2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bir_Kucuk_Mars sat 5 Mart, 35 yaşın dayım, kese ve kalp atışı 20 nisandi sanırım,ilk o zaman gitmistimBelirti olarak da adet ve yumurtlama sancısı gibi ağrılarım olmuştu.hamile olduğumu bilmediğimden adet oluyorum diye seviniyorum
Sat a göre doğum tarihi 10 Aralık, Konya'da yasiyorum

sende bendensin 3. ve spriz konusunda.Diğerlerinin cinsiyeti ney ?Geçmiş olsun buarada.Ben daha cinsiyeti öğrenemedim 2 tane kızım var

Ya bende adet sancısı çekmiştim hatta adeti bekliyodum iftara misafirlerimi rahat ağırlayayım diye süpriz grldi:)

Aslında planlı 1 yıldır deniyodum sonra çikolata kistim olduğu söylendi acil ameliyat dendi. Bi doktor hamile kalmaya çalış ameliyat olma sakın bebeğin yok hiç hamile kalamazsan aşılama tüp bebek dene 6 aya dedi ben yazın kesin aşılamaya gideriz sanıyodum ümidim kesilmişti hatta o ay ilk kez hiç umutlanmadım

sende bendensin 3. ve spriz konusunda.Diğerlerinin cinsiyeti ney ?Geçmiş olsun buarada.Ben daha cinsiyeti öğrenemedim 2 tane kızım var
Ahh kader ortağımesekten düşmüşün halini derler,anlarız birbirimizi en son ne zaman gittin Dr a?Oğlum ve kızım var.Simdi de kız imiş,gönlümden geçen de oydu sevindim açıkçası bir de sağlıkla kucağımıza alırsak inşallahbu toxo süreci yoruyor.İlac bulmakta da zorlanıyorumHatta burda konu açmayı bile düşündüm,farklı illerden bulup gönderebilecek olan çıkar mı acaba diye.Yurt dışındaki arkadaşlarımla da iletişime geçtim ama henüz bı gelişme yok.Doguma kadar kullanmam gerekiyor, bir kutuda on tane var ve günde 3 tane içtiğim için bı kutu 3 gün yetiyor sadece
Ayy bir dokun bin ah işit oldu
Senin gönlünden ne geçiyor?Bir de oğlum olsun mu diyorsun yoksa kız evlat öz evlat mı

Ben oğlumda öyle olmuştu,beklerken olmadı.En son dedim ki olmayacak,tedavi oluruz napalm dedim bı baktım hamileyim rahimle beyin gercekten ters orantiliymis.Cinsiyetiniz belli mi?

Kizlar simdi randevu icin aradimm detayli ultrason perinatoloji bolumunden, medipol mega icin 2020 tl dedilerrr bana cok pahali geldi ya normal mi?

Bide doktorum ayni gune banada randevu al demisti gormek isterim diye, onun ucretinide ayri aliyorlarmis 425 tlde o aliyor

Baska daha uygun hastanede yaptirsam nolurki? Kendimi mecbur gibi hissediyorum ordan yaptirmaya sankii ama siz nasil dusunuyorsunuz? Randevu aldim artik 19 temmuz icin ama iptal edebilirimm

Kızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
Ben daha bebeği tam hissedemiyorum arada baskı hissediyorum karnımda ama hareketi anlayamıyorum, sol tarafta sanırım o tarafta biraz daha fazla oluyor baskı bazen. Bir iki gündür bir tık daha arttı belki haftaya hissetmeye başlarim artık 19.haftada

pek bilgim yok henüz ama internette okurken gördüğüm kadarıyla 800-1250 tl arası fiyatlar gördüm genelde. sanki biraz pahalı gibi. bilen arkadaşlar yorum yapar sanırım

pek bilgim yok henüz ama internette okurken gördüğüm kadarıyla 800-1250 tl arası fiyatlar gördüm genelde. sanki biraz pahalı gibi. bilen arkadaşlar yorum yapar sanırım
Aynenn simdi baska bi hastaneyi aradim, prof dr ahmet gul icin. 1100 tl dediler. Olmassa ona giderim sonucta onlarda prof dr yani yorumlamasini oda yapacaktirr. Cikan sonuclarida whatsapptan kendi doktoruma gonderirim artik oyle baksin ozel hastaneninde isi gucu para yaa

Kızlar selam, çok sayfa yazılmış hiçbirini okuyamadım. Misafirimiz vardı buraya hiç bakamadım.inşallah herkes iyidir haberler güzeldirCinsiyet öğrenen arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum.

Biz de cinsiyetimizi öğrendik Allahın izni ile bir kızımız oluyor İnşallah her şey çok güzel olur.
Henüz cinsiyet öğrenmeyen arkadaşlarım varsa hepsinin darısı başına olsun

Epey pahalıymış canım ya 1000 lira filan genelde duyuyorum başka yerde yaptırabilirsin yani yarı fiyatına
Prensesin hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…