- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.881
- 108
- 34
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #13.541
Çok geçmiş olsun canım tabi illa belirtisi olacak ama ateşinin olmaması çok iyi ne güzel doktorunda her gün aramış inşallah birkaç güne toparlanıp iyileşirsin covidin mutasyona uğraması ve aşılar derken artık hafif geçiyor Allah bir daha bulaştırmasın canımKızlar covid belirtiyorum bugün 3. Gün.
1. Gün uyku ve boğaz ağrısı ile başladı boğazım yırtılmış gibiydi soğuk süt içtim rahatlattı. Ateşim olmadı.
2. Gün (1. Gün gecesi pozitif testim geldi) boğaz ağrım arttı öğleden sonra grip belirtileri başladı. Şiddetli hapşuruk. Burun akıntısı başladı. 37 derece ateşim oldu. Boğazımda yara olduğu için yarım antibiyotik aldım. (Augmentin). Günde 3 kez parol aldım.
3. Gün. Gecesi çok zor geçti aşırı burun tıkanıklığı yaşadım. Nefes alamadığım için gece uyuyamadım. 5 gibi biraz daha rahatladım. Doktorum her gün aradı. Neyin var diye sordu. Burun tıkanıklığını diyince sprey verdi. 3 gün hiç ateşim olmadı ama baş ağrım çok oldu.
Doktorumun dediğine göre hafif atlatıyormuşum. Şu anda grip gibi geçiyor.
Ben mamaroo seviyorum ama kızım pek kullanmadı tekrar almaya cesaret edemiyorumotomatik sallanır ana kucağı ne aldınız? ben de bakıyorum 1-2 tane var kafamda ama bir türlü tam emin olamadım
İkisi arasında çok fark olduğunu sanmıyorum canım hangisinin görünüşü daha hoşuna gittiyse onu al benceBen de sizin dediğiniz yoyko 8 in 1 le elele madre arasında kaldım oyuncak vs hiç önemli değil elele madrenin de dönencesi uydurukmuş karar vermek için tamamen sağlamlık kriteri önemli benim için. Biz de kiradayız ve eşimin tayini cıkacak seneye ve ben de 2 sene kullansın istiyorum
Belirtiler normal covit belirtisi gibi değil. Enez e kuzene gidecektim. Bir de babam böbrek hastasıydı boğazım ağrıyor diye test verdim. Yani normalde olsa grip oldum derdimÇok geçmiş olsun canım tabi illa belirtisi olacak ama ateşinin olmaması çok iyi ne güzel doktorunda her gün aramış inşallah birkaç güne toparlanıp iyileşirsin covidin mutasyona uğraması ve aşılar derken artık hafif geçiyor Allah bir daha bulaştırmasın canım
Kötü şey getirme aklına sakın dinleniyordur annesiBeni 19 da çağırdı mecbur ay sonu gideceğim ama covid yüzünden önce giderimçünkü bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dünden beri
Kuzum doktorunla konuş mutlaka C vitamini bol bol al bağışıklığını güçlendir kendini çok iyi koruman lazım hepimiz döküldük hastalıktanKızlar bende ocakta covid olmuştum aşiim yok hiç yaptirmadim şimdide yaptırmayı pek düşünmüyorum aşıdan sonra kalp rahatsızlığı pıhtılaşma vs oluyor ondan dolayı
Alırım ins olmamKuzum doktorunla konuş mutlaka C vitamini bol bol al bağışıklığını güçlendir kendini çok iyi koruman lazım hepimiz döküldük hastalıktan
Canım ateş olması çok riskli gebelikte özellikle 3. Trimester da erken doğumu tetikliyor. Eğer ilkinde ateşsiz geçirdiysen daha az risklisindir. Ama aşı farkını ben hissettim ilk covid baya ciğerime inmişti öksürük ile. Bunda öyle bir durum olmadı.Alırım ins olmamOcak gibi oldum evet iki 3 gün zordu Allah şifa versin herkese ins
İlkinde birgün ateslendim ama ilaç icince düzelmiştim öksürük olmadı cigere inme vs olmadı halsizlik vardı yeni oldugum için olmam diyorum insCanım ateş olması çok riskli gebelikte özellikle 3. Trimester da erken doğumu tetikliyor. Eğer ilkinde ateşsiz geçirdiysen daha az risklisindir. Ama aşı farkını ben hissettim ilk covid baya ciğerime inmişti öksürük ile. Bunda öyle bir durum olmadı.
