- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.561
Çok duydum canım ya bu durumu kuzenimin ilk hamileliği tedirginlikle geçti bu yüzden ve sonuç dünyalar tatlısı bıcır bıcır hem akıllı hem yetenekli bir bebiş bence hiçbir şey çıkmayacak içini ferah tut dualarımız seninleInsallah dua edin bize
Kızıma hamileyken 2018 aralık annelerinde aktiftim. Tahmini doğum tarihim yine 24 Aralıktı. Ama 16 Kasımda geldi kızımkızlar birden aklıma geldi, 2021 aralık anneleri grubuna bir bakayım dedim. bizimle aynı aylarda aynı süreci yaşamışlar diye. valla annelerin çoğu kasım 15'ten sonra teker teker doğum yapmışacaba bizim grupta neler olacak diye çok meraklandım şimdiden. hadi inşallah bizler de sağlıkla doğum haberlerimizi yazarız
Kızıma hamileyken 2018 aralık annelerinde aktiftim. Tahmini doğum tarihim yine 24 Aralıktı. Ama 16 Kasımda geldi kızımo yüzden ben ekim gibi doğum çantamı falan hazır ederim. O günleri sağlıkla görebilirsek tabi inşallah
Güzel haberler getirceksin inşGünaydın kızlar, bugün kontrol günümheyecanlı ve stresliyim stres biraz daha baskın olabilir. Dua edin
Büyük ihtimalle sıcaktan oluyor terliyoruz ya takip edicem bakalimSöyle mutlaka ama hiçbi şey de olmayabilir. Bende de aynı sorun var ama hep vardı bi sürü tahlil yaptırdım hamilelikten önce de hiçbi şey çıkmamıştı. Yani söyleyin ama kafanıza takmayın bence
Aynen aynı durumdayım deliksiz uyku yok gece uyaniyom hep sonra tekrar yatiyom vs sabah uyuyom böyle karmaşa yasiyomKızlar benim şu aralar ki sorunum uykusuzluk... Daha doğrusu bir türlü rahat edememe gece sık uyanma.... Yatak bana batıyor sanki. Bezdim artık gecelerim kabusa döndü. Va rmi benim gibi olan... Kendimi yerlere atasım geliyor. Dönüp durmaktan kıyafet çıkıyor üzerimden. Fena durumdayım
Geçmiş olsun serklaj yapilcakmj size ins bu sefer sağ salim kucağıniza alirisniz@Sifonella erken doğuma sebep var mı diye sormuşsun canım geçen bebeğimi 22. Haftada rahim birden açılınca kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden şüphe edildi o yüzden tabi risk var kontrollü bir şekilde gidiyoruz bakalım inşallah bu sefer sonuna gelip yüzümüz gülecek
Decavit pronatal yazdı bugün doktor henüz kullanmadımŞuan decavit vitamin kullanan varmı kizlar
Bende baslicamda sorayım dedimDecavit pronatal yazdı bugün doktor henüz kullanmadım
Yan etki açısından mı anlamadım kusura bakmaBende baslicamda sorayım dedim
Bende o his kustuktan sonra oluyor sanki boğazıma bişey takılmış gibi 1-2 saat devam ediyorGüzel anneler günaydın.
Benim sanırım reflüden dolayı boğazımda sürekli bir şey varmış hissi var. Ve ne yazık ki bu yüzden kusuyorum. Normal mide bulantılarım hafifledi ama boğazımda ki o his kusmama sebep oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Fayda gordunmi yan etki vs diye sordumYan etki açısından mı anlamadım kusura bakma
Benim hiç geçmiyor ya hep orda takılı.Bende o his kustuktan sonra oluyor sanki boğazıma bişey takılmış gibi 1-2 saat devam ediyor
Doktorlar bizim isteklerimize saygı duymalı kabul etmeme gibi bir lüksleri yok bu konudaBence sonuna kadar normal dogum olmalii, zaten oncesinde kontrolden gecmiyormuyuz bebek pozisyonunu aldiysa normal dogum olur, Allah bizi sonucta oyle yaratmis kadinlara oyle bi guc vermis normal dogum yapmak icin ama olurda saglik veya mecburi bisey olur ozaman sezeryan olur tabii ama boyle keyfi sezeryana karsiyimm kendimcehem cokta saglikli bisey degil doktorlar nasil kabul ediyor keyfi sezeryani anlamiyorum
Selam benGünaydın kızlar bulantısı geçmeyen varmı benim gibi?
Ne çabuk göstermiş civciv yaaaSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Rabbim bize kolaylık şifa versin ben çok kötüyümSelam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?