- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.206
- 313
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.621
Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez
Nasıl küvet aldın canım katlanabilirler kullanışlı mı acaba? Ben de bunlarla kesemem bebeğe zarar veririm diye korktum. Şöyle bir törpü varmış yorumlar iyi böyle birşey almayı düşünüyorum.VeChicco Bebek Tırnak Makası/mavi - Fiyatı, Yorumları
Chicco Bebek Tırnak Makası/mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Mavi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebedor Kolay Kavrama Çıt Çıt Bebek Tırnak Makası Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İki türlü de söyledim bilemedim
Kızımda avent kullanmıştım ultra air, yine avent siparişi verdim bugün gelecek canım, 10 günlükken verdim meme reddi felan yaşamadık hiç çok şükür, 2 yaşında bıraktıkKızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Nasıllll1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Amanın tebrikler1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Katlanabilirler yeri fazla olmayanlar için çok mantıklı bence ama ben öyle almadım normal küvetlerden aldımNasıl küvet aldın canım katlanabilirler kullanışlı mı acaba? Ben de bunlarla kesemem bebeğe zarar veririm diye korktum. Şöyle bir törpü varmış yorumlar iyi böyle birşey almayı düşünüyorum.
Çok sevindim canım ya biri kız olsaydı bari1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Kuzum hayırlısı olsun yalnız bi saniye bu zamana kadar ikiz olduklarını bilmiyor muydunuz nasıl yani bu zaöana kadar 1 bebek mi var biliyordunuz1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Yok biliyorduk da burada yazmak için fırsatım olmadı dedim cinsiyet öğrenince söylerim arkadaşlarımaAmanın tebriklerikiz olduğu belli olmamış mıydı şimdiye kadar
Benim libido yerlerde sürünuyor. Biz de tık yokKızlar ilişki durumları ne alemde yaaa ??? 4 ay olucak kocamı özledim kdkdjfjcjcj
Biz biliyorduk size sürpriz olduNasıllllyaa tebrik ederim ikiz olduğunu şimdiye kadar bilmiyor muydunuz
Ikiz olaxagi şimdi mi belli oldu anlaşilmadi mi şimdiye kadar1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Bi ümit belki uslucuk kendi halinde oğlanlarım olurÇok sevindim canım ya biri kız olsaydı bariAllah kolaylık versin şimdiden 2 adet yay erkeği ile baş etmek için iyi enerji topla
Bursa yazmak için fırsat bulamadım 2. Keseyi geç gördük kanamalar filan olunca sıkıntılı geçti çokIkiz olaxagi şimdi mi belli oldu anlaşilmadi mi şimdiye kadar
Hayirli olsun canim saglikla gelsin yavrular
Yok kuzucum biliyorduk stresli geçti biraz gebeliğim burada yazmak için fırsatda bulamadım dedim cinsiyet kesinleşince sürpriz yaparım yol arkadaşlarımaKuzum hayırlısı olsun yalnız bi saniye bu zamana kadar ikiz olduklarını bilmiyor muydunuz nasıl yani bu zaöana kadar 1 bebek mi var biliyordunuz
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?