Ben kızıma mamaroo almıştım güzelde kullandık şimdi 2.kızıma kısmet olcak bakalımBen mamaroo seviyorum ama kızım pek kullanmadı tekrar almaya cesaret edemiyorum
Kan sulandırıcı igine bu anlamda işe yaradı ben de enox kullanıyorum ecopirine benim de alerjim çıktı Allah yardımcınız olsun hepimizinKızlar hepinize çok geçmiş olsun. Covid olanlar umarım hepiniz hafif atlatırsınız. Hamileliğin bu aylarında belki bebişlere antikor olacak öyle düşünelim. Rabbim bebeklerimizi korusun
Bu arada Aile hekimi Hemşiresi bana covidde ağırlaşırsam kalp enzimlerine baktırmamı eğer gerekirse kan sulandırıcı içmem gerektiği ile ilgili uyarıda bulundu. Ben zaten tüp bebek nedeniyle oksapar kullandığımı, aspirine karşı alerjim olduğunu da hatırlatınca da tamam o zaman dedi. Size de söylemek istedim.
ölçmedim canım topladık kaldırdık. ama üstüne yatağını koyunca baya yüksek kalıyor. fotoğraflarda bakınca anne yanı altta kalıyor gibi ama ben üstüne yatak koyunca en üst kısmı ile yatak arası 1 karış gibi kalmıştı.ketty canım anne yanı olduğunda yükseklik kaç cm oluyor hiç ölçtün mü? Elele madrede 57 yoyko 8in 1 de 50 diye satıcı yorumlarında okudum. Emin olamadım. Benim yatak bazalı yüksek 65 cm mecbur elele alcam o zaman. Yoykonun kumaşı daha kaliteli gelmişti ama
ketty canım anne yanı olduğunda yükseklik kaç cm oluyor hiç ölçtün mü? Elele madrede 57 yoyko 8in 1 de 50 diye satıcı yorumlarında okudum. Emin olamadım. Benim yatak bazalı yüksek 65 cm mecbur elele alcam o zaman. Yoykonun kumaşı daha kaliteli gelmişti ama
Ben de bu modelden aldım aynı fiyata ve haki rengini. Beğendim ben gayet güzel. 2 yaşına kadar kullanıp sonra odasına korumalı bi yetişkin yatağı düşünüyorum.yoyko 8 in 1 aldım. güzel görünüyor. 1600₺ idi artmış sanırım bir ayda
Artık benzin de pahalı bence özellikle ucuzluguyla bilinen bir yer yoksa değmezArkadaşlar paylaşıyordu hep istanbulda pazarlar var çok ucuz falan diye. Eşimde bir hafta sonu gidelim tüm alışverişimizi yapıp dönelim demişti. O zaman gelmemize değmez yani
Canım benim kilom az değilDaha vakti var demekki annesiiibide kilonuz nasil? Doktor bana zayif oldugum icin daha erken hissettin demisti bana daha yakin oldugum icin
Canım hızlı büyüyorlar evet ama ilk etapta da çok minik oluyorlar bırak 0 3 ayı ilk zaman 0-1 ancak oluyor.cok büyük kıyafet de kullanışlı olmuyor mecbur en az 10 kat gerekiyor.Kızlar biz ankarada olduğumuz için mayısa kadar uzun kollu giydiririm diye düşünüyorum. Yani 0-6 ayı ben uzun kollu alacağım genelde. 1-3 aylar gözüme çok küçük geliyor. Genelde 3-6 ay mı almak gerekir. Siz nasıl alıyorsunuz
En bugün anlamlı bir şekilde daha iyiydim tamamen iyileştim denemez.burun tıkanıklığı devam ama dayanikmayacak gibi değil. Çok şükür bir an hiç geçmeyecek sanmıştım.bu arada ben de 3 biontech aşılıyım.Covid olan arkadaşlar nasıl oldunuz iyi misiniz bende geçen hafta olduğumdan şüphelenmiştim bugün doktoruma sordum bebeğe bi sıkıntı olmaz dedi inşallah hepimizin bebekleri süper süper
Gittiğin yerde de yaptırabilirsin sisteme işleniyorKızlar merhaba. Sağlık ocağına kontrollere gidiyor musunuz ne sekilde gidiyorsunuz. Ben su an ikametimin olduğu şehirde değilim. 20 temmuzda gelmemi söylemişlerdi ama malum gidemeyeceğim. Tam bilmemekle beraber tetanoz aşısı falan olmam gerekiyor sanırım. Benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar siz ne zaman gidip neler yaptırdınız paylaşabilirseniz çok iyi olur.
