- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.601
hangi marka boya kullandın canım?Ben de boyadım canım artık aşırı beyazlar vardı başından beri hiç boyamamıştım. Bu da beni uzun bir süre idare eder inşallah
Bebek beziiii. En unisex alınabilecek o benceDoktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyorbaşka bir şey bakayım ne bakabilirim camonnn akıl verin
senin tonu çok hoş duruyor ama.ben normalde siyaha boyuyorum şu an üstler bembeyaz çıktıBeyaz konusunda rekoru ben kırarım herhalde7 aydır hiç boyamadım. Uçları platin sarı arada gri sampuan yapıyorum arada kaynayıp gidiyorlar
Aynen canım. 13 yaşımdan beri beyaz saçım son 5 yıldır sarı kullanıyorum idare ediyor. Ama artık hiç boyamama kararı aldım.senin tonu çok hoş duruyor ama.ben normalde siyaha boyuyorum şu an üstler bembeyaz çıktı
Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmezDoktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyorbaşka bir şey bakayım ne bakabilirim camonnn akıl verin
Ben her zaman kullandığımı aldım canım koleston alıyordum her zaman alıp evde boyadıkhangi marka boya kullandın canım?
Küvet var ablamda verecek, tırnak makası olabilir hadi link at bana sen hangisinden aldınKüvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez
Beyaz zıbın takımlar alabilirsin canımDoktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyorbaşka bir şey bakayım ne bakabilirim camonnn akıl verin
Evet al 2 3 taneAaa rahat bi şey demek kiteşekkür ederim cevap için beklemeden alıyım şimdiden o zaman kullanırım
Küvet aldik bizde dün ama biraz küçük geldi sanki sizin aldığınız küvet nasıl büyük mu küçük mu tercih etmek gerek acaba ? (Bim den aldik katlanabilir küvet)Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez
Ben sana benim fav daki ürünlerden ekleyeyim bak sen.
Küvet var ablamda verecek, tırnak makası olabilir hadi link at bana sen hangisinden aldın
Ben daha dün söyledim e bebekten canım daha gelmedi elime ama öyle ucuz bir şey aldım bakayım yarın filan gelir geldiğinde yazarım canım ama bence çok büyük olmasına gerek yok zaten 6 ay civarı kullanıyorlarEvet al 2 3 tanerica ederimm
Küvet aldik bizde dün ama biraz küçük geldi sanki sizin aldığınız küvet nasıl büyük mu küçük mu tercih etmek gerek acaba ? (Bim den aldik katlanabilir küvet)
Hemen favorilere ekledimBen sana benim fav daki ürünlerden ekleyeyim bak sen.
Trendyol - Online Shopping - Apps on Google Play (eşim Beşiktaş'lı altında diğer takımlar var)
Bunlar hem kıza hem erkeğe olur
Kız ben sana direk pipili boy koleksiyonumu atarım ayıp ettinHemen favorilere ekledim
Ben kızımda avent kullanmıştım seviyordu onuKızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Ben bebek İcin tırnak törpüsü alıcam daha kullanışlı gelmişti banaKüvet var ablamda verecek, tırnak makası olabilir hadi link at bana sen hangisinden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?