- 7 Mart 2022
- 902
- 1.170
- 43
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #13.141
Kızlar selam. Sanırım birçoğumuzun bayramı pek parlak geçmiyor
Biz eşimle pazartesi günü memleketlerine geldik geldikten 3gün sonra leş gibi hastalandım kemik ağrısından tutun ciğer doluluğuna kadar günlerdir uyuyamıyorum burnum kulaklarım tıkalı nefes alamıyorum. Kayınvalidemlerden geçti grip onlar hastaydı biz gelmeden. Düne kadar grip olduğumu düşünüyodum taaki arabanın içinde işkembeyle gelip kokusunu almayana kadar
Eşim diyo bayılcam artık kokudan bende tık yok gebeliğin başından beri bana K9 diyodu koku hassasiyetimden dolayı kokuyu almayınca şüphelendi kolonyadan kahveye ne varsa kokladım tık yok covid olmuşum.
ve bu sabah öğreniyorum ki kayınvalidemler de covidmiş koku kaybı yaşamışlar sırf gelmekten vazgeçmeyelim benim aileme gitmeyelim diye söylemediklerini düşünüyorum çıldırdım zor duruyorum sabahtan beri. Hadi beni düşünmüyosunuz karnımdaki meleğin ne suçu var ya sorsanız afedersiniz götünü yiyolar öyle seviyolar böyle seviyolar diye. Aileme anlattım çıldırdılar gelir alıcaklardı zor ikna ettim eşim de çok sinirlendi. Zaten bünyesi çok hassas birisiyim bile bile bunu yaptılar bana çok sinirlerim bozuk bebeğime bişey olur diye de aklım çıkıyor