2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Su içmeyi bırakmazsanız ödem olmuyor ben de olmadı işte yukarıdaki siyah elbiseden 3 hafta sonra doğurdum yüzüklerin doğumda çıkarttım elimi falan sıkmadı ama çok su içtim bi de karbonhidrat azaltıp paketli gıda yemezsen hiç olmuyor inanın. Tabi tansiyon da kontrol altında olmalı. Yüksek tansiyon ve tuzlu tüketme de ödem sebebi. 28 den sonra her gün 1 şişe maden suyu içmiştim ben.

Kızlar iki gündür acayip yürüdüm hele bugün artık kasıklarım açıyor kalkarken oturken kemiklerim sanki ayrilcak zorla yuruyomdaha erken değilmi ya çatı kemikleri ağrısı

Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum 3 LT filan ama yeterli olur mu bilmiyorum paketli gıda tüketmiyorum ama sanırım benim sorunum karbonhidrat onu düzenlemem lazım inşallah o günleri göreyim de ödemine de razıyım
Ya maşaallah hepinizin göbüşleri çok güzel görünüyor

Benimki 12. haftadan önce 5 aylık gibiydi, şimdi 3 aylık gibi ben de bir şeyler ters gidiyor ama anlamadım
İlk 3 ay çok şişkinlik oluyor sonra normale dönüyor canım benim de öyle oldu bundan sonra yavaş yavaş çıkar belli olur karnın

İlk 3 ay çok şişkinlik oluyor sonra normale dönüyor canım benim de öyle oldu bundan sonra yavaş yavaş çıkar belli olur karnın
Aslında belli olmuyor değil ama ilk 12 haftadaki büyüklüğü beni hayrete düşürüyordu. Şimdi de o zamana göre küçük olmasının şaşkınlığı sanırım kullandığım tüp bebek ilaçlarının, iğnelerin falan etkisi vardı o şişlikte çünkü onları da 12. haftada bıraktım.
Kapalı olmasam hemen bi foto paylaşırdım da kapalıyım, her yerimi örtüp foto çekinmeye üşeniyorum
Allahım kuzum benim gibi üşengeç olmasın

Iyi aksamlar kizlarr, bu yandan citcitli zibinlari nerden bulabilirimm bilen varmii? Kumasi guzel kullanisli olan alan oldumu hiic, yeni dogunca boyle yandan kullanisli olur cunku..
Eki Görüntüle 3093145
Ben HM den aldım bir parti. 2-4 aylık özellikle. çok beğendim tavsiye ederim. bazen güzel indirimler de oluyor online sitede

Ben HM den aldım bir parti. 2-4 aylık özellikle. çok beğendim tavsiye ederim. bazen güzel indirimler de oluyor online sitede
Aynenn bugun indirimler basladi onlinee, bide magazaya gidiyim yarin olmassa ben yeni dogunca bide 3/4 aya kadar alirim sanirimm

Yaa hayırlı olsun erkek doldurduk her yeri teşekkür ederim bilgi için

Çalışmak yorucu olabiliyor.hele bir de araçla İstanbul trafiğindeysen ilerleyen zamanlarda zorlanıyor insan. Ben ilk gebeligimde çalışıyordum kurum içinde sürekli merdiven in çık eve gel merdiven in çık evin içinde merdiven in çık yapmaktan yoruluyorum ama hareketsiz kalmak daha çok zorluyor. Gittiği yere kadar devam edersin
Canım ben ilkinde çok dikkat ettim tuz olayına zaten çok da hareketliydim 40+ da doğum yaptım hiç ödemim olmadı. Maden suyu bile icemedim doya doya.yalniz hamileliğin çok sıcak zamanlara denk gelmediği için de şanslıydım. Doğumdan 2 saat sonra ise balon gibi olmuştum ödemden.simdi ise dikkat etsemde biraz ödem oluyor.
Kızlar iki gündür acayip yürüdüm hele bugün artık kasıklarım açıyor kalkarken oturken kemiklerim sanki ayrilcak zorla yuruyomdaha erken değilmi ya çatı kemikleri ağrısı
Canım hem yürümüş yorulmuşsun hem de artık hormonlardan rahimin genişlemesi büyümesinden kaynaklı ağrılar olması normal. Bende de özellikle ilişki sonrası vulva kısımda ağrı oluyor doktora sordum normal dedi.
İlk zamanki progestan takviyeleri ve hormonlar acayip gaz yapıyor ben bazen şimdi yukarıda atmış olduğum 31 haftalık halim gibi oluyorum. Akşam göbek var sabah yok. Kızım çok komik anne hadi kavun ye de göbeğin şişsin diyor haberi yok son zamanlar ramazan davulu gibi olacağım

Şirketim evime çok yakın şükür ki 15 dakikalık mesafe İstanbul için çok iyi, servis alıyor gittiğim günler, işten de 4.30da çıkıyorum şanslıyım cidden. Gittiği kadar gitsin böyle de bakalım yöneticime söyledim zaten doğuma kadar izne pek ayrılmak istemiyorum ama ağırlaşınca evden devam ederim diye. İşim gereği Eylülden sonraki aylar da çok yoğun ekibi de zorda bırakmak istemiyorum erken ayrılarak.

Merhaba,

Sadece doktor önerisinde bulunmak isterim.

Kavacık Medistate Hastanesi, Prof. Dr. Semih bey onerebilirim.

O tabure isini ben hep yapiyorum o bende zaten bi aliskanlik onu koymazsam rahatca yapmiyorum cogu zaman

Günaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.
Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.
Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız
Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeye Bir_Kucuk_Mars

Son düzenleme:
Hem geçmiş, hem hayırlı olsun kızınız inşallah. Kasım annelerine de eklenmek istemişsiniz. Hangi gruba üye olmaya karar verirseniz eğer ilk sayfadaki listede olması gereken bilgilerinizi yazarsanız eklerim listeye.

Teşekkür ederim evet haftam birayla uyumlu ama 3. Sezeryan olacagi için son haftaya bırakır mı bilmiyorum.2. sezeryanla 39'un başında gitmiştik doğuma.Birine mi katılabiliyor um?bakıp yazayim bilgilerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…