2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
hzlsel canım rahim ağzı kısalığı için konuştuk doktorumla. Bana şu an iyi ama kısalık noktasında kasığında baskı hissedersin. Öyle bir baskı hissettiğinde gel dedi. Senin için de önemli olduğu için iletmek istedim

Merhaba kızlar. İşe başladım grubu takip edemez oldum. Beni etiketleyen arkadaşlarımın bilgilerini akşama kaydederim inşallah. Hepinizi öpüyorum
Kızlar selam gittim doktora cok şükür her şey yolunda . Erkek benim minnoş. Bir de kızım var 6 yaşında
Gözün aydın canım, kızın hayırlı olsun, maşallah.
Allah yardımcın olsun canım, ama beddua çok tehlikeli bir şey biliyorsun. Dua etmekte fayda var
Bizimde cinsiyetimiz belli oldu bugün Bir kız bebekte bizden geliyor
Gözün aydın canım, kızın hayırlı olsun, maşallah.
Hanımlar üşüyenlerin bebekleri hangi cinsiyet oldu söyleyin bakalım. Ben çok üşüyordum hala üşüyorum benimki kız
Üşüyorum çok ve oğlum olacak
Geçmiş olsun canım.
Gözün aydın canım, oğlun hayırlı olsun, maşallah.
ben oy verince otomatik olarak kimin ne oy verdiği görünüyor sende sanıyordum özellikle tekrar yazmam gerektiğini şu an öğrendim.biz de erkek bekliyoruz canım.
Gözün aydın canım, oğlun hayırlı olsun, maşallah.
Merhaba,
Gözün aydın canım, oğlun hayırlı olsun, maşallah.Akşama eklerim
Bende akıntı su ve çok az beyaz kıvamlı. Dr normal olduğunu söyledi.

selam arkadaşlar. doktorum 12.haftadan sonra saç boyayabilirsin demişti.boyamam diyordum ama çok cansız görünmeye başladı epey beyazım var bir de.hangi marka almalıyım bilgisi olan var mı? amonyaksız ve rezorsinol içermeyen boyalarla boyuyordum zaten ama hamilelikte bildiğiniz önerilen marka varsa onlara bakayım.

benim doktorum da 4.aydan sonra boyatabilirsin demişti. Geçen hafta sonu boyattım. İlk kızımda da 3.aydan sonra boyatmıştım. Organik boyayla boyadı kuaförüm, kokusu yanma hissi falan hiç olmadı. Ama markasını bilmiyorum ne yazık ki.

Ben boyatmıyorum saçımı ama oyuncu özge Özder varya onun bir videosunu izlemiştim. Hamileyken saçını boyatıyordu doğal boyayla. Hamileyken saç boyatmak diye bir videosu var YouTube da orada markası vardı oradan bakabilirsin.

Bebişin iyi olmasına çok sevindimm benim de plesanta rahim ağzına yakınmış cinsel ilişki yasak demişti size de dedi mi
Benimki tam karnımın ön tarafindaymiş 4 boyutlu ultrason ile bebişi göstermek istedi doktor yüzünü kapatıyordu plasenta göremedik yer değiştiriyormuş ama canım yukarıya çıkabilir sizin de, benimki de çekilir ins çocuğumun yüzünden

Ben de boyadım canım artık aşırı beyazlar vardı başından beri hiç boyamamıştım. Bu da beni uzun bir süre idare eder inşallah

Ben de boyadım canım artık aşırı beyazlar vardı başından beri hiç boyamamıştım. Bu da beni uzun bir süre idare eder inşallah
Beyaz konusunda rekoru ben kırarım herhalde 7 aydır hiç boyamadım. Uçları platin sarı arada gri sampuan yapıyorum arada kaynayıp gidiyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20220705_134237_com.android.gallery3d.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 95
Cnm merhaba bende senin gibi çok bekledim banada çok stres yaptırdılar fakat beddua iyi bişey değil ben Allah’a havale ediyorum beni üzenleri sağlıkla kavuşalım inşallah

Ya canım şimdi öyle bir baskım yok ama akşamları özellikle aşırı gazım oluyor ve bu gaz rahimde batmalara sebep oluyor çok tedirgin oluyorum gazdan mı kısalmadan mı oluyor anlayamıyorum ama sağ ol yine de
Kızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Philips avent alabilirsin ben alacağım onlardan

Kız aventin bissürü seçeneği var hangisini alayım bilemedim

Doktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyor başka bir şey bakayım ne bakabilirim camonnn akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…