2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Üşenmedim tam 100 sayfa mesaj okudum artık helal olsun mu dersiniz işsiz mı bilemem Epeydir aktif değilim güzel haberlerle geldim. 14+2 günlük bebeğim 99 gr olmuş ve cinsiyeti söyledi kızım oluyor çok mutluyum 11+4 haftalıkken erkeğe benzetmişti, Nub teorisine göre falan herkes erkek dedi ama kızım ters köşe yaptı bacak arasını falan gösterdi pipi ya da testis olsa net bir şekilde görmemiz gerekirdi diye düşünüyorum değişmez dimi bundan sonra her gittiğimizde cinsiyet sorarım artık

Günaydın kızlar ,geçen cuma üçlü test için kan vermiştim ,kendi doktoruma gideceğim ama az önce e nabizdan gördüm sonuçları, 16+6 da iken vermiştim kanı acaba nasıl değerler fikri olan var mıdır

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-06-07-05-50-938_cn.wps.moffice_eng.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 70
ben kızıma doğduğundan beri kışları uyku tulumu giydiririm. çünkü asla üstünü örttürmez. 1,5 yaşının kış ayları da dahil kolsuz çuval olan modellerden giydirdim. Zaten boyları standart oluyor. Minicik bebek de giyebilir 2 yaşında çocuk da giyebilir. Sonra ayaklı uyku tulumuna geçtim. Aşırı rahat oluyor.

Sağ ol canım bir bakayım acaba kaç tane almak gerekir
bütçe yeterliyse 2 tane alınabilir. İlk aylarda kusmalar olabiliyor. Gece yıkayıp kurutmak mümkün olmuyor. Yada gece kusarsa battaniyeyle idare ederim ertesi gün yıkar kuruturum dersen 1 tane de yeter. Fiyatlar uçmuş çünkü

Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.

Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
Canım hayat o kadar pahalılaştı ki hiç bir şeyi kısa vadeli düşünmemek benim planım. Mümkün olduğunca uzun vadeli kullanışlı şeyler almayı düşünüyorum. Zaman çok hızlı geçiyor çünkü minik beşiği 5 6 aylıktan sonra kullanmak zor oluyor. Tercih senin tabiki ama mümkün olduğunca uzun kullanacak şeylere bakman nacizane tavsiyem :)

kızımda pregonun anne yanı beşiğini kullanmıştım. Dediğin gibi o da kısa süre kullanılıyor ama aşırı kullanışlıydı. Şimdi de bir arkadaşım ikea sundvik beşik verecek. Aynı zamanda anne yanı oluyor. 1 yaşına kadar onu kullanırız sonra ablasının odasına geçer zaten.

Neyin fiyatı uçmadı ki başta en azından gece kusarsa battaniyeyle idare ederim sonra yanına ek alırım
Benim park yatağım var onu kullanacağım canım içine yatak almam lazım sadece
1 tane anca alınır canım baya pahalı fiyatı çünkü
Evet ya 2. Lükse kaçıyor resmen

Ablasının odasına nasıl geçireceksiniz. Benim evim de kücğk ve kızımİn düzenini bozmak istemiyorum. Zaten yer de yok her yer pyuncsk ve dolu. Ama taşınmak zor ev fiyatları uçuk . Yeni bi ev almak İcim dogru zaman değil . Taşınamazsak sizin fikirlerinizi merak ettim

Kızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Ben pentinin sporcu tarzı sütyenlerinden kullanıyorum sürekli çok rahat yokmuş gibi :)
Yoyko nun anna yanı park yatağını alacağım. Çünkü hayat şartları zor bir tane alıp uzun vadeli kullanayım diye düşünüyorum. Yorumları da çok iyi.

Tulum konusunda eskiden C&A vardı (( Şimdi carters in polar tulumlarından düşünüyorum bakalım :)

Ya direk konuya girdim ama bu konuda çok kompakt takımlar var. Altı bebeğe uygun Montessori yatak olan oda takımları var. Belki fikir olur arkadaşımın 3 çocuğu var son ikizleri oldu. Hepsi aynı odada evi uygun olmadığından. Böyle bir mobilya yaptırdı.

Eklentiler

• IMG_20220706_095957.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20220706_095944.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…