- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.581
Hızlı hızlı okudum amaDünkü kişi olduğunu düşünüyorum. Direkt kurulup gelmiş anlamıyorum bu insanları ya sanki 14 yaşında cocuk gibi davranıyorlar. Hiç mi sorununuz yok cidden böyle boş işler buluyosunuz ya
Ayrıcalıklı hissediyorum. Kızım çok mutluBebeklerim sizi kimse üzemez müdahale ediyorum merak etmeyin
Kurşun döktüreceğim gruba nazarlara geliyoruz baksanızaAyrıcalıklı hissediyorum. Kızım çok mutlu
ben de dünkü tartışmadan sonra bakmıştım. yaş aynı, şehir aynı, meslek aynı. yazış şekli aynı. o hesap dün kapatmış, bu hesap şimdi açmış. aynı konuya devam. neyse bir anlık heyecandı geldi geçtiHızlı hızlı okudum amaSelizay detay yakalamış ve birde dünkü hesap önemli kelimeleri büyük harfle yazıyordu, bu hesapta aynı şekilde yazmış, tesadüf mü bilemiyorum. Takılmayın kızlar, çiçek gibi grubumuz var gerçeği biz biliyoruz.
Kızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
Canım bana dr 13.haftada elinde varsa bitir sonra diğer yazdığı vitaminlerle geç demişti. Yeni almadan dr danışman en güzeli.Selizay D DalgaliCihan teşekkür ederim kızlar. Ben yarın 13 haftalık olacağım bugün folik asidim bitti de ondan sordum. Yarın dr uma da mesaj atarım. Ama yenisini alsam 60 tane falan oluyor ya kullanılır mı yoksa gereksiz mi olur almam onu kestiremedim
Bu zihniyet yarın daha fazla kurulup gelebilir hazırlıklı olalım daben de dünkü tartışmadan sonra bakmıştım. yaş aynı, şehir aynı, meslek aynı. yazış şekli aynı. o hesap dün kapatmış, bu hesap şimdi açmış. aynı konuya devam. neyse bir anlık heyecandı geldi geçti
Yok şekerim nazar değil dış mihrakKurşun döktüreceğim gruba nazarlara geliyoruz baksanıza
Bence en azından benziyor der benim doktor da kesin konuşmadı ama benziyor dedi canım yarın haberlerini bekliyoruzCanım bizim normalde temmuzda bayramdan hemen önce gitmemiz lazım dr 15. Haftadan önce açıklamam dediama eşim çok sabırsız ve çok meraklı biri olduğu için yarın bi hastaneye randevu aldırdı bana bakalım yarın keşke söylese en azından şuna buna benziyo dese bile olur hiç tahmin bile söylemedi bizimki.
Öyle canım sağlıkla doğsunlar tabi ama bilmiyorum akıllarından neler geçiyor neden böyle söylüyorlar insanın da morali bozuluyor eşim erkek dedikçe sanki kızıma ihanet ediyor gibi hissediyorum değişik karışık duygularYaa neden böyle istiyorlar acaba.
Eşim de ilk bebekte kiz demisti kiz istiyordu.
Bunda erkek olsun diyordu hep , cinsiyeti kiz diyince inanmak istemedi sonra da neyse dedi kaldi.
Bir ara kiz olursa onu hatirlatir üzulüruz falan demisti , ben de unutmuyorum ki hatirlayayim demistim , bir daha da yorum cikmadi agzindan.
Dün de durup dururken kontrole gittiginde belki degisir doktor erkek der dedi moralim bozuldu.
Saglikla dogsunlar insallah .
12. Haftada birakiliyor.Kızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
11+5 filandım herhalde canım bıraktığımda sonra multivitamine geçtim içinde az miktarda folik asit varKızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
Canim ben kiz istedim gönlüme göre oldu , diger kontrolde ne olur bilmem doktor tahmini söyledi , erkek olsa ben de bir buruklaşirdim eminim. Ama saglikli dünyaya gelsinler en önemlisi bu tabi.Bence en azından benziyor der benim doktor da kesin konuşmadı ama benziyor dedi canım yarın haberlerini bekliyoruz
Öyle canım sağlıkla doğsunlar tabi ama bilmiyorum akıllarından neler geçiyor neden böyle söylüyorlar insanın da morali bozuluyor eşim erkek dedikçe sanki kızıma ihanet ediyor gibi hissediyorum değişik karışık duygular
Teşekkürler canım mutlu pazarlar. Grup üyelerimiz gayet güzel sohbetle anlaşıyorlar. Sorun ilk kez gelip ortaya adeta bomba salıp gidenlerde. Keşke onlarda aramıza aynı nezakeyle katılsalar, güzel cümlelerle fikirlerini beyan etseler, grubumuz büyüse. Biz birlikte güzeliz değil miSelam kızlar,bir kaç gündür okuyorum çıkıyorum,okuyorum çıkıyorum,sinir bastı,gerildim de gerildim,halbuki ne kadar tatlı bir grubumuz var.Ben her zaman her konuya cevap yazamıyorum veya bazı konularda fikir belirtemiyorum.Çünkü bir fikrim yok,ne bilim progesteronlar,iğneler ,ilaçlar vb.Ama bu konularda sayenizde fikir sahibi oluyorum.Sanırım bu doğum şekliyle ilgili konuşmalar daha önce yapılmıştı,bende fikrimi ve elimden geldiğince bilgimi sunmuştum.tatlı tatlı konuşulmuştu.Sanırım sorun dilde biraz,tepeden bakan ve yargılayan şekilde yazımlarda,kendi adıma şu son yazan iki arkadaşı durduğunuz için kendi adıma teşekkür ederim,sorun fikirleri değil yazma şekilleri gibi geldi bana.Umarım bu atışmalar daha fazla uzamaz ve sakinleşmemiz ve mutlu olmamaız gereken yerde gerilmeyiz.Hepinize kucak dolusu sevgiler ve harika pazarlar dilerim
Vallaha bu nedir yaKurşun döktüreceğim gruba nazarlara geliyoruz baksanıza
Ya benim 16. Haftam hala kullanıyorum. Multivitamin kullanıyordum başından beri zaten içinde folik de var doktor devam dedi. Bırakmak mi lazım acaba gidince tekrar sorayım vitamin konusunu12. Haftada birakiliyor.
Ben erken biraktim gelişimi önde diye yeni ilaca gecti doktor.
Kızlar folik asidi kaçıncı haftaya kadar kullanıyoruz bırakanlar kaçıncı haftada bıraktı yazabilir misiniz
Canlar ben de 12.haftada bıraktım doktorum folik asit almıyorsun artık dedi ama verdiği kan hapında folik asit var ben anlamadım.Ben hala devam ediyorumm canim, doktorum 13. Haftada demir hapiyla bir olan bitane yazmisti. Bakalimm cumaya yine randevu alcam hala devam ettiricekmi
NOrmalde folik asit 12.haftada kullanip birakiliyor canim.Ya benim 16. Haftam hala kullanıyorum. Multivitamin kullanıyordum başından beri zaten içinde folik de var doktor devam dedi. Bırakmak mi lazım acaba gidince tekrar sorayım vitamin konusunu
Belki ikisi fazla gelir diye bıraktırmıştırCanlar ben de 12.haftada bıraktım doktorum folik asit almıyorsun artık dedi ama verdiği kan hapında folik asit var ben anlamadım.
Istee benimde oyleCanlar ben de 12.haftada bıraktım doktorum folik asit almıyorsun artık dedi ama verdiği kan hapında folik asit var ben anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?