- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.461
Evet canım ben arkadaşa demiştim. 2250 TL istemiş medipol. Bizim hastane 900 TL diye. Ben aynı hastaneden devamDetaylı ultrason için demiştim
Hmm iyiymiş bende hatlar karışmışEvet canım ben arkadaşa demiştim. 2250 TL istemiş medipol. Bizim hastane 900 TL diye. Ben aynı hastaneden devamzaten perinatolog ya o yapıyor ayrıntılımı
Çok takmıyorum kafaya canım açıkçası ben de 76 ile kaldım 80 oldum şimdiden ama doğumdan sonra verilir zaten diyetisyen takibindesin elinden geldiğince listeye uy ama çok da kasma taktıkça kafaya daha çok yiyoruz ve alıyoruzŞöyle ki 70,5 ile başladım. Diyetle iki verdim. İki aldım. Şu an 17. Hafta henüz aynı durumdayım. Ama alıcam alıyorum yani aşırı meyilliyim yemeye. Diyetisyene göre haftada 500 ü geçmeyelim diyor. Kendimi çok ciddi tutuyorum. Tutmadığımda gidiyor. Hemen daha az yemeye başlıyorum. Hani gene de et ve sebze yemeye dikkat ediyorum her şeyden yiyeyim diye ama rafine şeker zorluyor.
Bu arada kilo almadım evet ama boy 160. Zaten göbekli kaldım şu an gebelik ve gaz ile birlikte koca bir insanım.
Sen ikisininde tadına bakmışsın canım ben erkek olsa yok dememAhh kader ortağımesekten düşmüşün halini derler,anlarız birbirimizi en son ne zaman gittin Dr a?Oğlum ve kızım var.Simdi de kız imiş,gönlümden geçen de oydu sevindim açıkçası bir de sağlıkla kucağımıza alırsak inşallah bu toxo süreci yoruyor.İlac bulmakta da zorlanıyorum Hatta burda konu açmayı bile düşündüm,farklı illerden bulup gönderebilecek olan çıkar mı acaba diye.Yurt dışındaki arkadaşlarımla da iletişime geçtim ama henüz bı gelişme yok.Doguma kadar kullanmam gerekiyor, bir kutuda on tane var ve günde 3 tane içtiğim için bı kutu 3 gün yetiyor sadece
Ayy bir dokun bin ah işit oldu
Senin gönlünden ne geçiyor?Bir de oğlum olsun mu diyorsun yoksa kız evlat öz evlat mı
Aynı aynı canım ama bize yasak siz de sıkıntılı bir durum yoksa uzak kalma kocandan git yanaşKızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
İlk haftalar yasaktı canım daha sonra sormaya utandıkAynı aynı canım ama bize yasak siz de sıkıntılı bir durum yoksa uzak kalma kocandan git yanaş
Kesin ondandır canımİlk haftalar yasaktı canım daha sonra sormaya utandıkama şuan bi sorun yok libidosu o kadar yüksek bi insan da değilim ama yasak olduğundan mı daha tatlı geliyo anlamadım
Kesin ondandır canımama riskli haftalarda bitti şöyle eşine güzel bir bayram hediyesi verebilirsin bence biz de tam tersi libidosu yüksek bir çiftiz çok zor geçiyor
Canim sanirim o kullandigin seyden kaynakli degil hamilelikten kaynakli oluyor cunku bende mesela maddi durumdan dolayi catlak kremi alamadim vücut kremi vardi ondan kullaniyorum ama yinede tüylenmeler oldu bende de sanirim bu hamilelikte olusan bi sey hani hormanlarimizdan kaynakliBio oil kullanan kızlar, bu yağ göbekte tüylenme yaptı mı sizde ya? Göbeğimde tüyler çıkıyor
Halen tık yok yasak demisti doktor yarin doktor randevumuz var bakalim yasaklari kaldirip özgürlük ilan edebilcezmiKızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Biz 15. Haftada başladık. Doktor yasağımız yoktu ama eşim bir şey olur diye çekindi, sonrasında ise benim bulantı, yemek yiyememe durumlarından halim yoktu olmadı.Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Ben canım. Sabah ezanından sonra uyuyamıyorum. Çıldırası geliyor insanın. Bugün işe başlıyorum gün içinde uyuma şansım da yok artık. Son 3 gündür iştahım da kesildi yine.Var mı gece uyanan anneler gunde 5-6 saat uykuyla duruyorum
O benim,es kaza uyanmaya goreyim gece,bir daha uyumak ne mumkun,korkarak bakiyorum saate,allahim bati 4 veya 5 olsun diyeVar mı gece uyanan anneler gunde 5-6 saat uykuyla duruyorum
benim son 1 aydır aynı. sürekli vajinadaki kemikler ağrıyor. Oturup kalkmakta zorlanıyorum.Kızlar iki gündür acayip yürüdüm hele bugün artık kasıklarım açıyor kalkarken oturken kemiklerim sanki ayrilcak zorla yuruyomdaha erken değilmi ya çatı kemikleri ağrısı
öğrendikten sonra 1 ay ara vermiştik. Sonra haftada 1 :)Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
3,5 yaşında kızım son 2 aya kadar geceleri 50 defa uyanıyordu. Son 2 aydır deliksiz uyuyor ben de 3 yıldır deliksiz uyumamanın acısını çıkarıyorum. 12'de uyuyup 8'de uyanıyorum :) 5 ay daha böyle uyuyayım da sonra yine başlar gece uyanmalarım :)Var mı gece uyanan anneler gunde 5-6 saat uykuyla duruyorum
En son kanama 3 gün kadar pıhtılı devam etti. Bir tek dün hiç kanamam olmadı canım. Dün doktora gittik. Doktor her şey yolunda bebek sağlıklı kanama alanı yok dedi. İğneleri yaptırmaya devam et dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Hatta cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa foto paylaşayım :) merak edip sorduğun için çok teşekkür ederimH Harrypottersever belki son durumunu yazmışsındır, msjlara göz gezdirdim ama göremedim.
Nasıl oldun? Kanama bitti mi?
Baya erkenmis gittiğinizde yoksa ucundan kıyısından bir şey derdi belkiSen ikisininde tadına bakmışsın canım ben erkek olsa yok dememikili test için gitmiştim 12 haftalıkken sonuçlar içinde 21 de çağırdı cinsiyete bişey demedi bakalım hayırlısı. Allah yardımcın olsun
Ben ben benVar mı gece uyanan anneler gunde 5-6 saat uykuyla duruyorum
Geçmiş olsun,Dr una bir danissan daha iyi olur sanki.Bitki çayı olarak sadece ıhlamura izin var diye biliyorum ama da iyilestirmez en fazla rahatlatır.O yüzden bı sor sen yine deHanımlar günaydın15 haftalık olduk çok şükür. Ama o kadar ağır üşütmüşüm ki bütün vucudum kırılıyor. Başım çok fena. Var mı bitkisel önerileriniz,sizler neler yapıyorsunuz böyle hasta olduğunuzda
Gunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktimBen de kayısı yiyorum çok gaz sıkıntısı yaşadım kuru kayısı pek yaramadı bahçede kaysımız var taze tüketmeye başladım hergün çok iyiyim şuan adresini ver sana bir sepet yapıp yollayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?