- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.361
Hepsi bir yerle anlaşmalı ona göre ilaç veriyorlar zaten canım bende geçen sene hamilelikte magvital diye bir magnezyum kullanmıştım ama daha vermedi doktor henüz başlamadıkbana magnewo diye bi şey yazdı. Şase, suyun içine döküp içiyosunuz. Ama bi firmaliyla anlaşmalı olduğu için onu yazdığını düşünüyprum nedense öyle hissettirdi.
Canım o konu tamamen kişinin şartlarına bağlı olarak değişir, mesela aracınız var mı varsa sen kullanır misin bebek olunca? Yoksa daha çok toplu taşıma ve yürüme olarak mi gidersin çoğu yere.... Oturduğun bina asansörlü mü? Gibi gibi birçok değişken var. Ben ilkinde travel sistem almadım çünkü arabamız yoktu bebek arabasıni eşim yokken(çoğu zaman da çalıştığı için yoktu) ben indirip çıkarıyordum. Oturdugumuz binada asansör yoktu ve 4. Katta oturuyordum... Bu sebeple hafif bir puset aldım. Ona rağmen çok ama çok zorlandim o zamanlar. Araba hafifti ama bastondu ve özellikle ilk zamanlar tam yatar olsa dahi kullanışlı ve bebek için konforlu değildi.tek yönlü olması da büyük dezavantajdi. Zor bebek arabası hediye olacağı için doğumdan çok kısa bir süre önce de olunca pek mağaza gezme şansımız da olmayınca seçeneklerin çok daralmisti ve istemesem de o arabayı almıştım.Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Vazgeçtim almaktan o zaman. Bebek arabasında en önemli özellikleri yazabilir msin madem deneyimlisin
İkili test gibi değil yani %100 sonuç mu veriyorAnneden kan örneği alınıp bebek DNA'sı ayrıştırılır, standart inceleme paketine dahil olan genetik incelemeler yapılır. Sonuçlar Down sendromu (trizomi 21) başta olmak üzere trizomi 18 ve trizomi 13 gibi patolojik durumlar ve bazı ender genetik hastalıklar hakkında bilgi vermektedir.
Boşver bize inanmasınlar ben hissettikçe ağzım kulaklarıma varıyorBen 12. haftam gittiğinden beri içimde su varmış gibi dalga oluyormuş gibi bir şey hissediyorum ama kimse inanmıyorkimse inanmıyor diye ben de inanamıyorum
Hem doğru sonuç veriyor bende çok daha geniş kapsamlı bakılıyorİkili test gibi değil yani %100 sonuç mu veriyor
Nerden nasıl batırıyoruz canım onuHem doğru sonuç veriyor bende çok daha geniş kapsamlı bakılıyor
Ben hissediyorum canım kendini çok iyi dinleyen, farkındalığı yüksek biri hissedebilir bence de. İlk gebelikse baya baya erken olmuş senin ben ilkini 16 da hissetmiştimKızlar bugün 11 hafta 3 günlüğüz cinsiyetimiz erkek ama gelişim olarak 12+3 görünüyoruz bugün çok belirgin bir şekilde hareketini hissettimdinlenmek için uzandığımda böyle içimden yıldız kayar gibi bir kaç kere aralıklarla kıpırtı oldu. Gaz değil gazdır demeyin çok farklıydı Çar mı hisseden
Ben de minik titresim pıt pıt gibi hissediyordum. Benim de 1 hafta önde görünüyor belki ondan erken hissetmiş de olabilirim.Ben 12. haftam gittiğinden beri içimde su varmış gibi dalga oluyormuş gibi bir şey hissediyorum ama kimse inanmıyorkimse inanmıyor diye ben de inanamıyorum
Maşallah çok erken öğrenmişsiniz bu zamlarla beraber bizde erken öğreticez sanırımKızlar ben de hala inanamıyorum ama annem bana da 1 yaşına tam girmeden tuvalete yapmayı öğretmişkadıncağız bez yıkamaktan bıkmış artık napsın. Anne nasıl öğrettin o yaşta çok sakıncalı diyorum öğrettim valla mum gibiydin diyo bi de tuvalet eğitimi çok önemli ya karakter üzerinde ciddi etkileri var. Öyle disiplinli bi tuvalet eğitimi almışım ki şimdi okudukça anlıyorum
Kızlar bebeğin gün içinde yatması için reflü yatağı gibi bi şey oluyomuş ondan alınması mı gerekiyor. Bi de yataşın bi yatağını gördüm. Bu yataklar konusunda bilgisi olan var mı ? Elime çok azcık bi para geçti sadecw o tarz bi şeye yetiyo ben de aradan çıksın dedim
Ya canım süper anlatmışsın allah razı olsunCanım o konu tamamen kişinin şartlarına bağlı olarak değişir, mesela aracınız var mı varsa sen kullanır misin bebek olunca? Yoksa daha çok toplu taşıma ve yürüme olarak mi gidersin çoğu yere.... Oturduğun bina asansörlü mü? Gibi gibi birçok değişken var. Ben ilkinde travel sistem almadım çünkü arabamız yoktu bebek arabasıni eşim yokken(çoğu zaman da çalıştığı için yoktu) ben indirip çıkarıyordum. Oturdugumuz binada asansör yoktu ve 4. Katta oturuyordum... Bu sebeple hafif bir puset aldım. Ona rağmen çok ama çok zorlandim o zamanlar. Araba hafifti ama bastondu ve özellikle ilk zamanlar tam yatar olsa dahi kullanışlı ve bebek için konforlu değildi.tek yönlü olması da büyük dezavantajdi. Zor bebek arabası hediye olacağı için doğumdan çok kısa bir süre önce de olunca pek mağaza gezme şansımız da olmayınca seçeneklerin çok daralmisti ve istemesem de o arabayı almıştım.
