- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.721
Riskli gebelik değilse yap canım bir sıkıntı olmaz ben yapmıyorum zaten büyük temizlik için kadın geliyor günlük temizliği de eşim sağ olsun o yapıyor ama riskim olmasaydı yapardımKızlar temizlikle aranız nasıl yapabiliyo musunuz. Ben temizlikten inanılmaz keyif alan biriyim stres atıyorum resmen ama çevremde sürekli yapma elleme uyarıları var bi süpürge bile yapamıyorum oh ne güzel diyenler olabilir ama bu benim hobimdi resmen iş stresini temizlikte düzende atıyodum gerçekten bu kadar uzak kalmaya gerek var mı
Ben tüm işlerimi hamilelik öncesindeki gibi yapıyorum , yormuyor beni ya da yapınca rahatsızlık hissetmiyorumKızlar temizlikle aranız nasıl yapabiliyo musunuz. Ben temizlikten inanılmaz keyif alan biriyim stres atıyorum resmen ama çevremde sürekli yapma elleme uyarıları var bi süpürge bile yapamıyorum oh ne güzel diyenler olabilir ama bu benim hobimdi resmen iş stresini temizlikte düzende atıyodum gerçekten bu kadar uzak kalmaya gerek var mı
Ben de kesmedim bi türlü olmadı yani. 2. Baska olacak insallaj ama her şey daha köyü olmasında hahahahaBen kızımı 7 aylıkken ayırmıştım. Odasında kamera var az mızırdansa koşuyordum zaten. Yine öyle yaparım uyandırmaz ablasını diye düşünüyorum. Hasta yada çok huzursuz olduğu zamanlarda bizim odaya alırım zaten. Beşiği bir sene kadar durmuştu büyük kızımın da bizim odada.
Bir de gece beslenmesini kesince gece uyanmaları da bitiyor. Büyük kızımı 3 yaşında anca kesebildim. Ama artık tecrübeliyim 1 yaştan sonra gece beslenmesini keseceğim inşallah
Normalde yok ama bu saatten sonra olduysa bilmiyorum yaAkar alerjin mi var. Akar alerjisi belirtisi bu. Benim hep vardır klima Alerjim. Filtresini çıkarıp yıkıyorum
İnşallah canım, kızım da uyaniyordu ama yan yanayken ben zor kalkıyordum. Ayrı odalar olunca yanına gidene kadar ayiliyordum biraz o açıdan iyi oluyorduBen 1 yasında ayırmıştım gecede 8 kere uyanıyordu. Belki bu sefer daha normal gecer süreç
ya aynen planlandığı gibi olmuyor tabi çocukla ilgili hiç bir şey :))Ben de kesmedim bi türlü olmadı yani. 2. Baska olacak insallaj ama her şey daha köyü olmasında hahahaha
Ben yaklaşık üç aya kadar nerdeyse hiçbir şey yapamadım beşinci hafta civarında lekelenmem olmuştu temkinli yaklaştım. Birkaç defadır da evimi pakladım çok şükürKızlar temizlikle aranız nasıl yapabiliyo musunuz. Ben temizlikten inanılmaz keyif alan biriyim stres atıyorum resmen ama çevremde sürekli yapma elleme uyarıları var bi süpürge bile yapamıyorum oh ne güzel diyenler olabilir ama bu benim hobimdi resmen iş stresini temizlikte düzende atıyodum gerçekten bu kadar uzak kalmaya gerek var mı
Ayy keşke bizim de olsa da almasak vallaBende kızımdan kalma chicko next to me var. Ama kızım hiç kullanmadı . Onu yok sayıyorum nedense
Al al ben de çok almak istedim küvet aldımYaa kızlar bende bebeğime bişeyler almak istiyorumçok heveslendim sizleri görünce ben hep son aya bırakacam diyorum tüm alışverişi ama en azından bi tane tırnak makası siparişi vereyim de hevesim geçsin
Annesinin sözünü dinler paşam uslu uslu duracak orada 40 I bile göreceksinzAlışveriş yapmak için 35. Haftayı bekliyorum35 de yapacağım pazarlık yapıyorum 38e kadar kalacaksın ancak eksik tamamlanır yoksa donsuz gezersin kış günü diyorum her akşam bi pazarlığımız mevcut. İnş anası gibi asi değildir
Bu fiyata bebeği beslemesi uyutması gazını çıkarması bide bana kahve yapması lazım bu nedir yaTırnak makası alayım derken 20binlik bebek arabasına dönüşgeçen instagramda birisinden gördüm bunu kaydetmiştim ve girdim fiyatına baktım şok oldum
Ben de kızımda mima xari almıştım. Tabi 6 yıl gecmiş . Fiyatları uçmuş. Neyseki bebek arabası duruyor.Bu fiyata bebeği beslemesi uyutması gazını çıkarması bide bana kahve yapması lazım bu nedir ya
Kız 40ı göremem benAl al ben de çok almak istedim küvet aldımhevesimi aldım şimdi sakince 30. Haftayı bekleyebilirim
Annesinin sözünü dinler paşam uslu uslu duracak orada 40 I bile göreceksinz
Ben de dün çok kötü bir gün geçirdim en son alışveriş yaptığımın ertesi günü hastaneye yatmıştım pişman oldum aldığıma daha da bir şey söylemem dedimdediğin gibi beyfendilerin keyfi bilir ya donsuz gezerler ya da annelerin sıcacık karınlarında mutlu mutlu yaşarlar
Çocuk her yere taksimetre açsa daha ucuza giderTırnak makası alayım derken 20binlik bebek arabasına dönüşgeçen instagramda birisinden gördüm bunu kaydetmiştim ve girdim fiyatına baktım şok oldum
Geçmiş olsun canım. Sanırım ultrasonda sıkıntılar çıktı. Sen en güzel haberlerle bize döneceğin günü bekleriz biz. Sen nasıl rahat hissedersen. Umarım herşey yoluna girer. 1 yıl özel gereksinimli bir bebeğe annelik yaptım. Eğer sorun öyle birşey ise. Çok büyük sorumluluk olduğunu ve kimsenin seni yargılamaya hakkı olmadığını bil. Umarım tüm şüpheler boşa çıkar. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah'a emanet ol.Kizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
Kizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum
Merhaba. Daha önce ultrasonda sıkıntı cıkmıs bir cocugun annesiyim ben. Sonra fetal dna ile tertemiz sonuc aldık ve suan sağlıklı bir kızım var. Ultrason yanıltıcı olabilir. Umarım her şey iyi olurKizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?