2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bana magnewo diye bi şey yazdı. Şase, suyun içine döküp içiyosunuz. Ama bi firmaliyla anlaşmalı olduğu için onu yazdığını düşünüyprum nedense öyle hissettirdi.
Hepsi bir yerle anlaşmalı ona göre ilaç veriyorlar zaten canım bende geçen sene hamilelikte magvital diye bir magnezyum kullanmıştım ama daha vermedi doktor henüz başlamadık

Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Vazgeçtim almaktan o zaman. Bebek arabasında en önemli özellikleri yazabilir msin madem deneyimlisin
Canım o konu tamamen kişinin şartlarına bağlı olarak değişir, mesela aracınız var mı varsa sen kullanır misin bebek olunca? Yoksa daha çok toplu taşıma ve yürüme olarak mi gidersin çoğu yere.... Oturduğun bina asansörlü mü? Gibi gibi birçok değişken var. Ben ilkinde travel sistem almadım çünkü arabamız yoktu bebek arabasıni eşim yokken(çoğu zaman da çalıştığı için yoktu) ben indirip çıkarıyordum. Oturdugumuz binada asansör yoktu ve 4. Katta oturuyordum... Bu sebeple hafif bir puset aldım. Ona rağmen çok ama çok zorlandim o zamanlar. Araba hafifti ama bastondu ve özellikle ilk zamanlar tam yatar olsa dahi kullanışlı ve bebek için konforlu değildi.tek yönlü olması da büyük dezavantajdi. Zor bebek arabası hediye olacağı için doğumdan çok kısa bir süre önce de olunca pek mağaza gezme şansımız da olmayınca seçeneklerin çok daralmisti ve istemesem de o arabayı almıştım.
Sonra onu sattım ve aynı paraya biraz daha genişçe sepeti daha geniş bir araba aldım ki çarşı pazar gezeyim rahat. Bu araba da tek elle kapanmiyordu ama kızım büyüdüğü için kapatırken indiriyordum ayakta duruyordu... Kısacası imkanlar elveriyorsa ilk zaman travel sistem Bebek için konforlu eve giriş çıkış hesap edilmeli çünkü çoğu model puset üzerindeyken kapanmıyor... Ve hantallar minibüs kullanan biri tercih etmemeli forever yürüyenler tercih etsin araç yoksa ... Bebek biraz büyüyünce daha pratik ve yer kaplamayan bir arabaya geçilmek isteniyor zamanla..

İkili test gibi değil yani %100 sonuç mu veriyor

Ben hissediyorum canım kendini çok iyi dinleyen, farkındalığı yüksek biri hissedebilir bence de. İlk gebelikse baya baya erken olmuş senin ben ilkini 16 da hissetmiştim
Ben 12. haftam gittiğinden beri içimde su varmış gibi dalga oluyormuş gibi bir şey hissediyorum ama kimse inanmıyor kimse inanmıyor diye ben de inanamıyorum
Ben de minik titresim pıt pıt gibi hissediyordum. Benim de 1 hafta önde görünüyor belki ondan erken hissetmiş de olabilirim.

Maşallah çok erken öğrenmişsiniz bu zamlarla beraber bizde erken öğreticez sanırım yataş yataklarının özelliklerini bilmem ama bizde reflü yastığı var direk alması gereken bir şey değil aslında kızımda sekiz aylık olduğunda kusmalar oluyordu doktor kusmalarına faydası olur dediği için alıp bir iki ay kullanmıştık oyüzden şimdiden alma belki de hiç ihtiyaç duymazsın

Ya canım süper anlatmışsın allah razı olsun Hiç bilmezdim aydınlandım

Kızlar aşerenler oldu muu? Neye aşerdiniz? Çoğumuzun bulantıları oldu aşermeye fırsat olmadı ama diyorum bari birşeye aşerseydim hatıra olarak ileride anlatırdım
Kavun yokken kavun aşerdim hamileliğin başında, sonra yeşil erik ve son olarak turşu suyu ama inşallah canınız çekmez şimdi sizlerin de
Ben baya bakıyorum isim ama eşim hiç beğenmiyor hepsine bir şey buluyor, bazılarına da annem ne biçim isim diyor. Tek bir isimde uzlaştik şimdiye kadar başka bulamazsak o olacak gibi duruyor.
Lena

Canım senin ilk hamilelik mi kacinci?
Merhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor
Canım benim kullandığım multivitamin bu hamile bile değilken başlattı doktorum multivitamin olarak icinde magnezyum olan bir şey kullanmak istersen bir bakabilirsin baya kapsamlı adi pregnavit
İkili test gibi değil yani %100 sonuç mu veriyor
99.9 diye geçiyor canım güvenilirlik çok daha yüksek ben yaptırdım kızım olacağını da öyle öğrendik

Eklentiler

• 16542905061543014303797509663492.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 127
Kac kilo verdin simdiye kadar? Bence hic uzulmee bebek besleniyordur illaki. Benim yengemde ilk 4 ay 8 kilo vermis sonrasinda 14 kilo aldi gerii ve bebis dogduu 4 kilo cok sagliklii cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…