Sonra onu sattım ve aynı paraya biraz daha genişçe sepeti daha geniş bir araba aldım ki çarşı pazar gezeyim rahat.Bu araba da tek elle kapanmiyordu ama kızım büyüdüğü için kapatırken indiriyordum ayakta duruyordu... Kısacası imkanlar elveriyorsa ilk zaman travel sistem Bebek için konforlu eve giriş çıkış hesap edilmeli çünkü çoğu model puset üzerindeyken kapanmıyor... Ve hantallar minibüs kullanan biri tercih etmemeli forever yürüyenler tercih etsin araç yoksa ... Bebek biraz büyüyünce daha pratik ve yer kaplamayan bir arabaya geçilmek isteniyor zamanla..
Kavun yokken kavun aşerdim hamileliğin başında, sonra yeşil erik ve son olarak turşu suyu ama inşallah canınız çekmez şimdi sizlerin deKızlar aşerenler oldu muu? Neye aşerdiniz? Çoğumuzun bulantıları oldu aşermeye fırsat olmadı ama diyorum bari birşeye aşerseydim hatıra olarak ileride anlatırdım
Ben baya bakıyorum isim ama eşim hiç beğenmiyor hepsine bir şey buluyor, bazılarına da annem ne biçim isim diyor. Tek bir isimde uzlaştik şimdiye kadar başka bulamazsak o olacak gibi duruyor.İsim arayışlarınız ne durumda. Biz cinsiyet belli olmasa da kız ismi arıyoruz maalie. güzel birçok isim olmasına rağmen içime sinen işte bu diyecegim isim önerisi gelmedi henüz...kızımın adı Asya eşim de Arya diyor ama bende olgunlaşmadi bu fikir. Kızımın adını çok önce belirlemiştir ve içime çok sinmisti aynı hissiyatı arıyorum.
Canım senin ilk hamilelik mi kacinci?Kızlar bugün 11 hafta 3 günlüğüz cinsiyetimiz erkek ama gelişim olarak 12+3 görünüyoruz bugün çok belirgin bir şekilde hareketini hissettimdinlenmek için uzandığımda böyle içimden yıldız kayar gibi bir kaç kere aralıklarla kıpırtı oldu. Gaz değil gazdır demeyin çok farklıydı Çar mı hisseden
Canım benim kullandığım multivitamin bu hamile bile değilken başlattı doktorum multivitamin olarak icinde magnezyum olan bir şey kullanmak istersen bir bakabilirsin baya kapsamlı adi pregnavitMerhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor
99.9 diye geçiyor canım güvenilirlik çok daha yüksek ben yaptırdım kızım olacağını da öyle öğrendikİkili test gibi değil yani %100 sonuç mu veriyor
Nasıl yaptırılıyor canım, nerden yaptırcaz99.9 diye geçiyor canım güvenilirlik çok daha yüksek ben yaptırdım kızım olacağını da öyle öğrendik
Benim doktorumda aynısını vermişti ama imom kullanıyorum.. medicana hastanesine mi gidiyorsunuzbana magnewo diye bi şey yazdı. Şase, suyun içine döküp içiyosunuz. Ama bi firmaliyla anlaşmalı olduğu için onu yazdığını düşünüyprum nedense öyle hissettirdi.
GünaydııııııınnnnGünaydın, hepinize uykusuz her gece şarkısını ithaf edip bir sabahın köründe yine güne başladık. Uyanalı 2,5 saat oldu
Merhaba life hospital a gidiyorum. Size her gün mü içmenizi söylediBenim doktorumda aynısını vermişti ama imom kullanıyorum.. medicana hastanesine mi gidiyorsunuz
Bugün ben de sürekli uyandım hiç uykumu alamadım yaGünaydın, hepinize uykusuz her gece şarkısını ithaf edip bir sabahın köründe yine güne başladık. Uyanalı 2,5 saat oldu
Kac kilo verdin simdiye kadar? Bence hic uzulmee bebek besleniyordur illaki. Benim yengemde ilk 4 ay 8 kilo vermis sonrasinda 14 kilo aldi gerii ve bebis dogduu 4 kilo cok sagliklii cok sukur13+0 olduk kilo almak yerine kilo veriyorum 48'e düşmüşüm bugün..Kusmam bulantım bitmedi doğru düzgün bişey yiyemiyorum bugün artık bebeğim için korkmaya başladım acaba besleniyor mu beslenemiyor mu diye dün oturup ağladım
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?