- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #15.841
Ne çok biliyolar ya lütfen sustur o insanları burda bi çok gebe 20 haftanın üzerinde hissettiKızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Bunu diyen bi batında 9 doğurdu herhalde ukalalarSalak demek bile az böyle insanlara. Benim 2 kaybım var bi kadın bana sen beceremiyorsun çocuk işini bidaha hamile kalma demişti...
Benim birkaç gündür öyle su gibi akıntım geliyor. Doktorum su gibi akıntın geliyor mu ama altına işemiş gibi çamaşırını değiştirme ihtiyacı duyacak kadar demişti. O kafamı karıştırıyor ben çamaşırı değiştirme ihtiyacı hissediyorum çünkü baya ıslanıyor. Bir dahaki gidişimde yine soracağım. Özellikle birkaç gündür sabahları kalkınca oluyorİç çamaşırındaki ıslaklığı doktora sordum. O akıntı. Akıntı her zaman kıvamlı olmaz bazen su gibi olur bu dönemlerde endişelenme dedi yaşayan arkadaşlar bilginiz olsun
Zofer de zararsız mı prilam gibiBen kullanıyorum hala yoksa bulantıdan kurtulamıyorum yanında zofer de kullanıyorum
Ya bana 3-4 geve üst üste oldu ilk olduğunda gerçekten ya çarpıldım ya da felç geçiriyorum dedim o kadar kötüydüGece ilk defa ciddi kasılma hissettim magnezyuma başlayacağım artık
Doktorum verdi zararlı olsa vermez sanırım ilk gebeliğim de de kullandım ben bi sıkıntısı olmadı şükürZofer de zararsız mı prilam gibi
Karaciğer enzimleri canım bunlarGünaydın herkese , dün kan vermiştim sonuçları şimdi çıktı AST ve ALT yüksek çıkmış ne demek oluyo bilen var mı
Sıkıntılı mı peki , haftasonu ya şimdi tedirgin oldumKaraciğer enzimleri canım bunlar
Değeriniz kaç çıktı? Doktorunuz neden istedi bu testleri şikayetiniz varmıydı?Sıkıntılı mı peki , haftasonu ya şimdi tedirgin oldum
Sağlık ocağı istedi canım , son kan tahlilinin üstünden 1 ay geçti diye . Günlerdir bacak ağrım da devam ediyordu şimdi değerler de normalde 10 15 daha yüksek tedirgin oldum iyiceDeğeriniz kaç çıktı? Doktorunuz neden istedi bu testleri şikayetiniz varmıydı?
Evet,renksiz ve kokusuzsa bir sıkıntı yok denmişti bana da ,bu aralar sabahları bazen ıslak kalkıyorum,normal diye düşünüyorum bende.Yani kokusuz ve renksiz olduğu sürece bir sıkıntı yok canım, bi de sağlık ocağındaki hemşire sagolsun düzenli olarak tahlil yaptığı için ciddiye almıyorum artık akintiyi
Ay duydukça böyle konuşanları kan beynime çıkıyor resmen.Böyle düşünürsek herşey olabilir ve her an olabilir,ne yapalım yani 9 ay boyunca stresten ölelim mi,zaten yeterince stresli bir dönemi güzelce geçirmeye çalışıyoruz,bi de bunlarla uğraş.Hissedememen gayet normal canım,herkes aynı değil ,her gebelikte aynı değil,bende şurda 1 haftadır gerilmeler hissediyordum,çarşamba günü ilk pıt pıtlarını hissettim ama o günden beri içimde hergün pıt pıtlar yok yani,uyuyordur içerde,bişeydir yani onu mu dert edeyim,herşey olacağına varır,takma sakın kafana daha var hissetmene,dangalaklar heryerde,geçende biri bana yazık yine bulamadın kızı,beceremiyorsun ve daha neler dedi,kız isteğimin tavanda olduğunu bildiği halde,bozuk olan sinirlerimi hepten bozdu.İyi o zaman 3.’yü seninle kız yapacak birini bulayım benim için dedim,açtım ağzımı yumdum gözümü ,kadın ağzımı bozdurdu resmen.Kızlar 19+2 halen hissedemedim bebeğimi bugünde birisi keyfimi kaçırdı hissediyor musun dedi yok dedim kardeşi hissetmemiş 4.5-5 aylık olmuş sonra bebekte sıkıntı varmış zaten büyüyememiş kaybetmiş keyfim kaçtı resmen yarın doktora gitmek istiyorum daha bi hafta oldu ama bebeğimi görmek istiyorum
Görsel atar mısın geceleri hiç rahat edemiyorum artık
Enfeksiyon falan varsa yükselebiliyor canımSağlık ocağı istedi canım , son kan tahlilinin üstünden 1 ay geçti diye . Günlerdir bacak ağrım da devam ediyordu şimdi değerler de normalde 10 15 daha yüksek tedirgin oldum iyice
Karaciğer enzimleri alt ast.trigliserit normal mi o da yüksek olabilir.alt ast trigliserit yükselmesi karaciğer yağlanması, kolesterol yüksekliği yapar.yediklerine dikkat et canım un şeker aşırı yağlı gıdalardan uzak durSağlık ocağı istedi canım , son kan tahlilinin üstünden 1 ay geçti diye . Günlerdir bacak ağrım da devam ediyordu şimdi değerler de normalde 10 15 daha yüksek tedirgin oldum iyice
U şeklinde olanlardansa bu daha iyi sanki. Yan yatınca göbeğim kayıyor bu tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?