- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.601
Alla alla ıkınma olsa neyse. İlk kez duydum kuzum böyle bişiyi. Dr gitme şansın var mı acaba?Kızlar az önce küçük tuvaletimi yaparken sancı oldu. Şuan hala kasılıyorum karnım yamuldu. Solda aşağıda sem sert kaldı.
Kendi drum yoktur. Acilde bişey yokken bakar mı. Kasılma hep oluyor da sancı yoktu.Alla alla ıkınma olsa neyse. İlk kez duydum kuzum böyle bişiyi. Dr gitme şansın var mı acaba?
Biraz uzanın gevşemeye çalışın. Bir iki kez bana da oldu tuvalet harici böyle garip bir sertlikKızlar az önce küçük tuvaletimi yaparken sancı oldu. Şuan hala kasılıyorum karnım yamuldu. Solda aşağıda sem sert kaldı.
Canim ani hareket ve zorlamalarda kasilma sanci olabiliyor öyle mi oldu acaba ama öyleyse çabuk geçerKızlar az önce küçük tuvaletimi yaparken sancı oldu. Şuan hala kasılıyorum karnım yamuldu. Solda aşağıda sem sert kaldı.
Acil bakar ama karnım yamuldu dedin. O garip geldi açıkcası.Kendi drum yoktur. Acilde bişey yokken bakar mı. Kasılma hep oluyor da sancı yoktu.
Kasılınca tek tarafta toplanıyor galiba bebek. Diğer çocuklarda da öyle oluyordu. Benim rahim kalp şeklinde ondan galiba.Acil bakar ama karnım yamuldu dedin. O garip geldi açıkcası.
Fazlasi iyi degil.Istee benimde oyleyoksa ozellikle demedi folik asit alicaksin diye demir hapi yaziyorum dedi. eczaneden aldigimda baktim folik asitte var icinde, bir bildikleri vardir herhalde
Biraz uzanın gevşemeye çalışın. Bir iki kez bana da oldu tuvalet harici böyle garip bir sertlik
Dinleniyorum sağolun kızlar. Hala sert ama geçer inşaallahCanim ani hareket ve zorlamalarda kasilma sanci olabiliyor öyle mi oldu acaba ama öyleyse çabuk geçer
Dediğin gibide olabilir, diğer arkadaşlarımızda da olmuş yazdıklarına göre. Uzan bakalım biraz gevşemeye çalış. Su iç yudum yudum, kasların gevşer inşallah yavaş yavaş.Kasılınca tek tarafta toplanıyor galiba bebek. Diğer çocuklarda da öyle oluyordu. Benim rahim kalp şeklinde ondan galiba.
Sancı hiç olmamıştı ama. Sadece çamaşır attım makineye katladım iş de yapmadım.
Aklımdan geçti ama valla yapmadım
Ben multivitamin kullanmiyorumm baska, belki ondan yazmistir. Ilk uc ay kullandiydim tup bebek tedavimden dolayi belki yeterli bulmusturFazlasi iyi degil.
Yeteri kadar aliyoruz folik asiti , demir ve multivitaminde de var zaten canim.
