- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.661
Bence panik yapma canım. Nasıl aşağı inmiş olabilir ki? İstersen doktora erken git için rahatlasın
Doktor da aynisini soyledi mesaj atmistim , bu haftada bebegin asagi inmesi mümkün degil merak etmeyin , agrilariniz da normal yazmis.Karın bu haftada yukarı çıkmadı ki aşağı insin. Rahim göbek deliğine çıkmadı bile
Yukardakı oylamada 2 kişi oylamış ama bizim grup dışından da mı oylamaya katılan var acabaBende grubumuzun neden ikizi yok diyordum
Gözün aydın canım, kızını sağlıkla kucağına al inşallahFetal DNA sonucum çıktı çok şükür hersey yolunda kızım olacak
Gözün aydın canım, oğlusunu sağlıkla kucağına al inşallahKızlaar selam, bebeğimin cinsiyeti belli oldu, oğlum olacak Allah nasip ederseöyle bir gösterdi ki kendini doktor %1milyon erkek olacak dedi o anı videoya cekti eşim güzel bir anı oldu bizlere
Çok tatlı bir sürpriz oldu. Maşallah paşalara, sağlıkla kucağına al oğluşlarını inşallah1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Kızım doğduğunda Ardahan daydik. Dışarısı aşırı soğuk ama ev 22 23 derece oluyordu. 4.ayda üstünü açıyor diye arkadaşım uyku tulumu vermişti togunu bilmiyorum ama çok kalın değil. Çuval model gibiydi kolsuz ve alt tarafı fermuarlı ben onu 1.5 yaşına kadar kullandım. Kolsuz olduğu için içine uzun kollu zibin giydirdim sadece o kadar. Üstünü bile ortmedim ve hiç usumedi kızım. Sonrasında da çift kat pazen kumaştan uyku tulumu diktirdim bu kışa kadarda onunla yatırdım. Bu tulum kolluydu ayakları acıktı bunda da sadece ince askılı zibin giydirdim çok rahat ettim. Kesinlikle ev soğuksa tavsiye ederim, kışın üstünü açtı mı üşüdü mu derdin olmuyor hiçBizim burada yeni doğum yapanlardan duyduğum artık battaniye vs önermiyorlar. Doğrudan uyku tulumu. İlk üç ay kundak tulum, sonra kollular. 1 tog değerli olanların içine kollu tulum vs giydirerek evin sıcaklığına göre idare edersiniz. Çocuklar üşümüyormuş. Isıyı sabit tutuyormuş. Benim de inanasım gelmiyor ama öyle:) benim odam bi tık soğuk oluyor 1,5 tog kullanırım diyorum belki ya da içine iki kat giydiririm. Bilemedim. Uyku tulumları da epey pahalı ama sanırım bir ya da iki tane yeter gibi. Deneyimli arkadaşlar da yorum yapar.
