- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.541
Kuzum bende de var mide ekşimesiKızlar 12+6 oldum. Ne mide bulantısı ne istifra hiç öyle bi sıkıntım olmadı bu zamana kadar tam tersi 4 kilo almısım 3 aydatek sorunum mide ekşimesi ve yanması hamılelığımın en başından beri o kadar oluyo ki yanma ve ekşime bundan bıkmış durumdayım siz bu durumda neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz
300 civarı canım tam bilmiyorum ama sigortadan faydalanıyorum çünkü ben Canan’a gidiyorum çok memnunum onun dışında Gülcan var onu da çok duymuştumMerhaba kızlar sağ sağlık bebişleri kucaklarınıza alın inşaallah.
Emsey kadın dogum muayene ücretleri ne kadar oldu sizler hangi doktordan memnun kaldınız
Yani 10000 de 1 risk var diyo çok düşük bi ihtimal bildiğim kadariylaKızlar günaydınn, ikili testimin sonucu çıkmış detaylı bilgiler gözükmüyor,
sadece; ikili test (1. trimester) sonuç: <1:10000 yazıyor. Direkt sonucu yazmışlar, ne anlama geldiğini bilen var mı acaba
Kızlar 12+6 oldum. Ne mide bulantısı ne istifra hiç öyle bi sıkıntım olmadı bu zamana kadar tam tersi 4 kilo almısım 3 aydatek sorunum mide ekşimesi ve yanması hamılelığımın en başından beri o kadar oluyo ki yanma ve ekşime bundan bıkmış durumdayım siz bu durumda neler yapıyorsunuz ne önerirsiniz
inşallah öyledir canım yaş riski sonucu da önemliymiş sanırım, o yazmıyor, alacağım sonuçta detaylı bilgiler yazıyordur artık, inşallah tüm değerler normal seyirindedir, cevap için çook teşekkür ederimYani 10000 de 1 risk var diyo çok düşük bi ihtimal bildiğim kadariyla
Merhaba canım, benim de aynı şekilde çıkmıştı doktor düşük risk olarak yorumlamıştı. Mühim olan kombine risk, yaş riski eğer 35 yaş üstündeyse her türlü yüksek çıkabiliyor. Ona çok takılmamak lazım bence. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar günaydınn, ikili testimin sonucu çıkmış detaylı bilgiler gözükmüyor,
sadece; ikili test (1. trimester) sonuç: <1:10000 yazıyor. Direkt sonucu yazmışlar, ne anlama geldiğini bilen var mı acaba
Güzel sonuçlarla gelirsin umarımGünaydın kızlar, bugün kontrol günümheyecanlı ve stresliyim stres biraz daha baskın olabilir. Dua edin
Bende sonuçlarımı ctesi günü göstericem inşallah dediğin gibi sorunsuz bir test olmuştur, amin canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba canım, benim de aynı şekilde çıkmıştı doktor düşük risk olarak yorumlamıştı. Mühim olan kombine risk, yaş riski eğer 35 yaş üstündeyse her türlü yüksek çıkabiliyor. Ona çok takılmamak lazım bence. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Rica ederim bende sonuc bekliyorum cuma gunu cikacak kan sonucu ense kalinligi sikintili cikti biraz cok tedirginiminşallah öyledir canım yaş riski sonucu da önemliymiş sanırım, o yazmıyor, alacağım sonuçta detaylı bilgiler yazıyordur artık, inşallah tüm değerler normal seyirindedir, cevap için çook teşekkür ederim
Bence sonuna kadar normal dogum olmalii, zaten oncesinde kontrolden gecmiyormuyuz bebek pozisyonunu aldiysa normal dogum olur, Allah bizi sonucta oyle yaratmis kadinlara oyle bi guc vermis normal dogum yapmak icin ama olurda saglik veya mecburi bisey olur ozaman sezeryan olur tabii ama boyle keyfi sezeryana karsiyimm kendimceBeni annem çok zor doğurmuş ters doğmuşum inanılmaz zor bir normal doğum olmuş, eşimi de annesi hastanede 3 gün beklemiş o çıkana kadar 40 kişi doğurmuş sürekli sancı çekmiş. Sezeryan olan bir arkadaşım iyi ki normal dogurmadım diyor. Bu doğum konusu cidden çok karışık ve herkesin kendine özel demek ki. Çok kolay normal doğuranlar da var tabi muhakkak
ense kalınlığı ne kadar çıktı canım, bu testler sonuçta olasılık testi kesin sonuç değil öyle düşün içini ferah tut Allah ın izniyle her şey yolunda olurRica ederim bende sonuc bekliyorum cuma gunu cikacak kan sonucu ense kalinligi sikintili cikti biraz cok tedirginim
Ay Hadi Cok guzel gecer Insallah canimGünaydın kızlar, bugün kontrol günümheyecanlı ve stresliyim stres biraz daha baskın olabilir. Dua edin
3mm en üst sinir bizim 3.40 ciktiense kalınlığı ne kadar çıktı canım, bu testler sonuçta olasılık testi kesin sonuç değil öyle düşün içini ferah tut Allah ın izniyle her şey yolunda olur
2 gündür bendede var canım gece uyuyamiyorum çildirmalikKızlar benim şu aralar ki sorunum uykusuzluk... Daha doğrusu bir türlü rahat edememe gece sık uyanma.... Yatak bana batıyor sanki. Bezdim artık gecelerim kabusa döndü. Va rmi benim gibi olan... Kendimi yerlere atasım geliyor. Dönüp durmaktan kıyafet çıkıyor üzerimden. Fena durumdayım
içini ferah tut canım bunlar olasılık testi sonuçta, inşallah her şey sorunsuz ilerleyecek3mm en üst sinir bizim 3.40 cikti
Insallah dua edin bizeiçini ferah tut canım bunlar olasılık testi sonuçta, inşallah her şey sorunsuz ilerleyecek
ederim tabii canım sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyleInsallah dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?