- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.481
A ne güzelmiş . Ben kendi battaniyelerinden örtüyordum. Ben de bakayımkızlar puset örtüsü diktiricem bi tamamen kapalı modeller var bi de önü açılan modeller vae hangisi daha kullanışlı ankarada yaşıyorum önü açılanda bebek üşür mü? zaten en fazla doktora götürüp getiririz arabamızla ama yine de deneyimi olan varsa merak ettim nasıl daha kullanışlı oluyo model olarak görselleri attım pusetim bebek arabama da takılacak hangisi daha uygun olur acama açık mı kapalı mı
İkinci fotoda kız gibiEveet son dkka özele gittik iyi mi ettik kötümü ettik bilmiorum sağlığı iyi çok şükür de neyse foto atıorum yorumlarınızı bekliorum cinsiyetine kesin bişey demedi
Salı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?İkinci fotoda kız gibi
Öyle bi fark mı varmışSalı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?
Anladım canım benim. Bence de mantıklı öyle yaptırayımCanım tecrübem yok ama önü çift kat çıtçıtlı yapıyorlar. Açılıyor böylece yazın güneşten de korumak için kullanıyorsun. Hatta çift kat da birbirinden ayrı yapılıyor. Altı müslin üstü pike mavi olan gibi. Böyle yapılanlar genelde ayrılıyor yaz kış kullanılıyor. Diktireceksen böyle öneride bulunabilirim
Onunla hiç alakası yok ama canım bizim yerlerimizi bellidir eşim sırt üstü yatınca sağımda kalıyor ama ilkinde kız 2. erkek oldu kısmet birazSalı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?
Ben almayacağım canım salonda zaten salıncağı olacak onda yatacak yatak odasında da beşiği var gereksiz bulduğum bir şeyKızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Ben bunları gereksiz buluyorum canım. Bebeğin yatakta bizimle yatmasını boğulma riski oldığu için doğru bulmuyorum. Bunun yerine açılı reflü yatağı dikebilirse yatak içinde daha kullanışlı olur. Bunları en fazla gezmeye giderse orada uyutmak için kullanırsınKızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Gayet normal ben ilk başta verdilerimi bile geri almadım ama bebiş sağlıklı , doktor önümüzdeki ay 1,5 2 kilo alacaksın şimdiye kadar almaman normal dediKızlar Allah’ın izniyle yarın 20 haftalık oluyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var bu zamanda kadar sadece 2.5 kilo almışım iştahım yerinde karnımda çıktı baya dışardan herkes anlıyor sizce normal mi bebeğin kilosunu haftaya öğrencez inşallah şuan ki kilom 55.5 kg en kilolu olduğum dönemdeyim
Canım benim bir tek yatak odamda park beşik olacak. Salonda da buna yatırırı mıyım acaba yanımda otururken çünkü beşiği dışında başka bi şeyi olmayacakBen almayacağım canım salonda zaten salıncağı olacak onda yatacak yatak odasında da beşiği var gereksiz bulduğum bir şey
Canım zaten beşiğinde uyuyacak bizimle uyumayacak. Bi tane beşiğimiz yatak odamızda olacak. Gündüz salonda birlikte otururken uyuması için bir şeyimiz yok salonda da bunda yatırır mıyım diye düşündüm. Sence o zaman kullanılır mı? Açılı olması çok mantıklı onu düşüneyimBen bunları gereksiz buluyorum canım. Bebeğin yatakta bizimle yatmasını boğulma riski oldığu için doğru bulmuyorum. Bunun yerine açılı reflü yatağı dikebilirse yatak içinde daha kullanışlı olur. Bunları en fazla gezmeye giderse orada uyutmak için kullanırsın
2.5 kilo çok ideal kuzucum maşallah Aay çok güzel kilon ben 100 kiloyla Doğuma giricem galibaKızlar Allah’ın izniyle yarın 20 haftalık oluyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var bu zamanda kadar sadece 2.5 kilo almışım iştahım yerinde karnımda çıktı baya dışardan herkes anlıyor sizce normal mi bebeğin kilosunu haftaya öğrencez inşallah şuan ki kilom 55.5 kg en kilolu olduğum dönemdeyim
Salondayken ana kucağına yatırsın canım orada uyurCanım benim bir tek yatak odamda park beşik olacak. Salonda da buna yatırırı mıyım acaba yanımda otururken çünkü beşiği dışında başka bi şeyi olmayacak
Canım zaten beşiğinde uyuyacak bizimle uyumayacak. Bi tane beşiğimiz yatak odamızda olacak. Gündüz salonda birlikte otururken uyuması için bir şeyimiz yok salonda da bunda yatırır mıyım diye düşündüm. Sence o zaman kullanılır mı? Açılı olması çok mantıklı onu düşüneyim
Bunu benim kuzenim çok az kullandı hamak almıştı 2 yaşına kadar onu kullandı hep bende örücem bi tane puset fotoğraf çekmek için sadeceKızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Ben de kesin 100ü geçeceğim anlamlandıramadığım bir hızla kilo alıyorum2.5 kilo çok ideal kuzucum maşallah Aay çok güzel kilon ben 100 kiloyla Doğuma giricem galiba
Bebişler tombul olsa bariBen de kesin 100ü geçeceğim anlamlandıramadığım bir hızla kilo alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?