İnternetten alacağınız uyku tulumunu bulursanız link atar mısınız nasıl bir şey alsam karar veremiyorum çünkü zaten daha almam kıyafeti en sona bırakacağımKızım doğduğunda Ardahan daydik. Dışarısı aşırı soğuk ama ev 22 23 derece oluyordu. 4.ayda üstünü açıyor diye arkadaşım uyku tulumu vermişti togunu bilmiyorum ama çok kalın değil. Çuval model gibiydi kolsuz ve alt tarafı fermuarlı ben onu 1.5 yaşına kadar kullandım. Kolsuz olduğu için içine uzun kollu zibin giydirdim sadece o kadar. Üstünü bile ortmedim ve hiç usumedi kızım. Sonrasında da çift kat pazen kumaştan uyku tulumu diktirdim bu kışa kadarda onunla yatırdım. Bu tulum kolluydu ayakları acıktı bunda da sadece ince askılı zibin giydirdim çok rahat ettim. Kesinlikle ev soğuksa tavsiye ederim, kışın üstünü açtı mı üşüdü mu derdin olmuyor hiç
Canım ben evde hiç sütyen takmıyorumKızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Canım ilerisini düşünerek alacaksan bedeni büyük tercih et cup kısmı en az 1 beden büyük olsunİlerisi için alışveriş yapmak istiyorum bende emzirme sütyeni bakıyorum sürekli şimdi alsam bi kaç ay sonra kenarda kalıcak gibi geliyor
Bu 3 lünün yorumlarına baktım epey memnun kalan var
Alabilirsin ama bedeni sonradan olmayabilirBöle alıp şimdiden taksak olmaz mı ki
Canım bende bazen oluyor bu şekilde dikkat ettim de ilişki sonrası oluyor benim gözlemim. Ama aşırı olmadığı sürece normal sanırım.Kızlar bende nadiren de olsa böyle su gibi yoğun olmayan akıntı oluyor. Birkaç kez oldu, sonra doktoruma yazdım hemen döndü sağolsun demiş ki hamilelikte akıntı normal zaten ama su gibi akıntı sürekli bir hal alırsa bir bakmak lazım keseden olabilir mi diye. Yaşayan varsa eğer çok sık olmuyorsa sıkıntı yokmuş ama sıklığı artarsa da bir görünmek lazim ne olur ne olmaz
Evet o kar çok rahat ama oshyi hakkımı göğüs bedenim tam oturduktan sonra kullanırım bence. O da doğumdan sonra oluyor hatta bir süre geçmesi gerekiyor ki süt tam otursun göğse o zamana kadar emzirme atletleri kurtarıcı oluyor.birakin sütyen takmayı İnsanın memelerini kaldırıp atası geliyor o dönemOysho da cok rahat kalıplar var baktınız mı hiç. Yok gibiler
Canım o bende 2 ay önce falan oldu dönem dönem ir süredir olmuyor, süt kanalları açılıyor genisliyor ondan bu hisKızlar göğüs ucumu sanki ısırıyolar gibi ağrı giriyor böyle sızlama mı desem garip ayyy ilk kez bu gece olmaya başladı acıyı valla
İlk olunca öyle oluyorAyy insallah canim 3 haftadir gormeyince esim evde isyanda gidelim gorelim cocuk iyimi acaba diyip eve ultrason alma plani yapiyordu
Canım ben ilkinde çeşit çeşit marka marka aldım...formasyona başlayacağım biberona da alıştırmaya çalışıyorduk ne uğraşlar verdik hiçbir emziği almadığı gibi biberonu da reddetti. En son annemlere gelip emzigini unutan bir bebeğin emzigini denedik steril edip onu aldı sıpaKızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Bence senin saçlar çok tarz duruyor bence de boyamamalisinBeyaz konusunda rekoru ben kırarım herhalde7 aydır hiç boyamadım. Uçları platin sarı arada gri sampuan yapıyorum arada kaynayıp gidiyorlar
1. Sürprizikizlerim olucak
2. Sürprizikiside ERKEK
Doktor maf oldun hadi uğraş dur şimdi dedi
Hayırlı olsun, ikiz ablasiyim action a hazır olYok biliyorduk da burada yazmak için fırsatım olmadı dedim cinsiyet öğrenince söylerim arkadaşlarıma
Canım ben ikili test de yaptırmadım USG görüntülerinde burun kemiği falan saptandı ense kalınlığı için pozisyon mükemmelde değildi. Ayrıca onun için tekrar gitme gereği duymadım.Kızlar 4 lü tarama yaptıran var mı aranızda? Doğum pakedimde 4 lü tarama da var ve doktorum önermeseydi yaptırmayacaktım ama sordum yapalım dedi. Daha önce yaptıran ve şimdi yaptıracak olan var mı
