2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Çok takmıyorum kafaya canım açıkçası ben de 76 ile kaldım 80 oldum şimdiden ama doğumdan sonra verilir zaten diyetisyen takibindesin elinden geldiğince listeye uy ama çok da kasma taktıkça kafaya daha çok yiyoruz ve alıyoruz

Sen ikisininde tadına bakmışsın canım ben erkek olsa yok demem ikili test için gitmiştim 12 haftalıkken sonuçlar içinde 21 de çağırdı cinsiyete bişey demedi bakalım hayırlısı. Allah yardımcın olsun

Aynı aynı canım ama bize yasak siz de sıkıntılı bir durum yoksa uzak kalma kocandan git yanaş
İlk haftalar yasaktı canım daha sonra sormaya utandık ama şuan bi sorun yok libidosu o kadar yüksek bi insan da değilim ama yasak olduğundan mı daha tatlı geliyo anlamadım

İlk haftalar yasaktı canım daha sonra sormaya utandık ama şuan bi sorun yok libidosu o kadar yüksek bi insan da değilim ama yasak olduğundan mı daha tatlı geliyo anlamadım
Kesin ondandır canım ama riskli haftalarda bitti şöyle eşine güzel bir bayram hediyesi verebilirsin bence biz de tam tersi libidosu yüksek bir çiftiz çok zor geçiyor

Kesin ondandır canım ama riskli haftalarda bitti şöyle eşine güzel bir bayram hediyesi verebilirsin bence biz de tam tersi libidosu yüksek bir çiftiz çok zor geçiyor
bende öyle güzel bi hediye düşünüyorum canım. Bir de bizim 6 aylık bi vajinismus süreci oldu yeni evlendiğimizde eşimin her ne kadar libido tavan da olsa sabrı takdiri hak ediyor ya

Bio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Canim sanirim o kullandigin seyden kaynakli degil hamilelikten kaynakli oluyor cunku bende mesela maddi durumdan dolayi catlak kremi alamadim vücut kremi vardi ondan kullaniyorum ama yinede tüylenmeler oldu bende de sanirim bu hamilelikte olusan bi sey hani hormanlarimizdan kaynakli

Günaydın kızlar.
Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Biz 15. Haftada başladık. Doktor yasağımız yoktu ama eşim bir şey olur diye çekindi, sonrasında ise benim bulantı, yemek yiyememe durumlarından halim yoktu olmadı.
Var mı gece uyanan anneler gunde 5-6 saat uykuyla duruyorum
Ben canım. Sabah ezanından sonra uyuyamıyorum. Çıldırası geliyor insanın. Bugün işe başlıyorum gün içinde uyuma şansım da yok artık. Son 3 gündür iştahım da kesildi yine.

Kızlar iki gündür acayip yürüdüm hele bugün artık kasıklarım açıyor kalkarken oturken kemiklerim sanki ayrilcak zorla yuruyomdaha erken değilmi ya çatı kemikleri ağrısı
benim son 1 aydır aynı. sürekli vajinadaki kemikler ağrıyor. Oturup kalkmakta zorlanıyorum.

Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
öğrendikten sonra 1 ay ara vermiştik. Sonra haftada 1 :)

3,5 yaşında kızım son 2 aya kadar geceleri 50 defa uyanıyordu. Son 2 aydır deliksiz uyuyor ben de 3 yıldır deliksiz uyumamanın acısını çıkarıyorum. 12'de uyuyup 8'de uyanıyorum :) 5 ay daha böyle uyuyayım da sonra yine başlar gece uyanmalarım :)

H Harrypottersever belki son durumunu yazmışsındır, msjlara göz gezdirdim ama göremedim.

Nasıl oldun? Kanama bitti mi?
En son kanama 3 gün kadar pıhtılı devam etti. Bir tek dün hiç kanamam olmadı canım. Dün doktora gittik. Doktor her şey yolunda bebek sağlıklı kanama alanı yok dedi. İğneleri yaptırmaya devam et dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Hatta cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa foto paylaşayım :) merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 79D5A81F-EBE6-4200-A112-5D501DCEF449.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 72
  • 2EF640E2-72DE-468F-A6C4-CA204EFAD0DF.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 72
Baya erkenmis gittiğinizde yoksa ucundan kıyısından bir şey derdi belki evet insan illa ki istiyor, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir oğlun olur inşallah
Ben ben ben
Geçmiş olsun,Dr una bir danissan daha iyi olur sanki.Bitki çayı olarak sadece ıhlamura izin var diye biliyorum ama da iyilestirmez en fazla rahatlatır.O yüzden bı sor sen yine de

Gunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…