Canım ben de senin gibi oldum ama insan hasta olunca kendi derdinden anlayamiyor herhalde şimdi gayet gümbur gümbür fırıldak gibi dönüyor. İçini ferah tut.Beni 19 da çağırdı mecbur ay sonu gideceğim ama covid yüzünden önce giderimçünkü bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dünden beri
Zaten şimdi her hareketlerini hissetmiyoruz her hareketlerini hissetsek içimiz dusuniza çıkar ki ilerleyen zamanlarda o da olacakKızlar ama şimdi dikkat ettim de dünden beri pıt pıt olmadı stres oldum
Gebelikte diş eti kanaması olağan, artan kan hacminden kaynaklanıyor.ama yine de diş doktoruna görün ki tedavilik bir durum oluşmuşsa geç kalma, iltihaplanma tehlikeli gebelikteBende bugün randevum var bir ay üzerine gdiicen bakalım yüzde 80 kız demişti bakalim ne dicek ben birşey almadım daha çok ta almicam arkadaşımın kizi var o vericek baya kızlar bide benim dış etim birtanesi şişti böyle kist gibi oldu enterasan hemen kanıyor sizde oldumu oyle
Ben olsam önü açık isterdim daha kullanışlı olurkızlar puset örtüsü diktiricem bi tamamen kapalı modeller var bi de önü açılan modeller vae hangisi daha kullanışlı ankarada yaşıyorum önü açılanda bebek üşür mü? zaten en fazla doktora götürüp getiririz arabamızla ama yine de deneyimi olan varsa merak ettim nasıl daha kullanışlı oluyo model olarak görselleri attım pusetim bebek arabama da takılacak hangisi daha uygun olur acama açık mı kapalı mı
Canım salonda koltukta kullanırsın ilk zamanlar koltuk tepesinde olmaz bebek yeri yurdu belli olur kullanım ömrü uzun değil ama kullanışsız da degil bence.oylece yatağına da koyabilirisn gerektiğinde. Bence iş görürKızlar peki böyle bebeği yatırmak için şey sizce kullanışlı mı kullanılıyor mu? Ben anakucağı (babybjörn çakması) aldım ekstradan onu da kullanır mıyım hepsini annem dikecek gereksizse hiç uğraşmasın.
