- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 103
- 27
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.681
Ben hamilelik oncesindede yedigim kcin hamileligimin ilk aylarinda da yiyodum ama artik yemiyorum su son iki aydir falan. Zarari olabilir diye yemiyorum. Yoksa yesem yerim yaani. Bi zarari olmayacagini bilsem yerimKızlar noodle yiyor musunuz?
Ben sadece kori soslu yiyebiliyodumiçinde ne olduğuna bağlı :) deniz mahsüllü hiç bişey yemiyorum. Tavuktan da olabildiğince uzak duruyorum. Ama sadece sebzeli noodle yenilebilir.
Hmmm bilmiyodum canim haklisinKuzum 18-19-20-21. haftalar 5.ay diye geçer bazı aylar 4 bazıları 5 hafta sayılır. Direkt 16-20 diye gitmiyor ay hesabı
woolnat uyku tulumu var canım kullananlar kesinlikle tavsiye ediyor.Bir araştır istersenİnternetten alacağınız uyku tulumunu bulursanız link atar mısınız nasıl bir şey alsam karar veremiyorum çünkü zaten daha almam kıyafeti en sona bırakacağım
Kesin bndede var ozamn benm zaten erken başlıo kasılmalarım açılmam falan bundada daha erken hissedıorum acaba bnamı öle gelio diodumKasıklarımda ağrı oluştu gittim hemen baktılar rahimde kasılma olmuş dediler
Sağ ol canım bir bakayım acaba kaç tane almak gerekirwoolnat uyku tulumu var canım kullananlar kesinlikle tavsiye ediyor.Bir araştır istersen
ben kızıma doğduğundan beri kışları uyku tulumu giydiririm. çünkü asla üstünü örttürmez. 1,5 yaşının kış ayları da dahil kolsuz çuval olan modellerden giydirdim. Zaten boyları standart oluyor. Minicik bebek de giyebilir 2 yaşında çocuk da giyebilir. Sonra ayaklı uyku tulumuna geçtim. Aşırı rahat oluyor.İyi akşamlar kızlar mesajlara yetişemedim ama ara ara alışveriş mesajlarını yakaladım:) bebeğe kıyafet olarak ne alınır yahu? Tulum takım içine giydirmelik çıtçıtlı bodyler falan? Mesela aralık ayında ne giyecek bu çocuklarnelerden ne kadar almamız gerekiyor hiç bilmiyorum.
Pinterestte şöyle bir şey buldum sadece ama ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum hep bacakları üşür gibi bu kombinlerde diyorum
Kitikate her zaman favorim. Asla terletmez yüzde 100 pamuk. Diğerlerinde elyaf olabiliyor.Tog'lu tulumlar bildiğiniz marka varsa paylaşır mısınız kızlar
bütçe yeterliyse 2 tane alınabilir. İlk aylarda kusmalar olabiliyor. Gece yıkayıp kurutmak mümkün olmuyor. Yada gece kusarsa battaniyeyle idare ederim ertesi gün yıkar kuruturum dersen 1 tane de yeter. Fiyatlar uçmuş çünküSağ ol canım bir bakayım acaba kaç tane almak gerekir
1 tane anca alınır canım baya pahalı fiyatı çünküSağ ol canım bir bakayım acaba kaç tane almak gerekir
Canım hayat o kadar pahalılaştı ki hiç bir şeyi kısa vadeli düşünmemek benim planım. Mümkün olduğunca uzun vadeli kullanışlı şeyler almayı düşünüyorum. Zaman çok hızlı geçiyor çünkü minik beşiği 5 6 aylıktan sonra kullanmak zor oluyor. Tercih senin tabiki ama mümkün olduğunca uzun kullanacak şeylere bakman nacizane tavsiyem :)Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
kızımda pregonun anne yanı beşiğini kullanmıştım. Dediğin gibi o da kısa süre kullanılıyor ama aşırı kullanışlıydı. Şimdi de bir arkadaşım ikea sundvik beşik verecek. Aynı zamanda anne yanı oluyor. 1 yaşına kadar onu kullanırız sonra ablasının odasına geçer zaten.Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
Neyin fiyatı uçmadı ki başta en azından gece kusarsa battaniyeyle idare ederim sonra yanına ek alırımbütçe yeterliyse 2 tane alınabilir. İlk aylarda kusmalar olabiliyor. Gece yıkayıp kurutmak mümkün olmuyor. Yada gece kusarsa battaniyeyle idare ederim ertesi gün yıkar kuruturum dersen 1 tane de yeter. Fiyatlar uçmuş çünkü
Benim park yatağım var onu kullanacağım canım içine yatak almam lazım sadeceKızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
Evet ya 2. Lükse kaçıyor resmen1 tane anca alınır canım baya pahalı fiyatı çünkü
Ablasının odasına nasıl geçireceksiniz. Benim evim de kücğk ve kızımİn düzenini bozmak istemiyorum. Zaten yer de yok her yer pyuncsk ve dolu. Ama taşınmak zor ev fiyatları uçuk . Yeni bi ev almak İcim dogru zaman değil . Taşınamazsak sizin fikirlerinizi merak ettimkızımda pregonun anne yanı beşiğini kullanmıştım. Dediğin gibi o da kısa süre kullanılıyor ama aşırı kullanışlıydı. Şimdi de bir arkadaşım ikea sundvik beşik verecek. Aynı zamanda anne yanı oluyor. 1 yaşına kadar onu kullanırız sonra ablasının odasına geçer zaten.
Ben pentinin sporcu tarzı sütyenlerinden kullanıyorum sürekli çok rahat yokmuş gibi :)Kızlar merhaba ben destekli sütyenlerimi takamıyorum artık sütyen önerisi olan var mı
Yoyko nun anna yanı park yatağını alacağım. Çünkü hayat şartları zor bir tane alıp uzun vadeli kullanayım diye düşünüyorum. Yorumları da çok iyi.Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
Ya direk konuya girdim ama bu konuda çok kompakt takımlar var. Altı bebeğe uygun Montessori yatak olan oda takımları var. Belki fikir olurAblasının odasına nasıl geçireceksiniz. Benim evim de kücğk ve kızımİn düzenini bozmak istemiyorum. Zaten yer de yok her yer pyuncsk ve dolu. Ama taşınmak zor ev fiyatları uçuk . Yeni bi ev almak İcim dogru zaman değil . Taşınamazsak sizin fikirlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?