- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #8.601
Maşaallah sağlıkla gelsin prensesSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
İnşaallah güzel sonuçlar alırsınMerhaba kızlar 2li test sonucu henüz cikmadi ama ense kalinligi fazla ciktigi icin ikili testi beklemeden doktorumuz rapidnipt testi istedi. Bugun kan verdim 5 gune kadar sonucu gelecek insallah bir sorun çıkmaz
Insallah 3 gündür cok canim sikkinİnşaallah güzel sonuçlar alırsın
Tecrübeli olarak o zaman daha tedirgin oluyor insan diyebilirim. Hareket etse kasılma sanıyorsun korkuyorsun etmese neden etmedi diye endişeleniyorsun. Ben son haftalara kadar o kadar rahattım ki, ama 35 ten sonra biraz hareket etmese çikolata ye bakalım süt iç bakalım yine mi hareket etmiyor koştur koştur doktora git bakalımAman maşallahşükür ne güzel böyle haberler alınca hepimiz çok mutlu oluyoruz
Bebişleri hissetmeye başlayınca herhalde tedirginliğimiz geçicek
İnşallah sonuçlar tertemiz gelirMerhaba kızlar 2li test sonucu henüz cikmadi ama ense kalinligi fazla ciktigi icin ikili testi beklemeden doktorumuz rapidnipt testi istedi. Bugun kan verdim 5 gune kadar sonucu gelecek insallah bir sorun çıkmaz
Kızıma hamileyken 2018 aralık annelerinde aktiftim. Tahmini doğum tarihim yine 24 Aralıktı. Ama 16 Kasımda geldi kızımo yüzden ben ekim gibi doğum çantamı falan hazır ederim. O günleri sağlıkla görebilirsek tabi inşallah
Günaydın kızlar bulantısı geçmeyen varmı benim gibi?
Aay valla bilemedim ben yeniyim bu konularda ilk kez bu kadar ilerledi gebeliğimTecrübeli olarak o zaman daha tedirgin oluyor insan diyebilirim. Hareket etse kasılma sanıyorsun korkuyorsun etmese neden etmedi diye endişeleniyorsun. Ben son haftalara kadar o kadar rahattım ki, ama 35 ten sonra biraz hareket etmese çikolata ye bakalım süt iç bakalım yine mi hareket etmiyor koştur koştur doktora git bakalımyeni doğupta kucağa alana kadar o stres hiç bitmiyor
İnşallah sonuçlar tertemiz gelir
Sağol canım deniycemKuzum bende de var mide ekşimesi
Süt içince daha iyi hissediyorum sadece faydası var mı bilmiyorum belki sana iyi gelicek şeyi bulman lazımdır
Oda çok gaz yapıyorSüt ictigim zaman hemen geçiyordu tabi 1 saat sonra yine başlıyordu yine içiyordum günde 1.5 kilo sut içiyordum
1:10000 ve üstü düşük risk grubu için rahat olsunKızlar günaydınn, ikili testimin sonucu çıkmış detaylı bilgiler gözükmüyor,
sadece; ikili test (1. trimester) sonuç: <1:10000 yazıyor. Direkt sonucu yazmışlar, ne anlama geldiğini bilen var mı acaba
Sag walim kucagina al canimm.. bn de 12. Haftada ogrendim kizim olacağınıSelam kızlar çıktım doktordan 11+2 ama 11+5 çıktı ultrason
Her şey yolunda çok şükür kocaman olmuş, fıkır fıkır oynuyordu. Burun ve ense çok normal dedi doktor, kan vermedim 2li test için.
Veeeee galiba kız geliyor
Yaaaaaa üzüldüm la
Amin canım, yok ya ben üzülmedim. Eskiden negatif test görünce ağlardım, alıştım artık amaan başka sefere artık diyorumYaaaaaa üzüldüm lanasip diyelim ne yapalım kuzum hayırlı vakitte hayırlı evlat versin Allahım
Dün gece bile bulantıdan uyuyamadım. Neyse ki kustuktan sonra uyuyabiliyorumGünaydın kızlar bulantısı geçmeyen varmı benim gibi?
24 Aralık 16 Kasımda geldiyse ben kendimi ekime hazırlayayımKızıma hamileyken 2018 aralık annelerinde aktiftim. Tahmini doğum tarihim yine 24 Aralıktı. Ama 16 Kasımda geldi kızımo yüzden ben ekim gibi doğum çantamı falan hazır ederim. O günleri sağlıkla görebilirsek tabi inşallah
Gebelikte durum nasıl oluyor bilmem ama bir ara sürekli boğazımda kıl, saç varmış gibi hissediyordum, gebelikten çok önce. Laranjit kaynaklıymış benimki. Kendi doktorunuza danışarak bir KBB ye görünün istersenizGüzel anneler günaydın.
Benim sanırım reflüden dolayı boğazımda sürekli bir şey varmış hissi var. Ve ne yazık ki bu yüzden kusuyorum. Normal mide bulantılarım hafifledi ama boğazımda ki o his kusmama sebep oluyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?
İnşallah canım ben sormadan gördüm dedi, benim kız da meraklıymış göstermeyeHerkese merhaba biz de bu gün kontrole gittik çok şükür allahıma şimdilik her şey yolundaydı. Tam 11 hafta sat a göre ama dr 11+6 dedi.@Selizay sizin minnoşunuzla aynı gibiyiz ama bize cinsiyet falan söylemedi yaaaa biz de çok merak ediyoruz görüp de mi söylemiyo acaba?
Bu arada çok sevindim kız erkek fark etmez sağlıklı olsun ama yine de öğrenmek bile çok güzel sağlıkla gelsin inşallah
aynen benim de 34+4'te suyum geldi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptılar. 24 saat hastanede bekledim 2.dozu da yapıp doğuma aldılar. Çok şükür sağlıklı ama minnak bir kızım oldu :)Evet benim de ilk çocuğum 15 temmuz da doğacaktı suyum geldigi icin 15 haziran da oldu ve ben daha hiç bir şeyi hazirlamamistim dogum yaotigim gun babamlar anladıkları kadarıyla bez eşya falan almışlardı. Hiç bir şey olmasada dahi hastane çantası 2 ay öncesinden hazır olmalı tecrübe ettim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?