- 12 Kasım 2019
- 300
- 150
- 103
- 28
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.361
Aynen canım sende dikkat et lütfen ben o kadar görmedim daha ama Allah korusun yinede bebeğim beslensin yeter ki bunu duyduğuma sevindimNormal canım ben 7.3 görüp fenalaştım bile. Doktoruma yazdım ayaklarını uzat dinlen. Düşük kan basıncı bebeğin güzel beslendiğine işaret olur dert etme ama bayılıp bir yerlerini vurma dedi
Gynoferon mu .ben kullaniyorum bulanti yapmadi ama afedersin cok kabiz yapti. Biraz ara verdim 5 gundur kullanmiyorumSelamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Hayırlı olsun canım yeni işin bebiş uğuruyla geliyorGünaydın kızlar. Pazartesi işe başlıyorum. Hamileyken iş teklifi alan duydunuz muşimdi tutuştum ne giyeceğim diye. Elbise almak şart oldu. Hamile pantolonlarından almıştım ama daha karnım uygun değil düşüyor pantolon
Ben de onu kullanıyorum canım ama mide bulantısı yapmadı tabi bütün Demir ilaçlarının kaçınılmaz sonu kabızlık yaptıSelamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Hayırlısı olsunKızlaarrrrr keseler göründünasipse bayramdan sonra kalp atışlarını duyucaz
2 tane dolu kese varHayırlısı olsunRabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç kese var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım2 tane dolu kese varRabbim her isteyene nasip etsin inşallah
Canım bir şey soracağım sen serklaj olduğunda vajinal olarak rahim ağzı uzunluğun kaçtıHayırlısı olsunRabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş kaç kese var
30 yada 33 sanırım kuzum o dönem doktor mecbur değilsin güvenli durumdayız ama 13 hafta çok uygun sonradan geç olabilir 1 hafta sonra kısalma olur mu bilemeyiz İstirahetlede normale dönebilir önlem amaçlı dikişte atabiliriz sen karar ver dediCanım bir şey soracağım sen serklaj olduğunda vajinal olarak rahim ağzı uzunluğun kaçtı
Gozun aydin olsun canimm, saglikla gelsin pasamizzzMerhabalar,dün yazamadim ama doktorumuz da erkek dedi ben öğle yemeğini fazla yemişim sanırım tatlı bı gram bile yiyemedim soda içtim gittimBiraz bekledik gostermedi kendini doktorumuz da başta emin olamadı ama öksür vs derken emin olarak söyledi hepimizin hakkında hayırlısı inşallah saglikli salih evlatlarımız olsun
Anladım canım kanama olunca yapmıyorlar zaten iyi yapmışsın yaptırarak30 yada 33 sanırım kuzum o dönem doktor mecbur değilsin güvenli durumdayız ama 13 hafta çok uygun sonradan geç olabilir 1 hafta sonra kısalma olur mu bilemeyiz İstirahetlede normale dönebilir önlem amaçlı dikişte atabiliriz sen karar ver dedi
Kanamalarımda var zaten risk almak istemedim
Fit bir hamişimiz maşallahKizlarr buda benden guncel gobus fotosuusuan tam 18+2 oldukk. Varmi arttirann Eki Görüntüle 3093090
Bu fizikten sonra hepimiz sessiz sedasız dağıldıkKizlarr buda benden guncel gobus fotosuusuan tam 18+2 oldukk. Varmi arttirann Eki Görüntüle 3093090
Ben de hiç bulantı kusma olmadı cinsiyet ile bir bağlantısı olmadığını söylüyor tecrübeli annelerBu zamana kadar kusmadım ama biliyorum kendime nazar değdirip kusacağım.Bu aralar sabahları baya miğdem bulanıo kahvaltı yapıorum dahada çok artıyor bide kahvaltıdan kalkıorum ama sanki hiç bişey yememişim miğdem kazınıo resmen.Bu bulantılar kan ilacından mı ki bide ben onuda içemiorum ki toplasan 3 defa anca içtim doktora gideli 1.5 Hafta olducinsiyeti erkek olanlar sizde bulantılar nasıl
Lifli gıdalarla bol su tüketince kabızlık sorunu olmuyor bence bir de tuvalette ayaklarımın altına İKEA’nın mini taburesini koyuyorum bende işe yarıyorKizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Çok güzelsinizKizlarr buda benden guncel gobus fotosuusuan tam 18+2 oldukk. Varmi arttirann
Eki Görüntüle 3093090
ben hiç atmayım 7 aylık gibiyimKizlarr buda benden guncel gobus fotosuusuan tam 18+2 oldukk. Varmi arttirann Eki Görüntüle 3093090
YaaaBu fizikten sonra hepimiz sessiz sedasız dağıldıkmesela ben makarna yiyip koca kıçıma bakıyorum
Bir arkadaş yazmıştı burada geceden suyun içine 2 3 kuru kayısı koyup sabah suyunu içip kayısıları yiyormuş. Diyetisyen tarifiymis deneyebilirsin. Bir de şimdi kayısı mevsimi özellikle yumuşaklarini tercih edebilirsin probiyotik yoğurtlar ve kefir de destekler bağırsaklarınıKizlar kabizligin bitmesi icin tuvalete cikabilmek icin ne yiyip icmemi tavsiye edersinizz veya siz neler yapiyorsunuz serii taktiiiikk
Hayırlı olsunGünaydın kızlar. Pazartesi işe başlıyorum. Hamileyken iş teklifi alan duydunuz muşimdi tutuştum ne giyeceğim diye. Elbise almak şart oldu. Hamile pantolonlarından almıştım ama daha karnım uygun değil düşüyor pantolon
Korkma 2. Trimestir için çok normal benim de bu şekilde hatta 8 4 bile oluyor bazen. Ani hareket etmemeye dikkat et her gün maden suyu içmeyi ihmal etme. Kan hacmimiz artığı için kalbimiz kan basıncını ayarlamak için zorlanıyor.bebege giden kan hiç kesilmediği için başka yerlerden çekiyor bu da ani tansiyon düşüklüğüne sebep oluyor.Günaydın kızlar ben size bişey sormak istiyorum ama benim tansiyonum sürekli düşük bu durumu yaşayan var mi baska sürekli 9-5 yada 8-5 hep öyle nabız da yüksek 98 falan korkuyorum vücudum da ters giden bişey mi var diye bana lütfen yardımcı olun canlarım sizi çok seviyorum şimdiden teşekkürler iyi günler
Canım o zaman 40 haftadan önce doğan bütün bebekler 8 aylık oluyor senin hesabına göre, 41. Haftada olursa 9 aylık oluyor sadece. Gebelik hesabı daha farklı bazı ayların 4 bazılarının 5 hafta sürmesi de saçma normal yaş hesabına göre ama gebelikte öyle. Trimesterlarin da hafta sayısı farklı 13-14-13 diye gidiyor.Ben de hep bitirdiğim haftaya göre söylerim sonuçta yaşımizi da o şekilde ifade etmiyor muyuz? Bebekler ilk doğduğunda 1 aylık demiyoruz mesela bence doğru ifade bu şekilde 13. Hafta bitince tam 3 aylık oluyoruz mesela 17 bitince 4, 19 bitince 4 buçuk... Bu ay ifadesi zaten insanları aydınlatmak için. Genellikle haftayı anlamıyorlar özellikle büyüklerimizhalbuki gebelik haftalara ifade edilir ama büyükler için ay hesabına giriyoruz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?