2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar covid belirtiyorum bugün 3. Gün.
1. Gün uyku ve boğaz ağrısı ile başladı boğazım yırtılmış gibiydi soğuk süt içtim rahatlattı. Ateşim olmadı.
2. Gün (1. Gün gecesi pozitif testim geldi) boğaz ağrım arttı öğleden sonra grip belirtileri başladı. Şiddetli hapşuruk. Burun akıntısı başladı. 37 derece ateşim oldu. Boğazımda yara olduğu için yarım antibiyotik aldım. (Augmentin). Günde 3 kez parol aldım.

3. Gün. Gecesi çok zor geçti aşırı burun tıkanıklığı yaşadım. Nefes alamadığım için gece uyuyamadım. 5 gibi biraz daha rahatladım. Doktorum her gün aradı. Neyin var diye sordu. Burun tıkanıklığını diyince sprey verdi. 3 gün hiç ateşim olmadı ama baş ağrım çok oldu.
Doktorumun dediğine göre hafif atlatıyormuşum. Şu anda grip gibi geçiyor.

Çok geçmiş olsun canım tabi illa belirtisi olacak ama ateşinin olmaması çok iyi ne güzel doktorunda her gün aramış inşallah birkaç güne toparlanıp iyileşirsin covidin mutasyona uğraması ve aşılar derken artık hafif geçiyor Allah bir daha bulaştırmasın canım

otomatik sallanır ana kucağı ne aldınız? ben de bakıyorum 1-2 tane var kafamda ama bir türlü tam emin olamadım
Ben mamaroo seviyorum ama kızım pek kullanmadı tekrar almaya cesaret edemiyorum

İkisi arasında çok fark olduğunu sanmıyorum canım hangisinin görünüşü daha hoşuna gittiyse onu al bence

Belirtiler normal covit belirtisi gibi değil. Enez e kuzene gidecektim. Bir de babam böbrek hastasıydı boğazım ağrıyor diye test verdim. Yani normalde olsa grip oldum derdim

Kızlar bende ocakta covid olmuştum aşiim yok hiç yaptirmadim şimdide yaptırmayı pek düşünmüyorum aşıdan sonra kalp rahatsızlığı pıhtılaşma vs oluyor ondan dolayı
Kuzum doktorunla konuş mutlaka C vitamini bol bol al bağışıklığını güçlendir kendini çok iyi koruman lazım hepimiz döküldük hastalıktan

Alırım ins olmamOcak gibi oldum evet iki 3 gün zordu Allah şifa versin herkese ins
Canım ateş olması çok riskli gebelikte özellikle 3. Trimester da erken doğumu tetikliyor. Eğer ilkinde ateşsiz geçirdiysen daha az risklisindir. Ama aşı farkını ben hissettim ilk covid baya ciğerime inmişti öksürük ile. Bunda öyle bir durum olmadı.

İlkinde birgün ateslendim ama ilaç icince düzelmiştim öksürük olmadı cigere inme vs olmadı halsizlik vardı yeni oldugum için olmam diyorum ins

ketty canım anne yanı olduğunda yükseklik kaç cm oluyor hiç ölçtün mü? Elele madrede 57 yoyko 8in 1 de 50 diye satıcı yorumlarında okudum. Emin olamadım. Benim yatak bazalı yüksek 65 cm mecbur elele alcam o zaman. Yoykonun kumaşı daha kaliteli gelmişti ama

Kan sulandırıcı igine bu anlamda işe yaradı ben de enox kullanıyorum ecopirine benim de alerjim çıktı Allah yardımcınız olsun hepimizin

ölçmedim canım topladık kaldırdık. ama üstüne yatağını koyunca baya yüksek kalıyor. fotoğraflarda bakınca anne yanı altta kalıyor gibi ama ben üstüne yatak koyunca en üst kısmı ile yatak arası 1 karış gibi kalmıştı.

