2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Gunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktim
Ben 7-8 tane yiyorum birde büyük kayısı düşün artık

Kızlar 1 aydır uzak kaldım sizlerden yazdıklarınızı okuyamadım.. bugün doktora gittim. Lenf bezim şişti kulak kepçemin tam arkasında bi yumru oluştu. Meğer enfeksiyonmuş antibiyotik ilaç verdiler krem verdiler bi de... veeeee cinsiyeti bugün öğrendimmmm bi erkek de bizden kendimi kız hayallerine o kadar alıştırmıştım ki hayatımın şokunu yaşadım vallahi.. ama sağlıklı olsun yavrum gerisi önemli değil bizim umudumuz azalmışken tüp bebekle geldi kuzucum yerim ben onun minicik ellerini ayaklarını Allahım hepimize çocuklarımıza sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin

ben oy verince otomatik olarak kimin ne oy verdiği görünüyor sende sanıyordum özellikle tekrar yazmam gerektiğini şu an öğrendim.biz de erkek bekliyoruz canım.

Çok üzüldüm canım senin adına takma diyeceğimde bende pek iyi zamanlar geçirmiyorum kasılma olduğunu nasıl anladın

Hanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Ben de bir türlü ısınamıyordum son iki haftaya kadar, iki haftadır üşümüyorum ama sıcaktan da bunalmıyorum. Tek sıcak bastığı zaman gebeliği öğrenmeden bir kaç gün öncesi bebeğim kız

An itibariyle hamile giyimine geçtim hamile pantolonları büyük geliyorsa bi beden küçük alın kızlar o zaman oluyor ben 38/40 giyiyorum 36 beden şort aldım oldu
Maaşallah canım süper çıkmış göbeğin benim hala çıkmıyor hayret bi şey. Ne kadar kilo aldın xanım ben hiç kilo almadım bi tık çıktı ama dıştan hiç belli değil böyle önceki halime göre ben anlıyorum bi tek.

Canım ben omepa vm kullanıyorum doktorum sadece bunu kullan dedi folik asit ve bütün vitaminler var içinde skkıntı yaratmıyo bi araştır derim
Canım sabah akşam dedi ama henüz başlamadım tekrar olursa başlarım diye düşündüm çok dokunuyor progestan
Kızlar benim hastanede detaylı ultatson 560 liraymış
senin hastane nersi bir de perinatolog mu radyolog mu yapiyor benim hastaned3 radyolog yaptigi icin icim3 sinmeyecek
Benimde sağ tarafta toplanip yamulma oluyor ben bebek toplaniyor diye düsunmüstum cünku o zaman oynadigini hissediyorum sanki ama yarin onuda sorayim doktora en iyisi
sor canim ama ayni seyleri yasiyoruz demek cok da anormal bir durum degil
yasak demediyse ne duruyorsun helva yapsanaa :))))
canim oncelikle gecmis olsun, eden bulur zaten bosver beddua etme.sucu olmayanin acisiyla sinar allah yine üzülürsün
An itibariyle hamile giyimine geçtim hamile pantolonları büyük geliyorsa bi beden küçük alın kızlar o zaman oluyor ben 38/40 giyiyorum 36 beden şort aldım oldu
Iyi bile dayandın ben ilk 1 ay önce alip bel kalça kısmından daraldım, küçük alamıyorum bacaklarımisikmasin diye

Hanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Ben normalde çok ateşli biriyim canım ama hamile kaldığımdan beri sürekli üşüyorum benimki erkek cinsiyetle alakası yoktur diye düşünüyorum

Eksi 4 canım 5 kilo verdim 1 kg aldım 66 ile hamile kaldım 62yim

Hanımlar elinde 2 adet prulutex olan var mı?malum ilaçtan 7 tane çıkıyor 280tl benim de iki taneye ihticim var. İlacın fiyatını ve kargo bana ait olarak almak istiyorum

Kızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
İlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var

Eklentiler

• Screenshot_20220704_215953_trendyol.com.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…