Karın iyice büyüyünce sakıncalı omurga açısındanKızlar sırt üstü yatmak bu haftalarda sakıncalı mıydı
Ay çok nostaljikBence önü açılan daha mantıklı. Bu tamamen soğuktan korumak için değil zaten
Benim eşimin minik sallanan beşiği varmış annesi saklamış. Filmlerdeki gibi nostaljik bir şey minnak, onu boyayıp oturma odasında balkonda falan kullanmak istiyorum. Çok heyecanlıyım
Her doktor farklı aşkı açısına sahip işteSelamlarr ben de bugüm kontrole gittim 4 hafta aradan sonra. Küçük hanım iyiydi çikolata yedim gittim kıpır kıpırdı pek ölçüme izin vermedibizim dr 4. Aşıya gerek yok sonuçta bağışıklık kazanıldı bi kere dedi. Haberiniz olsun
Canım bayramın 2. Günü. Boğazım ağrımaya başladı gecesine çok kötü hissettim baş ağrım halsizligim çoğaldı 3.gun öğlen gibi doktora gittik malum test istediler grip gibiydim. Şükür ateşim yoktu olsa yerlerde sürünürdüm zaten ateşe dayanıksızım gece pozitif olduğumu öğrendim. 4. Gün de halsiz bol sümüklü hapsirikli geçti.carsamba günü yani dün biraz daha iyiydim yemek yapıp evi toparlayabildim ama tipik grip belirtileri devam ediyordu Perşembe yani bugün belirgin bir şekilde iyi oldum yine hafif tıkanıklık var arada gözlerim sulanıyor hapsiriyorum.bugun hiç ilaç almadım toplamda ilk belirtiden itibaren 5 gün oldu.sen de yarın ve takip eden hunler daha iyi olacaksınKızlar covid belirtiyorum bugün 3. Gün.
1. Gün uyku ve boğaz ağrısı ile başladı boğazım yırtılmış gibiydi soğuk süt içtim rahatlattı. Ateşim olmadı.
2. Gün (1. Gün gecesi pozitif testim geldi) boğaz ağrım arttı öğleden sonra grip belirtileri başladı. Şiddetli hapşuruk. Burun akıntısı başladı. 37 derece ateşim oldu. Boğazımda yara olduğu için yarım antibiyotik aldım. (Augmentin). Günde 3 kez parol aldım.
3. Gün. Gecesi çok zor geçti aşırı burun tıkanıklığı yaşadım. Nefes alamadığım için gece uyuyamadım. 5 gibi biraz daha rahatladım. Doktorum her gün aradı. Neyin var diye sordu. Burun tıkanıklığını diyince sprey verdi. 3 gün hiç ateşim olmadı ama baş ağrım çok oldu.
Doktorumun dediğine göre hafif atlatıyormuşum. Şu anda grip gibi geçiyor.
Doktorun bu kadar net hüküm vermesi de garibime gitti. Zira benim de 3 tane biontech aşım vardı en sonuncusunu aralık ayında vurulmuştum ama gel gör ki bir hafta önce covid e yakalandım ilk defa. Demem o ki bağışıklık da bir yere kadar kazanılıyor. Ha belki aşılar hafif atlatmamızı sağladı ama 4. aşı olmadan tamamen koruma altında değilsiniz sanırım.Selamlarr ben de bugüm kontrole gittim 4 hafta aradan sonra. Küçük hanım iyiydi çikolata yedim gittim kıpır kıpırdı pek ölçüme izin vermedibizim dr 4. Aşıya gerek yok sonuçta bağışıklık kazanıldı bi kere dedi. Haberiniz olsun
Ben 2 doz aşılıyım. Doktorum suan için olmamamı söyledi. Ben de doktoruma güveniyorum o yüzden onu dinleyeceğim. Her doktorun görüşü zaten bir olmuyor. Bu konu özelinde degil genel olarakDoktorun bu kadar net hüküm vermesi de garibime gitti. Zira benim de 3 tane biontech aşım vardı en sonuncusunu aralık ayında vurulmuştum ama gel gör ki bir hafta önce covid e yakalandım ilk defa. Demem o ki bağışıklık da bir yere kadar kazanılıyor. Ha belki aşılar hafif atlatmamızı sağladı ama 4. aşı olmadan tamamen koruma altında değilsiniz sanırım.
Yükseklik ayarı yok mu ürünlerdeketty canım anne yanı olduğunda yükseklik kaç cm oluyor hiç ölçtün mü? Elele madrede 57 yoyko 8in 1 de 50 diye satıcı yorumlarında okudum. Emin olamadım. Benim yatak bazalı yüksek 65 cm mecbur elele alcam o zaman. Yoykonun kumaşı daha kaliteli gelmişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?