2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Böyle vicdansız insanların ne dediklerini umursamamaya çalışın lütfen. Bebeğiniz size çok iyi gelecek inşallah

Bir bursali olarak onlar bursayi gorse hayran kalir da neysetuttu memleket damarim simdi
Kızlar ben de Bursalıyimmm

AFP testi için sadece kan mı verdiniz pazartesi bende yaptırıcam neye bakıyorlar başka hayırlısı olsun kızınızı sağlıkla büyütün inşallah
Bugünkü doktor kontrolünde AFP testi için ultrasonda bebeğin kafasında bpd mesafesini ölçtü sanırım şakaklararası mesafeymiş. Buna göre gebelik haftasını (16+3) yazdı ki normal gebelik haftamdan (15+5) ileriydi, doktor bunun normal olduğunu ve istenen bir şey olduğunu söyledi. Kan verdim ve sonuca dair raporun bir kaç gün içinde çıkacağını söyledi sonuç çıkar çıkmaz gösterip yorumlamasını bekleyeceğim.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, bebeğim adına da teşekkür ederim, sağlıkla alırız kucağımıza onları umarım

Kızlar merhabal
Ben hangisi saglikliysa o uygulanmalı diyorum. İstediğiniz yere çekip negatiflik almak isteyen sizsiniz bence. İSRARLA DOKTORU DİNLEMEYİP İSTEGİNİ YAPTİRMAYA CALİSANLARDAN BAHSETTİĞİMİ okuyup anlayabilirsiniz.

Öncelikle negatif etki yerine tabularla kurulmuş anneliği kısıtlayan elestireleri yiktigim için pozitif olduğumu düşünüyorum ki öyle. Sağlıklı olan neyse tavsiye veriyorsunuz hepiniz birer hekim gibi. Benim bahsettiğim görüşümü doğru kabul ettirmek değil normal doğumu kabul ettirmeye çalışan bireylerin kurduğu baskıyı dağıtmak. Mutlaka doğruymuş kısmı da doğru olan cümlelerim ağırlıkta evet. Akıl verir şekilde 'normal doğum yapmayanlar bana ters geliyor' diyenler konuşuyor bence. Asıl negatiflik anneliği sadece bu şekilde tavulastiranlar. Ben de herkes gibi ALTİ DOLU maddelerle fikrimi beyan ettim ve bu çoğu kadının istemediği halde zorlandığı durumdan kurtarır. Etik olmayan hiçbir kelime kullanmadım. Aksine etik olmayan şeylere karşı gayet güzel konuştum. Önceki yazılanlara bir bakım isterseniz. Nerden baktığınızla alakalı.

Nasılda sonunda benim dediğim şeyi yazdınız. Sevindim DİRETMELER YUZUNDEN OLAN ŞEYLERİ YAZDİM BEN. Yazdıklarim korkulacak şeyler değil bilakis sağlıklı olan neyse size uyan neuse doktorunuz ne oneriyorsa onu yapın diyorum. Almak istediğiniz yeri alıp konusmayin

Üzgünüm ama insanların sözlerinizden neden rahatsız olduğunu anlayamanışsınız. Bir yığın cümle var. Ama egodan başka bir şey göremedim malesef.

kizlar sizlerde de yani 15. haftada olanlar vajinada batma hissi (igne batiriyorlarmis gibi) sizlama gibi durumlariniz oluyor mu? 2 gundur var bu durum ve moralim bozuluyor) ilk gebeligim kizlar bu arada
Biraz geç gördüm tek tek bakıyorum şuan yazılanlara. Benim de ilk gebeliğim 15+4üm ve bende de bugün aşırı şekilde oldu bebek büyük olsa elini flan sokup zorluyo derdim içerden bişey batırıyolarmış gibi oldu bence yavrularımız biz burdayız demenin farklı bir yolunu seçmişler yine

