- 7 Şubat 2022
- 1.555
- 3.583
- 83
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.481
Umarım uzun sürmez, sağol canım.Ben daha önce de yaptırmadım bilmiyorum ama önceki hamileliğimde takip ettiğim grupta yaptıranlardan böyle ağır atlatanlar vardı canm.
Hangi marka aldın canım kanguruyu ergobaby diye bir marka duydum ama kullanışlı oluyor mu yoksa sling mi almak daha mantıklı ya da ikisini de mi almalıİyi yapmışsın canım Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinbende dolaptan ikinci el kanguru aldım bugün oğlumda da almıştım çok kurtarıcım olmuştu benim. Artık ufak ufak başlıcam böyle almaya
Stylo aldım canım. Oğlumda da mamadusbaby kullanmıştım ondan da memnun kalmıştım. Sling bana çok kullanışlı gelmemişti onu bağlaması falan zor geldi bana ya da ben beceremedim oğlum da sevmemişti. Kanguruların yeni doğan aparatları var onlarla kullanmak kolay oluyormuş ama ben hiç denemedim o aparatı. Doktorum 2 aydan itibaren kanguruya direk koyabilirsin demişti öyle yapmıştım. Bu arada ergobaby çok iyi bir marka ama ergonomik Kanguruların hemen hemen hepsi aynı işi görüyor o yüzden çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum benHangi marka aldın canım kanguruyu ergobaby diye bir marka duydum ama kullanışlı oluyor mu yoksa sling mi almak daha mantıklı ya da ikisini de mi almalı
Ben arastırdım silver markayı önerdiler tremdyoldan onu alıcam bak link atayım.Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Canım ilk zamanlar için sling daha iyi. İlk kızımdan biliyorum. Ama ben sonra NEKO marka almıştım: tunikodan çok rahat ettik 3 yaşına kadar iç yastığı ile yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.Hangi marka aldın canım kanguruyu ergobaby diye bir marka duydum ama kullanışlı oluyor mu yoksa sling mi almak daha mantıklı ya da ikisini de mi almalı
Ergobaby pahalı geldi zaten ancak 2. Elini alırım yani bu markalara da bir bakayım olmadı 2. Eline bakarım bencede çok para vermeye gerek yok bebek sevecek mi belli değil çünküStylo aldım canım. Oğlumda da mamadusbaby kullanmıştım ondan da memnun kalmıştım. Sling bana çok kullanışlı gelmemişti onu bağlaması falan zor geldi bana ya da ben beceremedim oğlum da sevmemişti. Kanguruların yeni doğan aparatları var onlarla kullanmak kolay oluyormuş ama ben hiç denemedim o aparatı. Doktorum 2 aydan itibaren kanguruya direk koyabilirsin demişti öyle yapmıştım. Bu arada ergobaby çok iyi bir marka ama ergonomik Kanguruların hemen hemen hepsi aynı işi görüyor o yüzden çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ben
Sağ ol canım bakayım bu markaya epey de kullanılıyormuş çok hoşuma gidiyor benimde inşallah bebiş severCanım ilk zamanlar için sling daha iyi. İlk kızımdan biliyorum. Ama ben sonra NEKO marka almıştım: tunikodan çok rahat ettik 3 yaşına kadar iç yastığı ile yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.
Mesajını görünce yazmadan edemedimKızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Emzirdiğinde göğüs ucu yara olmasın diye kullanılıyor canımGümüş kapak ne işe yarıyor
Aynısı benim hikayemHiç takmayın kafanıza ben ilk doğumumda 25 kilo aldım 75 kiloyla doğuma girdim herkes ödemdir demişti ama değilmiş doğumdan sonra çocuğun kilosu kadarı gitmişti sadeceama verdim bir şekilde emzirirken çalışırken falan o yüzden çok takılmıyorum
Ben çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdımTrendyoldan en çok ve en iyi yorum alan markayı tercih ederim Yüksek ihitimalle fiyatları 300 lira civarı o kadar pahalı değil ya
Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olurBen iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.
Ahahah bence de öyle haklısın canımSanırım vücut Olası bir kıtlık ihtimaline karşı kendini korumaya alıyor ve kilo alıyoruz böyle oluyor muş bana çok mantıklı geldi çünkü benim içinde başka bir açıklaması yok
Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olurCanım ilk zamanlar için sling daha iyi. İlk kızımdan biliyorum. Ama ben sonra NEKO marka almıştım: tunikodan çok rahat ettik 3 yaşına kadar iç yastığı ile yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.
Daha bir sürü marka var canım dolapta çok uyguna satanlar var oradan da bakabilirsin fiyatları görünce neden bu kadar ucuza koymuşlar falan diye şaşırmıştım benErgobaby pahalı geldi zaten ancak 2. Elini alırım yani bu markalara da bir bakayım olmadı 2. Eline bakarım bencede çok para vermeye gerek yok bebek sevecek mi belli değil çünkü
Sağ ol canım bakayım bu markaya epey de kullanılıyormuş çok hoşuma gidiyor benimde inşallah bebiş sever
Canım kanguruyu ben dışarı çıkacağım zaman çok kullanmıştım. Mesela markete ya da yakın yerlere giderken çok kurtarıcı olmuştu bana. Oğlum eylülde okula başlayacak tekrar bebek doğunca onu ben götürüp alıcam o zaman arabayla uğraşmak yerine hemen takıp çıkarım diye düşündüm en çok onun için istiyorum. Bir de oğlum çok hareketliydi benim bazen hiç durmuyordu evde kanguruyu takıp öyle iş yaptığımı biliyordum o da uyuyakalıyordu kangurudaBen çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdım
Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olur
Ahahah bence de öyle haklısın canım
Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olur
Oy kuzum ne çektikMesajını görünce yazmadan edemedim
Benim çok kanıyordu canım, şimdi de bir kaç gündür kanamaya başladı hatta. Damarlar genişliyor gebelikte o yüzden çok normal hiç endişe etme
Bizim ev dağın başında öyle bir yere markete falan yürüyerek gitmiyorum. Dediğin gibi senin için lazım bir şeymiş. Evde de çocukla iş yapamam o sürekli sarsılır gibi gelmiştiCanım kanguruyu ben dışarı çıkacağım zaman çok kullanmıştım. Mesela markete ya da yakın yerlere giderken çok kurtarıcı olmuştu bana. Oğlum eylülde okula başlayacak tekrar bebek doğunca onu ben götürüp alıcam o zaman arabayla uğraşmak yerine hemen takıp çıkarım diye düşündüm en çok onun için istiyorum. Bir de oğlum çok hareketliydi benim bazen hiç durmuyordu evde kanguruyu takıp öyle iş yaptığımı biliyordum o da uyuyakalıyordu kanguruda
Varis oluyor canım hamilelik döneminde doğal bir durum iç çamaşırının ıslaklığı terden olabilir miMerhaba dostlar baxı sorularım olacak
Ara iç çamaşırımda ıslaklık görüyorum akıntı gibi değil su gibi ama miktarı öyle çok değil ıslatıto çamaşırı. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı doktorum gitti şu an belirli bir doktorum olmadığjndam arayıp soramıyorum
Bir de bacaklarımda damarlar mavi mavi förünmeye başladı baldırda bu varis mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?