- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.401
Ben o kadar fit sayilmam canım diğer arkadaşlara göre ama en azından bacak kalça falan büyümedi şu ana kadar bakalım kimisinin yüzü bile çok şişiyor öyle olmak istemiyorum pek inşallah göbüşle kalırız ya sadeceama daha erken işte sonlara doğru daha çok ödem olur herhalde. Napalim bir doğsunlar da veririz onlardan önemli değil
Su içmeyi bırakmazsanız ödem olmuyorEvet ya ben de o son ayları merakla bekliyorum canım dediğin gibi çok şişen de oluyor göbeği olmasa hamile demeyeceklerin de oluyor benim de saçma bir göbeğim var hamile göbeği gibi de değil bilemedimkilo gider bir şekilde hiç düşünmüyorum onu sağlıkla vakitlice doğsun başka bir şeyde gözüm yok
Kızımda c&a dan almıştım ama o da kapandı. Lcw nin yeni doğanlarında olabilirIyi aksamlar kizlarr, bu yandan citcitli zibinlari nerden bulabilirimm bilen varmii? Kumasi guzel kullanisli olan alan oldumu hiic, yeni dogunca boyle yandan kullanisli olur cunku..
Eki Görüntüle 3093145
Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum 3 LT filan ama yeterli olur mu bilmiyorum paketli gıda tüketmiyorum ama sanırım benim sorunum karbonhidrat onu düzenlemem lazım inşallah o günleri göreyim de ödemine de razıyımSu içmeyi bırakmazsanız ödem olmuyorben de olmadı işte yukarıdaki siyah elbiseden 3 hafta sonra doğurdum yüzüklerin doğumda çıkarttım elimi falan sıkmadı ama çok su içtim bi de karbonhidrat azaltıp paketli gıda yemezsen hiç olmuyor inanın. Tabi tansiyon da kontrol altında olmalı. Yüksek tansiyon ve tuzlu tüketme de ödem sebebi. 28 den sonra her gün 1 şişe maden suyu içmiştim ben.
İlk 3 ay çok şişkinlik oluyor sonra normale dönüyor canım benim de öyle oldu bundan sonra yavaş yavaş çıkar belli olur karnınYa maşaallah hepinizin göbüşleri çok güzel görünüyor
Benimki 12. haftadan önce 5 aylık gibiydi, şimdi 3 aylık gibiben de bir şeyler ters gidiyor ama anlamadım
Aslında belli olmuyor değil ama ilk 12 haftadaki büyüklüğü beni hayrete düşürüyordu. Şimdi de o zamana göre küçük olmasının şaşkınlığıİlk 3 ay çok şişkinlik oluyor sonra normale dönüyor canım benim de öyle oldu bundan sonra yavaş yavaş çıkar belli olur karnın
Ben HM den aldım bir parti. 2-4 aylık özellikle. çok beğendim tavsiye ederim. bazen güzel indirimler de oluyor online sitedeIyi aksamlar kizlarr, bu yandan citcitli zibinlari nerden bulabilirimm bilen varmii? Kumasi guzel kullanisli olan alan oldumu hiic, yeni dogunca boyle yandan kullanisli olur cunku..
Eki Görüntüle 3093145
Aynenn bugun indirimler basladi onlinee, bide magazaya gidiyim yarin olmassaBen HM den aldım bir parti. 2-4 aylık özellikle. çok beğendim tavsiye ederim. bazen güzel indirimler de oluyor online sitede
Yaa hayırlı olsun erkek doldurduk her yeriMerhabalar biz de biraz zor oldu ama öğrendik erkek bekliyoruz inslalahMedical den bahsetmistik ya uygun diye biraz zam yapmışlar normalde 190 ödüyorduk 270 dediler sendika indirimiyle 220 oldu yanlış bilgi vermemek için söylemek istedim size
Çalışmak yorucu olabiliyor.hele bir de araçla İstanbul trafiğindeysen ilerleyen zamanlarda zorlanıyor insan. Ben ilk gebeligimde çalışıyordum kurum içinde sürekli merdiven in çık eve gel merdiven in çık evin içinde merdiven in çık yapmaktan yoruluyorum ama hareketsiz kalmak daha çok zorluyor. Gittiği yere kadar devam edersinDoğru söylüyorsun canım ama işe gitmek de zorlayacak ben doğuma kadar çalışmak istiyorum mümkünse ama eylülden sonra belki home office olarak çalışmak isterim konuşurum şirketle. Şu an 3 gün gidiyorum 2 gün evden çalışıyorum ama yormaya başladı bu haftada bile erken kalk hazırlan derken
Canım ben ilkinde çok dikkat ettim tuz olayına zaten çok da hareketliydim 40+ da doğum yaptım hiç ödemim olmadı. Maden suyu bile icemedim doya doya.yalniz hamileliğin çok sıcak zamanlara denk gelmediği için de şanslıydım. Doğumdan 2 saat sonra ise balon gibi olmuştum ödemden.simdi ise dikkat etsemde biraz ödem oluyor.Su içmeyi bırakmazsanız ödem olmuyorben de olmadı işte yukarıdaki siyah elbiseden 3 hafta sonra doğurdum yüzüklerin doğumda çıkarttım elimi falan sıkmadı ama çok su içtim bi de karbonhidrat azaltıp paketli gıda yemezsen hiç olmuyor inanın. Tabi tansiyon da kontrol altında olmalı. Yüksek tansiyon ve tuzlu tüketme de ödem sebebi. 28 den sonra her gün 1 şişe maden suyu içmiştim ben.
