2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Canım çark filan nasıl yapılıyor. Lcw uygulamaaı mı indirmek lazım.

Mali müşavirim canım, yorgunluk, stres mesleğin olmazsa olmazları
Evet uygulamada çıkıyor. İki seçenek oluyor ya TL indirimi ya yüzde indirimi. Ben yüzdeyi seçmiştim. Dedikleri gibi üye olunca da 300 e 100 veriyor. Çark devamlı olmuyor arada geliyor. İleride bebiş alışverişinde de değerlendirilir. LCW çünkü kanz ürünlerini satmaya başlamış çok güzel müslim tulumlar vardı yazlık

Kaçırdım desene, çok iyi olurdu alırdım elbise

Ben feromat içtim günde 2 tane içiyordum hiçbir sıkıntı yapması doktorundan değiştirmesini isteyebilirsin. Bana bu ay farklı bi demir hapı verdi onu gözlemliyorum.

Günaydın herkese doktora gitmeden doktor ilaç yazabilir mi acaba benim demir ve d vitaminim bitiyor daha önce gittiğimde yazmıştı doktorum ama eczane vermedi elinizde gözüküyor diye. Şimdi doktoruma yazdım ama ctesi yoğun cevap vermedi siz biliyor musunuz

Belli olur olurr, ben yememistimm hemen gosterdiydi kendini 13. Haftada benim paşa, bazen kim ne yaparsa yapsin gostermiyormuss yani keyiflerine bagli birazda sanirimm icimden oglun olucakmis gibi bir his gectii bakalimm haberlerini bekliyoruzz
Merhabalar,dün yazamadim ama doktorumuz da erkek dedi ben öğle yemeğini fazla yemişim sanırım tatlı bı gram bile yiyemedim soda içtim gittimBiraz bekledik gostermedi kendini doktorumuz da başta emin olamadı ama öksür vs derken emin olarak söyledi hepimizin hakkında hayırlısı inşallah saglikli salih evlatlarımız olsun

Merhabalar biz de biraz zor oldu ama öğrendik erkek bekliyoruz inslalahMedical den bahsetmistik ya uygun diye biraz zam yapmışlar normalde 190 ödüyorduk 270 dediler sendika indirimiyle 220 oldu yanlış bilgi vermemek için söylemek istedim size

Gözün aydın canım, maşallah oğlusuna sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Günaydın ben ilaçlarm bittiğinde sağlık ocağında yardımcı oluyorlar yazıyor ordaki doktorumuz.Progestan i bi kez eczane bize de vermek istemedi elinizde var diye.Esim ısrar edince reçeteyi sonraki günlerde göstermiş gibi bsey yaptı ben anlamadım ama vermişti ilacı

Bugün yine kanamam oldu ve büyük bir parça da geldi. Doktor prolutan ve progestan iğne yazdı toplam 10 adet. Ama anlamıyorum durmuyor kanama sabahtan beri en kötüsü ne olduğunu bilmeme belirsizliği
Şimdi gördüm mesajını kuzucum geçmiş olsun sakın sıkma canını benim 10. Haftadan beri 1 2 gün kesilip yeniden başlıyor doktor önemsemedi çok normal sebebini bilemiyoruz tam olarak bol bol dinlen bebek iyi dedi kontrol gününü bekliyorum bende
Yat güzelce ayaklarının altına yastık koy Rabbime emanet yavrularımız bu zamana kadar geldik çok şükür
Kahverengi veya pembeyse çok dikkate alma taze kan geliyorsa bilgilendir mutlaka doktorunu
Hayırlı haberler inş

Günaydın benim drum yazmıştı. Kan sonucunu çıkınca at ilaç yazarım dedi. Sonra halletmiş bana şifre yolladı aldık eczaneden.

Ben doktorun hemşiresini arıyorum o yazıyor
Yada sağlık ocağından reçete ettirebilirsin kuzucum
İlaç kıtlığı var ama gerçekten doktor 5 kutu yazıyor mesela eczanede 1 kutu var bi kaç gün sonra gidip kalanını alıyoruz

Ufak ufak artık yemek yiyordum iştah gelmişti sanki. Son iki gündür kahvaltıda 2 yudum ekmeği zor yiyorum. Akşam yemeğinide yine içim almıyor. Normale döndüğümü düşünmüştüm. Sizde durumlar nasıl arkadaşlar.

Benimde ilk 2 hafta çok bulandırdı. Tüm hamilelikte bu kadar sıkıntı çekmedim şimdiye kadar. Sonra sabah erken içmeye başladım kahvaltıdan 1 saat önce. Şuan hiç sıkıntı yapmıyor. (Kabızlık dışında)

Yavaştan istahim gelmeye basladi benimde su dahi icemezdim içebiliyorum bulantilar oluyo ama bikac gündür biraz azaldi sanki

Çok zor ya baş ağrısı yapsa sadece keşke baş dönmesi çarpıntı halsizlik bende alıştım da annelik işte bebeğime bisi olur korkusu var içimde hepimize Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…