- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.541
Heyecanını anlıyorum benim 3.ama ben bile ne zaman hissedicem minigimi diye dört gözle bekliyorum ama senin haftam yakın yani yakın bi zamanda hissedersin inşallahIlkk gebeligimbilmemm hic hissetmemistim bugune kadar oylee, olmayadabilir
Canım dün doktor bana karnım için krem yazıcam dedi ve devlet karşılıyormuş. Yarın sağlık ocağına yazdırıcam, içeriğini göreyim sana yazarım olur mu?Kızlar birşey danışacağım sizlere. Bio oil kullanıyorum günde 2 kere sürün diyor ama yaz sıcaklarında günde 2 kere sürülecek birşey değil. Hem kolay emilmiyor hem de yağ kokusu rahatsız ediyor. Krem formunda temiz içerikli bildiğiniz bir marka var mı?
Tamam canım sağol öğrendiğinde yazarsan sevinirim.Canım dün doktor bana karnım için krem yazıcam dedi ve devlet karşılıyormuş. Yarın sağlık ocağına yazdırıcam, içeriğini göreyim sana yazarım olur mu?
Ayyyy bize de yaaaaaazCanım dün doktor bana karnım için krem yazıcam dedi ve devlet karşılıyormuş. Yarın sağlık ocağına yazdırıcam, içeriğini göreyim sana yazarım olur mu?
Açıkçası yeni aldım deneyimlemedim ama Seda altın ürünlerine güvendiğim için yeni çıkan çatlak kremini aldım dün kullanmaya başladım yapış yapış yağ değil güzel emilimi. Ek olarak doğal yağlardan faydalanmayı düşünüyorum araştırmadayımKızlar birşey danışacağım sizlere. Bio oil kullanıyorum günde 2 kere sürün diyor ama yaz sıcaklarında günde 2 kere sürülecek birşey değil. Hem kolay emilmiyor hem de yağ kokusu rahatsız ediyor. Krem formunda temiz içerikli bildiğiniz bir marka var mı?
Teşekkür ederim çok daha iyim fakat tedirginlik hep var zaman bir an önce geçsin istiyorumGünaydın canım. Olsun sen gerekeni yap, iş bi şekilde olur. Mesleğin nedir bilmesemde bir şekilde üstesinden gelinir diye düşünüyorum. Sen kendini nasıl hissediyorsun, daha iyi misin? Gerinme bende de var bende ucundan azıcık geriniyorum, ama korkmuyorum da değil. Bende bunu merak ediyordum sorun olur mu diye.
Canım sen benden daha iyisin o zaman ben sadece su ekmek karpuz üçgeninde gidip geliyorum onuda yani zorlama ile yiyorum bakalım bebislerimiz nasıl olacak böyle yiyemedigimiz için zayıf kalmazlar umarımBenim bulantı devam ediyor ve dediğin gibi hiç iştahım yok. Tost ve makarnayla geçiyor günler. Çok üzülüyorum beslenemiyorum, sağlıklı şeyler yiyemediğim için sorun olursa diye
Bende bursaliyim istanbulda yaşıyorum ailem ordaYa ne çok Bursalı varmış şaşırdımGerçi ben İstanbul'da yaşıyorum ama Bursa'ya gidip geliyorum mümkün olduğunca sık
Benim o gerinen ben, nasıl da iyi geliyor. Valla nasıl yapıyorum bilmiyorum sanırım korkudan rahim bölgesi sabit kalıp üst bedeni geriyorum (Belki daha önce yoga yaptığım iÇin ayırabiliyorum) sabah sabah ben de bunu düşündüm. Uzanma gibi değilde daha bedenimi içe kasarak geriniyorum.Kuzular günaydın bir hafta daha rapora devam dedi doktor evdeyim nerdeyse 1,5 aydır işe nasıl adapte olacağım dönüşte .Kızlar birde yatakta gerilen varmı sabahları gerilme ihtiyacı duyuyorum ama iyi yapmıyorum galiba
Tam bahsettiğin gibi cnm sonra aklıma geliyor birden afallıyorum canımBenim o gerinen ben, nasıl da iyi geliyor. Valla nasıl yapıyorum bilmiyorum sanırım korkudan rahim bölgesi sabit kalıp üst bedeni geriyorum (Belki daha önce yoga yaptığım iÇin ayırabiliyorum) sabah sabah ben de bunu düşündüm. Uzanma gibi değilde daha bedenimi içe kasarak geriniyorum.
Ben doğal olarak hindistan cevizi yağı sürmüştüm ilk denemek için ama koktu. Ağır yağ gibi koktu. Yazın da yağ zor olacak gibi bilemiyorum. İnşallah güzel bir krem bulabiliriz. Dediğiniz markayı hiç bilmiyorumAçıkçası yeni aldım deneyimlemedim ama Seda altın ürünlerine güvendiğim için yeni çıkan çatlak kremini aldım dün kullanmaya başladım yapış yapış yağ değil güzel emilimi. Ek olarak doğal yağlardan faydalanmayı düşünüyorum araştırmadayım
Tedirgin falan olmayın dinlenin bebişinizi kucağınıza aldığınız güzel günleri düşününTeşekkür ederim çok daha iyim fakat tedirginlik hep var zaman bir an önce geçsin istiyorum
Gerçekten ben de zorla yiyorum bıktım artık ne yiyebilirim diye düşünmekten. İnşallah bir an evvel kurtuluruz şu bulantılardan. Multivitamin alıyorum inşallah onun faydası olur eksikleri tamamlarCanım sen benden daha iyisin o zaman ben sadece su ekmek karpuz üçgeninde gidip geliyorum onuda yani zorlama ile yiyorum bakalım bebislerimiz nasıl olacak böyle yiyemedigimiz için zayıf kalmazlar umarım
Ben mustela alacağım birde sakin bebe yağıHanimlar çatlak kremi kullanmaya başladiniz mi mustela öneriyor doktor ama siz ne aldiniz
Lierac ama pahalı birazcıkBen doğal olarak hindistan cevizi yağı sürmüştüm ilk denemek için ama koktu. Ağır yağ gibi koktu. Yazın da yağ zor olacak gibi bilemiyorum. İnşallah güzel bir krem bulabiliriz. Dediğiniz markayı hiç bilmiyorum
Ben bio oil kullanıyorum canım hamileler için olanı. Birçok arkadaş da kullanıyor, memnunum ben iyi nemlendiriyor rahatsız etmiyor beniHanimlar çatlak kremi kullanmaya başladiniz mi mustela öneriyor doktor ama siz ne aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?