2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
bir an once hareketlerini tam anlamıyla hissettiğimiz zaman gelsin istiyorumm
All benden de o kadar bende cok istiyorum yaaa ufak tefek hissediyo gibi oluyorum ama gaz sorunu ve kabizlik cektigim icin her seferinde emin olamiyorum o yuzden soyle tam anlamiyla hissetsek ya artık

Kızlar günaydın nasılsınız?

Dün yine baş ağrısı ve mide bulantısı oldu bende 3. Oldu bu hamilelikte

Saol canım ya böyle durumlarda yanlız olmamak çok güzel hissettiriyor teşekkür ederim hesap içinde benimde işime çok yaradı bende kaç aylık hamilesin diyenlere ne dicem bilmiyorum bazen hafta söylüyorum küçük sanıyorlar hepinize hayırlı sabahlar bu arada

Benim de sabahları normal akşam belli olan bir göbeğim vardı. Sonra geçen hafta 15+2 de falan heralde 16. Haftada birden çat diye bi sabah uyandım göbeğim var. Bir daha da inmedi. O gün gören herkes hamile misin ya da aaa büyümüş vs dediler öyle belirgin bi şekilde büyüdü yani. Ben de kilo almadım henüz daha ona rağmen.

Ben de geçen hafta isyandaydım ama 2 3 günde bi anda çıktı göbeğim ve kilom 200 300 gram arttı bu sabah , büyüyor bebişler

Ayy insallah canim 3 haftadir gormeyince esim evde isyanda gidelim gorelim cocuk iyimi acaba diyip eve ultrason alma plani yapiyordu
Aynıyız bizde eski kontrol resimlerine videolarına bakıp duruyoruz bütün gece uyuyamadım heyecandan herşey yolundadır inş güzel haberlerle gelelim

Kizlar doktordan ciktim bebis iyi 1 hafta önden gidiyor ama plesenta previa marginalis durumu varmis yani plesenta rahim agzina yakinmis doktor kendiliginden gecebilen bir durum ancak.normal dogum sansini düşürür dedi 20 24.haftalarda kendiliginden geçebiliyormus. Magnezyum takviyesine basliyoruz bu hafta. 23 temmuzda tatil planimiz var onuda sordum herhangi bir sorun yok ancak gunesin altinda kalmamam ve sivi tuketimini arttirmam gerekliymis.

Aman maşallah çok yorma kendini canım benim güzel dinlendirici harika bi tatil geçir inş

Bebişin iyi olmasına çok sevindimm benim de plesanta rahim ağzına yakınmış cinsel ilişki yasak demişti size de dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…