2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Ne çok biliyolar ya lütfen sustur o insanları burda bi çok gebe 20 haftanın üzerinde hissetti

Kızlar bu rahim kasılmasını nasıl anlıyorsunuz? Bazen alt karnım semsert oluyor yamuluyor 1dk sonra geçiyor o olabilir mi?

İç çamaşırındaki ıslaklığı doktora sordum. O akıntı. Akıntı her zaman kıvamlı olmaz bazen su gibi olur bu dönemlerde endişelenme dedi yaşayan arkadaşlar bilginiz olsun
Benim birkaç gündür öyle su gibi akıntım geliyor. Doktorum su gibi akıntın geliyor mu ama altına işemiş gibi çamaşırını değiştirme ihtiyacı duyacak kadar demişti. O kafamı karıştırıyor ben çamaşırı değiştirme ihtiyacı hissediyorum çünkü baya ıslanıyor. Bir dahaki gidişimde yine soracağım. Özellikle birkaç gündür sabahları kalkınca oluyor
Doktorunun dediği gibi dönemsel olabilir çünkü çoğu kişi aynı şeyi yaşıyor bu haftalarda olan bir şey olabilir

Gece ilk defa ciddi kasılma hissettim magnezyuma başlayacağım artık
Ya bana 3-4 geve üst üste oldu ilk olduğunda gerçekten ya çarpıldım ya da felç geçiriyorum dedim o kadar kötüydü neyse geçenlerde yazdırdım magnezyumu 3gece üst üste içtim sonra eşime dedim ki gerçekten magnezyumum eksikmiş baksana kaç gecedir bişey olmuyo diye o gece 2 bacağıma birden girdi kramp inleyerek uyandım eşim korkudan ne yapacağını şaşırdı diyo maşallaj dediğin 3 gün bile yaşamıyo

Günaydın herkese. Ben diş bakımına özen gösteriyorum ama meyve yedikten sonra özellikle de erik, dişlerimi fırçalarken cok sızlama oluyor. Fırça değince bile canım yanıyor. Acaba kalsiyum eksikliği mi başladı. Sizde de oluyor mu bu?

Yani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyi
Evet,renksiz ve kokusuzsa bir sıkıntı yok denmişti bana da ,bu aralar sabahları bazen ıslak kalkıyorum,normal diye düşünüyorum bende.

Ay duydukça böyle konuşanları kan beynime çıkıyor resmen.Böyle düşünürsek herşey olabilir ve her an olabilir,ne yapalım yani 9 ay boyunca stresten ölelim mi,zaten yeterince stresli bir dönemi güzelce geçirmeye çalışıyoruz,bi de bunlarla uğraş.Hissedememen gayet normal canım,herkes aynı değil ,her gebelikte aynı değil,bende şurda 1 haftadır gerilmeler hissediyordum,çarşamba günü ilk pıt pıtlarını hissettim ama o günden beri içimde hergün pıt pıtlar yok yani,uyuyordur içerde,bişeydir yani onu mu dert edeyim,herşey olacağına varır,takma sakın kafana daha var hissetmene,dangalaklar heryerde,geçende biri bana yazık yine bulamadın kızı,beceremiyorsun ve daha neler dedi,kız isteğimin tavanda olduğunu bildiği halde,bozuk olan sinirlerimi hepten bozdu.İyi o zaman 3.’yü seninle kız yapacak birini bulayım benim için dedim,açtım ağzımı yumdum gözümü ,kadın ağzımı bozdurdu resmen.

Sağlık ocağı istedi canım , son kan tahlilinin üstünden 1 ay geçti diye . Günlerdir bacak ağrım da devam ediyordu şimdi değerler de normalde 10 15 daha yüksek tedirgin oldum iyice
Karaciğer enzimleri alt ast.trigliserit normal mi o da yüksek olabilir.alt ast trigliserit yükselmesi karaciğer yağlanması, kolesterol yüksekliği yapar.yediklerine dikkat et canım un şeker aşırı yağlı gıdalardan uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…