Doktorun daha iyi bilir canim verdigi ilaclari.Ben multivitamin kullanmiyorumm baska, belki ondan yazmistir. Ilk uc ay kullandiydim tup bebek tedavimden dolayi belki yeterli bulmustur
Geçmiş olsun kuzum soda içmeyi denedin mi rahatlatır belki biraz olsunKızlar merhaba dün akşam şiddetli bi sol boşluk agrısı ile başlayan şuan sol kaşıkta devam eden bi agrım var çok yüksek ihtimalle gaz sancısı yaşayan önerisi olan var mı çok zorluyor beni
Kayısı vs denedim soda içmedim ama agrı bi azalıyor bir artıyorGeçmiş olsun kuzum soda içmeyi denedin mi rahatlatır belki biraz olsun
Canım sol boşluk dediğin sol bel tarafından yanın mı? Dün sağıma doğru uzandığımda benim oraya sola bi sancı girdi ne nefes alabildim ne kıpırdayabildim. Ablamı çağırdım hemen krem sürdü biraz ovaladı açıldı. Ama yemin olsun ağladım o kadar acıdı. Ben akşam rüzgarda kalmıştım ondan diye düşündüm. Fakat senin durumunda gazda yapmış olabilir. Mide karın arası bölgesi direk tenine olmak suretiyle bir süre ovalarsan ısınıp azda olsa gaz çıkarabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba dün akşam şiddetli bi sol boşluk agrısı ile başlayan şuan sol kaşıkta devam eden bi agrım var çok yüksek ihtimalle gaz sancısı yaşayan önerisi olan var mı çok zorluyor beni
Kesinlikle canım ama bugün dışarıdaydık kız çocuklarını görünce bir de ben babamın doğum günü kutlarken epey duygulandı eve geldi kızımız olur belki dedi yani onlar bambaşka yaşıyorlarCanim ben kiz istedim gönlüme göre oldu , diger kontrolde ne olur bilmem doktor tahmini söyledi , erkek olsa ben de bir buruklaşirdim eminim. Ama saglikli dünyaya gelsinler en önemlisi bu tabi.
Galiba üzüldüklerinden kiz istemiyorlar onlar bizden daha farkli dusunuyor hissediyor demekki.
Canım sadece multivitaminse sıkıntı yok ama aynı zamanda folik asit kullanıyorsan fazlaYa benim 16. Haftam hala kullanıyorum. Multivitamin kullanıyordum başından beri zaten içinde folik de var doktor devam dedi. Bırakmak mi lazım acaba gidince tekrar sorayım vitamin konusunu
Benim de hem kan ilacında hem de multivitamin de var canım ama az miktarda sonuçta demek ki sorun olmuyorCanlar ben de 12.haftada bıraktım doktorum folik asit almıyorsun artık dedi ama verdiği kan hapında folik asit var ben anlamadım.
Canım nasıl oldunGeçmiş olsun kuzum soda içmeyi denedin mi rahatlatır belki biraz olsun
Ayyy bunu ben geçen sabah yaşadim.Canım sol boşluk dediğin sol bel tarafından yanın mı? Dün sağıma doğru uzandığımda benim oraya sola bi sancı girdi ne nefes alabildim ne kıpırdayabildim. Ablamı çağırdım hemen krem sürdü biraz ovaladı açıldı. Ama yemin olsun ağladım o kadar acıdı. Ben akşam rüzgarda kalmıştım ondan diye düşündüm. Fakat senin durumunda gazda yapmış olabilir. Mide karın arası bölgesi direk tenine olmak suretiyle bir süre ovalarsan ısınıp azda olsa gaz çıkarabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
Ya üşüttük ya kasılmalar var magnezyum şart.Ayyy bunu ben geçen sabah yaşadim.
Saga dönünce kasigima bir agri girdi solugum kesildi , zorla sirt üstü dönebildim.
Dönünce agri kendiliginden kesildi.
Bir sey oldu mu diye butun gün stres yaptim.
Evet canım belimden olan tarafta sonra kaşığa doğru indi agrı gaz çıkınca biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor ondan dolayı gaz diye düşündüm dün terlik giymiştim dışarda soğuk yedim sanırım o etkiledi diye düşünmeye basladımCanım sol boşluk dediğin sol bel tarafından yanın mı? Dün sağıma doğru uzandığımda benim oraya sola bi sancı girdi ne nefes alabildim ne kıpırdayabildim. Ablamı çağırdım hemen krem sürdü biraz ovaladı açıldı. Ama yemin olsun ağladım o kadar acıdı. Ben akşam rüzgarda kalmıştım ondan diye düşündüm. Fakat senin durumunda gazda yapmış olabilir. Mide karın arası bölgesi direk tenine olmak suretiyle bir süre ovalarsan ısınıp azda olsa gaz çıkarabilirsiniz. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?