2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Dünden beri geçmiyor hafifliyor yine başlıyor tamamen çıkartamadıgım için sanırım solda şimdi hafif sağda batmam var vallahi çok zor bu gaz sancısı
Evet gerçekten zor dedigim gibi hareket ve hafif yuruyus iyi geliyor ama merak ediyorum acaba hamilelikte bu aşırı gaz ne zaman geçer 2. Üç aylık dönemde geçer inşallah

Dünden beri geçmiyor hafifliyor yine başlıyor tamamen çıkartamadıgım için sanırım solda şimdi hafif sağda batmam var vallahi çok zor bu gaz sancısı
Canım sana ekstradan gaz yapan yiyecek içecekleri bulup onlara dikkat etmeye çalış. Belki azalır.
Evet gerçekten zor dedigim gibi hareket ve hafif yuruyus iyi geliyor ama merak ediyorum acaba hamilelikte bu aşırı gaz ne zaman geçer 2. Üç aylık dönemde geçer inşallah
Benim 1haftadır aşırı gaz ve şişkinliğim azaldı. Dediğin gibi sanırım 2.trimesterla alakalı. İnşallah sizin de azalır

Ya gruba kayıt mı olunuyomuş ki ben bilmiyodum haftaalrdır yazışıp duruyodum :)
1.sayfada liste var ya canım. Ondan bahsettiler. Kimseye illa listeye kayıt ol demiyoruz. Bir çok arkadaşımız aktif yazışıyor ama kayıtlı değil. Bu liste keyfi bir durum.

Ben bu saatlerde kalkıyorum hep kızlar ya erken değil mi uykusuz geceler için

İlk hamileliğimde çocugumu hissedeyim diye angel sound diye bir alet almıştım. Karnın üstüne koyup kalp atışını dinliyorduk. Aklıma geldi şimdi deneyeyim.

Damızlık ineğim buzağı da içerde kocam da evimin öküzü deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…