2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Evet çok hareketli oluyorlar geçen hafta benimkide öyleydi cinsiyet demedi doktor ama sana erken demiş çıkıntı görürsem dicem dedi demedi birşey hayırlı olsun

Ooy maşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş
Sen nasılsın canım bulantı ağrın var mı

Bende baslicamda sorayım dedim
Troid ilacı bende düzenli kullanıyorum canım sende o yüzden mi vitamini sordun acaba yoksa ekstra troidlerde problem olunca mı kullanılmıyor diğer vitaminler
Bulantı yok gibi, bazı kokulara hassasiyet var sadece. Ağrı vs de yok. Baya tedirgin gittim ama çok şükür iyi bebiş
Maşallah canım ya basımda göstermiş benimde ağrım vardı az önce yine gittim doktora haftada bir gidiyorum neredeyse ama cinsiyetle hiç birşey demiyor bide tembel benim ki çok hareket etmiyor inşallah bu bir problem değildir
Bende de nefes nefese kalma var halsizlik iki iş yapiyom yada merdiven çıkayım nefes nefese yim
Aynısı bende de var canım sanki 9 aylık gibi hemen nefes nefese kalıyorum

Ben bu aşamaları sabırsızlıkla bekliyorum bahsedilen hissetme tekme vs değil dimi. Tekmeleri hissetmek ya da dışarıdan tekmelerin belli olması ne zamana geliyor acaba tecrübeli annelerrr size ihtiyaç v
18 veya 20. haftada basliyor tekmeler.
Disardan bebek hareketlerinin belli olmasi cok ileri haftalarda.

Geçmiş olsun serklaj yapilcakmj size ins bu sefer sağ salim kucağıniza alirisniz
Daha belli değil kesin tanı olmadığı için rahim ağzı uzunluğu ölçülerek kontrollü gidilecek canım amin inşallah hepimiz vakitlice sağlıkla alalım
Oyy maşallah ne güzel haberler bunlar canım ne güzel cinsiyetle ilgili yorum yapmış ya benimki hiçbir şey demedi bir sonraki gidişte kendim soracağım

Aynen tiroidden dolayı araştırdım diğerlerin içinde iyot var iyot tiroide sıkıntı verir diye araştırdım decavitte yok
Aynı 9 aylık gibi nefes nefese kaliyom gece bile bazen öyle uyaniyom

Bende o his kustuktan sonra oluyor sanki boğazıma bişey takılmış gibi 1-2 saat devam ediyor

Benim hiç geçmiyor ya hep orda takılı.
Kızlar boğazının tahriş olmuş olabilir mi acaba. Benim önceden dediğiniz gibi olmuştu hızlı kahvaltı yapıyordum. Sonra birşey takılmış hissi geçmedi acıdı yemek yiyemedim hatta. Dr tahriş olmuş demişti

Benim kustuktan sonra oluyor canım tahriş olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…