- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.481
Ben ilk3 ay gaz sorunundan mahvoldum doktor fitilden dolayı dedi. fitili kullanma zamanı bitince rahatladımGunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktim
Haha yasakmi varda yapmiyorsunuzz?Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Maşallah çok sevindim senin adınaEn son kanama 3 gün kadar pıhtılı devam etti. Bir tek dün hiç kanamam olmadı canım. Dün doktora gittik. Doktor her şey yolunda bebek sağlıklı kanama alanı yok dedi. İğneleri yaptırmaya devam et dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Hatta cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa foto paylaşayım :) merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim
Neden yasaklandı mı size? Bizim İdare işte haftada 2 ya da 1 mecbur kalmadan yapmıyoruzKızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
bizim fitilden sebep yasaktı fitil bitti yarın bakalm doktor geçiş izni vercekmi :)Neden yasaklandı mı size? Bizim İdare işte haftada 2 ya da 1 mecbur kalmadan yapmıyoruz
:) doktor %60 -70 erkek dedi. Benim ilki de erkek. Evde 3 erkekle beraber ne yapacağım bakalımMaşallah çok sevindim senin adına
Aay pipisi değil mi o
Yaaa doktor bişey demeden biz soramayız ama kendim kaldırabilirim yasağıHalen tık yok yasak demisti doktor yarin doktor randevumuz var bakalim yasaklari kaldirip özgürlük ilan edebilcezmi
Benim de kahveringi akıntım olduğu için yasaklamıştındoktorum ama 15 haftalık olduk artıkBiz 15. Haftada başladık. Doktor yasağımız yoktu ama eşim bir şey olur diye çekindi, sonrasında ise benim bulantı, yemek yiyememe durumlarından halim yoktu olmadı.
Bizim doktor yasaklamıştı bi daha bişey demediöğrendikten sonra 1 ay ara vermiştik. Sonra haftada 1
Evet yaa yasaktı ilk haftalar sonra soramadıkHaha yasakmi varda yapmiyorsunuzz?
Bizde 10. Haftaya kadar olmadii sonrada haftada 1 veya 2 kere max
Evet yasaklanmıştı canım da sonra bi daha soramadıkNeden yasaklandı mı size? Bizim İdare işte haftada 2 ya da 1 mecbur kalmadan yapmıyoruz
bende soramam utanırım sormadan acıklasa keske doktorlar :)Yaaa doktor bişey demeden biz soramayız ama kendim kaldırabilirim yasağı
Napcaz bilmiyorum ama soramayızEvet yaa yasaktı ilk haftalar sonra soramadık
Evet zaten 1 aydır hareketleri hissediyorum karnını içeri çektiğinde içeri girmeyen kısımdan anlayabilirsin göbek deliginin altı hizasindalar şu dönem 20. Haftada 5am göbek deliği hizası oluyorKızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
Bende oluyor canım hatta birkez baktım karnım yamuktu ama bir tarafta toplanması gibi durumları dışardan gorembilmek için daha erken diye düşündüm doktora sordum. Bebek toplanmasi da olabilir ama kasılma ihtimaline karşı progestan başlayalım dedi. Başka bir sorunum yok ama benim doktorum oldukça temkinli bu konuda.Merhabalar karninda sertleşme yasayan var mi denize girip cikinca ve özellikle geceleri karnim semsert olmaya başladi sali günu doktor randevusundada soracagim bakalim
ilk fotoda erkek gibi duruyor :) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahEn son kanama 3 gün kadar pıhtılı devam etti. Bir tek dün hiç kanamam olmadı canım. Dün doktora gittik. Doktor her şey yolunda bebek sağlıklı kanama alanı yok dedi. İğneleri yaptırmaya devam et dedi. Nasıl rahatladım anlatamam. Hatta cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa foto paylaşayım :) merak edip sorduğun için çok teşekkür ederim
Ben de Emseyde Oya hanıma yaptıracağım Zeki Şahinoğluna 2li test zamanı gitmiştim o da iyiydi ama bana çok uzak kalıyorİstanbul Anadolu Yakasında Çamlıca Medipolde detaylı yaptıran ya da fiyat alan var mı arkadaşlar? Doktorum orayı ve başka 2 yeri önerdi. Emsey Oya hn ve Zeki Şahinoğlunu. Onlarla görüştüm 1000 tl imiş ücreti. Medipole ulaşamadım ona göre üçünden birine yaptıracağım Ağustos ortası. Bu arada kalp en iyi 22. haftada bakılabiliyormuş dr um öyle söyledi bilginize.
Erkek çocuk zapt etmek biraz zor gerçekten çok hareketli oluyorlar Allah yardım etsin:) doktor %60 -70 erkek dedi. Benim ilki de erkek. Evde 3 erkekle beraber ne yapacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?