2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bence panik yapma canım. Nasıl aşağı inmiş olabilir ki? İstersen doktora erken git için rahatlasın
Karın bu haftada yukarı çıkmadı ki aşağı insin. Rahim göbek deliğine çıkmadı bile
Doktor da aynisini soyledi mesaj atmistim , bu haftada bebegin asagi inmesi mümkün degil merak etmeyin , agrilariniz da normal yazmis.
Rahatlar gibi oldum ama randevumu 2 gün sonraya aldim bekleyemicem daha fazla.

Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür hersey yolunda kızım olacak
Gözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlaar selam, bebeğimin cinsiyeti belli oldu, oğlum olacak Allah nasip ederse öyle bir gösterdi ki kendini doktor %1milyon erkek olacak dedi o anı videoya cekti eşim güzel bir anı oldu bizlere
Gözün aydın canım, oğlusunu sağlıkla kucağına al inşallah
1. Sürpriz ikizlerim olucak
2. Sürpriz ikiside ERKEK

Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Çok tatlı bir sürpriz oldu. Maşallah paşalara, sağlıkla kucağına al oğluşlarını inşallah

İyi akşamlar kızlar mesajlara yetişemedim ama ara ara alışveriş mesajlarını yakaladım:) bebeğe kıyafet olarak ne alınır yahu? Tulum takım içine giydirmelik çıtçıtlı bodyler falan? Mesela aralık ayında ne giyecek bu çocuklar nelerden ne kadar almamız gerekiyor hiç bilmiyorum.
Pinterestte şöyle bir şey buldum sadece ama ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum hep bacakları üşür gibi bu kombinlerde diyorum

Eklentiler

• D348F2AA-68DB-4952-A1D2-355166788B9B.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 99
Bizim burada yeni doğum yapanlardan duyduğum artık battaniye vs önermiyorlar. Doğrudan uyku tulumu. İlk üç ay kundak tulum, sonra kollular. 1 tog değerli olanların içine kollu tulum vs giydirerek evin sıcaklığına göre idare edersiniz. Çocuklar üşümüyormuş. Isıyı sabit tutuyormuş. Benim de inanasım gelmiyor ama öyle:) benim odam bi tık soğuk oluyor 1,5 tog kullanırım diyorum belki ya da içine iki kat giydiririm. Bilemedim. Uyku tulumları da epey pahalı ama sanırım bir ya da iki tane yeter gibi. Deneyimli arkadaşlar da yorum yapar.

Kızım doğduğunda Ardahan daydik. Dışarısı aşırı soğuk ama ev 22 23 derece oluyordu. 4.ayda üstünü açıyor diye arkadaşım uyku tulumu vermişti togunu bilmiyorum ama çok kalın değil. Çuval model gibiydi kolsuz ve alt tarafı fermuarlı ben onu 1.5 yaşına kadar kullandım. Kolsuz olduğu için içine uzun kollu zibin giydirdim sadece o kadar. Üstünü bile ortmedim ve hiç usumedi kızım. Sonrasında da çift kat pazen kumaştan uyku tulumu diktirdim bu kışa kadarda onunla yatırdım. Bu tulum kolluydu ayakları acıktı bunda da sadece ince askılı zibin giydirdim çok rahat ettim. Kesinlikle ev soğuksa tavsiye ederim, kışın üstünü açtı mı üşüdü mu derdin olmuyor hiç

İnternetten alacağınız uyku tulumunu bulursanız link atar mısınız nasıl bir şey alsam karar veremiyorum çünkü zaten daha almam kıyafeti en sona bırakacağım

Kızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Canım ben evde hiç sütyen takmıyorum Penti nin mama lace sutyenlerini aldım 2 tane ama bedeni şimdi tam geldi devamı da olmadığı ve çok indirimli aldığım için doğuma kadar kullanırım en azından diye düşünüp iade etmedim. Mama sutyenlerde biraz büyük beden tercih edilebilir
İlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var
Canım ilerisini düşünerek alacaksan bedeni büyük tercih et cup kısmı en az 1 beden büyük olsun
Böle alıp şimdiden taksak olmaz mı ki
Alabilirsin ama bedeni sonradan olmayabilir
Canım bende bazen oluyor bu şekilde dikkat ettim de ilişki sonrası oluyor benim gözlemim. Ama aşırı olmadığı sürece normal sanırım.
Oysho da cok rahat kalıplar var baktınız mı hiç. Yok gibiler
Evet o kar çok rahat ama oshyi hakkımı göğüs bedenim tam oturduktan sonra kullanırım bence. O da doğumdan sonra oluyor hatta bir süre geçmesi gerekiyor ki süt tam otursun göğse o zamana kadar emzirme atletleri kurtarıcı oluyor.birakin sütyen takmayı İnsanın memelerini kaldırıp atası geliyor o dönem
Kızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla
Canım o bende 2 ay önce falan oldu dönem dönem ir süredir olmuyor, süt kanalları açılıyor genisliyor ondan bu his
Ayy insallah canim 3 haftadir gormeyince esim evde isyanda gidelim gorelim cocuk iyimi acaba diyip eve ultrason alma plani yapiyordu
İlk olunca öyle oluyor
Kızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Canım ben ilkinde çeşit çeşit marka marka aldım...formasyona başlayacağım biberona da alıştırmaya çalışıyorduk ne uğraşlar verdik hiçbir emziği almadığı gibi biberonu da reddetti. En son annemlere gelip emzigini unutan bir bebeğin emzigini denedik steril edip onu aldı sıpa o da nuk marka kauçuk damakliydi. Sonra biberonlarin emzik ucunu kauçukla değiştirdim onları da aldı
Beyaz konusunda rekoru ben kırarım herhalde 7 aydır hiç boyamadım. Uçları platin sarı arada gri sampuan yapıyorum arada kaynayıp gidiyorlar
Bence senin saçlar çok tarz duruyor bence de boyamamalisin
1. Sürpriz ikizlerim olucak
2. Sürpriz ikiside ERKEK

Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi

Yok biliyorduk da burada yazmak için fırsatım olmadı dedim cinsiyet öğrenince söylerim arkadaşlarıma
Hayırlı olsun, ikiz ablasiyim action a hazır ol
Kızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı
Canım ben ikili test de yaptırmadım USG görüntülerinde burun kemiği falan saptandı ense kalınlığı için pozisyon mükemmelde değildi. Ayrıca onun için tekrar gitme gereği duymadım.
Ben de bugün uzun zamandır gorusmedigim arkadaşlarımla görüştüm hamile olduğumu bilmiyorlardı ve anlamadılar ben söyleyince çok şaşırdılar. evde benim farkında olduğum bir göbeğim var dışarıdan çok belli olmuyor.ama bazen öyle bir şişiyor ki ben bile şaşırıyorum akşamları genelde 3 kat büyük oluyor karnım. Gazın marifeti büyük

İnternetten alacağınız uyku tulumunu bulursanız link atar mısınız nasıl bir şey alsam karar veremiyorum çünkü zaten daha almam kıyafeti en sona bırakacağım
Internetten almadım canım, birini arkadaşım vermisti, son kullandığımı da İstanbul da bir terziye diktirmistim. Çift katlı pazen diye geçiyordu. Kızıma küçük gelince kaldırdım bayramdan sonra eski kıyafetleri bir acicam o zaman fotoğrafta paylaşırım fikir olsun diye

Tşk ederim canım

Valla kızlar iki üç marka biliyorum ama pahalı. Gene de yazayım ama muhakkak ucuzu da vardır ben araştırmadım daha. Bu kadar pahalı değildi tabi her şeyin arttığı gibi onların da arttı

Ergopouch
Kidzee
Greentouch
Sevibebe
Owli

Bunları favoriye almışım ben trendyolda. Ucuzu da var pahalısı da. Hepsinin de tog listesi, ev kaç derece ise ne giydirilir ne giydirilmez yazıyor.

Tog'lu tulumlar bildiğiniz marka varsa paylaşır mısınız kızlar
Ben muslin tulumlardan aldim canim, biri yenidogan kislik kalin kolsuzz biride ince yazlikk aldim markasini suan hatirlayamadim kaldirdimm ama yarin bakarim istersen Cok tatlilar bidee benim giresim geliyor tulumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…