2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kuzum bende de var mide ekşimesi
Süt içince daha iyi hissediyorum sadece faydası var mı bilmiyorum belki sana iyi gelicek şeyi bulman lazımdır

Merhaba kızlar sağ sağlık bebişleri kucaklarınıza alın inşaallah.
Emsey kadın dogum muayene ücretleri ne kadar oldu sizler hangi doktordan memnun kaldınız
300 civarı canım tam bilmiyorum ama sigortadan faydalanıyorum çünkü ben Canan’a gidiyorum çok memnunum onun dışında Gülcan var onu da çok duymuştum

Kızlar günaydınn, ikili testimin sonucu çıkmış detaylı bilgiler gözükmüyor,
sadece; ikili test (1. trimester) sonuç: <1:10000 yazıyor. Direkt sonucu yazmışlar, ne anlama geldiğini bilen var mı acaba
Yani 10000 de 1 risk var diyo çok düşük bi ihtimal bildiğim kadariyla

Süt ictigim zaman hemen geçiyordu tabi 1 saat sonra yine başlıyordu yine içiyordum günde 1.5 kilo sut içiyordum

Yani 10000 de 1 risk var diyo çok düşük bi ihtimal bildiğim kadariyla
inşallah öyledir canım yaş riski sonucu da önemliymiş sanırım, o yazmıyor, alacağım sonuçta detaylı bilgiler yazıyordur artık, inşallah tüm değerler normal seyirindedir, cevap için çook teşekkür ederim

Kızlar günaydınn, ikili testimin sonucu çıkmış detaylı bilgiler gözükmüyor,
sadece; ikili test (1. trimester) sonuç: <1:10000 yazıyor. Direkt sonucu yazmışlar, ne anlama geldiğini bilen var mı acaba
Merhaba canım, benim de aynı şekilde çıkmıştı doktor düşük risk olarak yorumlamıştı. Mühim olan kombine risk, yaş riski eğer 35 yaş üstündeyse her türlü yüksek çıkabiliyor. Ona çok takılmamak lazım bence. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bende sonuçlarımı ctesi günü göstericem inşallah dediğin gibi sorunsuz bir test olmuştur, amin canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Rica ederim bende sonuc bekliyorum cuma gunu cikacak kan sonucu ense kalinligi sikintili cikti biraz cok tedirginim

Bence sonuna kadar normal dogum olmalii, zaten oncesinde kontrolden gecmiyormuyuz bebek pozisyonunu aldiysa normal dogum olur, Allah bizi sonucta oyle yaratmis kadinlara oyle bi guc vermis normal dogum yapmak icin ama olurda saglik veya mecburi bisey olur ozaman sezeryan olur tabii ama boyle keyfi sezeryana karsiyimm kendimce hem cokta saglikli bisey degil doktorlar nasil kabul ediyor keyfi sezeryani anlamiyorum

Rica ederim bende sonuc bekliyorum cuma gunu cikacak kan sonucu ense kalinligi sikintili cikti biraz cok tedirginim
ense kalınlığı ne kadar çıktı canım, bu testler sonuçta olasılık testi kesin sonuç değil öyle düşün içini ferah tut Allah ın izniyle her şey yolunda olur

2 gündür bendede var canım gece uyuyamiyorum çildirmalik

Sifonella erken doğuma sebep var mı diye sormuşsun canım geçen bebeğimi 22. Haftada rahim birden açılınca kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildi o yüzden tabi risk var kontrollü bir şekilde gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer sonuna gelip yüzümüz gülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…