- 1 Eylül 2016
- 436
- 653
- 103
- 37
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.521
Ben 7-8 tane yiyorum birde büyük kayısı düşün artıkGunde ne kadar yiyosun yani kac tane yaa ben dun sabah ancak iki tane falan ac karnina yiyebildim. Toplasan belki 3 olmustur ama yinede fayda etmedi. Hem gaz sıkıntısı bide kabizlik cok sinirimi bozdu onun yuzunden 78 kiloya ciktim
Kızımda elim ayağım yanıyordu menopozlu gibi duvarlara dayadım hep. Bunda elim ayağım ısınmadı bi türlüHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Ay keşke biz de eski düzene devam edebilseydik. Şimdi ben niyetleniyorum biraz sonra vazgeçiyorum. Eşimde hiç niyette yokEğer sağlık sorunu yoksa ilişki de sorun yok hatta tavsiye bile ediliyorbiz öğrendiğimiz günden beri normal düzeniyle devam ediyoruz
ben oy verince otomatik olarak kimin ne oy verdiği görünüyor sende sanıyordum özellikle tekrar yazmam gerektiğini şu an öğrendim.biz de erkek bekliyoruz canım.Canım listemizde zaten kimin bebeğinin cinsiyeti belli yazıyor. Grup üyesi dışındakiler oy verebildiği sürece bunun belli olmasının maalesef çok da bir önemi kalmıyor.. 1 ay sonra listede olup da ısrarla bilgi istememe rağmen bilgi vermeyen üyeleri listeden çıkaracağım. Bir çok kişi ilk kayıt oldu ondan sonra etiketleme rağmen bilgi vermedi.
Çok üzüldüm canım senin adına takma diyeceğimde bende pek iyi zamanlar geçirmiyorum kasılma olduğunu nasıl anladınSelamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorumbilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben
Ben de bir türlü ısınamıyordum son iki haftaya kadar, iki haftadır üşümüyorum ama sıcaktan da bunalmıyorum. Tek sıcak bastığı zaman gebeliği öğrenmeden bir kaç gün öncesiHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Maaşallah canım süper çıkmış göbeğinAn itibariyle hamile giyimine geçtimhamile pantolonları büyük geliyorsa bi beden küçük alın kızlar o zaman oluyor ben 38/40 giyiyorum 36 beden şort aldım oldu
Kasıklarımda ağrı oluştu gittim hemen baktılar rahimde kasılma olmuş dedilerÇok üzüldüm canım senin adına takma diyeceğimde bende pek iyi zamanlar geçirmiyorum kasılma olduğunu nasıl anladın
Canım ben omepa vm kullanıyorum doktorum sadece bunu kullan dedi folik asit ve bütün vitaminler var içinde skkıntı yaratmıyo bi araştır derim
Canım sabah akşam dedi ama henüz başlamadım tekrar olursa başlarım diye düşündüm çok dokunuyor progestanBende çok oluyor kasılma. Dün saatlerce semsert kaldım sola yamuluyor üçgen gibi yat yat geçmedi. Bir ara kullandım progestan ama Dr 20 gün kadar demişti. Yarın gideceğim sorarım tekrar.
Sana Dr nasıl ve ne kadar kullan dedi progestanı.
senin hastane nersi bir de perinatolog mu radyolog mu yapiyor benim hastaned3 radyolog yaptigi icin icim3 sinmeyecekKızlar benim hastanede detaylı ultatson 560 liraymış
sor canim ama ayni seyleri yasiyoruz demek cok da anormal bir durum degilBenimde sağ tarafta toplanip yamulma oluyor ben bebek toplaniyor diye düsunmüstum cünku o zaman oynadigini hissediyorum sanki ama yarin onuda sorayim doktora en iyisi
yasak demediyse ne duruyorsun helva yapsanaa :))))Ay canım ya ben de tam bugün bunu soracaktım. Ya bize yasak demedi doktor ama serbestte demedi. Hiçbir şey demedi. Bebişi öğrendiğimizden beri hiç beraber olmadık. Ben biraz korkuyorum. Eşim de hem korkuyor hem de bebiş var diye çekiniyorne yapacağız 9ay böyle olmaz bunun lohusalığı falan da var rüyalarıma giriyor valla
canim oncelikle gecmis olsun, eden bulur zaten bosver beddua etme.sucu olmayanin acisiyla sinar allah yine üzülürsünSelamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorumbilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben
Iyi bile dayandın ben ilk 1 ay önce alip bel kalça kısmından daraldım, küçük alamıyorum bacaklarımisikmasin diyeAn itibariyle hamile giyimine geçtimhamile pantolonları büyük geliyorsa bi beden küçük alın kızlar o zaman oluyor ben 38/40 giyiyorum 36 beden şort aldım oldu
Ben normalde çok ateşli biriyim canım ama hamile kaldığımdan beri sürekli üşüyorumHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Eksi 4 canım 5 kilo verdim 1 kg aldım 66 ile hamile kaldım 62yimMaaşallah canım süper çıkmış göbeğinbenim hala çıkmıyor hayret bi şey. Ne kadar kilo aldın xanım ben hiç kilo almadım bi tık çıktı ama dıştan hiç belli değil böyle önceki halime göre ben anlıyorum bi tek.
Ya kuzum benim kasıklarımda ağrı batma hep oluyor kasılma nasıl bi şey hiç bilmiyorumKasıklarımda ağrı oluştu gittim hemen baktılar rahimde kasılma olmuş dediler
Balensiz kullanmamız gerek. ben pentinin balensiz sütyenlerinden aldım. memnunumKızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
İlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyorKızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Böle alıp şimdiden taksak olmaz mı kiİlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?