2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben de Emseyde Oya hanıma yaptıracağım Zeki Şahinoğluna 2li test zamanı gitmiştim o da iyiydi ama bana çok uzak kalıyor
Öyle mi ben Pendikte oturuyorum Emsey daha yakın aslında ama bakalım belki Medipol Pendikte yapılıyorsa orda da yaptırabilirim çünkü kontrollere oraya gidiyorum normalde

Bende çok oluyor kasılma. Dün saatlerce semsert kaldım sola yamuluyor üçgen gibi yat yat geçmedi. Bir ara kullandım progestan ama Dr 20 gün kadar demişti. Yarın gideceğim sorarım tekrar.
Sana Dr nasıl ve ne kadar kullan dedi progestanı.

Benimde sağ tarafta toplanip yamulma oluyor ben bebek toplaniyor diye düsunmüstum cünku o zaman oynadigini hissediyorum sanki ama yarin onuda sorayim doktora en iyisi

Benimde biraz önce kasıklarım böyle ayağıma vuruyor hatta belimede korktum yattım ins geçer stresli bir gündü belki ondan bu arada mantar da var fitil kullandim kaşıntı başladı dün krem sürdüm bugün yok bakalım ins oda geçer

Şimdi kontrolden geldim. 15+2'yiz bugün. 12 cm ve 121 gr çıktı kızım. Yine çok hareketliydi. Sırtüstü yatarken hop yüzüstü dönüverdi çok komikti :))) beynine midesine böbreklerine omurgasına parmaklarına kabaca baktı. 3 hafta sonrasına da detaylı ultrason randevusu verdi. 18+3 oluyoruz. Bana biraz erken geldi ama vardır bir bildiği. Kendisi yapacak zaten. Demir ilacına da 3 hafta sonra gittiğimde başlayacağız.

Şimdi internetten baktım 18-23 haftalar arası yapılıyormuş zaten detaylı ultrason. Çok da erken değilmiş aslında.

Kızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Ay canım ya ben de tam bugün bunu soracaktım. Ya bize yasak demedi doktor ama serbestte demedi. Hiçbir şey demedi. Bebişi öğrendiğimizden beri hiç beraber olmadık. Ben biraz korkuyorum. Eşim de hem korkuyor hem de bebiş var diye çekiniyor ne yapacağız 9ay böyle olmaz bunun lohusalığı falan da var rüyalarıma giriyor valla

Eğer sağlık sorunu yoksa ilişki de sorun yok hatta tavsiye bile ediliyor biz öğrendiğimiz günden beri normal düzeniyle devam ediyoruz

Selamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorum bilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben

Bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugün Bir kız bebekte bizden geliyor

Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Hanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Ben ilk aylar kış olmasına rağmen ateş basması yaşıyordumm. Ama hormonlarla alakalı olabilir. Elim ayağım hiç soğuk olmadı hatta geceleri ateş basıyor ama kendim üşüyorum. Şuanda da özellikle titriyorum kızım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…