2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Doktor kıza benziyor dedi ama kesin perşembe günü belli olacak. Çekin son günü bugün, kullanmam lazım. Eşim de erkek olursa pembe mi takcaz diyor başka bir şey bakayım ne bakabilirim camonnn akıl verin
Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez

Aaa rahat bi şey demek ki teşekkür ederim cevap için beklemeden alıyım şimdiden o zaman kullanırım
Evet al 2 3 tane rica ederimm
Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez
Küvet aldik bizde dün ama biraz küçük geldi sanki sizin aldığınız küvet nasıl büyük mu küçük mu tercih etmek gerek acaba ? (Bim den aldik katlanabilir küvet)

Ben sana benim fav daki ürünlerden ekleyeyim bak sen.
Trendyol - Online Shopping - Apps on Google Play (eşim Beşiktaş'lı altında diğer takımlar var )

Bunlar hem kıza hem erkeğe olur

Küvet var ablamda verecek, tırnak makası olabilir hadi link at bana sen hangisinden aldın
Ve

İki türlü de söyledim bilemedim

Evet al 2 3 tane rica ederimm

Küvet aldik bizde dün ama biraz küçük geldi sanki sizin aldığınız küvet nasıl büyük mu küçük mu tercih etmek gerek acaba ? (Bim den aldik katlanabilir küvet)
Ben daha dün söyledim e bebekten canım daha gelmedi elime ama öyle ucuz bir şey aldım bakayım yarın filan gelir geldiğinde yazarım canım ama bence çok büyük olmasına gerek yok zaten 6 ay civarı kullanıyorlar

Hemen favorilere ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…