- 4 Nisan 2011
- 1.964
- 1.366
- 373
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.381
40 hafta tam 9 ay 10 güne tekabül ediyor. Gebelik haftasının 42 ye kadar sayılması olası yanlış hesaplama geç döllenme durumları ile ilgili. yukarıya tablo ekledim. 37 den sonra doğan bebekler miadinda kabul edilir zatenCanım o zaman 40 haftadan önce doğan bütün bebekler 8 aylık oluyor senin hesabına göre, 41. Haftada olursa 9 aylık oluyor sadece. Gebelik hesabı daha farklı bazı ayların 4 bazılarının 5 hafta sürmesi de saçma normal yaş hesabına göre ama gebelikte öyle. Trimesterlarin da hafta sayısı farklı 13-14-13 diye gidiyor.
Ben baya baktım ilk defa seninki gibi gördüm çoğu yerde benim paylaştığım gibi geçiyor gebelik aylari. Burda normal ay gün hesabı yapılmış hangisi daha doğru bilemiyorum açıkçası canım. Biz zaten haftayı baz olarak ilerliyoruz çok da önemli değil hangi ay olduğu kısmı40 hafta tam 9 ay 10 güne tekabül ediyor. Gebelik haftasının 42 ye kadar sayılması olası yanlış hesaplama geç döllenme durumları ile ilgili. yukarıya tablo ekledim. 37 den sonra doğan bebekler miadinda kabul edilir zaten
Aynen öyle gebelik haftayla ifade edilir, en net ay hafta hesabi bu şekilde ama basit matematik 40 hafta 10 ay yapar. 40. Hafta doğuran tam vakitli dogursa 10 aylık doğurdum der olmazBen baya baktım ilk defa seninki gibi gördüm çoğu yerde benim paylaştığım gibi geçiyor gebelik aylari. Burda normal ay gün hesabı yapılmış hangisi daha doğru bilemiyorum açıkçası canım. Biz zaten haftayı baz olarak ilerliyoruz çok da önemli değil hangi ay olduğu kısmı
Canım ben kullanmadim daha önce ilk zamanlar kullanışlı olabilir ama satılan yer de görmedim bunca zaman belki internette vardır satan yerlerIyi aksamlar kizlarr, bu yandan citcitli zibinlari nerden bulabilirimm bilen varmii? Kumasi guzel kullanisli olan alan oldumu hiic, yeni dogunca boyle yandan kullanisli olur cunku..
Eki Görüntüle 3093145
Yok 40 hafta 10 aylık olmuyor 36-40 9 aylık oluyormuş benim baktığımdaAynen öyle gebelik haftayla ifade edilir, en net ay hafta hesabi bu şekilde ama basit matematik 40 hafta 10 ay yapar. 40. Hafta doğuran tam vakitli dogursa 10 aylık doğurdum der olmaz
Canım ben kullanmadim daha önce ilk zamanlar kullanışlı olabilir ama satılan yer de görmedim bunca zaman belki internette vardır satan yerler
Boyun kaldırıyor.Yaaabenimde istah acildi vallaaa bu gunlerde, bir haftadir her sbaah + 0,5 kg aliyor gibiyimm gidisat iyi degill
İşte o yanlış olmuş oluyorYok 40 hafta 10 aylık olmuyor 36-40 9 aylık oluyormuş benim baktığımda
Ya bu sefer ben de öyle olacağım kesin, erken çıktı göbek bu sefer. Aman çıksın zaten ya ilkinde göbeğe hasrettim. Hamilelikte de göbek olsun yani dimiBoyun kaldırıyor.Ben 9. Ay yuvarlanan bok böceği ne dönüyorum
Olsun da benim karnım çok büyüyorİşte o yanlış olmuş oluyor
Ya bu sefer ben de öyle olacağım kesin, erken çıktı göbek bu sefer. Aman çıksın zaten ya ilkinde göbeğe hasrettim. Hamilelikte de göbek olsun yani dimi
Kizlarr buda benden guncel gobus fotosuusuan tam 18+2 oldukk. Varmi arttirann
Valla kızlar bu göbekleri görünce durdum bir de kendiminkine baktımOlsun da benim karnım çok büyüyorbak şimdi kızımda 30 haftalık göbek atcam buraya ayaklarımı göremiyorum ki bunda karnım daha büyük. Siyah elbise kızımdaki kot elbise şu anda.
