- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.441
Bundan sonraki ilk kontrolünde belli olur artıköyle gerçekten bin şükür. Cinsiyet henüz belli değil 14+3teyim
Amiiin canım benimEpey pahalıymış canım ya 1000 lira filan genelde duyuyorum başka yerde yaptırabilirsin yani yarı fiyatına
Prensesin hayırlı olsun canım
Topkapı Koç üniversitesi Hastanesi'ne gidiyorum 12. Haftada ayrıntılı yaptırdım 900 TL di. Üstelik doçent Dr. Medipol megayı biliyorum ve şok oldum fiyataKizlar simdi randevu icin aradimm detayli ultrason perinatoloji bolumunden, medipol mega icin 2020 tl dedilerrr bana cok pahali geldi ya normal mi?
Bide doktorum ayni gune banada randevu al demisti gormek isterim diye, onun ucretinide ayri aliyorlarmis 425 tlde o aliyor
Baska daha uygun hastanede yaptirsam nolurki? Kendimi mecbur gibi hissediyorum ordan yaptirmaya sankii ama siz nasil dusunuyorsunuz? Randevu aldim artik 19 temmuz icin ama iptal edebilirimm
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt kızını inşallahKızlar selam, çok sayfa yazılmış hiçbirini okuyamadım. Misafirimiz vardı buraya hiç bakamadım.inşallah herkes iyidir haberler güzeldirCinsiyet öğrenen arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum.
Biz de cinsiyetimizi öğrendikAllahın izni ile bir kızımız oluyor İnşallah her şey çok güzel olur.
Henüz cinsiyet öğrenmeyen arkadaşlarım varsa hepsinin darısı başına olsun
Evet yaa bende şok oldumm, aslinda normalde muayeneler dogumu filan cok asiri pahali degil. 425 muayene / 5500 dogum fiyati ( sezeryan 7500)Topkapı Koç üniversitesi Hastanesi'ne gidiyorum 12. Haftada ayrıntılı yaptırdım 900 TL di. Üstelik doçent Dr. Medipol megayı biliyorum ve şok oldum fiyatabana yakın bi hastane aslında sonra değiştirdim orayla ilgili fikrimi.
Bu çok önemli ikiliyi yaptırmadan bile olurdu. Ama bu çok çok önemli inan bana. Atlanılmaması gerekenEvet yaa bende şok oldumm, aslinda normalde muayeneler dogumu filan cok asiri pahali degil. 425 muayene / 5500 dogum fiyati ( sezeryan 7500)
Baska biyer buldumm sanirim oraya gidicem 1100 tl dediler.
Ama bu test gereksiz pahalima geldi, zaten tup bebekle tedavi gordugum icin rahat bi 50 milyar cikmistir cebimizden, ilaclar tedaviler vs
Kalabalık bence yaa istanbul ne yazık ki hep kalabalıkGünaydın İstanbul'da yaşayanlar için en güzel zamanlara geldikİstanbul boş. Böyle bayram falan İstanbul'da kalmayı çok seviyorum.
Para yok demek kiKalabalık bence yaa istanbul ne yazık ki hep kalabalık
evet benim de tüp bebek gidenin hesabını yapamıyorum artık. konu bebek olunca ücretler bazen çok uçuk ve acımasız oluyor malesef.Evet yaa bende şok oldumm, aslinda normalde muayeneler dogumu filan cok asiri pahali degil. 425 muayene / 5500 dogum fiyati ( sezeryan 7500)
Baska biyer buldumm sanirim oraya gidicem 1100 tl dediler.
Ama bu test gereksiz pahalima geldi, zaten tup bebekle tedavi gordugum icin rahat bi 50 milyar cikmistir cebimizden, ilaclar tedaviler vs
Aynenn canim ikili testleri filan yaptirmadim ama bu detayliyi yaptirmak istiyorum, senin dedigin kisiyede arastirayimm. Bitanede prof dr buldum Ahmet Gul diye topkapida ( medicine hospital’in yonlendirmesiyle) oda cok daha uygun.Bu çok önemli ikiliyi yaptırmadan bile olurdu. Ama bu çok çok önemli inan bana. Atlanılmaması gerekenbir araştırma. Bebeğin kalp sorunu mide böbrek sorunu hepsi inceleniyor özel bir ultrason ile. Yani ayrıntılı ultrason için bebeği checkupı denilebilir. Tüp bebek sürecini bilemem elbette ama biz de 1 yıl yoğun bakım süreci ve genetik testler ile boğuştuk. O mali yükü biliyorum. Allah yardımcın olsun bol bereketli bir bebiş olsun.
İstersen ayrıntılı için Altan cebeci hoca var fiyatını bilmiyorum ama ona da bir sorabilirsin bu konuda çok övülen biri. Fiyatının makul olduğunu da duymuştum.
Bu arada koçta da fiyatlar muayene olarak aynı. Ben perinatolog ve doçent seçtim sadece 100 TL fark vardı 550 TL ödedim. Ama doğum biraz pahalı 15 bin TLdedğim gibi ayrıntılı 900 TL.
medipolü biliyorum.ben genelde diş için oraya gidiyordum. Geçmiş dönem sorunlardan ben yoğun bakımı iyi bir hastane araştırmıştım. Tercihlerimin arasında idi ama perinatolog olarak bir doktor bulamayınca vazgeçtim.
Aynenn canimm bi ara hesap tutuyordumm sonra biraktim artik ilaclari takip edemez oldumevet benim de tüp bebek gidenin hesabını yapamıyorum artık. konu bebek olunca ücretler bazen çok uçuk ve acımasız oluyor malesef.
olsun değer ama minişlere sağlıkla kucağımıza alalım da.
Çok aldım çokKızlar kilo alım durumunuz nedir? Takıntı yaptım. Korkuyorum çılgınca kilo alacağım diye. Diyetisyen ile çalışıyorum ama uymakta epey zorlanıyorum.
Amiin canım sen de oğlunu sağlıkla büyüt inşallahGözün aydın canım, sağlıkla büyüt kızını inşallah
Evet bu hafta baya net hissediyorum hareketlerini elimi koyunca elimle de tekme anlaşılıyor hafiften.Kızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
Kime gidiyorsun kızımın dru oraya geçmişti Şule hanım.Topkapı Koç üniversitesi Hastanesi'ne gidiyorum 12. Haftada ayrıntılı yaptırdım 900 TL di. Üstelik doçent Dr. Medipol megayı biliyorum ve şok oldum fiyatabana yakın bi hastane aslında sonra değiştirdim orayla ilgili fikrimi.
Yok ya ben değiştirmem mert hocaya gidiyorum ben perinatolog. Zaten çok çağırmıyor ayda 1 gidiyorum.Evet bu hafta baya net hissediyorum hareketlerini elimi koyunca elimle de tekme anlaşılıyor hafiften.
Kime gidiyorsun kızımın dru oraya geçmişti Şule hanım.
Bana yakınmışsın üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin canım. Çapa da ücretsiz oğlumda yaptırdım şimdi de gideceğim. Bezmialem yapıyor fark ne kadar alıyor bilmiyorum telefonla sorabilirsin. Balattaki Ermeni hastanesi var orada biraz daha uygundu kızımda orada yaptırdım.
Şuan iyiyim sanırsamKızlar kilo alım durumunuz nedir? Takıntı yaptım. Korkuyorum çılgınca kilo alacağım diye. Diyetisyen ile çalışıyorum ama uymakta epey zorlanıyorum.
Detaylı ultrason için demiştimYok ya ben değiştirmem mert hocaya gidiyorum ben perinatolog. Zaten çok çağırmıyor ayda 1 gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?