- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.621
Bende kasik agrilari fazla canim doktora soylüyorum normal bebek büyüyor diyor. Hele bir defasinda çok iyi çok iyi demiştiYa üşüttük ya kasılmalar var magnezyum şart.
Kasık olması normalmış evet. Ben vücut kasılmalarından bahsetmiştim kuzum. Bacaklarımda var doktor ilaç verdi bakalım yarın alacağım.Bende kasik agrilari fazla canim doktora soylüyorum normal bebek büyüyor diyor. Hele bir defasinda çok iyi çok iyi demişti
Diger kizimda da 4.ayda agrim kasilmam sık sık oluyordu.
Alma sen canım
Gaz sıkışması olmuş olabilir, dün bende de vardı bugün iyiyim çok şükürKızlar az önce küçük tuvaletimi yaparken sancı oldu. Şuan hala kasılıyorum karnım yamuldu. Solda aşağıda sem sert kaldı.
Kasilma denince benim aklima direkt kasik geliyorKasık olması normalmış evet. Ben vücut kasılmalarından bahsetmiştim kuzum. Bacaklarımda var doktor ilaç verdi bakalım yarın alacağım.
Evet canım belimden olan tarafta sonra kaşığa doğru indi agrı gaz çıkınca biraz rahatlıyor sonra yine başlıyor ondan dolayı gaz diye düşündüm dün terlik giymiştim dışarda soğuk yedim sanırım o etkiledi diye düşünmeye basladım
Dünden beri geçmiyor hafifliyor yine başlıyor tamamen çıkartamadıgım için sanırım solda şimdi hafif sağda batmam var vallahi çok zor bu gaz sancısıBende de oluyor üşüttüğüm zamanlarda kasiklarim da aşırı derece de ağrı oluyor hareket ediyorum gaz sancısı geçsin diye iyi geliyor yani gaz sancısı bende o
yaşlıların bu tarz lafları olabiliyor maalesef. ciddiye almamak lazım.daha genç jenerasyon biri söylese çok sinir olunacak bir durum ama onlar kendi kelime dağarcıklarındaki kelimeleri kullanıyorlar bize garip gelse de.sen de kafaya takma sakın dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz çok şükür.onlar sağlıkla gelişsin, doğsun da kilo nedir yani alınòr verilirAyy başıma geleni anlatayım gülelim biraz bugün eşimle kayınvalideme gittik anneannemiz ordaydı beni görünce manda gibi olmuşsun dediiiaslında 2 kilo aldım sadece oda normal diye çok takmıyorum.. böyle bi tepki alınca başta güldüm geçtim de aklıma geldikçe kilo mu aldım diye kendimi sorguluyorum tamam pantolonlarım olmuyor ama zorlasam olur ben rahat olmak istediğimde giyinmiyorum elbise tayt daha rahat geliyor ayy birine anlatmasam çatlardım kızlar okuyanlar sağolsun iyi ki varsınız
Öyle tabiiyaşlıların bu tarz lafları olabiliyor maalesef. ciddiye almamak lazım.daha genç jenerasyon biri söylese çok sinir olunacak bir durum ama onlar kendi kelime dağarcıklarındaki kelimeleri kullanıyorlar bize garip gelse de.sen de kafaya takma sakın dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz çok şükür.onlar sağlıkla gelişsin, doğsun da kilo nedir yani alınòr verilir
Hey Allahım yaAyy başıma geleni anlatayım gülelim biraz bugün eşimle kayınvalideme gittik anneannemiz ordaydı beni görünce manda gibi olmuşsun dediiiaslında 2 kilo aldım sadece oda normal diye çok takmıyorum.. böyle bi tepki alınca başta güldüm geçtim de aklıma geldikçe kilo mu aldım diye kendimi sorguluyorum tamam pantolonlarım olmuyor ama zorlasam olur ben rahat olmak istediğimde giyinmiyorum elbise tayt daha rahat geliyor ayy birine anlatmasam çatlardım kızlar okuyanlar sağolsun iyi ki varsınız
kuzucum karpuz gibiyim yattıkça tatlanıcam inşKesinlikle canım ama bugün dışarıdaydık kız çocuklarını görünce bir de ben babamın doğum günü kutlarken epey duygulandı eve geldi kızımız olur belki dedi yani onlar bambaşka yaşıyorlar
Canım sadece multivitaminse sıkıntı yok ama aynı zamanda folik asit kullanıyorsan fazla
Benim de hem kan ilacında hem de multivitamin de var canım ama az miktarda sonuçta demek ki sorun olmuyor
Canım nasıl oldun
Hepimizde var o şişlik valla ödem tuttukAyy başıma geleni anlatayım gülelim biraz bugün eşimle kayınvalideme gittik anneannemiz ordaydı beni görünce manda gibi olmuşsun dediiiaslında 2 kilo aldım sadece oda normal diye çok takmıyorum.. böyle bi tepki alınca başta güldüm geçtim de aklıma geldikçe kilo mu aldım diye kendimi sorguluyorum tamam pantolonlarım olmuyor ama zorlasam olur ben rahat olmak istediğimde giyinmiyorum elbise tayt daha rahat geliyor ayy birine anlatmasam çatlardım kızlar okuyanlar sağolsun iyi ki varsınız
Ben de iyiyim canım 1-2 gündür olan kasık ağrım bugün yok gibi elimden geldiğince uzanıp yatmaya çalışıyorum hoş doktor yat demedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum artık yata yata büyüteceğiz bebişlerikuzucum karpuz gibiyim yattıkça tatlanıcam inş
Sen nasılsın
Oo maşallah ağrı sancı hafifledi demek işte şimdi keyif zamanıBen de iyiyim canım 1-2 gündür olan kasık ağrım bugün yok gibi elimden geldiğince uzanıp yatmaya çalışıyorum hoş doktor yat demedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum artık yata yata büyüteceğiz bebişleri
Sancı olsa bir dert olmasa bir dertBen de iyiyim canım 1-2 gündür olan kasık ağrım bugün yok gibi elimden geldiğince uzanıp yatmaya çalışıyorum hoş doktor yat demedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum artık yata yata büyüteceğiz bebişleri
Allah yardımcımız olsun, eve ultrason cihazı almak şartSancı olsa bir dert olmasa bir dert
Dün sancı var normal mi diye yana yakıla belirti soruyordum, bugün sancı yok niye yok şimdi bir sorun mu var diyorumbu 9 ay nasıl geçecek
Ben ben ben öylede güzel gerinme isteği geliyoki hiç zararı olur diye düşünmemiştimKuzular günaydın bir hafta daha rapora devam dedi doktor evdeyim nerdeyse 1,5 aydır işe nasıl adapte olacağım dönüşte .Kızlar birde yatakta gerilen varmı sabahları gerilme ihtiyacı duyuyorum ama iyi yapmıyorum galiba
Kaç para ulan bir ultrason cihazıAllah yardımcımız olsun, eve ultrason cihazı almak şart
Oğluma bir ultrason cihazı alamayacaksam ben nasıl anayımKaç para ulan bir ultrason cihazı
Ben şu an mustela yağ kullanıyorum hemen emiliyoKızlar birşey danışacağım sizlere. Bio oil kullanıyorum günde 2 kere sürün diyor ama yaz sıcaklarında günde 2 kere sürülecek birşey değil. Hem kolay emilmiyor hem de yağ kokusu rahatsız ediyor. Krem formunda temiz içerikli bildiğiniz bir marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?