2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar bende nadiren de olsa böyle su gibi yoğun olmayan akıntı oluyor. Birkaç kez oldu, sonra doktoruma yazdım hemen döndü sağolsun demiş ki hamilelikte akıntı normal zaten ama su gibi akıntı sürekli bir hal alırsa bir bakmak lazım keseden olabilir mi diye. Yaşayan varsa eğer çok sık olmuyorsa sıkıntı yokmuş ama sıklığı artarsa da bir görünmek lazim ne olur ne olmaz

benim de ara ara su gibi akıntı oluyor. devamlı olmuyor ama aklıma takılıyordu. teşekkür ederim

Kızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla

a çok iyi o zaman ben de tüp bebek transferinden sonra kullanmıştım.acaba soğuk mu durması gerekiyordu,kargoda ilaç bozulmasın diye aklım ona takılmıştı.
Canım oda sicakliginda olacak üzerinde dolaba koymayın diye yazıyor diye biliyorum senin elindeki dolapta mi oda sıcaklığında mi

Gebeliği ilk onaylattığımız ve hayırlı olsun dendiği gün doktora cinsel ilişkinin sakıncalı olup olmadığını sordum. İkinci gidişimde pozisyonun önemli olup olmadığını sordum. Bunu şu yüzden yazıyorum lütfen doktora sormaktan çekinmeyin arkadaşlar. Alanı gereği ilgilendiği şey cinsel organ zaten. Hiç bi doktor aa şuna bak ne soruyo demez. Ama cinsellik sağlıklı bi gebelikte hem bizim hemde bebek için oldukça faydalı. Faydalı olmasının sebebi salgıladığımız oksitosin hormonu. Mutlu anne mutlu bebek demek mutlu bebekte sağlıklı bebek. Ayrıca her bebek aile dinamiklerinde değişime sebep olur. Olmaz diyenler ya hafif atlatmıştır yada bu değişim onları öyle savurmuştur ki farkında değildir. Hiç bi engel yoksa ve çiftler istekli/sağlıklıysa şimdiden bebek buna engel oluşturan bir faktör olmamalı. Bizler bu dönemde kadınlığımızın zirvesindeyiz dilerim hepimiz bunu hissederiz.

Kızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla
Göğüs ucunda ara ara kısa süreli sızlama oluyor bende de ama acıyor gibi değil pek hafif sonra geçiyor hemen
Kesinlikle katılıyorum canım hiçbir doktordan da çekinmem sonuçta cinsellik de önemli anne olacağız diye tamamen bir kenara bırakamayız ve doktora danışmak gerekiyorsa da rahatça danisabilmek gerek

İlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var

Ben ilk bebeğimde emzirirken kullanıyordum daha sonra emzirmeyi bıraksam dahi bu sütyenleri bırakmadım hala da üzerimde onlardan var çok rahat olduğu için seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…