- 6 Şubat 2022
- 1.520
- 2.917
- 63
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.541
Kız niye utanıyorsunuz doktordan ben çat diye sorardım valla nolcakYaaa doktor bişey demeden biz soramayız ama kendim kaldırabilirim yasağı
Ben pek üşümedim canım kız benimki deHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
benim de ara ara su gibi akıntı oluyor. devamlı olmuyor ama aklıma takılıyordu. teşekkür ederimKızlar bende nadiren de olsa böyle su gibi yoğun olmayan akıntı oluyor. Birkaç kez oldu, sonra doktoruma yazdım hemen döndü sağolsun demiş ki hamilelikte akıntı normal zaten ama su gibi akıntı sürekli bir hal alırsa bir bakmak lazım keseden olabilir mi diye. Yaşayan varsa eğer çok sık olmuyorsa sıkıntı yokmuş ama sıklığı artarsa da bir görünmek lazim ne olur ne olmaz
Oysho da cok rahat kalıplar var baktınız mı hiç. Yok gibilerKızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
canım bende 3 adet var.göndereyim sana.ilacın parasını filan asla almam.yeter ki işine yarasın.Hanımlar elinde 2 adet prulutex olan var mı?malum ilaçtan 7 tane çıkıyor 280tl benim de iki taneye ihticim var. İlacın fiyatını ve kargo bana ait olarak almak istiyorum
Canım çok teşekkürler siz hangi sehirdesinizcanım bende 3 adet var.göndereyim sana.ilacın parasını filan asla almam.yeter ki işine yarasın.
Bı arkadaş İstanbuldan gondercek eğer ankaradaysaniz o arkadaş gondermesin sağ olsun çok yardımcın oldunuzCanım çok teşekkürler siz hangi sehirdesiniz
Ankara'dayım canım sen neredesin?Canım çok teşekkürler siz hangi sehirdesiniz
a çok iyi o zaman ben de tüp bebek transferinden sonra kullanmıştım.acaba soğuk mu durması gerekiyordu,kargoda ilaç bozulmasın diye aklım ona takılmıştı.Bı arkadaş İstanbuldan gondercek eğer ankaradaysaniz o arkadaş gondermesin sağ olsun çok yardımcın oldunuz
Bilmiyorum ki hiç kullanılır mı deneyimli annelere sormak lazımBöle alıp şimdiden taksak olmaz mı ki
Canım oda sicakliginda olacak üzerinde dolaba koymayın diye yazıyor diye biliyorum senin elindeki dolapta mi oda sıcaklığında mia çok iyi o zaman ben de tüp bebek transferinden sonra kullanmıştım.acaba soğuk mu durması gerekiyordu,kargoda ilaç bozulmasın diye aklım ona takılmıştı.
Zencefil çayı ıhlamur ve illa illa kestane balı. Herkese yazıcam kestane balıHanımlar günaydın15 haftalık olduk çok şükür. Ama o kadar ağır üşütmüşüm ki bütün vucudum kırılıyor. Başım çok fena. Var mı bitkisel önerileriniz,sizler neler yapıyorsunuz böyle hasta olduğunuzda
Olsa anlarsın canım inşaallah olmaz.Ya kuzum benim kasıklarımda ağrı batma hep oluyor kasılma nasıl bi şey hiç bilmiyorum
Nasıl anlıcağımıda çözemedim
Soruyorlar kasılman var mı diye bilmiyorum ki
Göğüs ucunda ara ara kısa süreli sızlama oluyor bende de ama acıyor gibi değil pek hafif sonra geçiyor hemenKızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla
Kesinlikle katılıyorum canım hiçbir doktordan da çekinmem sonuçta cinsellik de önemli anne olacağız diye tamamen bir kenara bırakamayız ve doktora danışmak gerekiyorsa da rahatça danisabilmek gerekGebeliği ilk onaylattığımız ve hayırlı olsun dendiği gün doktora cinsel ilişkinin sakıncalı olup olmadığını sordum. İkinci gidişimde pozisyonun önemli olup olmadığını sordum. Bunu şu yüzden yazıyorum lütfen doktora sormaktan çekinmeyin arkadaşlar. Alanı gereği ilgilendiği şey cinsel organ zaten. Hiç bi doktor aa şuna bak ne soruyo demez. Ama cinsellik sağlıklı bi gebelikte hem bizim hemde bebek için oldukça faydalı. Faydalı olmasının sebebi salgıladığımız oksitosin hormonu. Mutlu anne mutlu bebek demek mutlu bebekte sağlıklı bebek. Ayrıca her bebek aile dinamiklerinde değişime sebep olur. Olmaz diyenler ya hafif atlatmıştır yada bu değişim onları öyle savurmuştur ki farkında değildir. Hiç bi engel yoksa ve çiftler istekli/sağlıklıysa şimdiden bebek buna engel oluşturan bir faktör olmamalı. Bizler bu dönemde kadınlığımızın zirvesindeyiz dilerim hepimiz bunu hissederiz.
benim hep dolaptaydı.kendim kullanırken de.eczacı hiç öyle bir şey demedi bana ama sen net biliyorsan sıkıntı olmasın tabi.Canım oda sicakliginda olacak üzerinde dolaba koymayın diye yazıyor diye biliyorum senin elindeki dolapta mi oda sıcaklığında mi
Ilk gunden beri sadece ucu degil her mm2si agriyor benimKızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla
İlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?