- 25 Ağustos 2021
- 224
- 280
- 53
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.521
İlaçlardan mı acaba bulantı demir ilacı yapıyor bendeBol mide bulantılı 16. Haftadayımsen nasılsın
Ben de normal istedim ama kısmet olmadı. Sabaha kadar sancı çektim suyum geldi ama tersmiş kordon sıkışmış. Dr bebeği 10 dk içinde çıkarmalıyız dedi. Hemen kalktım ben de hatta 2. Sezeryandan sonra eve geldim diğer çocuğu yıkadım işimi yaptım.Kızlar ben okuya okuya geldim. İlk hamileliğimde normal doğum istedim her türlü şart uygundu. 40 haftamı doldurdum ama bebek bi türlü gelmedi doktorum daha fazla beklemeyelim dedi ve sezeryana alındım aynı akşam kalktım, yürüdüm hemşiremin söylediği birçok normal doğum yapan kişiden daha hızlı ayaklandığımdı.
Sözün özü hepimiz bir doğum şeklini kendimize daha yakın hissediyoruz ikisinden biri bizi daha iyi anne yada daha akıllı kadın yapmıyor. Doktorumuz bizi en iyi şekilde yönlendirip gerekeni yapacaktır.
Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok. Umarım hepimiz aralık ayında sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıp olumsuz hiçbir durum yaşamadan tadını çıkarıyor oluruz.
Günaydın canım. Olsun sen gerekeni yap, iş bi şekilde olur. Mesleğin nedir bilmesemde bir şekilde üstesinden gelinir diye düşünüyorum. Sen kendini nasıl hissediyorsun, daha iyi misin? Gerinme bende de var bende ucundan azıcık geriniyorum, ama korkmuyorum da değil. Bende bunu merak ediyordum sorun olur mu diye.Kuzular günaydın bir hafta daha rapora devam dedi doktor evdeyim nerdeyse 1,5 aydır işe nasıl adapte olacağım dönüşte .Kızlar birde yatakta gerilen varmı sabahları gerilme ihtiyacı duyuyorum ama iyi yapmıyorum galiba
Teşekkür ederim kuzum, aminCinsiyeti açıklanan arkadaşlar olmuş çok sayfa birikmiş dün gece yazacakken uyuyakaldım. Aklımda kalmayanlar olduysa kusura bakmayın sağlıkla gelsin evlatlarınız.
Gözünüz AydınBir_Kucuk_Mars oğluşun sağlıkla gelsin. @hzlsel bence seninkinin bacak arası erkeğe benziyor canım
Ya ne çok Bursalı varmış şaşırdımEe ben de Bursalıyım
Doktor da erkek dedi canım benim müneccim kocam ilk bebekte kızım olacak erkek olursa sevmem bile deyip bunda da kesin erkek oğlan olacak diye konuşması beni bir işkillendirmişti zatenCinsiyeti açıklanan arkadaşlar olmuş çok sayfa birikmiş dün gece yazacakken uyuyakaldım. Aklımda kalmayanlar olduysa kusura bakmayın sağlıkla gelsin evlatlarınız.
Gözünüz AydınBir_Kucuk_Mars oğluşun sağlıkla gelsin. @hzlsel bence seninkinin bacak arası erkeğe benziyor canım
Valla inan tanıdığım bütün askerlerin oğlu YiğitEvettama isimle pek ilgisi yok ya sevdiğimden tayin yeriniz hayırlı olsun şans getirsin neresi çıktı size? Biz Batman’a gidiyoruz Hatay’dan
Canım bizim normalde temmuzda bayramdan hemen önce gitmemiz lazım dr 15. Haftadan önce açıklamam dediDoktor da erkek dedi canım benim müneccim kocam ilk bebekte kızım olacak erkek olursa sevmem bile deyip bunda da kesin erkek oğlan olacak diye konuşması beni bir işkillendirmişti zatenbüyük ihtimal kızımıza çok heves etmişti ama kaybedince çok üzüldü ondan bu sefer erkek demiş olabilir önemli olan sağlıklı doğmaları valla insan merak ediyor tabi ama bilmek istiyor kızım oğlum diye karnını sevmek onunla konuşmak istiyorsun siz ne zaman gidiyorsunuz doktora
Allah yardımcımız olsun güzelim ya çok zor çeken bilirBulantisi bitmeyenlerden biride ben
Ayy kavuşursunuz inşallahhValla inan tanıdığım bütün askerlerin oğlu Yiğitbenim de oğlum olursa isterim Yiğit. Bize geçen sene tayin çıktı Tuncelide eşim kötü bir ilçede ben de eğer lojman çıkarsa gideceğim inşaAllah Batman gene iyi galiba tabi o da ilçeye göre değişir inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur canım benim
Aminn canımmAyy kavuşursunuz inşallahhTunceli bizim tercihde de vardı ama gelmedi. Batman merkez bizim eş götürülmeyen yer gelmedi bize şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?