- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.501
Bilmem bana yine de dönebilir içinde. Güvenli değilCanım benim bir tek yatak odamda park beşik olacak. Salonda da buna yatırırı mıyım acaba yanımda otururken çünkü beşiği dışında başka bi şeyi olmayacak
Canım zaten beşiğinde uyuyacak bizimle uyumayacak. Bi tane beşiğimiz yatak odamızda olacak. Gündüz salonda birlikte otururken uyuması için bir şeyimiz yok salonda da bunda yatırır mıyım diye düşündüm. Sence o zaman kullanılır mı? Açılı olması çok mantıklı onu düşüneyim
Bizim cok belirsiz mesela bazen koştuktan uyuyoruz sksjsjsj .etkiliyor muymuş hiç bilmiyordumSalı günü tekrar gideceğiz bakalım ne dicek kızdır herlde ya eşim pek memnun kalmadı. Şimdi erkek olanlara soruyorum yatagın ne tarafında yatıyorsunuz sırt üstü yatınca eşiniz ne tarafınızda kalıyor?
Bikaç yerde 1000 lira fiyat almıştım. Çapada biyer buldum hekimoğlu görüntüleme merkezi diye. Orda nakit 500 e yaptırdım dün. Birde özel çapa hastanesi var. Ordada 600 liraDetaylı ultrason randevusu aldım 1800₺ çok değil mi ya İstanbul’da siz ne kadar fiyatlar aldınız yada bilginiz var mı
AryaEvaninAnnesi Mert beyden aldım canım randevumu bu arada
Şöyle 4 kilo bir tontişe hiç hayır dememBebişler tombul olsa barisevmeside daha lezzetli olur
Çok kilo alamayan bir yapım var canım düşün annem şuan 53 kilo 3 çocuk sahibi2.5 kilo çok ideal kuzucum maşallah Aay çok güzel kilon ben 100 kiloyla Doğuma giricem galiba
Yok kuzum hiç öyle düşünme takiplisin zaten kilo aşağıda kalsa doktorun kilo aldıracak şeyler tavsiye eder hiç kafanı takma her yediğimiz bebeğe gitmiyor zatenÇok kilo alamayan bir yapım var canım düşün annem şuan 53 kilo 3 çocuk sahibi
Umarım bebeğimde bir sıkıntı çıkarmaz bu durum
Ee normal tabi bi yere kadar da verelim inş sonrasındaŞöyle 4 kilo bir tontişe hiç hayır dememama sen ikizlere hamilesin canım o yüzden çok doğal fazla kilo alman
Çok şükür canim. Insallah detaylilar da iyi olur da saglikla kucagimiza alırızBenimde 60 cikti normalmis cok şükür
Bence gayet normalKızlar Allah’ın izniyle yarın 20 haftalık oluyorum haftaya detaylı ultrasonumuz var bu zamanda kadar sadece 2.5 kilo almışım iştahım yerinde karnımda çıktı baya dışardan herkes anlıyor sizce normal mi bebeğin kilosunu haftaya öğrencez inşallah şuan ki kilom 55.5 kg en kilolu olduğum dönemdeyim
Öyle bi fark mı varmışbizde ilk yatana göre değişiyor o. Normalde eşim sağımda
Onunla hiç alakası yok ama canım bizim yerlerimizi bellidir eşim sırt üstü yatınca sağımda kalıyor ama ilkinde kız 2. erkek oldu kısmet biraz
Eşimin halası demiş benimkide vay sen nie yatmadın dio umursamıosun dio zaten çocuk düşünmüyorduk ki süpriz oldu bu bize aman napim ya Rabbim vermiş vardır bir bildiği 3. Kızım olacak hayırlısıBizim cok belirsiz mesela bazen koştuktan uyuyoruz sksjsjsj .etkiliyor muymuş hiç bilmiyordum
Gözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallahKizlar Cok sukur Fetal dna testimiz temiz ve bir kizimiz olacakkese sekli, konumu, yuzuk testi hep erkek demisti
Gözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallahKizlar bende kontrolden geldim yüzde yuz kızım oluyormuş doktor kızı buldun dedi bir oğlum vardı 10 yaşında
gelişimide bir hafta öndeymis yeri suyu vs çok iyi dedi bir ay sonra detaylı ultrasona gidersin dedi şuan sıkıntı yokmuş şükürler olsun
Gözün aydın canım prensesin sağlıkla gelsin inşallahKizlar bende kontrolden geldim yüzde yuz kızım oluyormuş doktor kızı buldun dedi bir oğlum vardı 10 yaşında
gelişimide bir hafta öndeymis yeri suyu vs çok iyi dedi bir ay sonra detaylı ultrasona gidersin dedi şuan sıkıntı yokmuş şükürler olsun
Aminn insallahh bizim bide agustos ayinda kalp.icin fetal eko cekilcek ondada bisey cikmaz insallah❤Çok şükür canim. Insallah detaylilar da iyi olur da saglikla kucagimiza alırız
Gözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallah
Çok sağolun amin insGözünüz aydın olsun canım, prensesini sağlıkla kucağına al inşallah
sizede hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalim.insGözün aydın canım prensesin sağlıkla gelsin inşallahben de nasipse kız anası olucam
7. aydan sonra sıkıntılıymış doktor istersen yüz üstü bile yatabilirsin dediKızlar sırt üstü yatmak bu haftalarda sakıncalı mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?