- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #12.741
Öyle canım kader inşallah bu sefer yüzün güle güle bebeğinle hastaneden çıkacaksınızKız 40ı göremem bensezaryen is coming modu. 38+3 de alacakmış en geç Doktora diyorum ya sezaryen beklerken ben normal doğurursam ya gelirse tutamazsam o kadar hızlı doğurursan bu bi rekor olur derim diyor. Ssvd karşıtı kendisi.
Şaka bir yana ne bileyim kızımda da almamıştım 30a kadar 33 gördüm de ne oldu (hatta doğum raporuna göre 34) bazı şeyler kader. Ama elimde onlarca kız kıyafeti kaldı bi de erkek bebek kalmasın.
İnşallah tertemiz çıkacak sonuçlarınız canım ultrasonda sıkıntılı durumları olanlar hep sonunda güzel haberler aldı sen de eminim aramıza güzel haberlerle geleceksinKizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bende ufak ufak şeyler yapayım o zaman. En azından mutfak dolabının içini temizleyeyim:) teşekkür ederim
Evet inan o çok önemli. Mesela arya başta hep geriydi haftasından ama son haftalarda aşırı büyüdü. Doğuduğunda neredeyse 2 hafta ileriydi. Son haftalarda doktor bana tahminen 4 kg üstü olacak 0/1 ay ürün çok alma demişti. Şimdi de oğlan iri gidiyor haftasına göre kilo olarak. O yüzden bilemiyorum. Yenidoğan almaktansa 0 3 ay almak daha mantıklı.Öyle canım kader inşallah bu sefer yüzün güle güle bebeğinle hastaneden çıkacaksınızssvd riskli bence ya çok iyi yapıyor doktorun benim de Sezeryan olacak 37+0 görmek en büyük hayalim Bir de kıyafet almak için acele etmek istemiyorum bebeğin kilosu nasıl olacak hiç bilmiyorum o yüzden son haftaları beklemek mantıklı
Umarım ikimiz için de öyle olacak.Öyle canım kader inşallah bu sefer yüzün güle güle bebeğinle hastaneden çıkacaksınızssvd riskli bence ya çok iyi yapıyor doktorun benim de Sezeryan olacak 37+0 görmek en büyük hayalim Bir de kıyafet almak için acele etmek istemiyorum bebeğin kilosu nasıl olacak hiç bilmiyorum o yüzden son haftaları beklemek mantıklı
Canım içini ferah tut dualarımız bir ve sıkıntı çıkmayacak Allah’ın izniyle kaç kişi böyle durumlar yaşıyor ve tertemiz geliyor sonuç inşallah seninde öyle olacakKizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
Benimki de 15+3 te 140 gram çıktı galiba haftasına göre fazla anası gibi tontik olacakEvet inan o çok önemli. Mesela arya başta hep geriydi haftasından ama son haftalarda aşırı büyüdü. Doğuduğunda neredeyse 2 hafta ileriydi. Son haftalarda doktor bana tahminen 4 kg üstü olacak 0/1 ay ürün çok alma demişti. Şimdi de oğlan iri gidiyor haftasına göre kilo olarak. O yüzden bilemiyorum. Yenidoğan almaktansa 0 3 ay almak daha mantıklı.
İnşallah canımUmarım ikimiz için de öyle olacak.Anlarına düşkün iki tane küçük canavar gelecek.
Benim de 15+3 de 145 çıktıBenimki de 15+3 te 140 gram çıktı galiba haftasına göre fazla anası gibi tontik olacak
İnşallah canım
Ultaronda görünen sıkıntılı durum umarım testlerde ortaya çıkmaz ve bu sıkıntılı durumdan kurtulursun.. her şey gönlünce olsunKizlar selam,benim bir oglum daha oluyormus.Birde bi takim sikintilardan dolayi genetik testi ve fetal dna istendi,aglamaktan icim sisti,sabahtan beri,sanirim bir sure kendime gelene ve birseyleri kabul edene kadar buralarda olamayacagim,umarim hepiniz hamileliklerinizi sorunsuz gecirirsiniz.Dualarinizi bekliyorum.
Bu öneri için teşekkür ederim… henüz alış veriş için erken ama dikkate alacağımKızlar çamaşır kurutma makinası kullanan varsa bebek kıyafetlerini bir beden büyük almanızı öneririm. Yenidoğan bedeninde pek almayın. Genelde yüzde 100 pamuklu olduklarından ve sık yıkandıklarından kurutmada çekme payı çok oluyor.
Ne saçma bir şey olmuş. İki hafta bekle sonra yeniden kan ver. Kızmakta çok haklısınIsın ılgınc tarafı ben Almanyadayım, 10 dk uzaklıktakı laboratuvara gıdecek kan gınekologumdan. Gecen haftadan beri oyalıyorlar, yok teknik hata yok bılmem ne dıye sonra baktım Googledan bu lab zaten geç rapor vermekle meshurmus. Bı de Almanların hiçbirşey için acelesi olmaz bu beni deli ediyor burada . Gidip cırlıycam şimdi USA raporu üç günde veriyor siz ne yapıyorsunuz diye
evet yıkamak lazım mutlaka. Çünkü fabrikalarda yada mağazalarda yerlerde sürünebiliyormuş kıyafetler. Tekstil firmalarında çalışan arkadaşım söylemişti bunu.Kızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Yıkayacağım sonra yüksek basınçla ütüleyeceğim. toza denk gelmesin diye de buzdolabı poşetinde saklayacağım.Kızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Kesinlikle yikayacağım seve seve öpe koklayaKızlar bebişe aldığınız her şeyi giydirmeden önceyıkayacak mısınız? Eşim diyor ki o kadar hassas yetiştirmeyelim fikriniz nedir bu konuda
Ben bişey demeden doktorum laboratuvarı değiştirmiş , bekliyoruz bakalım , hemşire ilk defa başımıza böyle birşey geldi , ama iki hafta sonra söylemeleri sıradışı dedi . Doktor labı değiştirdiğine göre onun da içine sinmedi demekki, bekliyoruz biz yineNe saçma bir şey olmuş. İki hafta bekle sonra yeniden kan ver. Kızmakta çok haklısın
Şimdiden yıkayıp poşetleyebiliriz o zamanYıkayacağım sonra yüksek basınçla ütüleyeceğim. toza denk gelmesin diye de buzdolabı poşetinde saklayacağım.Kızımda hep öyle yaptım. Yoğun bakıma giderken alışkanlık.
Ütü falan tercih işi diyebilirim ama yıkanmadan giydirilmez. Bebek tenleri çok çok hassas. Kızarır alerjik reaksiyon yapar. Ben kendim de aldığım birşeyi yıkamadan giymem
Bence dediğim gibi kanı kaybettiler kesinBen bişey demeden doktorum laboratuvarı değiştirmiş , bekliyoruz bakalım , hemşeri ilk defa başımıza böyle birşey geldi , ama iki hafta sonra söylemeleri sıradışı dedi . Doktor labı değiştirdiğine göre onun da içine sinmedi demekki, bekliyoruz biz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?