2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Acil bakar ama karnım yamuldu dedin. O garip geldi açıkcası.
Kasılınca tek tarafta toplanıyor galiba bebek. Diğer çocuklarda da öyle oluyordu. Benim rahim kalp şeklinde ondan galiba.
Sancı hiç olmamıştı ama. Sadece çamaşır attım makineye katladım iş de yapmadım.
Aklımdan geçti ama valla yapmadım

Istee benimde oyle yoksa ozellikle demedi folik asit alicaksin diye demir hapi yaziyorum dedi. eczaneden aldigimda baktim folik asitte var icinde, bir bildikleri vardir herhalde
Fazlasi iyi degil.
Yeteri kadar aliyoruz folik asiti , demir ve multivitaminde de var zaten canim.

Dediğin gibide olabilir, diğer arkadaşlarımızda da olmuş yazdıklarına göre. Uzan bakalım biraz gevşemeye çalış. Su iç yudum yudum, kasların gevşer inşallah yavaş yavaş.

Ben en son 12.hafta da gittim doktora,zaten tek sefer girdim de ultrasona .Bakıyorum aramızda ultrasona bakıp tahmin yapanlar var,dedim neden olmasın .Var mıdır bir tahmininiz.

Eklentiler

• B50D9B55-94D3-4286-AB1E-6F9723429018.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar merhaba dün akşam şiddetli bi sol boşluk agrısı ile başlayan şuan sol kaşıkta devam eden bi agrım var çok yüksek ihtimalle gaz sancısı yaşayan önerisi olan var mı çok zorluyor beni
Canım sol boşluk dediğin sol bel tarafından yanın mı? Dün sağıma doğru uzandığımda benim oraya sola bi sancı girdi ne nefes alabildim ne kıpırdayabildim. Ablamı çağırdım hemen krem sürdü biraz ovaladı açıldı. Ama yemin olsun ağladım o kadar acıdı. Ben akşam rüzgarda kalmıştım ondan diye düşündüm. Fakat senin durumunda gazda yapmış olabilir. Mide karın arası bölgesi direk tenine olmak suretiyle bir süre ovalarsan ısınıp azda olsa gaz çıkarabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.

Kesinlikle canım ama bugün dışarıdaydık kız çocuklarını görünce bir de ben babamın doğum günü kutlarken epey duygulandı eve geldi kızımız olur belki dedi yani onlar bambaşka yaşıyorlar
Ya benim 16. Haftam hala kullanıyorum. Multivitamin kullanıyordum başından beri zaten içinde folik de var doktor devam dedi. Bırakmak mi lazım acaba gidince tekrar sorayım vitamin konusunu
Canım sadece multivitaminse sıkıntı yok ama aynı zamanda folik asit kullanıyorsan fazla
Canlar ben de 12.haftada bıraktım doktorum folik asit almıyorsun artık dedi ama verdiği kan hapında folik asit var ben anlamadım.
Benim de hem kan ilacında hem de multivitamin de var canım ama az miktarda sonuçta demek ki sorun olmuyor
Geçmiş olsun kuzum soda içmeyi denedin mi rahatlatır belki biraz olsun
Canım nasıl oldun

Ayyy bunu ben geçen sabah yaşadim.
Saga dönünce kasigima bir agri girdi solugum kesildi , zorla sirt üstü dönebildim.
Dönünce agri kendiliginden kesildi.
Bir sey oldu mu diye butun gün stres yaptim.

Evet canım belimden olan tarafta sonra kaşığa doğru indi agrı gaz çıkınca biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor ondan dolayı gaz diye düşündüm dün terlik giymiştim dışarda soğuk yedim sanırım o etkiledi diye düşünmeye basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…