2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bizim çlcuk odası da küçük. Altı montessori yatak olan ranzalardan yaptırmayı düşünüyorum. Büyük üstte küçük altta yatar şöyle bir model ama daha sadesi.

Eklentiler

• 1835F8D1-6903-451D-A936-4D84509C8374.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 110
Bende kızımdan kalma chicko next to me var. Ama kızım hiç kullanmadı . Onu yok sayıyorum nedense

Kızlar peki yatak ne alacaksınız. Ben cok kısa kullanımlı bir şey beğeniyorum daha önce atmıştım. Ama cok kararsızım boşuna mı alıcam diye. Sizler ne alacaksınız.
Kızımda prego nun park beşiğini kullanmıştık, sağlam duruyor yine onu kullanıcam kısmetse bir tek içteki yatağını değiştiricez işbir den aldık onu da
Kızımın odası da küçük ama alt tarafı montessori olan ranzalardan alırım muhtemelen. Aslında evim 3+1 ama kiradayım daha küçük bir eve taşınmak zorunda kalırsam o zaman odaları birleştirmek daha zor olur şimdiden alışsınlar

Mantıklı . Kızımın suan montesori yatağı var belki ona ek bir yatak alınabilir. Peki mesela yasında odasına gecse . E büyük cocugu rahatsız etmeyecekmiyiz. Gece uyanacak girip cıkacagız mesela. E kızım uyanmıyor gece. Bi de 1. Sınıf bu sene . Valla kafam corba.

Kızlar temizlikle aranız nasıl yapabiliyo musunuz. Ben temizlikten inanılmaz keyif alan biriyim stres atıyorum resmen ama çevremde sürekli yapma elleme uyarıları var bi süpürge bile yapamıyorum oh ne güzel diyenler olabilir ama bu benim hobimdi resmen iş stresini temizlikte düzende atıyodum gerçekten bu kadar uzak kalmaya gerek var mı

Gayet yapıyorm canım cam bile sildiğim oldu. Benim çamaşır suyu bağımlılığım vardı evi kırklardım her yeri. O işlemi bıraktım sadece kimyasal olayını eşime bırakıyorum. Detay temizlik için de birini alıyorum eve. Çünkü yapanım yok hani biri gelip de şu işini yapayım dese hayır demem yapma diyenlere de sinirleniyorum Betüş peri değilim ben kendi kendine olmuyor bu işler.

Ben aynen devam supurge, silme, alisveris cantasi tasima, yemek yapma… doktoruma Kalsa bisiklete binebilirmisim , ne kadar hareketli o kadar iyi diyor, ama onu yapmiyorum artik. Sadece gunde en az 10k adim atmaya Dikkat ediyorum
U uzaklardaki

Herkesin gebeliği bir değil kuzum riskin yoksa yorulmadan yapabilirsin bence doktorununda ne dediği çok önemli

Kizlar tam iki hafta once fetal DNA testi icin kan verdim, bugun aradilar bir daha kan Vermem gerekiyormus, bebek dnası bulamamıslar:/// donduk yine basa. Sonucu Alana kadar bebek dogacak bu gidisle
Ya benim en büyük korkum buydu. Bana da doktorum Türkiye'deki firma kanı kaybettiklerinde bunu bahane olarak söylüyorlar demişti bi kaç hastasında başına gelmiş. yani DNA bulamadılar diye meraklanma.

Kızımı 4 aylıkken ayırmıştım sanırım bunu da oyle yaparım tabii gidişata bağlı. 1.sinif olması zor olacak senin benim ki 5 yaşında 1. Sınıfa başlayana kadar alisirlar diye düşünüyorum. Tabii bu düşünceler hep normal şartlara göre küçümen bütün planları alt üstte edebilir

Ya benim en büyük korkum buydu. Bana da doktorum Türkiye'deki firma kanı kaybettiklerinde bunu bahane olarak söylüyorlar demişti bi kaç hastasında başına gelmiş. yani DNA bulamadılar diye meraklanma.
Isın ılgınc tarafı ben Almanyadayım, 10 dk uzaklıktakı laboratuvara gıdecek kan gınekologumdan. Gecen haftadan beri oyalıyorlar, yok teknik hata yok bılmem ne dıye sonra baktım Googledan bu lab zaten geç rapor vermekle meshurmus. Bı de Almanların hiçbirşey için acelesi olmaz bu beni deli ediyor burada . Gidip cırlıycam şimdi USA raporu üç günde veriyor siz ne yapıyorsunuz diye

Ben 1 yasında ayırmıştım gecede 8 kere uyanıyordu. Belki bu sefer daha normal gecer süreç

Ben normal hayatıma devam ediyorum valla temizliğimi de yapıyorum.

Ben kızımı 7 aylıkken ayırmıştım. Odasında kamera var az mızırdansa koşuyordum zaten. Yine öyle yaparım uyandırmaz ablasını diye düşünüyorum. Hasta yada çok huzursuz olduğu zamanlarda bizim odaya alırım zaten. Beşiği bir sene kadar durmuştu büyük kızımın da bizim odada.

Bir de gece beslenmesini kesince gece uyanmaları da bitiyor. Büyük kızımı 3 yaşında anca kesebildim. Ama artık tecrübeliyim 1 yaştan sonra gece beslenmesini keseceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…