2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ben bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.
Bende almayı düşünüyorum geceleri rahat uyuyamıyorum bundan düşünmüştüm ama aldığını biraz kullanıp deneyimleyip yorumunu yaparsan canım bundan alıyım bende 🥰
Bulduğum buydu

Eklentiler

• 203FF982-D5A6-4B64-9822-868D343241E4.webp
    203FF982-D5A6-4B64-9822-868D343241E4.webp
    23 KB · Görüntüleme: 73
Bende almayı düşünüyorum geceleri rahat uyuyamıyorum bundan düşünmüştüm ama aldığını biraz kullanıp deneyimleyip yorumunu yaparsan canım bundan alıyım bende 🥰
Bulduğum buydu
Tamam canım. Bir instgram hesabını takip ediyordum oradaki bayan kullanıyordu, güzel yorumlar yapmıştı ondan dolayı aldım bende.

Merhaba kızlar. 18+0 dan herkese selam❤️ Çok hassas bir cildim var ve aşırı beyazım güneşe çıktığım an hemen yanıyorum heryerim ateş gibi oluyor ve canım ınanılmaz acıyor. Bu ayda tatile çıkıyorum ama cildimden korkuyorum açıkcası önerebilceğiniz bir güneş kremi varmı gerçekten güneşten koruyabilcek canımı acıtmayacak yağlı kuru nasıl olursa olsun hiç farketmez yeterki cildim yanmasın koruma özelliği yüksel olan?
La Roche posay hassas ciltler için.mesela Albinoların kullanabileceği tek markadır koruması çok yüksektir. Geçmiş olsun

Merhaba kızlar. 18+0 dan herkese selam❤️ Çok hassas bir cildim var ve aşırı beyazım güneşe çıktığım an hemen yanıyorum heryerim ateş gibi oluyor ve canım ınanılmaz acıyor. Bu ayda tatile çıkıyorum ama cildimden korkuyorum açıkcası önerebilceğiniz bir güneş kremi varmı gerçekten güneşten koruyabilcek canımı acıtmayacak yağlı kuru nasıl olursa olsun hiç farketmez yeterki cildim yanmasın koruma özelliği yüksel olan?
Solante pregna canim icerik olarakta guvenle kullanabilrsin gebelikte

Iyi bayramlar.
Bizim saklamamiz bayramda bitti.
Eşim ailesine söylemis bayram kutlamasina gittiginde.
Kaynanam kizimiza bir sürü beddua etmis dilim varmiyor söylemeye.
Eşim annesiyle kavga etmiş.
Ben de eşimle kavga ettim.
Kaynanamla kavga etmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Ya bunlari duyunca çıldırıyorum beddua etmek nedir. Neyin kafalari bu insanlarda ya

Ben bundan aldım canım yeni yeni kullanıyorum. Düz yatmamı engelliyor.
Rahat mı peki? Benim bel fıtığım var sol tarafıma yatmaya da hiç alışkın değilim gece tutulmuş bir şekilde uyanıyorum. Gün içinde de gıttık kaynaklı bacak ağrısı çekiyorum.
Bu yastığı alayım diye düşündüm ama emin olamıyorum

Iyi bayramlar.
Bizim saklamamiz bayramda bitti.
Eşim ailesine söylemis bayram kutlamasina gittiginde.
Kaynanam kizimiza bir sürü beddua etmis dilim varmiyor söylemeye.
Eşim annesiyle kavga etmiş.
Ben de eşimle kavga ettim.
Kaynanamla kavga etmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Çok geçmiş olsun diyeceğim. Ama eşin tepki koymuş. Bence eşinin üstüne daha gitme. Eşin oraya ait değil artık siz ailesiniz. Ailesinin yaptığı herşeyde eşe tepki vermek aile olmaktan uzaklaştırır sizi. Eşin artık seninle bi aile. Orayı 3. Bir kişi olarak görmezsen evinin huzuru kalmaz.

@Kendikendine kaynanan kendi TORUNUNA ne diye beddua etmiş? Böyle kendi kanına bile vicdansızlık yapan birinin ağzından çıkanları da yaptıklarını da hiç umursama. Sen kendini strese sokma. Şu aşamada onların hiç biri senin için önemli değil. Zaten eşin de yapılması gerekeni yapmış. Hiç o kaynanayla polemiğe girip kendini germe.

Görselde öyle gibi evet canım sanki bağlantılanıyor birbiriyle bunun gibi bişey ama daha uygun fiyatlı olanlardan tercih edicem ben bu biraz yüksek yada arkadaşın aldığından alcam
Rahat mı peki? Benim bel fıtığım var sol tarafıma yatmaya da hiç alışkın değilim gece tutulmuş bir şekilde uyanıyorum. Gün içinde de gıttık kaynaklı bacak ağrısı çekiyorum.
Bu yastığı alayım diye düşündüm ama emin olamıyorum

Bulduğum buydu
Kızlar bende şu tarz ucuz yollu var kızımda almıştım. Gayet iş görüyor. Benim spinal sezaryenden kalma bel ağrım var. Ona da iyi geldi.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-12-12-21-34-391_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-07-12-12-21-34-391_com.android.chrome.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 61
@Kendikendine canım ne diyeyim bilemedim insan kendi kanından canından olana niçin nasıl böyle şeyler söyler bu saatten sonra eşinle kavga etmenin sana ailenize faydası yok en güzeli artık size bu şekilde davranan kişiyle ilişkinizi bitirmeniz

