- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.581
Evet çok hareketli oluyorlar geçen hafta benimkide öyleydi cinsiyet demedi doktor ama sana erken demiş çıkıntı görürsem dicem dedi demedi birşey hayırlı olsunSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Net değil tabiki ama doktor bence kız bu dedi oran vermedi ben hemen bulutlara çıktım tabi ahahaNe çabuk göstermiş civciv yaaa
Ben kullanıyorum canımŞuan decavit vitamin kullanan varmı kizlar
Ooy maşallahSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Memnunmusun yan etki vs yaptimiBen kullanıyorum canım
27 kasım eşimin doğum günü aynı gün olsa ne güzel olursanırım kasım başı hepimiz hazırlasak iyi olur☺
Bendede var canım doktor 3 haftan daha var dedi hatta nadirde olsa 20.nci 22.nci haftayı görenler var onada kendini hazırla dediGünaydın kızlar bulantısı geçmeyen varmı benim gibi?
Bulantı yok gibi, bazı kokulara hassasiyet var sadece. Ağrı vs de yok. Baya tedirgin gittim ama çok şükür iyi bebişOoy maşallahhayırlısıyla sağlıkla gelsin inş
Sen nasılsın canım bulantı ağrın var mı
Troid ilacı bende düzenli kullanıyorum canım sende o yüzden mi vitamini sordun acaba yoksa ekstra troidlerde problem olunca mı kullanılmıyor diğer vitaminlerBende baslicamda sorayım dedim
Maşallah canım ya basımda göstermiş benimde ağrım vardı az önce yine gittim doktora haftada bir gidiyorum neredeyseBulantı yok gibi, bazı kokulara hassasiyet var sadece. Ağrı vs de yok. Baya tedirgin gittim ama çok şükür iyi bebiş
Aynısı bende de var canım sanki 9 aylık gibi hemen nefes nefese kalıyorumBende de nefes nefese kalma var halsizlik iki iş yapiyom yada merdiven çıkayım nefes nefese yim
18 veya 20. haftada basliyor tekmeler.Ben bu aşamaları sabırsızlıkla bekliyorumbahsedilen hissetme tekme vs değil dimi. Tekmeleri hissetmek ya da dışarıdan tekmelerin belli olması ne zamana geliyor acaba tecrübeli annelerrr size ihtiyaç v
Aman maşallahBulantı yok gibi, bazı kokulara hassasiyet var sadece. Ağrı vs de yok. Baya tedirgin gittim ama çok şükür iyi bebiş
Aman maşallahşükür ne güzel böyle haberler alınca hepimiz çok mutlu oluyoruz
Bebişleri hissetmeye başlayınca herhalde tedirginliğimiz geçicek
Daha belli değil kesin tanı olmadığı için rahim ağzı uzunluğu ölçülerek kontrollü gidilecek canım amin inşallah hepimiz vakitlice sağlıkla alalımGeçmiş olsun serklaj yapilcakmj size ins bu sefer sağ salim kucağıniza alirisniz
Oyy maşallah ne güzel haberler bunlar canım ne güzel cinsiyetle ilgili yorum yapmış ya benimki hiçbir şey demedi bir sonraki gidişte kendim soracağımSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Aynen tiroidden dolayı araştırdım diğerlerin içinde iyot var iyot tiroide sıkıntı verir diye araştırdım decavitte yokTroid ilacı bende düzenli kullanıyorum canım sende o yüzden mi vitamini sordun acaba yoksa ekstra troidlerde problem olunca mı kullanılmıyor diğer vitaminler
Maşallah canım ya basımda göstermiş benimde ağrım vardı az önce yine gittim doktora haftada bir gidiyorum neredeyseama cinsiyetle hiç birşey demiyor bide tembel benim ki çok hareket etmiyor inşallah bu bir problem değildir
Aynısı bende de var canım sanki 9 aylık gibi hemen nefes nefese kalıyorum
İlk hamileliğimde 20 haftadan sonra bitmişti sanırım buda öyle olacak.Bendede var canım doktor 3 haftan daha var dedi hatta nadirde olsa 20.nci 22.nci haftayı görenler var onada kendini hazırla dedi
Bende o his kustuktan sonra oluyor sanki boğazıma bişey takılmış gibi 1-2 saat devam ediyor
Kızlar boğazının tahriş olmuş olabilir mi acaba. Benim önceden dediğiniz gibi olmuştu hızlı kahvaltı yapıyordum. Sonra birşey takılmış hissi geçmedi acıdı yemek yiyemedim hatta. Dr tahriş olmuş demiştiBenim hiç geçmiyor ya hep orda takılı.
Benim kustuktan sonra oluyor canım tahriş olduğu için.Kızlar boğazının tahriş olmuş olabilir mi acaba. Benim önceden dediğiniz gibi olmuştu hızlı kahvaltı yapıyordum. Sonra birşey takılmış hissi geçmedi acıdı yemek yiyemedim hatta. Dr tahriş olmuş demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?