- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
- #15.301
Ultrason aşerdim bebişi görünce
maşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bir suçun yok. Sen çok güzel baktın ikisine de öncelikle ondan mı bundan mı diye düşünme olur mu ?
Olacaksa olacak bundan kaçamayız. Senin düşünmen ya da düşünmemen olacakları da değiştiremez. Ne oldu nasıl oldu bunu doktorlar çözecektir inan bana. Sen şimdi ana dönüp karnındaki için hayata inat daha mutlu olmalısın. Başımıza ne gelecek bilmiyoruz hiçbirimiz ama nasıl tepki vereceğimizi biliyoruz elbette üzüleceksin. Kimse sana üzülme demesin. Üzülmen gerektiği kadar üzüleceksin. Sonra gözyaşını silip kaldığın yerden devam edeceksin. Sen çok güçlü bir annesin baştan beri savaşına biz şahidiz.Cennete kanat çırpan bebişin de senden razıdır.
Kendini üzme her şey Allahtan mutlaka bir sıkıntı vardı Kİ gelişmedi öyle düşünstres yapma Kİ diğerine yansımasın annesi Allah’ın izniyle sağlıkla doğar
Enfeksiyonla ilgili başka şikayetin var mıydı?benim de akıntım arttı bu ara endişeleniyorum.arada sarı olarak da geliyor beyaz olarak da.internette akıntı normal diyor ama bilemedim.ağrım sızım yanmam falan yok ama arada sarı gelince endişelendim.normal mi acabaİdrar yolu enfeksiyonu olmuş akıntı yeşile döndü tahlillerde de çıktı onun için verdi.
Valla bende 3 kilo aldım canım ama sanki daha çok almış gibiyim şişmişim gibi. Oğlum geldi bugün baldır kısmım sarkmış biraz oynayıp oynayıp anne hamur gibisin dedi sinirimi bozduKızlar sanki ben çok kilo aldım gibiemin değilim görünüşümde aman aman bir farkım yok biraz bacaklarım falan kalınlaştı ama daha yolun yarısındayım son aylar napicam diye kara kara düşünmüyor değilim.
Rahat ol bence hareketleri ara ara kayboluyor normal bu haftalardaKızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of
Umarım, 10 gün önce gittim randevuya iyiydi. Bir dahaki kontrol 10 gün sonraRahat ol bence hareketleri ara ara kayboluyor normal bu haftalarda
Ay bende hep kendimi dinliyorum. Bugün hiç o damar atma gibi harekette hissetmedim. Yattım hadi oğlum hareket et diye bekliyorum. Annelik böyle bişey galiba galiba her an onu düşünüyoruz.Umarım, 10 gün önce gittim randevuya iyiydi. Bir dahaki kontrol 10 gün sonra![]()
Aha aynı ben oğluşum oğluşum diye dürtüyorum karnımıAy bende hep kendimi dinliyorum. Bugün hiç o damar atma gibi harekette hissetmedim. Yattım hadi oğlum hareket et diye bekliyorum. Annelik böyle bişey galiba galiba her an onu düşünüyoruz.
Sakın stres olma aynı şeyi ben yaşadım biraz hareketleri hissettim sandım bayramdan bir süre önce sonra birkaç gün hiç bir şey yoktu hatta karnım boşmuş gibi geliyordu psikolojik olarak çok panik oldum. Kendi doktorumu da bulamadım arife günü başka doktora gitmiştim mecburen kimden randevu bulduysam en azından iyi olduğunu öğreneyim diye malum 10 gün tatil vardı zehir olurdu yoksa ama maşallah hiçbir şey yokmuş boşuna korkmuşum zaten henüz düzenli hissedemezmişiz. Doktor da çok normal karşıladıKızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of
Aralık ayı gelsin de dogsunlar hayırlısıyla gözümüzün önünde olsun her şeyAha aynı ben oğluşum oğluşum diye dürtüyorum karnımı![]()
Bende aynı hareketler durdu ben strers oldumKızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of
Bende bacaklar aynı yine popom yok ama bütün kiloyu göğüslerim ve göbeğim aldı sanırımKızlar sanki ben çok kilo aldım gibiemin değilim görünüşümde aman aman bir farkım yok biraz bacaklarım falan kalınlaştı ama daha yolun yarısındayım son aylar napicam diye kara kara düşünmüyor değilim.
bu haftalarda böyle olması doğal canım düzenli hissetmek için 23-24 haftaları bulur ilk hamileliğin sonuçta bende bazen kalkıyorum göbeğim inmiş acaba bir şey mi oldu diyorum ama akşam hemen göbeğim şişiyor arada da minik pıtlar hissediyorumKızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum, hatta birkaç hafta önce bacağımın arasına yastık alma ihtiyacı hissediyordum artık onu istemiyorum birkaç gündür. Gaz hareketine benzettiğim ama bebe olduğunu düşündüğüm pıt pıt şeyler oluyordu o da olmuyor 2 gündür. Stres oldum of
Ay evet hatırladım sende öyle bir şey olmuştu. Biraz daha rahatladım şimdiSakın stres olma aynı şeyi ben yaşadım biraz hareketleri hissettim sandım bayramdan bir süre önce sonra birkaç gün hiç bir şey yoktu hatta karnım boşmuş gibi geliyordu psikolojik olarak çok panik oldum. Kendi doktorumu da bulamadım arife günü başka doktora gitmiştim mecburen kimden randevu bulduysam en azından iyi olduğunu öğreneyim diye malum 10 gün tatil vardı zehir olurdu yoksa ama maşallah hiçbir şey yokmuş boşuna korkmuşum zaten henüz düzenli hissedemezmişiz. Doktor da çok normal karşıladı
Benim de 10.12 olarak belirledik ama değişebilir dedi doktor. İri olursa erken alırız bekletmeyiz dedi.02.12.2022 rezervasyon yaptırdım doğum içintabi ki her şey yolunda giderse inşallah
![]()
Sat ne canımBenim de 10.12 olarak belirledik ama değişebilir dedi doktor. İri olursa erken alırız bekletmeyiz dedi.
17 Mart 38+3 de sezaryene alacakSat ne canım