Dün rüyalarla boğuştum o kadar kaygılı ve gerginim ki rüyalarıma yansımaması mümkün değil tabi😫 Kimseye söyleyemiyorum ama haftam ilerledikçe aşırı kaygı yaşıyorum önceki hamileliğimde olduğu gibi suyum gelecek kanamam olacak diye sürekli tetikteyim sürekli düşünüyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanılmaz korkuyorum sanki her sene hamile kalacağım ama hiç bebeğimi kucağıma alamayacak gibi hissediyorum rüyamda da zaten önce 23. Haftada erken doğum yaptığımı görüyorum sonra doktora gidiyorum rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor 60 mm diyor kafayı yemesem iyidir düşünmekten kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak değil amacım ama sabahtan beri çok kötüyüm buradan başka paylaşabileceğim kimse yok🥲

Kızlarım noldu size ya 😔 hastalıklar mutsuzluklar çok üzüldüm. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Huzursuzluk yaşayanlar da huzurunuzu kaçıran insanları hayatınızdan çıkarın mümkünse umursamayın diyorum. Lütfen en güzel zamanlarımız. Bebişlerinizi düşünün, eşinizle yuvanızda huzurunuzu yaşamaya çalışın, başka kimseyi takmayın 🥰💕
Dün rüyalarla boğuştum o kadar kaygılı ve gerginim ki rüyalarıma yansımaması mümkün değil tabi😫 Kimseye söyleyemiyorum ama haftam ilerledikçe aşırı kaygı yaşıyorum önceki hamileliğimde olduğu gibi suyum gelecek kanamam olacak diye sürekli tetikteyim sürekli düşünüyorum aynı şeyleri yaşamaktan inanılmaz korkuyorum sanki her sene hamile kalacağım ama hiç bebeğimi kucağıma alamayacak gibi hissediyorum rüyamda da zaten önce 23. Haftada erken doğum yaptığımı görüyorum sonra doktora gidiyorum rahim ağzı uzunluğumu ölçüyor 60 mm diyor kafayı yemesem iyidir düşünmekten kusura bakmayın kimsenin moralini bozmak değil amacım ama sabahtan beri çok kötüyüm buradan başka paylaşabileceğim kimse yok🥲
Kuzum olumsuz düşünceleri uzaklaştır kendinden lütfen. Allah korusun. Herşey çok güzel giderken niye böyle şeylerle üzüyorsun kendini. Bu düşünceler hem sana hem bebeğine zarar verir. Hormonlardan dengemiz altüst oldu ama güçlü ve mutlu olmaya çalışalım 💪💕 Allahın izniyle herşey çok güzel olacak önce bizim inanmamız lazım

Ya bunlari duyunca çıldırıyorum beddua etmek nedir. Neyin kafalari bu insanlarda ya

Çok geçmiş olsun diyeceğim. Ama eşin tepki koymuş. Bence eşinin üstüne daha gitme. Eşin oraya ait değil artık siz ailesiniz. Ailesinin yaptığı herşeyde eşe tepki vermek aile olmaktan uzaklaştırır sizi. Eşin artık seninle bi aile. Orayı 3. Bir kişi olarak görmezsen evinin huzuru kalmaz.
@Kendikendine kaynanan kendi TORUNUNA ne diye beddua etmiş? Böyle kendi kanına bile vicdansızlık yapan birinin ağzından çıkanları da yaptıklarını da hiç umursama. Sen kendini strese sokma. Şu aşamada onların hiç biri senin için önemli değil. Zaten eşin de yapılması gerekeni yapmış. Hiç o kaynanayla polemiğe girip kendini germe.
@Kendikendine canım ne diyeyim bilemedim insan kendi kanından canından olana niçin nasıl böyle şeyler söyler bu saatten sonra eşinle kavga etmenin sana ailenize faydası yok en güzeli artık size bu şekilde davranan kişiyle ilişkinizi bitirmeniz
Diger kizimizda da dolayli beddua etmisti , bu defa açık açık bir sürü beddua etmiş.
Cocugumuzun olmasini istemiyor kadin.
Eşime söyledim annen samimi degil o özürler sahte diye.
Eşim annem hatasini anladi pişman , birini kaybettik cocugumuz olacagini duyarsa sevinir dedi durdu.
Bir hevesle gitti , aile toplansin da söyleyim diye herkesin gelmesini beklemiş.
Sonuç annesinin beddualari.
Eşim de sinirlenmis o benim de cocugum ne dedigine dikkat et diye.
Kaynanam adam olup karini getiremiyorsun agzini kapatip susturamiyorsun cocugun...... dilimin varmadigi bir sürü beddua siralamis.
Eşim de gelmis annemle böyle olmaz oturup konusun halledin aranizdaki sorunu diyor.
Cocuguma beddua eden bir kadinin degil orta yol bulmaya cenazesine bile gitmem dedim.

Back
X