2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Riskli gebelik değilse yap canım bir sıkıntı olmaz ben yapmıyorum zaten büyük temizlik için kadın geliyor günlük temizliği de eşim sağ olsun o yapıyor ama riskim olmasaydı yapardım

Ben tüm işlerimi hamilelik öncesindeki gibi yapıyorum , yormuyor beni ya da yapınca rahatsızlık hissetmiyorum

Ben de kesmedim bi türlü olmadı yani. 2. Baska olacak insallaj ama her şey daha köyü olmasında hahahaha

Ben 1 yasında ayırmıştım gecede 8 kere uyanıyordu. Belki bu sefer daha normal gecer süreç
İnşallah canım, kızım da uyaniyordu ama yan yanayken ben zor kalkıyordum. Ayrı odalar olunca yanına gidene kadar ayiliyordum biraz o açıdan iyi oluyordu

Ben yaklaşık üç aya kadar nerdeyse hiçbir şey yapamadım beşinci hafta civarında lekelenmem olmuştu temkinli yaklaştım. Birkaç defadır da evimi pakladım çok şükür

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bende ufak ufak şeyler yapayım o zaman. En azından mutfak dolabının içini temizleyeyim:) teşekkür ederim

Tırnak makası alayım derken 20binlik bebek arabasına dönüş geçen instagramda birisinden gördüm bunu kaydetmiştim ve girdim fiyatına baktım şok oldum

Eklentiler

• FE1A6B82-0696-4BF3-A092-72AE4F693174.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 85
Al al ben de çok almak istedim küvet aldım hevesimi aldım şimdi sakince 30. Haftayı bekleyebilirim
Annesinin sözünü dinler paşam uslu uslu duracak orada 40 I bile göreceksinz
Ben de dün çok kötü bir gün geçirdim en son alışveriş yaptığımın ertesi günü hastaneye yatmıştım pişman oldum aldığıma daha da bir şey söylemem dedim dediğin gibi beyfendilerin keyfi bilir ya donsuz gezerler ya da annelerin sıcacık karınlarında mutlu mutlu yaşarlar

Tırnak makası alayım derken 20binlik bebek arabasına dönüş geçen instagramda birisinden gördüm bunu kaydetmiştim ve girdim fiyatına baktım şok oldum
Bu fiyata bebeği beslemesi uyutması gazını çıkarması bide bana kahve yapması lazım bu nedir ya

Bu fiyata bebeği beslemesi uyutması gazını çıkarması bide bana kahve yapması lazım bu nedir ya
Ben de kızımda mima xari almıştım. Tabi 6 yıl gecmiş . Fiyatları uçmuş. Neyseki bebek arabası duruyor.

Kizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.

Kız 40ı göremem ben sezaryen is coming modu. 38+3 de alacakmış en geç Doktora diyorum ya sezaryen beklerken ben normal doğurursam ya gelirse tutamazsam o kadar hızlı doğurursan bu bi rekor olur derim diyor. Ssvd karşıtı kendisi.

Şaka bir yana ne bileyim kızımda da almamıştım 30a kadar 33 gördüm de ne oldu (hatta doğum raporuna göre 34) bazı şeyler kader. Ama elimde onlarca kız kıyafeti kaldı bi de erkek bebek kalmasın.

Geçmiş olsun canım. Sanırım ultrasonda sıkıntılar çıktı. Sen en güzel haberlerle bize döneceğin günü bekleriz biz. Sen nasıl rahat hissedersen. Umarım herşey yoluna girer. 1 yıl özel gereksinimli bir bebeğe annelik yaptım. Eğer sorun öyle birşey ise. Çok büyük sorumluluk olduğunu ve kimsenin seni yargılamaya hakkı olmadığını bil. Umarım tüm şüpheler boşa çıkar. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah'a emanet ol.

Merhaba. Daha önce ultrasonda sıkıntı cıkmıs bir cocugun annesiyim ben. Sonra fetal dna ile tertemiz sonuc aldık ve suan sağlıklı bir kızım var. Ultrason yanıltıcı olabilir. Umarım her şey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…