Canım hem yürümüş yorulmuşsun hem de artık hormonlardan rahimin genişlemesi büyümesinden kaynaklı ağrılar olması normal. Bende de özellikle ilişki sonrası vulva kısımda ağrı oluyor doktora sordum normal dedi.Kızlar iki gündür acayip yürüdüm hele bugün artık kasıklarım açıyor kalkarken oturken kemiklerim sanki ayrilcak zorla yuruyomdaha erken değilmi ya çatı kemikleri ağrısı
İlk zamanki progestan takviyeleri ve hormonlar acayip gaz yapıyorAslında belli olmuyor değil ama ilk 12 haftadaki büyüklüğü beni hayrete düşürüyordu. Şimdi de o zamana göre küçük olmasının şaşkınlığısanırım kullandığım tüp bebek ilaçlarının, iğnelerin falan etkisi vardı o şişlikte çünkü onları da 12. haftada bıraktım.
Kapalı olmasam hemen bi foto paylaşırdım da kapalıyım, her yerimi örtüp foto çekinmeye üşeniyorum
Allahım kuzum benim gibi üşengeç olmasın
Şirketim evime çok yakın şükür ki 15 dakikalık mesafe İstanbul için çok iyi, servis alıyor gittiğim günler, işten de 4.30da çıkıyorum şanslıyım cidden. Gittiği kadar gitsin böyle de bakalım yöneticime söyledim zaten doğuma kadar izne pek ayrılmak istemiyorum ama ağırlaşınca evden devam ederim diye. İşim gereği Eylülden sonraki aylar da çok yoğun ekibi de zorda bırakmak istemiyorum erken ayrılarak.Çalışmak yorucu olabiliyor.hele bir de araçla İstanbul trafiğindeysen ilerleyen zamanlarda zorlanıyor insan. Ben ilk gebeligimde çalışıyordum kurum içinde sürekli merdiven in çık eve gel merdiven in çık evin içinde merdiven in çık yapmaktan yoruluyorum ama hareketsiz kalmak daha çok zorluyor. Gittiği yere kadar devam edersin
Merhaba,Kızlar bilgisi olan biri bana detaylı ultrason hakkında bilgi verebilir mi?
Bana doktorum 20-22. Haftalar arasında yaptır dedi. Başka yere yönlendirdi. Ama ben zaten istanbula taşınıp orda devam edeceğim. İstanbulda kime nereye yaptırılır bu detaylı ultrason ve ücretler hakkında bilgisi olan var mı? Devlet hastaneleri de yapıyor mu? Yapıyorsa nasıl ne şekilde olacak?
O tabure isini ben hep yapiyorum o bende zaten bi aliskanlik onu koymazsam rahatca yapmiyorum cogu zamanBen de hiç bulantı kusma olmadı cinsiyet ile bir bağlantısı olmadığını söylüyor tecrübeli anneler
Lifli gıdalarla bol su tüketince kabızlık sorunu olmuyor bence bir de tuvalette ayaklarımın altına İKEA’nın mini taburesini koyuyorum bende işe yarıyor
Çok güzelsiniz
Hem geçmiş, hem hayırlı olsun kızınız inşallah. Kasım annelerine de eklenmek istemişsiniz. Hangi gruba üye olmaya karar verirseniz eğer ilk sayfadaki listede olması gereken bilgilerinizi yazarsanız eklerim listeye.Günaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.
Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.
Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız
Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeyeBir_Kucuk_Mars
İstanbulda'kiler burada şu anGünaydın İstanbul'da yaşayanlar için en güzel zamanlara geldikİstanbul boş. Böyle bayram falan İstanbul'da kalmayı çok seviyorum.
Ben genelde insanlar tatile gitmediği zamanlar tatile giderimİstanbulda'kiler burada şu anBurhaniye 'de
Teşekkür ederimHem geçmiş, hem hayırlı olsun kızınız inşallah. Kasım annelerine de eklenmek istemişsiniz. Hangi gruba üye olmaya karar verirseniz eğer ilk sayfadaki listede olması gereken bilgilerinizi yazarsanız eklerim listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?