2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bende kasik agrilari fazla canim doktora soylüyorum normal bebek büyüyor diyor. Hele bir defasinda çok iyi çok iyi demişti
Diger kizimda da 4.ayda agrim kasilmam sık sık oluyordu.
Kasık olması normalmış evet. Ben vücut kasılmalarından bahsetmiştim kuzum. Bacaklarımda var doktor ilaç verdi bakalım yarın alacağım.

Alma sen canım
Kızlar az önce küçük tuvaletimi yaparken sancı oldu. Şuan hala kasılıyorum karnım yamuldu. Solda aşağıda sem sert kaldı.
Gaz sıkışması olmuş olabilir, dün bende de vardı bugün iyiyim çok şükür

Kasık olması normalmış evet. Ben vücut kasılmalarından bahsetmiştim kuzum. Bacaklarımda var doktor ilaç verdi bakalım yarın alacağım.
Kasilma denince benim aklima direkt kasik geliyor
Yanlis anlamisim canim .
Ilaclarla iyi olur insallah canm

Bende de oluyor üşüttüğüm zamanlarda kasiklarim da aşırı derece de ağrı oluyor hareket ediyorum gaz sancısı geçsin diye iyi geliyor yani gaz sancısı bende o

Bende de oluyor üşüttüğüm zamanlarda kasiklarim da aşırı derece de ağrı oluyor hareket ediyorum gaz sancısı geçsin diye iyi geliyor yani gaz sancısı bende o
Dünden beri geçmiyor hafifliyor yine başlıyor tamamen çıkartamadıgım için sanırım solda şimdi hafif sağda batmam var vallahi çok zor bu gaz sancısı

Ayy başıma geleni anlatayım gülelim biraz bugün eşimle kayınvalideme gittik anneannemiz ordaydı beni görünce manda gibi olmuşsun dediii aslında 2 kilo aldım sadece oda normal diye çok takmıyorum.. böyle bi tepki alınca başta güldüm geçtim de aklıma geldikçe kilo mu aldım diye kendimi sorguluyorum tamam pantolonlarım olmuyor ama zorlasam olur ben rahat olmak istediğimde giyinmiyorum elbise tayt daha rahat geliyor ayy birine anlatmasam çatlardım kızlar okuyanlar sağolsun iyi ki varsınız

yaşlıların bu tarz lafları olabiliyor maalesef. ciddiye almamak lazım.daha genç jenerasyon biri söylese çok sinir olunacak bir durum ama onlar kendi kelime dağarcıklarındaki kelimeleri kullanıyorlar bize garip gelse de.sen de kafaya takma sakın dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz çok şükür.onlar sağlıkla gelişsin, doğsun da kilo nedir yani alınòr verilir

Öyle tabii bundan önce ne zaman bebek yap bi çocuk diyordu zaten

Hey Allahım ya bana dese annem bile olsa acayip bozlur laf söylerim vardı yedim de geç boşver

kuzucum karpuz gibiyim yattıkça tatlanıcam inş
Sen nasılsın

Hepimizde var o şişlik valla ödem tuttuk
Bende kendime çok kilo almışım gibi geliyorum karnım şişti baya ama tartı yalan söylemiyor almamışım hiç
2 kilo nedir kilo bile değil canısı oynar arada 1 2 kilo

kuzucum karpuz gibiyim yattıkça tatlanıcam inş
Sen nasılsın
Ben de iyiyim canım 1-2 gündür olan kasık ağrım bugün yok gibi elimden geldiğince uzanıp yatmaya çalışıyorum hoş doktor yat demedi ama ben yine de tedbiri elden bırakmıyorum artık yata yata büyüteceğiz bebişleri

Oo maşallah ağrı sancı hafifledi demek işte şimdi keyif zamanı
İstirahetten zarar gelmez beyler çalışsın biraz boşver yatalım biz

Sancı olsa bir dert olmasa bir dert

Dün sancı var normal mi diye yana yakıla belirti soruyordum, bugün sancı yok niye yok şimdi bir sorun mu var diyorum bu 9 ay nasıl geçecek

Ben ben ben öylede güzel gerinme isteği geliyoki hiç zararı olur diye düşünmemiştim

Ben şu an mustela yağ kullanıyorum hemen emiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…