2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Küvet filan alabilirsin canım ben dün küvet seti, file, sünger, tırnak makası seti, tarak fırça seti aldım onlar da cinsiyet çok fark etmez

Nasıl küvet aldın canım katlanabilirler kullanışlı mı acaba? Ben de bunlarla kesemem bebeğe zarar veririm diye korktum. Şöyle bir törpü varmış yorumlar iyi böyle birşey almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-05-15-01-00-957_trendyol.com.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220705_150205.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Kızımda avent kullanmıştım ultra air, yine avent siparişi verdim bugün gelecek canım, 10 günlükken verdim meme reddi felan yaşamadık hiç çok şükür, 2 yaşında bıraktık unisex olabilecek gibi hayvan figürlü olanları var onlara bak istersen

Herkese merhaba bugun randevum vardi sertlesmeler magnezyum dan oluyormus doktor magnezyum yazdi birde böbrekleri 6mm ymis sanki biraz büyuk gibi ama tam büyume âsamasinda normalde dedi baska böyle bisey denen var mi acaba

Katlanabilirler yeri fazla olmayanlar için çok mantıklı bence ama ben öyle almadım normal küvetlerden aldım
Tırnak makası da tam bir kıyaslama değil tabi ama kedişlerimden çok alıştım tırnak kesmeye ondan hiç öyle düşünmedim

1. Sürpriz ikizlerim olucak
2. Sürpriz ikiside ERKEK

Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Kuzum hayırlısı olsun yalnız bi saniye bu zamana kadar ikiz olduklarını bilmiyor muydunuz nasıl yani bu zaöana kadar 1 bebek mi var biliyordunuz

Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah gözünüz aydın

Ikiz olaxagi şimdi mi belli oldu anlaşilmadi mi şimdiye kadar
Hayirli olsun canim saglikla gelsin yavrular
Bursa yazmak için fırsat bulamadım 2. Keseyi geç gördük kanamalar filan olunca sıkıntılı geçti çok
Size sürpriz oldu biraz çevremede şimdi söyledim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Kızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı

Yok kuzucum biliyorduk stresli geçti biraz gebeliğim burada yazmak için fırsatda bulamadım dedim cinsiyet kesinleşince sürpriz yaparım yol arkadaşlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…