Arkadaşlar paylaşıyordu hep istanbulda pazarlar var çok ucuz falan diye. Eşimde bir hafta sonu gidelim tüm alışverişimizi yapıp dönelim demişti. O zaman gelmemize değmez yani
Artık benzin de pahalı bence özellikle ucuzluguyla bilinen bir yer yoksa değmez
Daha vakti var demekki annesiii bide kilonuz nasil? Doktor bana zayif oldugum icin daha erken hissettin demisti bana daha yakin oldugum icin
Canım benim kilom az değil hatta ilk gebelikte doğuma girdiğim kilodayım ama 13 ten beri hissediyorum ilkini de 16 da hissetmiştim. Arkadaşımsa 50 li kilolarda ama 20 den önce hissedemedi 2. Yi bile bence kişinin farkındalığı bedenine duyarlılığı da etkiliyor
Canım hızlı büyüyorlar evet ama ilk etapta da çok minik oluyorlar bırak 0 3 ayı ilk zaman 0-1 ancak oluyor.cok büyük kıyafet de kullanışlı olmuyor mecbur en az 10 kat gerekiyor.
Covid olan arkadaşlar nasıl oldunuz iyi misiniz bende geçen hafta olduğumdan şüphelenmiştim bugün doktoruma sordum bebeğe bi sıkıntı olmaz dedi inşallah hepimizin bebekleri süper süper
En bugün anlamlı bir şekilde daha iyiydim tamamen iyileştim denemez.burun tıkanıklığı devam ama dayanikmayacak gibi değil. Çok şükür bir an hiç geçmeyecek sanmıştım.bu arada ben de 3 biontech aşılıyım.
Gittiğin yerde de yaptırabilirsin sisteme işleniyor
Beni 19 da çağırdı mecbur ay sonu gideceğim ama covid yüzünden önce giderim çünkü bebeğin hareketlerini hissetmiyorum dünden beri
Canım ben de senin gibi oldum ama insan hasta olunca kendi derdinden anlayamiyor herhalde şimdi gayet gümbur gümbür fırıldak gibi dönüyor. İçini ferah tut.
Kızlar ama şimdi dikkat ettim de dünden beri pıt pıt olmadı stres oldum
Zaten şimdi her hareketlerini hissetmiyoruz her hareketlerini hissetsek içimiz dusuniza çıkar ki ilerleyen zamanlarda o da olacak
Gebelikte diş eti kanaması olağan, artan kan hacminden kaynaklanıyor.ama yine de diş doktoruna görün ki tedavilik bir durum oluşmuşsa geç kalma, iltihaplanma tehlikeli gebelikte
Ben olsam önü açık isterdim daha kullanışlı olur
Canım salonda koltukta kullanırsın ilk zamanlar koltuk tepesinde olmaz bebek yeri yurdu belli olur kullanım ömrü uzun değil ama kullanışsız da degil bence.oylece yatağına da koyabilirisn gerektiğinde. Bence iş görür
Kızlar sırt üstü yatmak bu haftalarda sakıncalı mıydı
Karın iyice büyüyünce sakıncalı omurga açısından
Ay çok nostaljik
Her doktor farklı aşkı açısına sahip işte
Canım bayramın 2. Günü. Boğazım ağrımaya başladı gecesine çok kötü hissettim baş ağrım halsizligim çoğaldı 3.gun öğlen gibi doktora gittik malum test istediler grip gibiydim. Şükür ateşim yoktu olsa yerlerde sürünürdüm zaten ateşe dayanıksızım gece pozitif olduğumu öğrendim. 4. Gün de halsiz bol sümüklü hapsirikli geçti.carsamba günü yani dün biraz daha iyiydim yemek yapıp evi toparlayabildim ama tipik grip belirtileri devam ediyordu Perşembe yani bugün belirgin bir şekilde iyi oldum yine hafif tıkanıklık var arada gözlerim sulanıyor hapsiriyorum.bugun hiç ilaç almadım toplamda ilk belirtiden itibaren 5 gün oldu.sen de yarın ve takip eden hunler daha iyi olacaksın

Doktorun bu kadar net hüküm vermesi de garibime gitti. Zira benim de 3 tane biontech aşım vardı en sonuncusunu aralık ayında vurulmuştum ama gel gör ki bir hafta önce covid e yakalandım ilk defa. Demem o ki bağışıklık da bir yere kadar kazanılıyor. Ha belki aşılar hafif atlatmamızı sağladı ama 4. aşı olmadan tamamen koruma altında değilsiniz sanırım.

Ben 2 doz aşılıyım. Doktorum suan için olmamamı söyledi. Ben de doktoruma güveniyorum o yüzden onu dinleyeceğim. Her doktorun görüşü zaten bir olmuyor. Bu konu özelinde degil genel olarak

Yükseklik ayarı yok mu ürünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…