2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar park yatak alıcam araştırmaya başladım alanlar hangi model aldı ya da önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir

Kızlar park yatak alıcam araştırmaya başladım alanlar hangi model aldı ya da önerebileceğiniz marka ve modeller nelerdir
Ben joieden almıştım geçen sene canım ama bir tık küçük benimki iç yatak ölçüsü 65x95 ve anne yanı değil yoyko ve elelenin park yatak modelleri var onlara bakabilirsin benimkinin linkini paylaşıyım incelersin

Bence önü açılan daha mantıklı. Bu tamamen soğuktan korumak için değil zaten
Benim eşimin minik sallanan beşiği varmış annesi saklamış. Filmlerdeki gibi nostaljik bir şey minnak, onu boyayıp oturma odasında balkonda falan kullanmak istiyorum. Çok heyecanlıyım

Çok sağ ol canım bakıyorum simdi
yoyko 8 in 1 aldım. güzel görünüyor. 1600₺ idi artmış sanırım bir ayda
2.400 olmuş canım hangi ayda aldın. Öyle bi ülkede yaşıyoruz ki bu şartlarda ilk üç ayı beklemeyi göze almasak hepimiz çok çok uyguna alırdık. Arkadaşımın Geçen sene 2.200 aldığı bebek arabası 5.500 dü. Bu ay imkanım olduğu kadar büyük şeyleri arada cıkarmaya çalışacağım

Ayyy çok tatlı yaptıktan sonra fotosunu bekleriz çok severim öyle şeyleri

24 haziranda almışız. daha bir ay bile olmamış. arada bir çıktı bir düştü şimdi yine çıkmış fiyatlar. daha düşer mi bilmem. aldığımız kar oluyor ben de o yüzden biraz erken de olsa acele ettim

İçim rahatladı. Ben de üç biontech olmuştum hamileyken 4. Yü vurulmam gerekir mi vurulursam sıkıntı olur mu diye korkuyordum. Teşekkürler bilgi için
Bu saatten sonra düşmez canım maaşlara zam geldi ürünler de zamlanacak. Çok iyi yapmışsınız yoykonun kumaş kalitesini beğendin mi sağlam duruyo mu sence çökme olmadan 2 3 sene kullanabilir miyiz yorumların neler

Beni 17.hafta da rutin testler için çağırdı. Benim 5 doz tetanoz asım olduğu için aşı yok dedi 24.haftada tekrar ararım kan ve idrar tahlili için demişti

Ben beğendim. eşim kurdu kurması çok basit zaten. yine videoları izlemiştim almadan önce genelde yorumları iyi. ben en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum. sorun çıkarmaz diye tahmin ediyorum. haki rengini aldım çok hoş ama diğer renkleri de güzeldir. kumaşı falan kaliteli duruyor. benim çok hoşuma gitti açıkçası ama karşılaştırabilecek başka örnek görmedim.
benim tercih etme sebebin yorumlar güzeldi ve fiyatı diğer yataklara göre daha uygundu.
sallama aparatını kullanmayı düşünmüyorum, bazı yorumlarda (diğer park yataklarda da vardı) ses çıkartıyor dendi. ama kurarken takmadık bilmiyorum.
oyuncakları yok. bu eksi sayılır mı bilmiyorum. ama bazı park yataklarda var. ben çok önemsemedim.
anne yanı olabiliyor. bu da avantaj.

selam kızlar nasılsınız? Tatildeydik bugün döndük. Yazılanları biraz okudum covid olanlara acil şifalar dilerim. Ben doktoruma yazmıştım aşı olmalı mıyım diye. Olabilirsiniz yazmış. Martta hafif şekilde geçirmiştik hastalığı, yarın için de aşı randevusu aldık. Hemen olacağım.
Göbeğim kocaman oldu. Ama Hareketleri henüz hissetmiyorum. Kızımda da 22.haftada hissetmiştim.
Geçen ebebek uygulamasında 300 tlye 100 tl hediye çeki vardı sizlere haber verme imkanım olmadı ama umarım kaçırmamışsınızdır. Ben emzirme minderi, reflü yatağı, şapkalar, ağız mendilleri, depend külot ped, burun aspiratörü, temizleme pamuğu, süt saklama poşeti aldım.
Geçen hafta da indirimden avent emzik, mustela şampuan ve epeyce tulum battaniye falan almıştım. Biraz çıtçıtlı body alırsam kıyafet işimiz bitmiş olacak. Otomatik sallanır anakucağı da almıştım. Molfix 1 numara 120li bez aldım.
Bebek arabamız vardı, puset ve beşiğimizi arkadaşlarım verdi.
Diğer herşey elimde var zaten. Kızımın biberonları sulukları herşeyi yepyeni duruyor. Deterjan, pişik kremi tarzı şeyleri kızıma kullandıklarımı ona da kullanırım. Pek eksiğimiz kalmadı sanırım
Bizde gelişmeler bunlar..

ben 2 tane olmuştum. belki ondan 3.yü ol demiştir ama bir yandan da çekiniyorum ateş falan yaparsa diye

otomatik sallanır ana kucağı ne aldınız? ben de bakıyorum 1-2 tane var kafamda ama bir türlü tam emin olamadım

ben 2 tane olmuştum. belki ondan 3.yü ol demiştir ama bir yandan da çekiniyorum ateş falan yaparsa diye
Ben 3 tane olmuştum 4.yü de olmamı söyledi. Arada covid de atlattık. Ama bağışıklık kazanmak diye bişey yok. Aşı olan da covid geçiren de tekrar geçirebiliyor. Vücudun oluşturduğu antikor maksimum 6 ayda yok oluyor.

Ben de sizin dediğiniz yoyko 8 in 1 le elele madre arasında kaldım oyuncak vs hiç önemli değil elele madrenin de dönencesi uydurukmuş karar vermek için tamamen sağlamlık kriteri önemli benim için. Biz de kiradayız ve eşimin tayini cıkacak seneye ve ben de 2 sene kullansın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…