- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.641
Bana hiç bi testi yaptırmadı doktorum kuzum 20. Haftada detaylı ultrasona giriceksin dediKızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı
Ayy tam sürpriz oldu grubaYok biliyorduk da burada yazmak için fırsatım olmadı dedim cinsiyet öğrenince söylerim arkadaşlarıma
İyi yapmışın canım kafan rahatlamışken söylemek daha güzel oluyor. Kendini rahat hissetmen önemli aslan gibi oğlanlar geliyor maaşallahYok kuzucum biliyorduk stresli geçti biraz gebeliğim burada yazmak için fırsatda bulamadım dedim cinsiyet kesinleşince sürpriz yaparım yol arkadaşlarıma
Kız boşver 6 ay sık dişini birbiri ile oynarlar işteBi ümit belki uslucuk kendi halinde oğlanlarım olur
Şimdi anladım senin 35mm de neden dikiş atıldığınıBursa yazmak için fırsat bulamadım 2. Keseyi geç gördük kanamalar filan olunca sıkıntılı geçti çok
Size sürpriz oldu birazçevremede şimdi söyledim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Saglikli olsunlar önemli olan bu canimBursa yazmak için fırsat bulamadım 2. Keseyi geç gördük kanamalar filan olunca sıkıntılı geçti çok
Size sürpriz oldu birazçevremede şimdi söyledim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Aaa doğru doktor bildide yaptı demekŞimdi anladım senin 35mm de neden dikiş atıldığınıiçeride oğlanlar birbirini yiyip kovmaya kalkmasın kardeş kardeş oynasınlar diyeymiş
Ben ilkinde yaptirmistim bunda yaptirmayacagim.Kızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı
Ben yaptırdım canım.Doğum paketimde vardı yaptırdım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Kızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı
Bende grubumuzun neden ikizi yok diyordumYok kuzucum biliyorduk stresli geçti biraz gebeliğim burada yazmak için fırsatda bulamadım dedim cinsiyet kesinleşince sürpriz yaparım yol arkadaşlarıma
Bende var bundan 24ten sonra hayat kurtarıyor. Göbek büyüdüğü için yattığın yere doğru devriliyor. Bu yüzden hiç rahat hissetmiyorsun. Bu yastık göbek altına ve bele destek yaptığı için tam yan yatmadan çok rahat uyku çekebiliyorsun. Tavsiye ederim gerçektenCok yakinda bebise degil de kendime soyle bisey alacagim
Yaaaa hayırlı olsun1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Avent ultra air alıp ilk onu deneyeceğim ben. Sevmezse bips'le devam ederim denemelere :))Kızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Bence panik yapma canım. Nasıl aşağı inmiş olabilir ki? İstersen doktora erken git için rahatlasınDemir ilaci alayim diye saglik ocagina gittim.
Ebe beni görünce bir giciklandi karnin çok aşagi inmiş diye baslayip bir sürü soru sordu.
Iştahsizim , kasik agrim var , bulantilarim basladi , karnim kuculdu ve aşagi indi.
Kan ve idrar tahlili istedi enfeksiyondan süphe etti.
Bir sey mi var diye bin kere sordum , yarin sonuclar ciksin konusalim doktor kontrellerini de akstma dedi.
Ben mi panik olmaya çok elverisliyim yoksa panik olacak bir durum mu var bilemedim.
Muayneye 10 gün var daha moralim cok pis bozuldu.
Karın bu haftada yukarı çıkmadı ki aşağı insin. Rahim göbek deliğine çıkmadı bileDemir ilaci alayim diye saglik ocagina gittim.
Ebe beni görünce bir giciklandi karnin çok aşagi inmiş diye baslayip bir sürü soru sordu.
Iştahsizim , kasik agrim var , bulantilarim basladi , karnim kuculdu ve aşagi indi.
Kan ve idrar tahlili istedi enfeksiyondan süphe etti.
Bir sey mi var diye bin kere sordum , yarin sonuclar ciksin konusalim doktor kontrellerini de akstma dedi.
Ben mi panik olmaya çok elverisliyim yoksa panik olacak bir durum mu var bilemedim.
Muayneye 10 gün var daha moralim cok pis bozuldu.
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşYaaaa hayırlı olsunben mahvolmadın muhteşem bir şeye sahip olacaksın tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?