- 6 Nisan 2022
- 2.784
- 3.630
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.581
Aynen öyle duzelebilir dedi doktor ama.bakalim kuzum her gun bi stres vallaaNeyse o zaman bebişler iyi olsun da gerisi teferruat diyelim
Insallah kuzumm ocak ayibdan beri tüp bebek sureci hamilelik telaslari derken bunaldik acikcasi biraz dinlenmek iyi gelecek ❤Aman maşallahçok yorma kendini canım benim güzel dinlendirici harika bi tatil geçir inş
Gözün aydın canım, kızın hayırlı olsun, maşallah.Kızlar selam gittim doktora cok şükür her şey yolunda . Erkek benim minnoş. Bir de kızım var 6 yaşında
Allah yardımcın olsun canım, ama beddua çok tehlikeli bir şey biliyorsun. Dua etmekte fayda varSelamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorumbilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben
Gözün aydın canım, kızın hayırlı olsun, maşallah.Bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugünBir kız bebekte bizden geliyor
Üşüyorum çok ve oğlum olacakHanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Geçmiş olsun canım.Kızlar 1 aydır uzak kaldım sizlerden yazdıklarınızı okuyamadım.. bugün doktora gittim. Lenf bezim şişti kulak kepçemin tam arkasında bi yumru oluştu. Meğer enfeksiyonmuş antibiyotik ilaç verdiler krem verdiler bi de... veeeee cinsiyeti bugün öğrendimmmm bi erkek de bizdenkendimi kız hayallerine o kadar alıştırmıştım ki hayatımın şokunu yaşadım vallahi.. ama sağlıklı olsun yavrum gerisi önemli değil bizim umudumuz azalmışken tüp bebekle geldi kuzucum yerim ben onun minicik ellerini ayaklarını Allahım hepimize çocuklarımıza sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canım, oğlun hayırlı olsun, maşallah.ben oy verince otomatik olarak kimin ne oy verdiği görünüyor sende sanıyordum özellikle tekrar yazmam gerektiğini şu an öğrendim.biz de erkek bekliyoruz canım.
Merhaba,Bir_Kucuk_Mars canım benimde listeye ekleyebilir misin yaş 21 İstanbul sat 9 Mart
Beklenen doğum tarihi 14 Aralık 11 Nisan kese tarihi 21 Nisan kalp atışı Cinsiyet erkek hamilelik belirtileri ise kasık ağrısı göğüste şişkinlik ve ağrı
Bende akıntı su ve çok az beyaz kıvamlı. Dr normal olduğunu söyledi.Kızlar bende nadiren de olsa böyle su gibi yoğun olmayan akıntı oluyor. Birkaç kez oldu, sonra doktoruma yazdım hemen döndü sağolsun demiş ki hamilelikte akıntı normal zaten ama su gibi akıntı sürekli bir hal alırsa bir bakmak lazım keseden olabilir mi diye. Yaşayan varsa eğer çok sık olmuyorsa sıkıntı yokmuş ama sıklığı artarsa da bir görünmek lazim ne olur ne olmaz
benim doktorum da 4.aydan sonra boyatabilirsin demişti. Geçen hafta sonu boyattım. İlk kızımda da 3.aydan sonra boyatmıştım. Organik boyayla boyadı kuaförüm, kokusu yanma hissi falan hiç olmadı. Ama markasını bilmiyorum ne yazık ki.selam arkadaşlar. doktorum 12.haftadan sonra saç boyayabilirsin demişti.boyamam diyordum ama çok cansız görünmeye başladı epey beyazım var bir de.hangi marka almalıyım bilgisi olan var mı? amonyaksız ve rezorsinol içermeyen boyalarla boyuyordum zaten ama hamilelikte bildiğiniz önerilen marka varsa onlara bakayım.
Ben boyatmıyorum saçımı ama oyuncu özge Özder varya onun bir videosunu izlemiştim. Hamileyken saçını boyatıyordu doğal boyayla. Hamileyken saç boyatmak diye bir videosu var YouTube da orada markası vardı oradan bakabilirsin.selam arkadaşlar. doktorum 12.haftadan sonra saç boyayabilirsin demişti.boyamam diyordum ama çok cansız görünmeye başladı epey beyazım var bir de.hangi marka almalıyım bilgisi olan var mı? amonyaksız ve rezorsinol içermeyen boyalarla boyuyordum zaten ama hamilelikte bildiğiniz önerilen marka varsa onlara bakayım.
Benimki tam karnımın ön tarafindaymiş 4 boyutlu ultrason ile bebişi göstermek istedi doktor yüzünü kapatıyordu plasenta göremedikBebişin iyi olmasına çok sevindimmbenim de plesanta rahim ağzına yakınmış cinsel ilişki yasak demişti size de dedi mi
Ben de boyadım canım artık aşırı beyazlar vardı başından beri hiç boyamamıştım. Bu da beni uzun bir süre idare eder inşallahselam arkadaşlar. doktorum 12.haftadan sonra saç boyayabilirsin demişti.boyamam diyordum ama çok cansız görünmeye başladı epey beyazım var bir de.hangi marka almalıyım bilgisi olan var mı? amonyaksız ve rezorsinol içermeyen boyalarla boyuyordum zaten ama hamilelikte bildiğiniz önerilen marka varsa onlara bakayım.
Beyaz konusunda rekoru ben kırarım herhaldeBen de boyadım canım artık aşırı beyazlar vardı başından beri hiç boyamamıştım. Bu da beni uzun bir süre idare eder inşallah
Cnm merhaba bende senin gibi çok bekledim banada çok stres yaptırdılar fakat beddua iyi bişey değil ben Allah’a havale ediyorum beni üzenleri sağlıkla kavuşalım inşallahSelamlar hanımlar bi kaç gündür yine stresli günler yaşıyordum acile gittim rahimde kasılma olmuş diye serum yaptılar bebeğim iyi çok şükür dua edin normalde asla beddua etmem kızarım edene de ama bana bunu yaşatanlara bebeğime sebep olacaklar diye hep beddua ediyorum elimde değil içim acıyor bu günlerimi zehir ediyorlar Allah’ta onlara acı günler yaşatsın diyorumbilmiyorum hamile halimle iyi yapmıyorum beddua ederek ama bebeğime çok üzülüyorum onu çok bekledim ben
Ya canım şimdi öyle bir baskım yok ama akşamları özellikle aşırı gazım oluyor ve bu gaz rahimde batmalara sebep oluyor çok tedirgin oluyorum gazdan mı kısalmadan mı oluyor anlayamıyorumhzlsel canım rahim ağzı kısalığı için konuştuk doktorumla. Bana şu an iyi ama kısalık noktasında kasığında baskı hissedersin. Öyle bir baskı hissettiğinde gel dedi. Senin için de önemli olduğu için iletmek istedim
Philips avent alabilirsin ben alacağım onlardanKızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Kız aventin bissürü seçeneği var hangisini alayım bilemedimYa canım şimdi öyle bir baskım yok ama akşamları özellikle aşırı gazım oluyor ve bu gaz rahimde batmalara sebep oluyor çok tedirgin oluyorum gazdan mı kısalmadan mı oluyor anlayamıyorumama sağ ol yine de
Philips avent alabilirsin ben alacağım onlardan
Favoriye eklediklerime bakayım o zamanKız aventin bissürü seçeneği var hangisini alayım bilemedim
Doktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyorBu olabilirSelizay
Ya da buPhilips Avent Ultra Air Emzik 0-6 Ay 2
Philips Avent Ultra Air Emzik 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben senin bebişi direk kız diye düşündümPhilips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Philips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?