2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben ultrasonu izlerken boştu Dr erkek yazdı kağıda ama ben hep kız hissediyodum ve bu kadar net ve büyük bı şekilde görüneceği bı de düşünmedim o yüzden çok değişik geldi acaba kordon böyle mi görünüyor diyorum tecrübeli olanlar belki anlar

Kuzum sen izledin kendi ultrasonunu ben fotoğrafa bakıp bir şey diyemem ki çıkıntı var bencede ama yorum yapabilecek yeterlilik yok bende
İzledim izledim kuzum, hatta o çıkıntıyı bende gördüm doktor ona rağmen kesin konusmadı, şimdi buradada bazı annişlere erkek demişler kız olduğu kesinleşmiş, dedim bende moda girdim oğluş olacak diye, belli olana kadar kendimi çok moda sokmamam en iyisi, aşırı heyecan yaptım bir an once kontrol zamanım gelsin

Kızlar ay biraz önce çok komik birşey oldu eşim donat donat diye bağıran bir videoyu izletti bana viral olmuş nette. Sonra ben gittim donut sipariş ettim. Kadın donat donat dedikçe canım istedi
Sen donat diye yazınca ne yalan söyleyeyim benim de aklıma donut geldi

Ben hamilelik platesi yapmak istiyorum. Evde daha önce kendim plates yapabiliyorum. Tavsiyesi olan varsa kimden faydanılabilir paylaşırsa harika olur.
Ben de şu an araştırıyorum instagramda melike yoga var youtube dan da bir kaç iyi içerik bulup harmanlamayı düşünüyorum ben hamilelik pilatesi de çok faydalı olacaktır bana ruhsal olarak iyi geldiği için yoga tercih ediyorum gebelikten önce de yapıyordum. Açıçası salona gitmeyi düşünmüyorum bu sıcaklarda. Sizin de olursa paylaşalım burda faydalı içerikleri

Merhaba kızlar,
Ben hasta oldum, öksürüyorum. Bugün revirde muayene ettiler ciğerlerine inmiş dediler. Yarın göğüs hastalıklarına randevu aldım gideceğim ama hamileyken ilaç içmek de sorun bir de daha çok küçükler. Bitki çayları vs de reali o yüzden bir bardak ıhlamur harici bir şey içemiyorum. Bir önerisi olan olur mu ne yapabilirim?

Gözün aydın canım maşallah. Bir prenses daha gruba geliyor desene Ayşe ismini çok severim. Oyum Ayşe Zümra'dan yana
Evet tşk ederim canım bende Ayşe Zümra dedim babası istemedi
Ayşe ismini seviyorum ben. Zümra ismi ağır bir isim Ayşe nisa daha kısa
Ayselerde biraz fena oluyor diye insanda vazgeçtik
Büyük ihtimalle Meryem nisa olucak
Prensesin sağlıkla doğsun inşallah
Çok tşk ederim ins sağolun

Zeytinyağı ve limon kolonyası ile sırtını ovdurabilirsin canım. Sonra da uyuman gerek kalkınca ılık duş alacaksın.

Ayva yaprağı normalde çok işe yarıyor. Ayva, ayva reçeli, ayva içeren herşey bildiğim kadarıyla işe yarar. Hamilelikte de ayva yenilebiliyor güvenle. Bir araştırır mısın?

Geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsın inşaallah
Ben öksürük için bir kaşık bala zencefil katıp macun kıvamına gelene kadar karıştırırdım. Çay kaşığının ucuyla azar azar yerdim öksürdükçe...
Ama gebelikte zencefil tüketilir mi bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…