2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhabalar karninda sertleşme yasayan var mi denize girip cikinca ve özellikle geceleri karnim semsert olmaya başladi sali günu doktor randevusundada soracagim bakalim

Gunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktim
Ben ilk3 ay gaz sorunundan mahvoldum doktor fitilden dolayı dedi. fitili kullanma zamanı bitince rahatladım

Maşallah çok sevindim senin adına
Aay pipisi değil mi o

Biz 15. Haftada başladık. Doktor yasağımız yoktu ama eşim bir şey olur diye çekindi, sonrasında ise benim bulantı, yemek yiyememe durumlarından halim yoktu olmadı.
Benim de kahveringi akıntım olduğu için yasaklamıştındoktorum ama 15 haftalık olduk artık

Kızlar bebegin nerede olduğunu hissediyor musunuz.
Benim göbek de olmadığı İcin fikrim yok
Evet zaten 1 aydır hareketleri hissediyorum karnını içeri çektiğinde içeri girmeyen kısımdan anlayabilirsin göbek deliginin altı hizasindalar şu dönem 20. Haftada 5am göbek deliği hizası oluyor
Merhabalar karninda sertleşme yasayan var mi denize girip cikinca ve özellikle geceleri karnim semsert olmaya başladi sali günu doktor randevusundada soracagim bakalim
Bende oluyor canım hatta birkez baktım karnım yamuktu ama bir tarafta toplanması gibi durumları dışardan gorembilmek için daha erken diye düşündüm doktora sordum. Bebek toplanmasi da olabilir ama kasılma ihtimaline karşı progestan başlayalım dedi. Başka bir sorunum yok ama benim doktorum oldukça temkinli bu konuda.

ilk fotoda erkek gibi duruyor :) Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

İstanbul Anadolu Yakasında Çamlıca Medipolde detaylı yaptıran ya da fiyat alan var mı arkadaşlar? Doktorum orayı ve başka 2 yeri önerdi. Emsey Oya hn ve Zeki Şahinoğlunu. Onlarla görüştüm 1000 tl imiş ücreti. Medipole ulaşamadım ona göre üçünden birine yaptıracağım Ağustos ortası. Bu arada kalp en iyi 22. haftada bakılabiliyormuş dr um öyle söyledi bilginize.

Ben de Emseyde Oya hanıma yaptıracağım Zeki Şahinoğluna 2li test zamanı gitmiştim o da iyiydi ama bana çok uzak kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…