- 13 Ekim 2016
- 296
- 401
- 103
- 33
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.501
Öyle mi ben Pendikte oturuyorum Emsey daha yakın aslında ama bakalım belki Medipol Pendikte yapılıyorsa orda da yaptırabilirim çünkü kontrollere oraya gidiyorum normaldeBen de Emseyde Oya hanıma yaptıracağım Zeki Şahinoğluna 2li test zamanı gitmiştim o da iyiydi ama bana çok uzak kalıyor
Bende çok oluyor kasılma. Dün saatlerce semsert kaldım sola yamuluyor üçgen gibi yat yat geçmedi. Bir ara kullandım progestan ama Dr 20 gün kadar demişti. Yarın gideceğim sorarım tekrar.Evet zaten 1 aydır hareketleri hissediyorum karnını içeri çektiğinde içeri girmeyen kısımdan anlayabilirsin göbek deliginin altı hizasindalar şu dönem 20. Haftada 5am göbek deliği hizası oluyor
Bende oluyor canım hatta birkez baktım karnım yamuktu ama bir tarafta toplanması gibi durumları dışardan gorembilmek için daha erken diye düşündüm doktora sordum. Bebek toplanmasi da olabilir ama kasılma ihtimaline karşı progestan başlayalım dedi. Başka bir sorunum yok ama benim doktorum oldukça temkinli bu konuda.
Benimde sağ tarafta toplanip yamulma oluyor ben bebek toplaniyor diye düsunmüstum cünku o zaman oynadigini hissediyorum sanki ama yarin onuda sorayim doktora en iyisiEvet zaten 1 aydır hareketleri hissediyorum karnını içeri çektiğinde içeri girmeyen kısımdan anlayabilirsin göbek deliginin altı hizasindalar şu dönem 20. Haftada 5am göbek deliği hizası oluyor
Bende oluyor canım hatta birkez baktım karnım yamuktu ama bir tarafta toplanması gibi durumları dışardan gorembilmek için daha erken diye düşündüm doktora sordum. Bebek toplanmasi da olabilir ama kasılma ihtimaline karşı progestan başlayalım dedi. Başka bir sorunum yok ama benim doktorum oldukça temkinli bu konuda.
Perinatolog mu yapıyor acaba? Bir de hangi hastane?Kızlar benim hastanede detaylı ultatson 560 liraymış
Ay canım ya ben de tam bugün bunu soracaktım. Ya bize yasak demedi doktor ama serbestte demedi. Hiçbir şey demedi. Bebişi öğrendiğimizden beri hiç beraber olmadık. Ben biraz korkuyorum. Eşim de hem korkuyor hem de bebiş var diye çekiniyorKızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
benim doktorum ben fikir beyan etmeden direkt istedi yaptırdım canım.cok şükür risk çıkmadı.Sevgili anne adayları ikili testi düşük risk çıkanlar üçlü ve dörtlü testi yaptıracak mısınız acaba gerekli mi ?
Eğer sağlık sorunu yoksa ilişki de sorun yok hatta tavsiye bile ediliyorAy canım ya ben de tam bugün bunu soracaktım. Ya bize yasak demedi doktor ama serbestte demedi. Hiçbir şey demedi. Bebişi öğrendiğimizden beri hiç beraber olmadık. Ben biraz korkuyorum. Eşim de hem korkuyor hem de bebiş var diye çekiniyorne yapacağız 9ay böyle olmaz bunun lohusalığı falan da var rüyalarıma giriyor valla
Bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugünCanım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSelamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorumbilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben
Ben ilk aylar kış olmasına rağmen ateş basması yaşıyordumm. Ama hormonlarla alakalı olabilir. Elim ayağım hiç soğuk olmadı hatta geceleri ateş basıyor ama kendim üşüyorum. Şuanda da özellikle titriyorumHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?