2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Hangi marka aldın canım kanguruyu ergobaby diye bir marka duydum ama kullanışlı oluyor mu yoksa sling mi almak daha mantıklı ya da ikisini de mi almalı

Hangi marka aldın canım kanguruyu ergobaby diye bir marka duydum ama kullanışlı oluyor mu yoksa sling mi almak daha mantıklı ya da ikisini de mi almalı
Stylo aldım canım. Oğlumda da mamadusbaby kullanmıştım ondan da memnun kalmıştım. Sling bana çok kullanışlı gelmemişti onu bağlaması falan zor geldi bana ya da ben beceremedim oğlum da sevmemişti. Kanguruların yeni doğan aparatları var onlarla kullanmak kolay oluyormuş ama ben hiç denemedim o aparatı. Doktorum 2 aydan itibaren kanguruya direk koyabilirsin demişti öyle yapmıştım. Bu arada ergobaby çok iyi bir marka ama ergonomik Kanguruların hemen hemen hepsi aynı işi görüyor o yüzden çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ben

Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Ben arastırdım silver markayı önerdiler tremdyoldan onu alıcam bak link atayım.

300 tl şu an

Canım ilk zamanlar için sling daha iyi. İlk kızımdan biliyorum. Ama ben sonra NEKO marka almıştım: tunikodan çok rahat ettik 3 yaşına kadar iç yastığı ile yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.

Ergobaby pahalı geldi zaten ancak 2. Elini alırım yani bu markalara da bir bakayım olmadı 2. Eline bakarım bencede çok para vermeye gerek yok bebek sevecek mi belli değil çünkü
Canım ilk zamanlar için sling daha iyi. İlk kızımdan biliyorum. Ama ben sonra NEKO marka almıştım: tunikodan çok rahat ettik 3 yaşına kadar iç yastığı ile yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor.
Sağ ol canım bakayım bu markaya epey de kullanılıyormuş çok hoşuma gidiyor benimde inşallah bebiş sever

Kızlar burnu kanayan var mı? Tam böyle şarıl şarıl kanama değil de, peçeteye silince geliyor bazen
Mesajını görünce yazmadan edemedim

Benim çok kanıyordu canım, şimdi de bir kaç gündür kanamaya başladı hatta. Damarlar genişliyor gebelikte o yüzden çok normal hiç endişe etme

Trendyoldan en çok ve en iyi yorum alan markayı tercih ederim Yüksek ihitimalle fiyatları 300 lira civarı o kadar pahalı değil ya
Ben çok önceden silverette markayı favorilemişim bugün gördüm 780 TL olmuş bi şaşırdım
Ben iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.
Ne kadar şanslısın maşallah İnşallah bize de gerek olmaz ama yara olan bunlardan çok fayda gören insan olunca alayım diye düşündüm. O zaman ihtiyaç olursa kim bilir fiyatlar ne kadar olur
Sanırım vücut Olası bir kıtlık ihtimaline karşı kendini korumaya alıyor ve kilo alıyoruz böyle oluyor muş bana çok mantıklı geldi çünkü benim içinde başka bir açıklaması yok
Ahahah bence de öyle haklısın canım
Bu sling ya da kanguruyu ne zaman nerede kullanacağız? Ben kafamda oturtamıyorum pek. Dışarıda bebek arabasında olur evde anakucağında diye düşündüm ama tecrübeli anneler bizi bi aydınlatırsanız iyi olur

Daha bir sürü marka var canım dolapta çok uyguna satanlar var oradan da bakabilirsin fiyatları görünce neden bu kadar ucuza koymuşlar falan diye şaşırmıştım ben

Canım kanguruyu ben dışarı çıkacağım zaman çok kullanmıştım. Mesela markete ya da yakın yerlere giderken çok kurtarıcı olmuştu bana. Oğlum eylülde okula başlayacak tekrar bebek doğunca onu ben götürüp alıcam o zaman arabayla uğraşmak yerine hemen takıp çıkarım diye düşündüm en çok onun için istiyorum. Bir de oğlum çok hareketliydi benim bazen hiç durmuyordu evde kanguruyu takıp öyle iş yaptığımı biliyordum o da uyuyakalıyordu kanguruda

Kızlar benim ilk gebeliğimde tetenoz aşısını doktora sorduğumda sen bilirsin eskiden kullanılan alet ekipman paslı olabilir diye öneriliyordu şimdi herşey steril demişti ben yaptırmamıştım bi sıkıntı da yaşamadım.düşününce her ameliyatta tetanoz alışının yapılması lazım ozaman bana çok mantıklı gelmiyor paslı neşter mi kaldı.çok olmayı düşünmüyorum daha var benim aşı zamanına da yani ne bileyim bana mantıksız geliyor

Bizim ev dağın başında öyle bir yere markete falan yürüyerek gitmiyorum. Dediğin gibi senin için lazım bir şeymiş. Evde de çocukla iş yapamam o sürekli sarsılır gibi gelmişti

Merhaba dostlar baxı sorularım olacak
Ara iç çamaşırımda ıslaklık görüyorum akıntı gibi değil su gibi ama miktarı öyle çok değil ıslatıto çamaşırı. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı doktorum gitti şu an belirli bir doktorum olmadığjndam arayıp soramıyorum
Bir de bacaklarımda damarlar mavi mavi förünmeye başladı baldırda bu varis mi oluyor

Varis oluyor canım hamilelik döneminde doğal bir durum iç çamaşırının ıslaklığı terden olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…