Elbette birbirimize bu süreçte destek olabilmek ama en çok da bilmediğimiz şeyleri öğrenmek ve gereksiz şeyleri kuruntu edip kendimizi strese sokmamak adına bu platfotmdayız. Her arkadaşım birbirine yakın bir arkadaş sıcaklığında destek olmaya çalışıyor. Ailelerimizin hafife alabildiği bir sorunumuza bile çok dikkatli bir şekilde ilgilenip çözümler bulmaya çalışıyor. Bu çerçeveden çıkılıp birbirlerimizi zorlu diyaloglara sürüklediğimizi gördüğüm de emin olun üzülüyorum. Birden farklı karakterlerin bir arada olması kolay değildir bu doğa gereği bu şekilde. Ama çiçeklerimizi soldurmayalım güzel anneler, burada bulunmak keyif veriyor. Kimse strese girsin istemem. Nacizane yazmak istedim. Hepiniz çok güzel insanlarsınız. Yarın daha güzel bir gün olması dileğiyle, iyi geceler.

Merhabaa hakkınızda hayırlısı olsun. Asker eşi misiniz acaba ?

Ya gerçekten whatsaap aile grubu gibi girip girip bakıyorum bana çok iyi geldi bu grup güç aldım resmen. Doğum hakkında yazılan şeyleri gördükçe kanım dondu gerçekten bir panik atak hastası olarak. Hamileliğin başlarında henüz bulantı tiksintilerle mücadele ederken doğumun kötü yanlarından bahsedilmesi talihsiz olmuş. Elbette bu bir gerçek eninde sonunda olucak bişey ama hep iyi dileklerle dualarla hangisi bebeğimizin ve bizim sağlığı için uygunsa o doğum olsun ama bence çoğu anne gibi herkes normal doğumu ister toparlanma süreci vs. daha kolay olduğu için tabi yine öncelik sağlık. Hepimiz en hassas en yoğun dönemlerimizdeyiz o yüzden kalp kırmaya gerek yok iyilik güzellik paylaşıp yayalım Bizi yaradan öyle bir vücut ve içgüdü ile yaratmış ki Doğuştan anne oluyoruz zaten Bence sürece odaklanıp şu sıralar zor olsa da şu zamanların keyini çıkaralım sevgili güzel anneler. Bu süreçte hep birlikte olmak bizi daha da güçlü yapıcaktır sevgiler

Kızlar sol kasığım ağrıyor, bebek de o tarafta. Normal mi?
Bir erkek arkadaşımın annesi doğum hemşiresi emeklisi arkadaşımın eşi hamileyken ağrı varsa normaldir hatta iyi bişeydir bebeğin orda olduğunu ve yaşadığını iyi olduğunu gösterir demiş. Bana laf arasında bunu söylemişti ama öyle bir etki ettiki bana her ağrıda bu gelir aklıma endişeden ziyade mutlu olurum sonuçta hareketini hissetmiyoruz varlığını bize bu şekilde hissettiriyor anne burdayım diyor. belki sizlere de bendeki etkiyi yapar diye yazmak istedim

Bu sekilde yazmanda hic hos bisey degil, normal dogumla cok olen var diye ne alaka sezeryan dogurcaksan saygim var sana ama bari normal sekilde dogum yapmak isteyenleri boyle etkilemeyin anormal biseymis gibi

Ya ne alaka ya, nasil bir dusunce bu. Ordaki dikisle sezeryan dikisi ayni mi ya. Milletide bu sekilde konusarak korkutmaya calismayin. Normal olabiliyorsa neden olmasin illa sezeryanmi olmasi lazim teknoloji ilerledi diye nasil bi mantik anlamadim. Sende suan sanki sezeryan marifetmis gibi anlatiyosun bende ona sinir oluyorum.

Sezeryana karsi biri degilim, son anda doktorum derse sezeryan olucak diye kabul ederim ama bastan sanki normal dogum yapan kisiler hepsi olucekmis gibi konusmayin lutfen.

Neyse diger yorumlari yeni okudum baya bi yorum yapilmiss. Bende artik yorum yapmicam bu dogum konusu hakkinda kapatalim gitsin, guzel grubumuzun tadi kacmasin. Isteyen istedigi gibi dogursun, herkesin fikri dusuncesi kendine. Ama gelipte kimse kimseyi korkutmaya calismasin :) gece gece sinirlenmicem daha fazla hormonlar zaten tavan yapmis 5 saatlik yoldan geldim bide simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…