- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #10.901
Ya canım benim bacak arası boştu özellikle baktı doktor ama pozisyon değiştirince erkek dedi. Yani bu kadar net olduğunu sanmıyorumKızlar bu 2. Fotoğraf bacak arası mi şimdi. yani bu kadar net görünen pipi mi yoksa o kadar büyük görünmez kordon felan olma ihtimali mi var
Eki Görüntüle 3086814 Eki Görüntüle 3086815
İzledim izledim kuzum, hatta o çıkıntıyı bende gördüm doktor ona rağmen kesin konusmadı, şimdi buradada bazı annişlere erkek demişler kız olduğu kesinleşmiş, dedim bende moda girdim oğluş olacak diye, belli olana kadar kendimi çok moda sokmamam en iyisi, aşırı heyecan yaptım bir an once kontrol zamanım gelsinKuzum sen izledin kendi ultrasonunu ben fotoğrafa bakıp bir şey diyemem kiçıkıntı var bencede ama yorum yapabilecek yeterlilik yok bende
yaaaBendede libido fazla avına yaklaşan çita gibi adama yaklaşıyorum kaçıyor benden önceden ben kaçardım ahahahah doktor bize yasak dedi
Sen donat diye yazınca ne yalan söyleyeyim benim de aklıma donut geldiKızlar ay biraz önce çok komik birşey oldueşim donat donat diye bağıran bir videoyu izletti bana viral olmuş nette. Sonra ben gittim donut sipariş ettim. Kadın donat donat dedikçe canım istedi
Ben de şu an araştırıyorum instagramda melike yoga var youtube dan da bir kaç iyi içerik bulup harmanlamayı düşünüyorum ben hamilelik pilatesi de çok faydalı olacaktır bana ruhsal olarak iyi geldiği için yoga tercih ediyorum gebelikten önce de yapıyordum. Açıçası salona gitmeyi düşünmüyorum bu sıcaklarda. Sizin de olursa paylaşalım burda faydalı içerikleriBen hamilelik platesi yapmak istiyorum. Evde daha önce kendim plates yapabiliyorum. Tavsiyesi olan varsa kimden faydanılabilir paylaşırsa harika olur.
Ya kadın çok komik izlediniz mi beyaz TV de güya üç harfli çıkartıyormuş.Sen donat diye yazınca ne yalan söyleyeyim benim de aklıma donut geldi
Yok izlemedim canım ama bakıyım hemenYa kadın çok komik izlediniz mi beyaz TV de güya üç harfli çıkartıyormuş.
Standart devlet hastanesi açıkçası ama işler çabuk bitti şaşırdım. Sadece in çık zorladı. Doktor necdet beydi memnun kaldım sonuçtan ama o ladar yoğunki ilgilenemiyor uzun süre haliyle.Kanunide hangi doktora gittiniz acaba ,hastane şartları nasıl ben de araştırıyorum
Evet tşk ederim canım bende Ayşe Zümra dedim babası istemediGözün aydın canım maşallah. Bir prenses daha gruba geliyor deseneAyşe ismini çok severim. Oyum Ayşe Zümra'dan yana
Ayselerde biraz fena oluyor diye insanda vazgeçtikAyşe ismini seviyorum ben. Zümra ismi ağır bir isim Ayşe nisa daha kısa
Büyük ihtimalle Meryem nisa olucakMeryem nisa
Çok tşk ederim ins sağolunPrensesin sağlıkla doğsun inşallah
Sabahtan beri canım çekiyorSen donat diye yazınca ne yalan söyleyeyim benim de aklıma donut geldi
Zeytinyağı ve limon kolonyası ile sırtını ovdurabilirsin canım. Sonra da uyuman gerek kalkınca ılık duş alacaksın.Merhaba kızlar,
Ben hasta oldum, öksürüyorum. Bugün revirde muayene ettiler ciğerlerine inmiş dediler. Yarın göğüs hastalıklarına randevu aldım gideceğim ama hamileyken ilaç içmek de sorunbir de daha çok küçükler. Bitki çayları vs de reali o yüzden bir bardak ıhlamur harici bir şey içemiyorum. Bir önerisi olan olur mu ne yapabilirim?
Ayşeler fena kısmına katılıyorum görümcemin adıEvet tşk ederim canım bende Ayşe Zümra dedim babası istemedi
Ayselerde biraz fena oluyor diye insanda vazgeçtik
Büyük ihtimalle Meryem nisa olucak
Çok tşk ederim ins sağolun
Ayva yaprağı normalde çok işe yarıyor. Ayva, ayva reçeli, ayva içeren herşey bildiğim kadarıyla işe yarar. Hamilelikte de ayva yenilebiliyor güvenle. Bir araştırır mısın?Merhaba kızlar,
Ben hasta oldum, öksürüyorum. Bugün revirde muayene ettiler ciğerlerine inmiş dediler. Yarın göğüs hastalıklarına randevu aldım gideceğim ama hamileyken ilaç içmek de sorunbir de daha çok küçükler. Bitki çayları vs de reali o yüzden bir bardak ıhlamur harici bir şey içemiyorum. Bir önerisi olan olur mu ne yapabilirim?
Geçmiş olsun. Bir an önce atlatırsın inşaallahMerhaba kızlar,
Benim gibi bi yengesi olduğu için evet ajdjdjahshshshsha
Malesef varKızlar öksürür yada öğürürken idrar kaçırma var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?