- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.341
Evet o da vardı denedim çark daha uygun olduYeni üyelere 300 e 100 indirim oluyor bir de. ben de boş mail adresim vardı onla üye oldum çocuklara yazlık aldım iyi uyguna gelmiş oldu.
Canım çark filan nasıl yapılıyor. Lcw uygulamaaı mı indirmek lazım.LCW de çark vardı dün %40 indirim çıktıben de elbise tulum şort pantolon bi tane de mayo aldım 400 TL tuttu
Mali müşavirim canım, yorgunluk, stres mesleğin olmazsa olmazlarıHayırlı olsun canım gerçekten ters olmuşyorucu bir iş değildir inşaallah
Evet uygulamada çıkıyor. İki seçenek oluyor ya TL indirimi ya yüzde indirimi. Ben yüzdeyi seçmiştim. Dedikleri gibi üye olunca da 300 e 100 veriyor. Çark devamlı olmuyor arada geliyor.Canım çark filan nasıl yapılıyor. Lcw uygulamaaı mı indirmek lazım.
Mali müşavirim canım, yorgunluk, stres mesleğin olmazsa olmazları
Kaçırdım desene, çok iyi olurdu alırdım elbiseEvet uygulamada çıkıyor. İki seçenek oluyor ya TL indirimi ya yüzde indirimi. Ben yüzdeyi seçmiştim. Dedikleri gibi üye olunca da 300 e 100 veriyor. Çark devamlı olmuyor arada geliyor.İleride bebiş alışverişinde de değerlendirilir. LCW çünkü kanz ürünlerini satmaya başlamış çok güzel müslim tulumlar vardı yazlık
Sen yine indir bayrama özel belki vardır hala. Yoksada 300 e 100 de iyi seçenek yeni üyeler içinKaçırdım desene, çok iyi olurdu alırdım elbise
Ben feromat içtim günde 2 tane içiyordum hiçbir sıkıntı yapması doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin. Bana bu ay farklı bi demir hapı verdi onu gözlemliyorum.Selamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Merhabalar,dün yazamadim ama doktorumuz da erkek dedi ben öğle yemeğini fazla yemişim sanırım tatlı bı gram bile yiyemedim soda içtim gittimBelli olur olurr, ben yememistimm hemen gosterdiydi kendini 13. Haftada benim paşa, bazen kim ne yaparsa yapsin gostermiyormussyani keyiflerine bagli birazda sanirimm icimden oglun olucakmis gibi bir his gectii bakalimm haberlerini bekliyoruzz
Merhabalar biz de biraz zor oldu ama öğrendik erkek bekliyoruz inslalahGünaydınbence öğrenirsiniz koca bebek olmuş ben hiç ihtiyaç duymadım benim oğlan dört döndüğü için ama genelde muayeneden 30-45 dk önce flan yiyorlar çikolatayı etkili olduğu söyleniyor doktorlar da öneriyor zaten
Gözün aydın canım, maşallah oğlusuna sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar,dün yazamadim ama doktorumuz da erkek dedi ben öğle yemeğini fazla yemişim sanırım tatlı bı gram bile yiyemedim soda içtim gittimBiraz bekledik gostermedi kendini doktorumuz da başta emin olamadı ama öksür vs derken emin olarak söyledi hepimizin hakkında hayırlısı inşallah saglikli salih evlatlarımız olsun
Günaydın ben ilaçlarm bittiğinde sağlık ocağında yardımcı oluyorlar yazıyor ordaki doktorumuz.Progestan i bi kez eczane bize de vermek istemedi elinizde var diye.Esim ısrar edince reçeteyi sonraki günlerde göstermiş gibi bsey yaptı ben anlamadım ama vermişti ilacıGünaydın herkese doktora gitmeden doktor ilaç yazabilir mi acaba benim demir ve d vitaminim bitiyor daha önce gittiğimde yazmıştı doktorum ama eczane vermedi elinizde gözüküyor diye. Şimdi doktoruma yazdım ama ctesi yoğun cevap vermedi siz biliyor musunuz
Çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla alalımGözün aydın canım, maşallah oğlusuna sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Şimdi gördüm mesajını kuzucum geçmiş olsun sakın sıkma canını benim 10. Haftadan beri 1 2 gün kesilip yeniden başlıyor doktor önemsemedi çok normal sebebini bilemiyoruz tam olarak bol bol dinlen bebek iyi dedi kontrol gününü bekliyorum bendeBugün yine kanamam olduve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Günaydın benim drum yazmıştı. Kan sonucunu çıkınca at ilaç yazarım dedi. Sonra halletmiş bana şifre yolladı aldık eczaneden.Günaydın herkese doktora gitmeden doktor ilaç yazabilir mi acaba benim demir ve d vitaminim bitiyor daha önce gittiğimde yazmıştı doktorum ama eczane vermedi elinizde gözüküyor diye. Şimdi doktoruma yazdım ama ctesi yoğun cevap vermedi siz biliyor musunuz
Ben doktorun hemşiresini arıyorum o yazıyorGünaydın herkese doktora gitmeden doktor ilaç yazabilir mi acaba benim demir ve d vitaminim bitiyor daha önce gittiğimde yazmıştı doktorum ama eczane vermedi elinizde gözüküyor diye. Şimdi doktoruma yazdım ama ctesi yoğun cevap vermedi siz biliyor musunuz
Benimde ilk 2 hafta çok bulandırdı. Tüm hamilelikte bu kadar sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Sonra sabah erken içmeye başladım kahvaltıdan 1 saat önce. Şuan hiç sıkıntı yapmıyor. (Kabızlık dışında)Selamlar kızlar bu demir hapı beni bitirdi sabah içtim olmadı akşam yemeğimden önce içtim olmadı gece içtim yok yine bulantı yapıyor sizler ne durumdasınız gyno ferro muydu adı şu pembe hap. Kullanıp da midesi bulanmayan var mı
Yavaştan istahim gelmeye basladi benimde su dahi icemezdim içebiliyorum bulantilar oluyo ama bikac gündür biraz azaldi sankiUfak ufak artık yemek yiyordum iştah gelmişti sanki. Son iki gündür kahvaltıda 2 yudum ekmeği zor yiyorum. Akşam yemeğinide yine içim almıyor. Normale döndüğümü düşünmüştüm. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar.
Çok zor ya baş ağrısı yapsa sadece keşke baş dönmesi çarpıntı halsizlik bende alıştım da annelik işte bebeğime bisi olur korkusu var içimde hepimize Allah yardım etsinGünaydın, bende hamileliğin başından beri düşük tansiyonluyum. 3 farklı doktora sordum 3ude bu bizim istediğimiz bisey, yüksek olmasın yeter ki dedi. Şuan 9 6 olunca artık normal geliyor alıştım. 8 5 olunca baş ağrısı yapıyor o kadar
Saol canım içim rahatladı valla demek ki yüksek olması tehlikeliymis onu öğrendimBenim genetik olarak düşük hep bu sekilde kormma yükselmesinden iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?