Internetten almadım canım, birini arkadaşım vermisti, son kullandığımı da İstanbul da bir terziye diktirmistim. Çift katlı pazen diye geçiyordu. Kızıma küçük gelince kaldırdım bayramdan sonra eski kıyafetleri bir acicam o zaman fotoğrafta paylaşırım fikir olsun diyeİnternetten alacağınız uyku tulumunu bulursanız link atar mısınız nasıl bir şey alsam karar veremiyorum çünkü zaten daha almam kıyafeti en sona bırakacağım
Ben 10 marka denedim valla lcw bu işi cok iyi yapıyor. Kızım 6,yasında hala giyiniyor onlardanTog'lu tulumlar bildiğiniz marka varsa paylaşır mısınız kızlar
Tşk ederim canımCanım ben evde hiç sütyen takmıyorumPenti nin mama lace sutyenlerini aldım 2 tane ama bedeni şimdi tam geldi devamı da olmadığı ve çok indirimli aldığım için doğuma kadar kullanırım en azından diye düşünüp iade etmedim. Mama sutyenlerde biraz büyük beden tercih edilebilir
Canım ilerisini düşünerek alacaksan bedeni büyük tercih et cup kısmı en az 1 beden büyük olsun
Alabilirsin ama bedeni sonradan olmayabilir
Canım bende bazen oluyor bu şekilde dikkat ettim de ilişki sonrası oluyor benim gözlemim. Ama aşırı olmadığı sürece normal sanırım.
Evet o kar çok rahat ama oshyi hakkımı göğüs bedenim tam oturduktan sonra kullanırım bence. O da doğumdan sonra oluyor hatta bir süre geçmesi gerekiyor ki süt tam otursun göğse o zamana kadar emzirme atletleri kurtarıcı oluyor.birakin sütyen takmayı İnsanın memelerini kaldırıp atası geliyor o dönem
Canım o bende 2 ay önce falan oldu dönem dönem ir süredir olmuyor, süt kanalları açılıyor genisliyor ondan bu his
İlk olunca öyle oluyor
Canım ben ilkinde çeşit çeşit marka marka aldım...formasyona başlayacağım biberona da alıştırmaya çalışıyorduk ne uğraşlar verdik hiçbir emziği almadığı gibi biberonu da reddetti. En son annemlere gelip emzigini unutan bir bebeğin emzigini denedik steril edip onu aldı sıpao da nuk marka kauçuk damakliydi. Sonra biberonlarin emzik ucunu kauçukla değiştirdim onları da aldı
Bence senin saçlar çok tarz duruyor bence de boyamamalisin
Hayırlı olsun, ikiz ablasiyim action a hazır ol
Canım ben ikili test de yaptırmadım USG görüntülerinde burun kemiği falan saptandı ense kalınlığı için pozisyon mükemmelde değildi. Ayrıca onun için tekrar gitme gereği duymadım.
Ben de bugün uzun zamandır gorusmedigim arkadaşlarımla görüştüm hamile olduğumu bilmiyorlardı ve anlamadılarben söyleyince çok şaşırdılar. evde benim farkında olduğum bir göbeğim var dışarıdan çok belli olmuyor.ama bazen öyle bir şişiyor ki ben bile şaşırıyorum akşamları genelde 3 kat büyük oluyor karnım. Gazın marifeti büyük
Philips awent air gece parlayan olanlardan. Hiç emzik almayan bebek bile alıyor diyorlar. Benim ilki hiç almamıştı ama bunu mutlaka deneyeceğim.Kızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Canim ben Bibs markasindan aldim, daha once ablamlar filan kullandigi icin biliyorum cok guzell anne gogusu ucu gibi oluyor emdiklerinde bide gorunumu cok tatlisKızlar emzik araştırdınız mı? İndirim Çekim var bugün son gün, emzik alayım diyorum ne alayım
Ben muslin tulumlardan aldim canim, biri yenidogan kislik kalin kolsuzz biride ince yazlikk aldimTog'lu tulumlar bildiğiniz marka varsa paylaşır mısınız kızlar
İndirim harika amaBundan aldım. Yaaa ben şimdi minik kafasını mı tarayacam bunla duygulandım yaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 3094501
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?