2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba kızlar tam 12+4 haftalığım 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Dün ikili test yaptırdım burununu ölçemedi doktor tam göstermedi ense ölçüldü 1,4mm çıktı bide kan testi verdim haftaya cıkıcak kan testi. Çok gerginim ense iyiyse sizce kandanda korkmamalımıyım sizde durumlar nasıl ikili testte

İkili testten korkmana gerek yok açıkcası net bu bebeğin şu hastalığı var demiyor çünkü sistem verilere göre bi değer veriyor kesin bi sonucu yok
Bazı doktorlar bu tarama testleri çöp diyo mesela

Korkma canım gayet güzel kanda da bisey olmaz benim ense kalınlıgı 2.6 cıktı ben bile stres yapmıyorum

Kızlar ben 11 haftalık oldum pazartesi kontrole gidicez acaba ikili tarama testini yaparlar mi ki o gün sizce
Kuzum söylemiyorlar genelde sanırım geldiğinde test yaparız diye 12 yada 13 de yapılıyor ama bildiğim kadarıyla
benim sonraki kontrolüm 12+5 de o zaman yapar mı onuda bilmiyorum başka yeremi yönlendirir aynı hastanede mi yapılıyor hiç bi fikrim yok

Merhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor
Bende kullaniyorum canim 13. Haftadan berii, benimde geceleri ayak ve bacak oynatma istegi doguyor sureklii kipirdiyorum yoksa rahatlamiyorumm niyeyse, huzursuz bacak sendromu gibi hamilelikte olabiliyormus. Doktorda magnezyum yazdii bakalim. Esimide uyutmuyorum cok oynattigim icin ayaklarimi bazen iceriye kaciyor artik ama elimde degill cok sinir oluyorum bende bu durumaa uyuyamiyorum bazen

Günaydın kızlar

Çevremde tuvalet iletişimi ile bu konuyu halleden anneler var ben de çok erken olmasına rağmen hemen kitabı aldım kitabın iddiası yüksek yani ilk aylardan beze kaka/çiş yapmadan bebeği gözlemleyerek tuvalete götürme ve tuvalet korkusunun oluşmaması üzerine tabi daha yeni aldım kitabı kesin önermek için erken ama okuyanlar uygulayanlar çok memnun

Eklentiler

• image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 71
Benimde gece ellerim ayaklarim ağrıdı kemiklerim yazarken bile kemiklerim ağrıyor ve düzgün uyuyamıyorum tık sesine uyuyamıyorum magnezyuma bı akşam acil başlayım uykular haram oldu birde gece kabus gördüm

Evet mümkün taa anne annelerimizin zamanında kırk günden sonra alıştırmaya çalışırlarmış

Evett simdilik bilmiyorumm faydasi varmi ama illaki vardir o yuzden kullannn cok degisiklik seylermis yaaa

Nasıl yaptırılıyor canım, nerden yaptırcaz sağlıkla gelsin güzel kızımız
Gebeliğin 10. Haftası itibariyle yapılabiliyor sadece kandan bakılıyor birçok hastanenin anlaşmalı olduğu yerler var testler Amerika’ya gönderiliyormuş 1 hafta 15 güne kadar sonuç çıkıyormuş
Ben Ankara'da laboratuvarı olan Genox firmasina yaptırdım artık Amerika'ya gitmek zorunda değil laboratuvarı olmayan yerler gönderiyor. Sonuç 4 iş gününde çıktı. Bir tüp kan aldılar sadece. 4500 TL verdim. Güvenilirliği yüksek bir test çok memnun kaldım ve çok rahatladım canım

Kac kilo verdin simdiye kadar? Bence hic uzulmee bebek besleniyordur illaki. Benim yengemde ilk 4 ay 8 kilo vermis sonrasinda 14 kilo aldi gerii ve bebis dogduu 4 kilo cok sagliklii cok sukur
Kuzum 3 kilo verdim şuana kadar..Yemek yiyorum 1 saat sonra çıkıyor umarım bebeğe gidiyordur umarım yengen gibi olurum

Öyle mi bilmiyordum canım hemen araştıracağım sen kaçıncı haftada yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…