- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #14.441
Ama hamile kaldıgın kilo süper. Ben 64 le kaldım mesela. Doğuma benim kaldığım kiloyla gidersinKızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyingörselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum
Canım neden gümüş kapak nedir. Meme kalkanı gibi bir şey miKızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Evet canım kalkan gibi ama ekstra gümüşün yaraları iyileştirme etkisi varmışCanım neden gümüş kapak nedir. Meme kalkanı gibi bir şey mi
Ben silvermoon almıştım 1,5 ay önce.. daha önce hiç tecrübem yok bilmeden yorumlara bakarak almıştım. fiyatını tam hatırlamıyorum ama değişmemiş sankiKızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Ben de senin gibiyim önceki hamileliğim 57 kg ile başladı 77 ile bitti.bunda 63 kg ile başladım şimdilik 63,5 falanım bakalım kaçta bitecek.zayıfken başlayınca kilo alımı daha hızlı ilerliyor.ilk gebeliğimde ilk 4 ayda 5 kg almıştımAma hamile kaldıgın kilo süper. Ben 64 le kaldım mesela. Doğuma benim kaldığım kiloyla gidersinben henüz kilo almadım ama bakalım neler olacak
Bence senin hamile kaldığın kilo da süper. Şu ana kadar almamış olman daha da süperAma hamile kaldıgın kilo süper. Ben 64 le kaldım mesela. Doğuma benim kaldığım kiloyla gidersinben henüz kilo almadım ama bakalım neler olacak
22 Aralık-20 Ocak arası Oğlak canım.Bir_Kucuk_Mars burçları biliyorsun galiba 19 Ocak doğumluyum bana annem küçükken kovasın diyordu. Büyüyünce baktım gazeteden oğlak. Geçenlerde eski gazetelere baktım arşivden kovaya geliyormuş. Ben şimdi neyim.
Mide bulantısı huzur vermedi li söyle doya doya yiyelim jajsBence senin hamile kaldığın kilo da süper. Şu ana kadar almamış olman daha da süper
Kaçıncı haftadasın?Kızlar yarın detaylı ultrasonumuz var çok stres yaptım sabahtan beri bide bugün karnımın altı kasıklarım taş gibi sert korktum birkaç kere hareketlerini hissettim şükür bide bir kilo vermişim morallerim bozuldu umarım bebek besleniyordur yarın kilosunu çok merak ediyorum
Bende baya kilo vermiştim sonrasında hemen hamile kaldım ve vucut kilo almaya çok musait olduğu için su an öyle bir alıyorum ki önüne de geçemiyorum çünkü diyet yapamıyorum hamileyken ne yapayım artık emzirirken veririz tekrar .Ben çok kilo verdim son 2 yılda şimdi diyeti bırakınca hemen aldım kiloları zaten kilo almaya müsait bir yapım var çok şişkinlik ve gazım var onun da etkisi vardır diye tahmin ediyorum blraz daha dikkat etmem gerekiyor sanırım
Ben de okuyunca gözlerim açılıyor nasil oluyor da kilo almıyorlar diyeKızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyingörselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum
Doktor randevumdan çıktığım gibi viaporta koştum ve 2 biberon 2 emzik ucunu 70 liraya aldımKızlar İstanbul Anadolu'da olanlar için Viaport asia Chicco mağazasında natural feeling 2+ biberon 2 tanesi 50 TL. ayrıca yeni doğan emzik ucuda 2 tanesi 30 TL. Ben ayrıca 0+ emzik ucu aldım çok uyguna geldi. Biberon alıp emzik ucu bedava da olabiliyo.
Benim kesin Sezeryan ama erken doğum riskim var olmazsa eğer bu tarihi seçeceğimBen degerçi benim doğum şekli sezeryan mi olur normal mi bilmiyorum
Sen yine iyi zapzayıfsın almak hakkın ya ben 75 kiloya 6 kilo aldım 100 ile doğururum artıkKızlar birkaç kilo alanları tebrik ediyorum cinli misiniz doğru söyleyingörselde ciddi bir değişim olmasa da tartıdaki rakam en son 7 nasıl aldığıma dair fikrim yok günlük yürüyüş yapıyorum her gün olmasa da 2 haftadır pilates yapıyorum. 51 ile hamile kaldım hastaneye gidiş kilomu merak ediyorum
Trendyoldan en çok ve en iyi yorum alan markayı tercih ederim Yüksek ihitimalle fiyatları 300 lira civarı o kadar pahalı değil yaKızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Hep okuyorumda burayı bende daha fazla artıran olucağını düşünmüyorum. 10 kilo aldım çünküKızlar kilolardan haber yok bi ben miyim şişko6.5 kilo aldım yok mu arttıran
20+5Kaçıncı haftadasın?
40 kilo vermiştim ne güzel bari 20sini geri alsam diyorumBende baya kilo vermiştim sonrasında hemen hamile kaldım ve vucut kilo almaya çok musait olduğu için su an öyle bir alıyorum ki önüne de geçemiyorum çünkü diyet yapamıyorum hamileyken ne yapayım artık emzirirken veririz tekrar .
Hamile kaldığımda ilk 2 ay 4 kilo vermiştim onu aldım üstüne de 6 kilo daha aldım insallah bundan sonra yavaş alirim
Ben de okuyunca gözlerim açılıyor nasil oluyor da kilo almıyorlar diye
Ben iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.Kızlar gümüş kapak alacak mısınız? Bin tlye yaklaşan markalar var çıldıracağım her geçen gün herşey artıyor. Bildiğiniz memnun olduğunuz marka var mı?
Sağol canım. O zaman en mükemmel burç oğlak hepiniz oğlağa kadar tutun22 Aralık-20 Ocak arası Oğlak canım.
Valla benim tüm ailem oglak neredeyse . BayılıyorumBen iki çocukta da kullanmadım. İnşaallah bunda da gerek olmaz. Lansinoh krem de iyi onu hazırda tutuyordum ama o da çok gerekmedi.
Sağol canım. O zaman en mükemmel burç oğlak hepiniz oğlağa kadar tutun
Az kaldı yetişirim sana taslanmaHep okuyorumda burayı bende daha fazla artıran olucağını düşünmüyorum. 10 kilo aldım çünkü56 ıyla kaldım. 66 yım şuan. Daha ilk aylardanda çok aldım ben. Karın mide bölgemden özellikle. Bacaklarım hala s beden ama Karnım daha 6. Haftalıkken belli oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?