA'sı ayrıştırılır, standart inceleme paketine dahil olan genetik incelemeler yapılır. Sonuçlar Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi vermektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…