- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.421
O kadar haklısın ki.Ben genelde insanlar tatile gitmediği zamanlar tatile giderimasosyal kişilik havuzda denizde birlikte yıkanıyoruz gibi geliyor bana. Teyze yanaşıp kızım bi kese atsana sırtıma diyecek moda geliyoruz
Gunaydin canim aynen bombos herkes tatile gitti istanbul bize kaldiGünaydın İstanbul'da yaşayanlar için en güzel zamanlara geldikİstanbul boş. Böyle bayram falan İstanbul'da kalmayı çok seviyorum.
sende bendensinGünaydın kizlar, ben de 17.haftayi bitirdim. 3. Ve sürpriz gebelik olunca üstüne bir de toxoplazma pozitif çıkınca ,bir de bulantılar derken bu haftalara kadar zor bir surecti.
Şimdi günde 3 tane antibiyotik kullanıyorum toxo için,doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş.
Geçen hafta cinsiyetiniz belli oldu, kız
Sat 5 martti,beni de ekler misiniz listeyeBir_Kucuk_Mars
Ya bende adet sancısı çekmiştim hatta adeti bekliyodum iftara misafirlerimi rahat ağırlayayım diye süpriz grldi:)Bir_Kucuk_Mars sat 5 Mart, 35 yaşın dayım, kese ve kalp atışı 20 nisandi sanırım,ilk o zaman gitmistimBelirti olarak da adet ve yumurtlama sancısı gibi ağrılarım olmuştu.hamile olduğumu bilmediğimden adet oluyorum diye seviniyorum
Sat a göre doğum tarihi 10 Aralık, Konya'da yasiyorum
Senin de mi plansızdiYa bende adet sancısı çekmiştim hatta adeti bekliyodum iftara misafirlerimi rahat ağırlayayım diye süpriz grldi:)
Ahh kader ortağımsende bendensin3. ve spriz konusunda.Diğerlerinin cinsiyeti ney ?Geçmiş olsun buarada.Ben daha cinsiyeti öğrenemedim 2 tane kızım var
Ben oğlumda öyle olmuştu,beklerken olmadı.En son dedim ki olmayacak,tedavi oluruz napalm dedim bı baktım hamileyimAslında planlı 1 yıldır deniyodum sonra çikolata kistim olduğu söylendi acil ameliyat dendi. Bi doktor hamile kalmaya çalış ameliyat olma sakın bebeğin yok hiç hamile kalamazsan aşılama tüp bebek dene 6 aya dedi ben yazın kesin aşılamaya gideriz sanıyodum ümidim kesilmişti hatta o ay ilk kez hiç umutlanmadım
Ben daha bebeği tam hissedemiyorum arada baskı hissediyorum karnımda ama hareketi anlayamıyorum, sol tarafta sanırım o tarafta biraz daha fazla oluyor baskı bazen. Bir iki gündür bir tık daha arttı belki haftaya hissetmeye başlarim artık 19.haftadaKızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
pek bilgim yok henüz ama internette okurken gördüğüm kadarıyla 800-1250 tl arası fiyatlar gördüm genelde. sanki biraz pahalı gibi. bilen arkadaşlar yorum yapar sanırımKizlar simdi randevu icin aradimm detayli ultrason perinatoloji bolumunden, medipol mega icin 2020 tl dedilerrr bana cok pahali geldi ya normal mi?
Bide doktorum ayni gune banada randevu al demisti gormek isterim diye, onun ucretinide ayri aliyorlarmis 425 tlde o aliyor
Baska daha uygun hastanede yaptirsam nolurki? Kendimi mecbur gibi hissediyorum ordan yaptirmaya sankii ama siz nasil dusunuyorsunuz? Randevu aldim artik 19 temmuz icin ama iptal edebilirimm
Aynenn simdi baska bi hastaneyi aradim, prof dr ahmet gul icin. 1100 tl dediler. Olmassa ona giderim sonucta onlarda prof dr yani yorumlamasini oda yapacaktirr. Cikan sonuclarida whatsapptan kendi doktoruma gonderirim artik oyle baksinpek bilgim yok henüz ama internette okurken gördüğüm kadarıyla 800-1250 tl arası fiyatlar gördüm genelde. sanki biraz pahalı gibi. bilen arkadaşlar yorum yapar sanırım
Evett hissediyorumm, genelde sag taraftan kipirdamalar hissediyorumm ve bir iki gundur gobek altindanKızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
Ben oğlumda öyle olmuştu,beklerken olmadı.En son dedim ki olmayacak,tedavi oluruz napalm dedim bı baktım hamileyimrahimle beyin gercekten ters orantiliymis.Cinsiyetiniz belli mi?
Epey pahalıymış canım ya 1000 lira filan genelde duyuyorum başka yerde yaptırabilirsin yani yarı fiyatınaKizlar simdi randevu icin aradimm detayli ultrason perinatoloji bolumunden, medipol mega icin 2020 tl dedilerrr bana cok pahali geldi ya normal mi?
Bide doktorum ayni gune banada randevu al demisti gormek isterim diye, onun ucretinide ayri aliyorlarmis 425 tlde o aliyor
Baska daha uygun hastanede yaptirsam nolurki? Kendimi mecbur gibi hissediyorum ordan yaptirmaya sankii ama siz nasil dusunuyorsunuz? Randevu aldim artik 19 temmuz icin ama iptal edebilirimm
Prensesin hayırlı olsun canımKızlar selam, çok sayfa yazılmış hiçbirini okuyamadım. Misafirimiz vardı buraya hiç bakamadım.inşallah herkes iyidir haberler güzeldirCinsiyet öğrenen arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum.
Biz de cinsiyetimizi öğrendikAllahın izni ile bir kızımız oluyor İnşallah her şey çok güzel olur.
Henüz cinsiyet öğrenmeyen arkadaşlarım varsa hepsinin darısı başına olsun
Epey pahalıymış canım ya 1000 lira filan genelde duyuyorum başka yerde yaptırabilirsin yani yarı fiyatına
Evet yaa baska yeri aradim 1100 dediler oraya giderim artikk1000 lira 1000 liradir, gider cocuguma biseyler alirim en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?