2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gergin bir akşam ardından güzel bir güne günaydın bütün gün uyudum şimdi ayaktayım.(arada tartışmaları okudum. gerginliğe gerek yok burada güzel bir ortamımız oldu)
ben bugün dilimde bir şey farkettim. dilimin üst-arka tarafı bembeyaz. sanki mide bulantım o kalıntı yüzünden ya da midemden çıkan asit veya her ne ise orada kalıntı bırakıyormuş gibi. naparsam yapayım geçmiyor. yutkundukça berbat bir metalik tat oluyor. fırçaladığımda geçici rahatlık sonra yine devam..
Benim gibi bulantısı olan ya da metalik tat olanlar bakabilir mi onlarda da var mı?
benim araştırdığım kadarıyla dil pası diye geçiyor ve gastrit sebebi ile olur gibi şeyler yazıyor. çözümü var mıdır bilmiyorum

Kızlar ben okuya okuya geldim. İlk hamileliğimde normal doğum istedim her türlü şart uygundu. 40 haftamı doldurdum ama bebek bi türlü gelmedi doktorum daha fazla beklemeyelim dedi ve sezeryana alındım aynı akşam kalktım, yürüdüm hemşiremin söylediği birçok normal doğum yapan kişiden daha hızlı ayaklandığımdı.

Sözün özü hepimiz bir doğum şeklini kendimize daha yakın hissediyoruz ikisinden biri bizi daha iyi anne yada daha akıllı kadın yapmıyor. Doktorumuz bizi en iyi şekilde yönlendirip gerekeni yapacaktır.

Birbirimizi kırmaya hiç gerek yok. Umarım hepimiz aralık ayında sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alıp olumsuz hiçbir durum yaşamadan tadını çıkarıyor oluruz.

Ben de normal istedim ama kısmet olmadı. Sabaha kadar sancı çektim suyum geldi ama tersmiş kordon sıkışmış. Dr bebeği 10 dk içinde çıkarmalıyız dedi. Hemen kalktım ben de hatta 2. Sezeryandan sonra eve geldim diğer çocuğu yıkadım işimi yaptım.
Doğum şekli isteyebiliriz ama nasip olmayabilir. Sezeryan istersin hastaneye yetişemeyip arabada doğurursun

Kuzular günaydın bir hafta daha rapora devam dedi doktor evdeyim nerdeyse 1,5 aydır işe nasıl adapte olacağım dönüşte .Kızlar birde yatakta gerilen varmı sabahları gerilme ihtiyacı duyuyorum ama iyi yapmıyorum galiba

Günaydın canım. Olsun sen gerekeni yap, iş bi şekilde olur. Mesleğin nedir bilmesemde bir şekilde üstesinden gelinir diye düşünüyorum. Sen kendini nasıl hissediyorsun, daha iyi misin? Gerinme bende de var bende ucundan azıcık geriniyorum, ama korkmuyorum da değil. Bende bunu merak ediyordum sorun olur mu diye.

Cinsiyeti açıklanan arkadaşlar olmuş çok sayfa birikmiş dün gece yazacakken uyuyakaldım. Aklımda kalmayanlar olduysa kusura bakmayın sağlıkla gelsin evlatlarınız.

Gözünüz Aydın Bir_Kucuk_Mars oğluşun sağlıkla gelsin. @hzlsel bence seninkinin bacak arası erkeğe benziyor canım

Teşekkür ederim kuzum, amin

Ayrıca şu doğum konusunda gerçekten niye gerilim çıkıyor anlamıyorum ya. Sen sezaryan doğum taraftarısın diye normal doğumu kötüleyemezsin. Ya da normal doğum yapmak isteyen kişi sezaryene mana bulamaz. Burası tecrübe paylaşma alanız, ama herkes birbirine karşı nazik olmalı. Anksiyete sahibi insanlar var, öncesinde kötü doğum tecrübeleri yaşamışlar da var. Ben de anksiyete sahibiyim ve yok normal doğuranlar ölüyo yok sezaryen yapanlarda bi şey gelişiyo onlar da ölüyo. çocukları ölüyo falan bunlar nasıl söylemler içim daralarak okudum resmen. Herkes istediği doğum türü hakkında konuşsun sorsun araştırsın tecrübe paylaşsın ama lütfen cümlelerini seçsin. İnsanları etkileyecek yorumlar katmasın.

Biz bu ülkenin geleceği olan yavruları dünyaya getireceğiz. Türkiye’deki Siyasetçiler gibi En ufak meselede ateşli tartışma çıkaramayız. Hepimiz çocuklarımızı demokratik ve anlayışlı yetiştirmeliyiz ki çok güzel bir ülke bırakalım onlara. Ama bu söylediğimi önce kendimiz yapıp kendi hayatımıza uyarlamalıyız. Lütfen güzel anneler

Doktor da erkek dedi canım benim müneccim kocam ilk bebekte kızım olacak erkek olursa sevmem bile deyip bunda da kesin erkek oğlan olacak diye konuşması beni bir işkillendirmişti zaten büyük ihtimal kızımıza çok heves etmişti ama kaybedince çok üzüldü ondan bu sefer erkek demiş olabilir önemli olan sağlıklı doğmaları valla insan merak ediyor tabi ama bilmek istiyor kızım oğlum diye karnını sevmek onunla konuşmak istiyorsun siz ne zaman gidiyorsunuz doktora

Evett ama isimle pek ilgisi yok ya sevdiğimden tayin yeriniz hayırlı olsun şans getirsin neresi çıktı size? Biz Batman’a gidiyoruz Hatay’dan
Valla inan tanıdığım bütün askerlerin oğlu Yiğit benim de oğlum olursa isterim Yiğit. Bize geçen sene tayin çıktı Tuncelide eşim kötü bir ilçede ben de eğer lojman çıkarsa gideceğim inşaAllah Batman gene iyi galiba tabi o da ilçeye göre değişir inşaAllah hakkınızda hayırlısı olur canım benim

Kızlar günaydınnn
Öncelikle kız bebeğe olsun diyenleri anlayamıyorum ilk gebeliğim ve çok kız istemiştim. Oğluşa bişeyler almaya bakmaya ebebek e gittik resmen erkek için olsun diyesim geldi isim de olduğu gibi çeşit az. Evladın kızı erkeği olur mu melek hepsi. Bu insanları duymayın

Diğer konuşma doğum konusunda sıfır bilgim ve tecrübemle her iki doğum şekline de aynı mesafedeyim çünkü ikisinin de olumlu ve olumsuz yanları var. Ben akışa bıraktım hangisi olursa kabulüm diyorum. zaten bazı durumlarda bizim isteklerimizin ötesinde gerçekleşiyor durumlar. Keskin net olumsuz konuşmaları hızlı hızlı geçelim. Yaşasın tam bağımsız pollyannacılık üzmeyelim birbirimizi

Canım bizim normalde temmuzda bayramdan hemen önce gitmemiz lazım dr 15. Haftadan önce açıklamam dedi ama eşim çok sabırsız ve çok meraklı biri olduğu için yarın bi hastaneye randevu aldırdı bana bakalım yarın keşke söylese en azından şuna buna benziyo dese bile olur hiç tahmin bile söylemedi bizimki.

Ayy kavuşursunuz inşallahhTunceli bizim tercihde de vardı ama gelmedi. Batman merkez bizim eş götürülmeyen yer gelmedi bize şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…