Yaaa gayet guzell seninde gobusuunnOlsun da benim karnım çok büyüyorbak şimdi kızımda 30 haftalık göbek atcam buraya ayaklarımı göremiyorum ki bunda karnım daha büyük. Siyah elbise kızımdaki kot elbise şu anda.
En iyisi haftadan devam edelim bizİşte o yanlış olmuş oluyor
Ya bu sefer ben de öyle olacağım kesin, erken çıktı göbek bu sefer. Aman çıksın zaten ya ilkinde göbeğe hasrettim. Hamilelikte de göbek olsun yani dimi
Benimde birden su son iki haftadir ciktii canimm dert etmeeValla kızlar bu göbekleri görünce durdum bir de kendiminkine baktımgöbek de yok sanki bebek de yok, insan stres oluyor nerde bu bebek diye ha tartıya çıkıyorum maşallah 3-4 kilo almışım o ayrı mesele. Benim gibi olanlar da vardır inşallah.
Bende bakmadim hic magazalara ama vardir illaki yaaaCanım ben kullanmadim daha önce ilk zamanlar kullanışlı olabilir ama satılan yer de görmedim bunca zaman belki internette vardır satan yerler
Senin göbek de çok tatlı maşallah ya büyümüş bebiş.Olsun da benim karnım çok büyüyorbak şimdi kızımda 30 haftalık göbek atcam buraya ayaklarımı göremiyorum ki bunda karnım daha büyük. Siyah elbise kızımdaki kot elbise şu anda.
Maşallah baya belirgin olmuş minik adam. hamile dediğin hamile gibi olsun ya bu da benim 31 haftamOlsun da benim karnım çok büyüyorbak şimdi kızımda 30 haftalık göbek atcam buraya ayaklarımı göremiyorum ki bunda karnım daha büyük. Siyah elbise kızımdaki kot elbise şu anda.
Maşallah ne güzel olmuşSenin göbek de çok tatlı maşallah ya büyümüş bebiş.
Benim son halim de böyle gerçi geçenlerde de atmıştım ama sizler atınca yine tutamadım
Doğru söylüyorsun canım ama işe gitmek de zorlayacak ben doğuma kadar çalışmak istiyorum mümkünse ama eylülden sonra belki home office olarak çalışmak isterim konuşurum şirketle. Şu an 3 gün gidiyorum 2 gün evden çalışıyorum ama yormaya başladı bu haftada bile erken kalk hazırlan derkenMaşallah ne güzel olmuş, hamile kadına göbek yakışır kızlar dert etmeyin kızlar... son zamanlarimiz sonbahar kış olacak şanslıyız. Ağustos Eylül de doğum yapacaklar napsin.
Ben o kadar fit sayilmam canım diğer arkadaşlara göre ama en azından bacak kalça falan büyümedi şu ana kadar bakalım kimisinin yüzü bile çok şişiyor öyle olmak istemiyorum pek inşallah göbüşle kalırız ya sadeceKızlar göbekler harika ayrıca hepiniz de çok fitsiniz
Evet ya ben de o son ayları merakla bekliyorum canım dediğin gibi çok şişen de oluyor göbeği olmasa hamile demeyeceklerin de oluyor benim de saçma bir göbeğim var hamile göbeği gibi de değil bilemedimBen o kadar fit sayilmam canım diğer arkadaşlara göre ama en azından bacak kalça falan büyümedi şu ana kadar bakalım kimisinin yüzü bile çok şişiyor öyle olmak istemiyorum pek inşallah göbüşle kalırız ya sadeceama daha erken işte sonlara doğru daha çok ödem olur herhalde. Napalim bir doğsunlar da veririz onlardan önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?