2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Bilmem bana yine de dönebilir içinde. Güvenli değil gibi

Bizim cok belirsiz mesela bazen koştuktan uyuyoruz sksjsjsj .etkiliyor muymuş hiç bilmiyordum

Detaylı ultrason randevusu aldım 1800₺ çok değil mi ya İstanbul’da siz ne kadar fiyatlar aldınız yada bilginiz var mı
AryaEvaninAnnesi Mert beyden aldım canım randevumu bu arada
Bikaç yerde 1000 lira fiyat almıştım. Çapada biyer buldum hekimoğlu görüntüleme merkezi diye. Orda nakit 500 e yaptırdım dün. Birde özel çapa hastanesi var. Ordada 600 lira

Çok kilo alamayan bir yapım var canım düşün annem şuan 53 kilo 3 çocuk sahibi
Umarım bebeğimde bir sıkıntı çıkarmaz bu durum
Yok kuzum hiç öyle düşünme takiplisin zaten kilo aşağıda kalsa doktorun kilo aldıracak şeyler tavsiye eder hiç kafanı takma her yediğimiz bebeğe gitmiyor zaten

Bence gayet normal bende bugun 20 haftalik oldum, toplamda 3,5 kilo aldim. 16 haftaya kadar hic almamistim. Su son haftalar aldim birden 18 haftalikken gittim en son kontrole bebisim gayet iyi gozukuyordu haftasiyla uyumluydu bide herseyi. Bizimde pazartesi detayli ultrasonumuz var bakalim

Öyle bi fark mı varmış bizde ilk yatana göre değişiyor o. Normalde eşim sağımda

Onunla hiç alakası yok ama canım bizim yerlerimizi bellidir eşim sırt üstü yatınca sağımda kalıyor ama ilkinde kız 2. erkek oldu kısmet biraz

Bizim cok belirsiz mesela bazen koştuktan uyuyoruz sksjsjsj .etkiliyor muymuş hiç bilmiyordum
Eşimin halası demiş benimkide vay sen nie yatmadın dio umursamıosun dio zaten çocuk düşünmüyorduk ki süpriz oldu bu bize aman napim ya Rabbim vermiş vardır bir bildiği 3. Kızım olacak hayırlısı

Gözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallah

Gözün aydın canım prensesin sağlıkla gelsin inşallah ben de nasipse kız anası olucam

Kızlar bu park yataklar tekerli olmuyor mu? Ben onu oynatirim yerinden öyle idare ederim diyordum

Kızlar sırt üstü yatmak bu haftalarda sakıncalı mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…