- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.381
İkili testten korkmana gerek yok açıkcası net bu bebeğin şu hastalığı var demiyor çünkü sistem verilere göre bi değer veriyor kesin bi sonucu yokMerhaba kızlar tam 12+4 haftalığım 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Dün ikili test yaptırdım burununu ölçemedi doktor tam göstermedi ense ölçüldü 1,4mm çıktı bide kan testi verdim haftaya cıkıcak kan testi. Çok gerginim ense iyiyse sizce kandanda korkmamalımıyım sizde durumlar nasıl ikili testte
Korkma canım gayet güzel kanda da bisey olmaz benim ense kalınlıgı 2.6 cıktı ben bile stres yapmıyorumMerhaba kızlar tam 12+4 haftalığım 23 yaşındayım ve ilk hamileliğim. Dün ikili test yaptırdım burununu ölçemedi doktor tam göstermedi ense ölçüldü 1,4mm çıktı bide kan testi verdim haftaya cıkıcak kan testi. Çok gerginim ense iyiyse sizce kandanda korkmamalımıyım sizde durumlar nasıl ikili testte
Kuzum söylemiyorlar genelde sanırım geldiğinde test yaparız diye 12 yada 13 de yapılıyor ama bildiğim kadarıylaKızlar ben 11 haftalık oldum pazartesi kontrole gidicez acaba ikili tarama testini yaparlar mi ki o gün sizce
Bende kullaniyorum canim 13. Haftadan berii, benimde geceleri ayak ve bacak oynatma istegi doguyor sureklii kipirdiyorum yoksa rahatlamiyorumm niyeyse, huzursuz bacak sendromu gibi hamilelikte olabiliyormus. Doktorda magnezyum yazdii bakalim. Esimide uyutmuyorum cok oynattigim icin ayaklarimi bazen iceriye kaciyor artikMerhaba kızlar bu haftalarda magnezyum başlayan varmı bana yazdı doktor bileklerim sızlıyor ins iyi gelir dünde gece ters hareket ettim galiba sağ kasigimin kasları zorladım sanki ağrı oliyor
Kan verdiniz miKorkma canım gayet güzel kanda da bisey olmaz benim ense kalınlıgı 2.6 cıktı ben bile stres yapmıyorum
11-14 hafta arası yapılıyor. Evet yapabilir sizin isteğinize bağlıKızlar ben 11 haftalık oldum pazartesi kontrole gidicez acaba ikili tarama testini yaparlar mi ki o gün sizce
Çevremde tuvalet iletişimi ile bu konuyu halleden anneler var ben de çok erken olmasına rağmen hemen kitabı aldımBen size şimdi desem ki annem 6 aylıkken beni alıştırmışinanması zor ama mümkünmüş demek ki.. garibim o işin arasında bir de bez yıkamamak için uğraşmış ve başarmış ta. Tuvalete gitmek istediğimde hızlı hızlı nefes alıp veriyormuşum
Canim 11+3 bugün ve 2li teste gidicez yapabilir senin doktorundaKızlar ben 11 haftalık oldum pazartesi kontrole gidicez acaba ikili tarama testini yaparlar mi ki o gün sizce
Gebeliğin 10. Haftası itibariyle yapılabiliyor sadece kandan bakılıyor birçok hastanenin anlaşmalı olduğu yerler var testler Amerika’ya gönderiliyormuş 1 hafta 15 güne kadar sonuç çıkıyormuşNerden nasıl batırıyoruz canım onu
Benimde gece ellerim ayaklarim ağrıdı kemiklerim yazarken bile kemiklerim ağrıyor ve düzgün uyuyamıyorum tık sesine uyuyamıyorum magnezyuma bı akşam acil başlayım uykular haram olduBende kullaniyorum canim 13. Haftadan berii, benimde geceleri ayak ve bacak oynatma istegi doguyor sureklii kipirdiyorum yoksa rahatlamiyorumm niyeyse, huzursuz bacak sendromu gibi hamilelikte olabiliyormus. Doktorda magnezyum yazdii bakalim. Esimide uyutmuyorum cok oynattigim icin ayaklarimi bazen iceriye kaciyor artikama elimde degill cok sinir oluyorum bende bu durumaa uyuyamiyorum bazen
Evet mümkün taa anne annelerimizin zamanında kırk günden sonra alıştırmaya çalışırlarmışGünaydın kızlar
Çevremde tuvalet iletişimi ile bu konuyu halleden anneler var ben de çok erken olmasına rağmen hemen kitabı aldımkitabın iddiası yüksek yani ilk aylardan beze kaka/çiş yapmadan bebeği gözlemleyerek tuvalete götürme ve tuvalet korkusunun oluşmaması üzerine tabi daha yeni aldım kitabı kesin önermek için erken ama okuyanlar uygulayanlar çok memnun
Ben de hissediyorum ama gaz oBoşver bize inanmasınlar ben hissettikçe ağzım kulaklarıma varıyor
Evett simdilik bilmiyorumm faydasi varmi ama illaki vardir o yuzden kullannnBenimde gece ellerim ayaklarim ağrıdı kemiklerim yazarken bile kemiklerim ağrıyor ve düzgün uyuyamıyorum tık sesine uyuyamıyorum magnezyuma bı akşam acil başlayım uykular haram oldubirde gece kabus gördüm
Nasıl yaptırılıyor canım, nerden yaptırcazsağlıkla gelsin güzel kızımız
Ben Ankara'da laboratuvarı olan Genox firmasina yaptırdım artık Amerika'ya gitmek zorunda değil laboratuvarı olmayan yerler gönderiyor. Sonuç 4 iş gününde çıktı. Bir tüp kan aldılar sadece. 4500 TL verdim. Güvenilirliği yüksek bir test çok memnun kaldım ve çok rahatladım canımGebeliğin 10. Haftası itibariyle yapılabiliyor sadece kandan bakılıyor birçok hastanenin anlaşmalı olduğu yerler var testler Amerika’ya gönderiliyormuş 1 hafta 15 güne kadar sonuç çıkıyormuş
Kuzum 3 kilo verdim şuana kadar..Yemek yiyorum 1 saat sonra çıkıyor umarım bebeğe gidiyordur umarım yengen gibi olurumKac kilo verdin simdiye kadar? Bence hic uzulmee bebek besleniyordur illaki. Benim yengemde ilk 4 ay 8 kilo vermis sonrasinda 14 kilo aldi gerii ve bebis dogduu 4 kilo cok sagliklii cok sukur
Günaydııııııınnnn
Gebeliğimin başından beri ilk kez bugün 7.30 a kadar uyudum
Uyuttu beni başında bol bol kandırdıBugün ben de sürekli uyandım hiç uykumu alamadım ya
Öyle mi bilmiyordum canım hemen araştıracağım sen kaçıncı haftada yaptırdınBen Ankara'da laboratuvarı olan Genox firmasina yaptırdım artık Amerika'ya gitmek zorunda değil laboratuvarı olmayan yerler gönderiyor. Sonuç 4 iş gününde çıktı. Bir tüp kan aldılar sadece. 4500 TL verdim. Güvenilirliği yüksek bir test çok memnun kaldım ve çok rahatladım canım
10+5te yaptırdım ben canımÖyle mi bilmiyordum canım hemen araştıracağım sen kaçıncı haftada yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?